Új privát üzeneted érkezett!

Panny!
Szuperek a képek, látszik, hogy jól éreztétek magatokat. Szép család vagytok!!!

Mimi, Melinda!
Köszönjük a képeket, jó nézegetni, aranyosak a kis úszók!

Jó éjt!

Hazajött Levi!!! :D :D

Fanetta!
Szuper a padlizsánkrémed, ma csináltam meg....Imádom....Egész más házi majonézzel....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Juditkmét!

nagyon szép formás kisfiú Nimród!!Megmutattam apának ilyen kell!! :wink: :lol: :lol:

Kiváncsi vagyok Levi hogy fog visszarázódni a nem csak én vagyok projektbe!

Ma viszem a lányom oviba először a szünet után. Még a szeme sem volt nyitva de üvöltött hogy nem akar menni. Kiegyeztünk egy ebéd utánba, pedig azt hittem ma kicsit kialszom magam. +még ma adjuk át az üzletet remélem minden simán fog menni. Bár ha magamból indulok ki :roll:

Én is csináltam padlizsánkrémet, de nemkem nem izlett úgy hogy abból arra következtetek hogy nem ilyennek kéne lenni, bár még sose ettem nem tudom milyen ízt keressek, de úgy áradoztok róla hogy biztos nem ilyen mint az enyém. :?

köszi panny, nem lett nagy baja de azért látszik. De ma is van nap kiváncsi vagyok mit alkotok!!

Azt hozzá kell tennem mielőtt kikiáltanak béna vezetőnek hogy 10 éve van jogsim és még csak meg sem húztam egyik kocsimat se, de most mindin megtörténik ami eddig elmaradt!
puszi
:shock: :x :lol:

pepike

Kép

Kép
pepike

JuditK, Anna, Melyik nap és hol legyen a találkozó? Ötletek?
Nimi édes, hogy áll :shock:

Pepike, minden jól fog menni a mai nap :lol: Az én fiam sem akart menni oviba, a hétvége mindig kizökkenti :roll:

Patti, háát ezt sosem találta volna ki senki :D :lol: :P
Vendég

Patti, boldog névnapot!!!
Vendég

Patti, BOldog névnapot!!!
Vendég

Pati: Boldog Névnapot kívánok mind magam, mind pedig Fruzska nevében ;) !!!
linocs

E heti Hófordulósaink:
Sok-sok Boldog Hófordulót Nekik!

bosek Blanka 2008.02.25
kiszazsu Vilmos 2008.03.25
Petramama Boróka Kincső 2008.03.25
Potyka Dániel 2008.07.25
bnesz.eva Bianka 2008.03.26
driakk Sári 2008.03.26
erika1 Martin /Kira 2008.02.27
Mni Lilla 2008.02.28
ajsa Sarolta 2008.03.28
rima Leon 2008.03.28
kikó70 Zalán 2008.02.29
beuska75 Alexa Gréta 2008.03.31
enikoe182 Noémi 2008.03.31
tcis Christian 2008.03.31
linocs

Jelentem: ezen a héten pénteken az Árkádban találkozó. Már csak azt kellene kitalálni, hánykor legyen? 1-2 körül jó??? A találkozó helye az utcaszinten a főbejáratnál bent az áruházban?

Kép
linocs

Csak úgy, bosszantás végett ;) : a lánykám tegnap este fél 9-től alszik. Még mindig. Nem kelt fel egyszer sem (és most nem a szomszéd vagyok, akinél tééééééééééényleg nem kel fel). Már kezdek aggódni...
linocs

Sziasztok.
Van egykis problémám ,és kérnék tanácsokat, töletek.Máté szombat ota nem akar rendesen enni, csak immel ámmal.Nem tudom, hogy most a szilárd kajcsi miatt nem eszi a tápszert, vagy azért mert jön a foga felül :( :( :( Sajnos az elözökre nem emlékszem, mert akkor nem igy figyeltem Mátét, és akkor váltottunk egyes cumiról kettesre.Akkor kezdte abbahagyni a szopizást is. :? :? Lányok nálatok ez hogy ment? Szerencsére még majd minden nap átalussza az ájszakát, csak 5-6 körül kell elsönek, néha felsir álmában, és csak a cumit kell visszatennem.Amugy jo a kedve, tehát beteg nem lehet.

kiszazsu
:Bocsi, hogy kicsik lettek a képek, de nem tudtam mekkorák kellenek neked. :oops: :oops: legközelebb figyelek arra hogy mekkora legyen a mérete :oops: :oops: ha gondolod ezeket is elküldöm akkor nem kell felnagyitanod :)

Lámyok köszi a dicséreteket, még nem tudtam rendsen visszaolvasni, képeket azért láttam, azok nagyon arik.

mimi80

Kép
mimi80

Sziasztok!

Újra vagyok, és már nagyjából vissza is olvastam. Pár nap alatt egy egész szappanopera-sorozatot kitöltő dolog történt itt! :shock:
Jim, Pepike, Pati, szegénykéim! Sok-sok pozítív energiát küldök nektek!
Jim, a párod már nincs táppénzen??? :shock: Hogy neki is pont ilyen dolgok jutnak most?!
Pepike, jobb, ha nem mész az autó közelébe! :wink:(Sőőt, inkább maradj a házban, a biztonság kedvéért! :D Majd viszek nektek ennivalót, ha már kifogytok a készletekből! :) Egyébként ezen már tényleg csak nevetni lehet, annyira valószínűtlen, hogy ennyi baleset és kellemetlenség összejöjjön. Boldog szülinapot a "nagylányodnak"!
Pati, Kutyud már jól van a császár után? Bírja a picúrok okozta gyűrődést? A fiúk tündéri aranyosak!!!

Judit18, szegény Eszterke, remélem hamar rendbe jön! Neked valószínűleg tovább tart majd, míg elmúlik a bűntudat :(. Amikor Eriknek 3 hónaposan a kis körömcsipesszel lenyisszantottam egy bőrdarabkát az ujja hegyéből is, még a dokinőt is felhívtam, hogy a gyerek lehet vérzékeny, amikor még egy fél óra múlva is szivárgott a vér a pici sebből, és még hetekig emésztettem magam, hogy hogy tehettem ezt. Látod, még most is emlékszem a "balesetre". Szóval drukkolok, hogy békülj ki hamar magaddal!

Juditkmét, Nimi nagyon hasolít rád a képek alapján. Nagyon édes!

Most hirtelen ennyir emlékszem vissza az éjjeli visszaolvasásból, elnézést ha valami fontosra elfelejtettem reagálni.

Rólunk:

Nagy a káosz még, a fele cuccunk nincs kipakolva, plusz jönnek a műszaki problémák....
Tegnap reggel például a vadiúj napellenző kiszakadt a falból. Kb. két percen múlt, hogy nem toltam ki alá babakocsiban Laurát... :evil: :shock: Pont alatta volt egy faszék, így az félúton megtartotta, de ha az nincs ott, Laura viszont igen.... :roll: Persze senkit nem sikerült keríteni hétvégén, úgyhogy most ott lóg a falon félig, és ki tudja, hogy mikor esik le mégis. Most megint próbáljuk üldözni a szerelőket, remélem hamar kijönnek.

Erik nincs itthon még, délután hozák, úgyhogy addigra a gyerekszobát össze kell rakni lakható állapotba.

Mióta átköltöztünk, azóta Laura alszik nappal is többször, a babakocsiban az erkélyen hosszan is :) :) :) , és ami a legnagyobb szenzáció, hogy kivevés-járkálás-ringatás-szoptatás nélkül sikerült pár perc alatt visszaaltatni tegnap éjszaka, és a ma éjszakát pedig végigaludta :shock: :lol:. Kezdem azt hinni, hogy igazak ezek az energiamezőkről-vízerekről szóló történetek, és lehet, hogy a Lőcseiben nem érezte jól magát, mert az anyósomnál eddig is szuper alvásai voltak.Anyós nagyon büszke is volt magára,de ha anyós altatta a nálunk, akkor neki sem sikerült elaltatni, vagy nagyon hamar felébredt. Szóval lakásfüggő volt a dolog.

Linocs, a csütörtök nekem jobb lenne a talira!

Rohanok pakolni, amíg még alszik.
Pusszantás!

Kép

Kép
mzx

Linocs, hoppá, most látom, neked a péntek jó, akkor megpróbálom megoldani én is.

Kép

Kép
mzx

Linocs, köszönjük a köszöntést! Vikó ma öt hónapos! S eddig még nem tűnt fel, hogy Blanka pont egy hónappal idősebb. Csak most látom, hogy egymás alatt vannak. :)
Vendég

Pati: Boldog Név napot!

Boldog hó fordulót mindenkinek :D :D :D

Juditkecskemét: nagyon cuki Nimi :D Milyen aranyosan álldogál.

pepikeSajnálo ami veled történt tegnap. :( :( :(

b.márti77: igen nagyo jo, nem csak nekünk hanem a kicsiknek is.Állitólag erösíti az izmaikat :D :D

mimi80

Kép
mimi80

Kép

Pati!
Kép

És még mellé jár egy:
Kép

Zsu!
Köszi a választ! :wink:
Bencének is tök dús, olyan édi!
Ja és ez Vikónak:
Kép

Juditk!
Nimi édi bédi nagyon!!!!!!!! Milyen kis szöszi.

Mzx!
Örülök, hogy szuper az új lakás.
Vendég

Kacika!
nen tudom milyen márka, mert a piacon vettük, és Németből hozzták. :?
Vendég

balcsin voltam, nem mondom 100%-ra, de mennék Árkiba. kár hogy nem jövő hétre szervezitek, akkor már ovi is van :mrgreen:
Vendég

Jim: szervezz arra a hétre valami találkozót! ;)
linocs

linocs:OK! :wink:

gyors olvasgattam,

judit18: hogy van Eszter baba? sajnálom nagyon.

pepike, potyogtak a könnyeim a röhögéstől :oops: kicsit magamra ismertem.... 8)

mennem kell szoptatni, képzeljétek dől a tejcsi, fiam követeli is nappal 10*, éjjel 4*. bepótolja a kis rafkós.
Vendég

Jim, szuper, hogy neked is visszajött a tejcsi! :lol: A szemeddel mi újság? Javult már, meggyógyult?
Márti, köszi! :D
Vendég

Judit, sajnos előforsul, és tényleg nagyon nehéz magunknak megbocsátani. Hogy van a kis sebesült?

Pati, boldog névnapot!!! (olyan büszke voltam, hogy észrevettem, de persze megelőztetek)

És nézzétek a vonalzón már látszik Tigris, nem csak a bal lába... :wink:

potyka

Sziasztok!!

Patinak és Bencének boldog névnapot, Pepikének pedig boldog szülinapot kívánok!!

Judit, legalább jól viseli Eszter. A kis hős!! :wink:

Panny, nagyon jók a képek, látszik hogy mindenki élvezte a nyaralást!!! Örülök, hogy jó időt fogtatok ki!

Pepike, azta mi jöhet még?? Autót nagyon sajnálom... :(

Márti, sajnos nincs keret a jogsimra, Feriét meg amúgy sem vezetném először, mert nagyobb motor van benne, mint az autómban. Ja, és 300 valamennyi kiló!! De majd, ha nyerünk a lottón... :lol:

Zsu, tényleg pont egy hónap!!! :)

Mimi, utsó kép Mátéról nagyon tetszik!!! 8) ez

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!!

Patinak és Bencének boldog névnapot, Pepikének pedig boldog szülinapot kívánok!!

Judit, legalább jól viseli Eszter. A kis hős!! :wink:

Panny, nagyon jók a képek, látszik hogy mindenki élvezte a nyaralást!!! Örülök, hogy jó időt fogtatok ki!

Pepike, azta mi jöhet még?? Autót nagyon sajnálom... :(

Márti, sajnos nincs keret a jogsimra, Feriét meg amúgy sem vezetném először, mert nagyobb motor van benne, mint az autómban. Ja, és 300 valamennyi kiló!! De majd, ha nyerünk a lottón... :lol:

Zsu, tényleg pont egy hónap!!! :)

Mimi, utsó kép Mátéról nagyon tetszik!!! 8) ez

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!

Na mi is visszajöttünk. Nagyon jó volt megint otthon. Kicist féek ilyekor, mert otthon nagyon jó sora van a kiscsávónak, állandóan ölben, meg cicin vagy ringatva elalvás, meg ilyesmi, hogy majd visszajövünk és elég lesz visszaállnunk, de azt veszem észre, hogy egyre inkább tudja, hogyha itthon vagyunk, akkor kicsit másképp működnek a dolgok és például kiságyban alvásvan szépen egyedül stb.

Panny: tök jól nézel ki a fotókon, és nagyon jók a képek, biztos jól éreztétek magatokat.
Pepike: rád is jár a rúd mostanság, de szóljál neki, hogy menjen másfelé mostmár.
Melinda: tök jó, hogy el tudtatok menni Gingerékhez, biztos jó lehetett és cukik a képek. Ó igen a telefon, távírányító, kulcs nálunk is nagy kincs Marcinak. Ja és náluk most az a legújabb (a Sanyi mellett) produkció, hogy felveszek egy napszüveget és bohóckodok. Jajj, úgy nevet rajta, nagyon édi.
Pati: Boldog névnapot neked. A fiaid még mindig szépségesek, gondolom nagyon büszke vagy rájuk.
Monácska, Jim: tök jó, hogy kicsit/nagyon visszajött a tejcsitek. Szerintem nekem is kevesebb van most megint egy kicsit, dehát valahogy mostmár úgyis kihúzzuk ezt a kis időt.
Zsu: tegyél fel kéoet a loboncos Vikóról.
Bmárti: Boldog Bence napot így utólag is, és nagyon szupi a hintátok. Én is akarok venni Marcinak, úgyhogy Pété mellé nekem is ajánlhattok valami jót.
Juditkecskemét, Jim és egyéb fogyókúrázónak, kitartást kívánok, és le a kalappal, nekem semmi erőm nem lenne. Sajnos még futni sem voltam kb. 2 hónapja.
Juditkecskemét: Hát ez Nimród valami zabálnivaló hatalmas kiskrapek és hogy áll? Betojok.
Jim: gyere el az Árkádos talira is, had ismerjelek már meg végre én is :wink: :wink:

Fogas anyukák: nagyon harapja a babátok a ciciteket? Merthogy Marcinak még nincsi is foga, de már most úgy rá bír harapni az ínyével, hogy szint fáj.

Képzeljétek egy étkezést (a tízórait) ki is váltottuk gyümölcspéppel, így márcsak 4szer szopik napközben, plusz elalvás előtt (na meg természetesen éjszaka kétszer). De hogy őszinte legyek, nekem nagyon fog hiányozni a szoptatás, mert én imádom.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Daninak külön kívánok nagyon boldog hófordulót!!!

Kacika, hogy megy a fogyókúra??? Most én is kipróbálom a módszered, kíváncsi vagyok, mennyi megy le. Sajnos én nem tudok magamnak külön updatest főzni... Délig kibírni nekem könnyű, de a délután nagyon gáz... Hogy csinálod??

Böbi

Kép

Kép
bosek

Szilvánusz, én még fogatlan anyuka vagyok :wink: , de nekem is vigyáznom kell. Szopi közben ide-oda nézelődik, és néha elfelejti kiköpni a cicit, ráharap és úgy fordul el. Én meg csillagokat látok. :shock:
Lobonca azért még nincs :D , de otthon hagytam az átjátszót, úgyhogy nem is tudok képeket feltenni. Majd jövő héten.
Vendég

Elfelejtettem mondani, hogy vasárnap Blanka husit evett, mert vágtunk nyuszit, és mondtam Anyunak, hogy tegyen a levesbe. Sütőtökkel adtam, mert azt nagyon szereti, és meg is ette. Kicsire összevagdostam, nem pépeztem. Dokinéni mondta, hogy adjak.

Böbi

Kép

Kép
bosek

nyuszi??? no olyat még nem ettem, pedig biztos finom, ha már hús 8)

én k...a jól bírom az ápdétet, tök büszke vagyok magamra.

nekünk nem megy ez a hozzátápi, nem is akarom már, marad csecsszopó. Kétszer adtam neki almát és kiköpködte. Asszem megvárom a 6 hót a gyümivel, inkább szoptatom csak. Végülis ez szimbiózis, neki és nekem is jó :oops: vagy nem? mondjuk rá fogok cseszni, mert semmilyen cumisüveget nem fogad el, most próbálom majd pohárral itatni. Szeptembertől suliba akarok járni :roll: majd szoptatom óra alatt is, hehehe

zsu: mikor jöttök haza?

szilvánusz, az az igazság félek a mozgólépcsőtől, hogy rakom rá a kocsit? Balfasz voltam Pécsett is az Árkádban, inkább nem is mesélem el :x

még mindig nem pakolgam ki, olyan gáz vagyok. :?
Vendég

ja a szemem még vicces..........hamarosan szteroid túladagolásom lesz. Viszont Martin MÉG nem kapta el :!: pedig együtt alszunk, ha már éjjel óránként csöcsözik :?
Vendég

Zsu: hajszálpontosan nálunk is ugyanez a helyzet és hát elég kellemetlen már most, mi lesz ha még a foga is ott lesz.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Szilvánusz: Fruzska is harap, és mikor rászólok, hogy nem szabad, akkor vigyorog - a kis ördögfattya :)

Viszont ma nem tudom, mi van, mert reggel fél 10-kor ébredt (este fél 9-kor aludt el), evett, aztán most is alszik 11-től..... :shock: :shock: :shock:

(és majdnem segget csináltam a számból: egy másodpercre úgy gondoltam, hogy elmegyünk mégis a neurológushoz - ma volt a napja, de aztán 10-kor lemondtam.... húúúúúúúú. A dokinő megkérdezte, miért: mondtam, találtunk mást. Pedig készültem, hogy elmondom neki, hogy milyen szenya, de aztán mégsem. Mégis csak nyul vagyok ;) )
linocs

Vigyázz Linocs, ha ilyen nyuszi vagy, még a végén Blanka megebédel Téged :lol: :lol: :lol:

amúgy teljesen igazad van! ;)

Panny, cuppanós a képért!!! köszi!!!! :)
csudajó lehetett a nyaralásotok!!!! ;)

Jim, szuper, hogy neked is visszajött a tejed :) a szemed meg remélem hamar meggyógyul!!!

nekünk sincs még fogunk, de Máté már tutin harapja a cicim... és ismerős Zsu nekem is, hogy vmi érdekes, elfordítja a fejét csak a cici bentmaradt a szájába... egyszer meg két kézzel tolta el a cicimet közben a végét szivta... na az szörnyű volt.... látta a párom, azt mondta, ez fájhatott... hát igen...
na mennem kell, majd még írok,

ja ma voltunk mutterberatungon: 7.415kg :D

Kép

Kép
kolyok28

Bosek, nekem is a délelőtt a könnyebb, akkor nem is kívánok semmit, sosem reggeliztem. A délután az már húzósabb, de igyekszem telirakni a napot programokkal, és jönni -menni minél többet, és olyankor se időm, se alkalmam nagyon zabálni. Az első 2-3 nap volt nekem borzasztó nehéz, utána 1 hétig símán bírtam, a következő héten megint kicsit nehezebb volt.

Most óvatosan de eszegetek máskor is nem cska délben -jó, nem este 8 kor!!- és nem híztam vissza, tartom azt amennyire lefogytam.
Most inkább futok, minden másnap. Mellettünk van egy sportpálya :lol: Aztán még egyszer majd a közeljövőben neki akarok ugrani egy csak ebédelek fogyinak, de még gyűjtöm az erőt :wink:
Sok erőt és kitartás Neked is hozzá, jaa, és Blankádnak nagyon boldog fél évet!!!
Vendég

Linocs! Mennnnnnnyyyyit aludt a lány????? De hisz ez egy kis mormota, semmi baja neurológiailag, az tutkó.
Az én Péterem ritka rossz alvó volt.
(De azért mára ő is szépen alszik 20-07 ig, plusz du is 1-2 órát :lol: )

Jim, jobbulást a szemednek :!:
Vendég

Pepike a Papa:

Kép Kép Kép Kép

Ahogy nézegettem a régi képeket, találtam korábbiakat Gordonról.
Talán megbocsátjátok, ha nosztalgiázom picit:

Kép Kép Kép

A hinta (elemes) naggggggyon bevált, csak drága (25-40 ezer Ft). A másik hátránya, hogy csak 9 kilóig jó. Viszont ezen kívül minden csak az előnyére írható, úgyhogy ha a 9 kiló még odébb van Nektek, akkor hajrá!!!

Köszönöm a névnapi köszöntéseket, annyira aranyosak vagytok :oops:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

BOLDOG HÓFORDULÓT A LEGIFJABBNAK!

Kép
Kép

mpatr

jUDITK: Gyönyörű és már nagyon ügyes Nimi! Nekem a 2. kép a kedvencem, olyan, mintha nem is igazi baba lenne :wink: ÉÉÉÉÉÉdes!!!!!!!!!!!!

Linocs: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Jim, miket eszel?

Jaaa, és nagyon jó lett a zabpelyhes süti! Még apának is ízlett, pedig ő jó messzire kerüli még a gondolatát is a reformétkezésnek. :wink: :lol:

Szilvánusz, jó h újra itthon, hiányzott mán az a zsírmentes fejed. :roll: 8) Szerintem Te is jó sokáig fogsz szoptatni még, úgyh egy szopival kevesebb per nap az ne keserítsen.

Pepike, megfelel a nyuvaszapuka a párodnak? :wink: :wink:
Nemcsak a Ti kiskutyátokkal kapcsolatban tartok attól, hogy nem hirdetem őket abban a tudatban, h van gazdijuk, és a végén mindenki valamire hivatkozva majd visszamondja.

Mzx, nagyon örülök a jó híreknek! Sokat gondoltam Rátok! Ezek a föld/vízsugárzások LÉTEZŐ problémák, hiteles mérések, dokumentált esetek vannak róla, nem Lui Padre dolog... :roll:
Mamikutya jól van, már szedtem neki varratokat is, csak iszonyat nagyok a dogdedek és nyúzzák ezerrel. Néha már sajnálom szegényt, de remekül bírja a gyűrődést.

Kép
Kép

mpatr

Pati, boldog névnapot! :D

Jim, úgy kell felvinni biztonságosan a mozgólépcsőn, hogy fölfelé menet rátolod a babakocsit a mozgólépcsőre, a lépcsőfoknál ütközésig betolod a kocsit, majd a másik két kerekét a levegőben tartva vízszintesig emeled a kocsit (ugye illyenkor Te lentebb állsz pár fokkal, így vállmagasság fölé fel kell tolnod a tolókarját). Lefelé ugyanígy tartva kell lehozni, így a mozgólépcsőre hátrálva kell fellépned. Ha nem érthető, akkor lerajzolom, és lefotózom a rajzot.

Kép

Kép
mzx

Pati, viccesen néz ki a mamikuty háton, a duzzadó csöcseivel :). Milyen szerencse, hogy nekünk egyszerre csak egyet kell szoptatni ! :wink:

Zabpelyhes süti receptről lemaradtam volna??? Merre volt?

Kép

Kép
mzx

mzx: tudod, elég hülye vagyok, úgyhogy kérném a rajzot :D édibédi vagy, mert mehetnékem van.

Pati, boldog nevednapját!

Miket eszem, ma én általam kitalált 2-es kódú halas tésztát ettem és naggggyon jó lett! (nem bírok csak 1-est enni, 3-ig eszem 2-t is, de módjával) Martinnak is bejön az update, 1 hét alatt ő meg annyit hízott, mint múltkor 1 hó alatt.
:lol:

megyek outletbe nyálat csorgatni, mert pénzem nincs. Hátha látok vmi nagyonolcsót nagyonszépet.

ui: amúgy depis vagyok és sokat bömbölök, ez olyan önterápia.
Vendég

Jim, pénteken vagy szombaton megyünk haza. Én holnap akartam, mert szerdán lesz a házassági évfordulónk, de Vili azt mondta, hogy úgysem lenne időnk ünnepelni, mert sokat dolgozik, úgyhogy csak "nyaraljunk". Pedig nagyon hiányzunk neki! :( De tudja ő is, hogy a gyerekek milyen jól érzik magukat a Maminál.

Mozgólépcsős közlekedésben én is alakítottam egyszer, még Alexával. Felfelé nem volt baj, lefelé próbálkoztam Mzx hátrálva fellépős módszerével. Én ráléptem a mozgólépcsőre, csak a kocsit felejtettem el magam után húzni :? (a tolókart azért nem engedtem el), így kishíján sikerült hasra esnem. :shock: Ha a húgom nem tolja utánam a kocsit, elnyakalok. Na, azóta a kocsi megy elöl, én pedig felülről támaszkodom a tolókarra, hogy vízszintesben legyen.

Bosek, nem semmi étvágya van Blankának, ha már nyuszit is eszik. :shock: Egyébként én is imádom! Bár már több mint egy hete itthon vagyunk anyuéknál, még nem sütöttünk, de anélkül nem megyek haza, hogy ne ennék. :lol:

Én is kipróbáltam, hogy mit szól Vikó a gyümihez. Hát, azt írják, hogy először csak egy kanállal adj, aztán legközelebb kettővel stb., ehhez képest a kissrác első körben lenyomott egy fél banánt. :lol:
De ez még csak próba volt, szerintem még egy hónapig maradok a kizárólagos szopinál.
Vendég

Pati!
Boldog Névnapot Kívánok!!!
Kép
Nem is igazi baba :?: :D :D :D De az: eszik, kakil, sír..... :D

Szegény Apukámnak is ma lenne a névnapja:cry:

Köszönöm a Nimi bókokat!!! :D Imádom a kis okos fejét....Amúgy áll már akkor is ha csak egyik kezét fogjuk (mint Pati Nortonja - emlékszem a képre)

Gordonról is jó a bilis kép...Bár Levi is ülne már rajta....

Megyek sütök, főzök, vendégek jönnek.........

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Panny, pasijaid még mindig nagyon tutkók!
Bosek, Blankádnak boldog félévet!
Pati, boldog névnapot!
Juditk, annamoln@yahoo.co.uk - köszi, h átküldöd a képeket! Nimi egy igazi kis szívtipró! Panka szőke hercege :D :D
Márti, asszem nem Panyó az a képen, bár nagyon hasonlít! Legalábbis nekem nem szólt, h stikában fotózni jár egy kis zsebpénzért! Bencének utólag boldogot!!! A hintátok nagyon szupi! Nekem is ilyesmi kéne!!!!!!!
Pepike, annyira sajnálom a pechsorozatot!!!!
Linocs, azta, hogy Fruzska mekkorát alszik! Nálunk a rekord fél9től másnap negyed9ig volt, igaz akkor már én simiztem fel annyira, h szopizzon egy kicsit, mert már nagyon fájt.
Jim, ne depizzé mán! Outletben találtál vmit?
Kacika, Juditk, nekem nagyjából mindegy melyik nap, de inkább a du/estefele lenne jó, kb. 5óra. Hm?

Fog nálunk is nuku, de állandóan minden szájban van! Minden! Ami csak a kezébe kerül! Plusz nyálcsorgás gusztán - hát nemtom mikor lesz ebből fogacska......
Ma elég hisztikriszti a kisasszony, nem csodálom már több mint egy hete állandóan húzom-vonom, nem tud otthon aludni a házfelújítás miatt :evil: és még egy csomó hátra van :evil:

KépKép
kmanna

Judit, az én apukámat is Lajosnak hívták :( :( mentem volna ki a temetőbe, csak nagyon felborult a napunk (tiszta kerge a lány), majd a héten máskor........szóval azt hiszem, ma ugyanazt érezzük....

KépKép
kmanna

Anna, ha du, akkor inkább játszó, mert Peti csak de van oviban, ha de, akkor mindegy. Szerda kivételével eddig bámelyik nap jó, csak el kéne dönteni, mert volna még egy program, és azt tenném a másik napra. (csüt. v. péntek)
Vendég

Sziasztok!

Vége! Most leszek öngyilkos örökbefogadja valaki a lányaimat??!! :wink: :roll:

Persze, hát miért is ne a mai nap sem ment simán. Nem megyek részletekbe de ezek a köcsögök lerántottak még 300.000.-rel kifogásoltak egy pár dolgot az árukészletben, a szerződés persze engem igazolt de most mit tudtam csinálni??Rohadékok!!! :evil: :evil:

Ennyit magamról.

Lizámmal mikor hazaértünk elsétáltunk a postára, állunk a sorba és látom folyik ki a vér a szájából, ahogy rágta a rágókát áttört a foga, és nagyon vérzett! A postán mindenki minket lesett csupa vér volt mindenünk..és legalább 5 perc kellett hogy csillapodjon. Nem is emlékszem hogy Pepinek vérzett volna a foga mikor kibujt, mármint csak megrepedt még az ine. Nálatok vérzett???

Elegem van!!!!

Ha nem féltek tőle hogy a pénteki talin a jelenlétem miatt lebombázzák az Árkádot, 3 körül érnék oda.

Jimm nevess csak, már én sem tudok mást......Szerintem mi jó barátok lennénk nem is értem hogy hogy nem a balesetin ismerkedtünk meg a babanet helyett!!

Patikám!!

Boldog neved napját te drága, a para jogos és érthető!
A napokban mondok tutit, apával lefixálom!!!Köszi!

pepike

Kép

Kép
pepike

Mit tegyek szerintetek hogy vége legyen a pechsorozatomnak????????????????????
Persze nem Jimmtől kérdem! :wink:

pepike

Kép

Kép
pepike

Kéne egy kis segítség lányok!

Van valaki, aki felvette a szocpolt előre és kapott levelet, hogy be kéne jelenti, hogy megszületett a gyerek? Ha igen, azt írják, hogy vinni kell magunkkal a jegyzői igazolást is, tudja valaki az meg mi a lópikula???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Szilvánusz, tapasztalatból nem tudom, de azt olvasom, hogy a jegyző igazolja a tényt, hogy megszületett a gyermek, viszont azt is írják, hogy ezt 60 napon belül be kell jelenteni.

"A lakásépítési kedvezmény (szocpol) igénybevételének feltétele jegyzői igazolás és a gyermekek születési anyakönyvi kivonatának bemutatása."
"A gyermekek születését, vagy az esetleges válást igazoló dokumentumokat az igénylők 60 napon belül kötelesek a pénzintézet felé bemutatni, a határidő elmulasztása az állam által erre az időszakra átvállalt kamatok megfizetésével jár."
Vendég

helló!

Szilvánusz, szocpolban nem vagyok jártas de én is annyit tudok amit kiszazsu leírt.Ismerősöm is a jegyzőtöl vitt igazolást a banknak.

visszaolvastam az első oldalainkat, olyan jó volt!!!!!!!!!! :roll: :lol: :lol: émelyegni és hányni akarooooooooook!

pepike

Kép

Kép
pepike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?