Jami!
Áldom az eszem... Gyerekemet úgy szoktattam, hogy anyáról vagy jót, vagy semmit
A minap állt a tükör előtt, és ezt mondta:
-Anya akkora fenekem van, mint egy ló.
-Igen, kisfiam!
-Neked is, anya!!!
A módszeren kell finomítani még egy kicsit
Zsuzsa!
Remek ez a kép
Most őszintén: való egy ekkora gyermeket dolgoztatni? Előbb Zsunya, most meg Te...Ehh, milyen világban élünk.....
KovKata!
Amíg nem volt matricához való ragasztóm, és átlátszó üvegmatricám, én egy átlátszó, öntapadós fóliára ragasztottam úgy fél éve egy szalvétát, az mai napig a csempén van. Próbának az sem rossz talán...
Anyapoc!
Cím-mail ment.
Miért nem kérsz az asztaloséktól egy bébiüvegnyi ragasztót próbának? Hátha...
GöthösJami!
Vagy bengás? Az még szebb szó
Valahol van nékem egy ilyen katalógusom, de hetek óta nem láttam....
Neked is ások majd egy esztergomi címet, ha jól emlékszem, Arany J. utca. Ismerős?
Tegnap berobbantam a BricoStore-ba, még pénz is volt nálam. NEM VETTEM SEMMIT, úgy le vannak fosztva. Már ők is árulnak DEKA termékeket, és PannonColort is a Marabu mellett, de egyszerűen nem volt semmi
.
Aztán kissé frusztráltan berontottam a CORAba, ott gyorsan vettem egy adag napraforgósat (szia Anyapoc), és a DUNI szalvéta-mixét. Hiba volt, mármint az utóbbi. Azok a fránya kisbetűk. Nem olvastam el, hogy ebben a csomagban nem az egész kollekció van benne, hanem csak öt darab, amiből mellesleg három már nekem is megvan. Jó bolt volt
Ne vegyétek meg!
Megérkezett a Mariann Kreatív katalógusa. Mindenkinek ajánlom, aki iskolában-oviban dolgozik, vagy a gyereke termét dekorálja. Ez a katalógus leginkább olyan termékeket kínál nagyon-nagy választékban, amiből ablakképek készíthetők. Ezen kívül nagyon sok, kimondottan gyerekeknek való eszközök is vannak, pl. vastagbelű ceruza, mintaolló, stb.
katalógusrendelés, és shop
itt. Nekem nem jött mellé csek
.
Sziasztok
Csi
U.i.:Áfonya, jó a profilod