Sziasztok!
Újra vagyok, és már nagyjából vissza is olvastam. Pár nap alatt egy egész szappanopera-sorozatot kitöltő dolog történt itt!
Jim, Pepike, Pati, szegénykéim! Sok-sok pozítív energiát küldök nektek!
Jim, a párod már nincs táppénzen???
Hogy neki is pont ilyen dolgok jutnak most?!
Pepike, jobb, ha nem mész az autó közelébe!
(Sőőt, inkább maradj a házban, a biztonság kedvéért!
Majd viszek nektek ennivalót, ha már kifogytok a készletekből!
Egyébként ezen már tényleg csak nevetni lehet, annyira valószínűtlen, hogy ennyi baleset és kellemetlenség összejöjjön. Boldog szülinapot a "nagylányodnak"!
Pati, Kutyud már jól van a császár után? Bírja a picúrok okozta gyűrődést? A fiúk tündéri aranyosak!!!
Judit18, szegény Eszterke, remélem hamar rendbe jön! Neked valószínűleg tovább tart majd, míg elmúlik a bűntudat
. Amikor Eriknek 3 hónaposan a kis körömcsipesszel lenyisszantottam egy bőrdarabkát az ujja hegyéből is, még a dokinőt is felhívtam, hogy a gyerek lehet vérzékeny, amikor még egy fél óra múlva is szivárgott a vér a pici sebből, és még hetekig emésztettem magam, hogy hogy tehettem ezt. Látod, még most is emlékszem a "balesetre". Szóval drukkolok, hogy békülj ki hamar magaddal!
Juditkmét, Nimi nagyon hasolít rád a képek alapján. Nagyon édes!
Most hirtelen ennyir emlékszem vissza az éjjeli visszaolvasásból, elnézést ha valami fontosra elfelejtettem reagálni.
Rólunk:
Nagy a káosz még, a fele cuccunk nincs kipakolva, plusz jönnek a műszaki problémák....
Tegnap reggel például a vadiúj napellenző kiszakadt a falból. Kb. két percen múlt, hogy nem toltam ki alá babakocsiban Laurát...
Pont alatta volt egy faszék, így az félúton megtartotta, de ha az nincs ott, Laura viszont igen....
Persze senkit nem sikerült keríteni hétvégén, úgyhogy most ott lóg a falon félig, és ki tudja, hogy mikor esik le mégis. Most megint próbáljuk üldözni a szerelőket, remélem hamar kijönnek.
Erik nincs itthon még, délután hozák, úgyhogy addigra a gyerekszobát össze kell rakni lakható állapotba.
Mióta átköltöztünk, azóta Laura alszik nappal is többször, a babakocsiban az erkélyen hosszan is
, és ami a legnagyobb szenzáció, hogy kivevés-járkálás-ringatás-szoptatás nélkül sikerült pár perc alatt visszaaltatni tegnap éjszaka, és a ma éjszakát pedig végigaludta
. Kezdem azt hinni, hogy igazak ezek az energiamezőkről-vízerekről szóló történetek, és lehet, hogy a Lőcseiben nem érezte jól magát, mert az anyósomnál eddig is szuper alvásai voltak.Anyós nagyon büszke is volt magára,de ha anyós altatta a nálunk, akkor neki sem sikerült elaltatni, vagy nagyon hamar felébredt. Szóval lakásfüggő volt a dolog.
Linocs, a csütörtök nekem jobb lenne a talira!
Rohanok pakolni, amíg még alszik.
Pusszantás!