Új privát üzeneted érkezett!

Most láttam binyek 07.28- án megszült! :lol:

Hát így utólag, de gratulálok binyek!

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727

Ancsa! A végeredménye ennek a terhességnek biztos problémamentesebb lesz, mint az előzőek. Gondolj erre!

Binyek, ha majd egyszer jársz még erre, kérünk beszámolót!

Gratulálok! Így utólag.

Kép
szly27

binyek én is gratula és kérjük a képeket :lol:

sly:dávidnak is csak annyit okozott az oltás,hogy egy kicsit többet aludt!!de én csak a fakultatívaktól tartottam,mert a kötelező,már valami új oltóanyag,és az nem okoz mellékhatást(állitólag)

ancsa:nagyon közel a cél,bírd ki egy kicsit!!én is 10 hetet feküdtem,és tudom,hogy idegölő...már a tv műsorokat kivülről fújtam :?
még egy pár hét...ott lesz a baba...és soha többé nem leszel terhes!!majd irígyen nézzük a kismamákat :oops:
Vendég

Bari! Ezt, hogy többé soha nem leszek terhes, és irigykedem, én is pont így érzem. Pedig a hátam közepére sem kívánom a sok aggódást, de valahogy olyan rossz, hogy többé tényleg nem leszek.

Képek:

Kép Kép Kép Kép

Kép
szly27

sly:én is így vagyok a terheségel...olyan "szeretlek is meg nem is"
érzés!!

hatalmas a lányod :shock: :shock: :shock: nem olyan mint egy 2 hónapos :shock:
a fiad is jó pasi :wink:
Vendég

Bari! Mások is mondták már, hogy nagy, pedig 5 kiló 20 deka körül van.
Ismerek egy 4 hónapost, aki 9 kiló 20 deka! Remélem az én lányom kb egy éves korára lesz ekkora.

Te is tehetnél képet Dávidról. Mostanában nem is láttam.

Kép
szly27

szly
Nagyon szépek a gyerekeid! :lol:
Tényleg nagynak látszik Jázmin, és nem 2 hónaposnak! :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Kép
Vendég

Bari!

De édesek! Nagyon cukin mosolyog Dávid, és Szilveszter is aranyos. És Dávid nem is vékony! Szerintem jó húsban van, kis pockos!

Kép
szly27

köszi!sly..amúgy jó súlyban van dávid csak nincsenek hurkái,se a karján se a lábán..szóval zéró hurka :?
és nem értem,hogy miért??mert akik vele egy súlyban vannak azok már csupa hurkásak :shock:
Vendég

Mert Dávid biztos hosszabb baba! Magas lesz, ami egy férfinél tök jó!

Kép
szly27

nem tudom, 2 hós mérésen volt 62cm

én aránylag magas v agyok az apja nem,úgyhogy van esély erre is arra is :lol:
Vendég

sziasztok

Este beszereztem a tescoban a lányomnak a hiányzó füzeteket,ilyesmit. /Autóval mentünk,párom cipekedett,ugyhogy nem sétáltam sokat/ Hát választék nuku volt, azért összességében mégis sikerült jó sokat fizetnem. :lol:

Ami vígasztal,hogy vettünk a kisasszonynak egy együttest / kombidressz,rugi,sapka,előke,cipő/ :lol:
Meg egy termos anyagu nadrág-kardigán együttest. :lol: Édik nagyon. :lol:

bari
Nekem nagyon tetszik dávidka! :lol:
Na és az a mosoly, :lol: nagyon tündéri baba :lol:

tekerném a napokat előre, hogy már én is meglássam az én kisasszonyomat milyen :lol: :lol: :lol: jaj,de türelmetlen vagyok, ilyenkor kedvem lenni fejbe verni magamat :lol: mondjuk akadája nincs, sodrófa van a lakásban :lol: :lol: :lol:
mondjuk lehet apa szívesen meg is tenné, amennyit duruzsolok a fülébe :oops:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

ancsa számomra egyre megnyugtatóbb a vonalzód...és így kivülállóként azt mondom olyan gyorsan telnek a heteid!!

azért néha rakhatnál magadról képet vagy épp a friss szerzeményeidről :lol:
olvaslak ám sokszor a 2110-ban is :lol:
Vendég

Legalább te gyorsnak látod a hetek múlását :lol:
Én meg a napokat számolom visszafelé. :?
Például totál beleéltem magam, hogy mivel mindkettő babót kicsivel előbb szültem, 3-2 héttel, hogy most tuti így nyitott méhszájjal se fogjuk tovább húzni a 37- max 38 hétnél.

Aztán majd lehet jön a pofáraesés,mi? És mégis tovább huzzuk..... :lol:

Ne csak olvass minket bari :lol: írhatsz is,meg te is szly, hiszen nagyon-nagyon régen írtál :lol:
Gröni is azóta bizakodik nagyon,mióta Mária ilyen sokáig hordta a babáját :lol: Mert ő is régebben írt néha abba a topicba :)
Kell a pozitív példa, mint amilyenek ti is vagytok, reményt ad az aggodó kismamiknak. :oops: NEKEM BIZTOSAN! :lol:

ja,kép, apa elvitte magával,melóhelyre :( de ráparancsoltam,hogy hozza vizza gyorsan :lol:

Amugy nem nőtt a pocakom, :( tündérkém se fejlődött annyit,mint kellett volna :( ugyhogy nagyon várom a következő Uh-át.
Bár az se érdekel, ha ő lessz a legkisebb babóm, csak egészséges legyen,aztán majd kinnt megnő,nem? :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Ancsa! Úgy legyen. Majd úgy kell kiimádkozni a 40 héten! :lol: A Tescoban most jó leárazások vannak a babaruha részen! Ha kicsi lesz, legalább könnyebb lesz megszülni. Te simán szülted a gyerkőcöket? Mert akkor így harmadikra biztos gyors szülésed lesz!

Bari! Jázminnal most voltunk két hónapos oltáson. 5370 g, és 58 cm, szóval szerintem Dávid a 62 cm-el hosszú baba. Egyébként nem sírt amikor kapta a szurit. Nagyon ügyi volt! Mosolygott a dokira és végig egy mukkja sem volt.
Ja és Jázmin sem született ám rövidnek, mert 56 cm-el született!

Kép
szly27

szly
Igen,eddig sima szüléseim voltak.
Én most is szeretném,h sima legyen.
Ugy néz ki talán már nem lessz akadája sem, mert befordult fejjel lefelé is végre az utolsó Uh szerint :lol: csak maradjon is ugy most már :lol:

Az első 2 szülésem nekem gyors volt szerencsére, lányom 3, fiam 2 óra alatt lett meg. Ebben benne van a vajudás,kitolás,összevarrás,minden :lol:
Remélem most is gyorsan meg lessz a baba, bár a dokim tapasztalata szerint pont a 3. szülés szokott elhúzodni :? hát ehhez nem tudok hozzászólni,majd csak max utólag :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

ancsa igazad van nem baj ha pici,majd megnő itt kint :lol:
hidd el minden ok lesz!!és ezt a pár hetet féllábon is kibirod!!
mindened meg van már?kiságy babakocsi?
vagy a nagyokról maradt valami!
ok,hogy szinte soha nem raksz magadról képet,de remélem a gyerekről fogsz rakni :twisted: :lol:

sly:csak a kötelező oltást kapta jázmin?
dávid 55 centivel született,de szerintem nagyon lazára engedték a centiti a korházban,mert itthon 53-at mértem amikor hazajöttünk :lol:
Vendég

bari,teszek képet,csak a párom elvitte melóhelyre a gépet,anélkül meg nem tudok képet csinálni :lol:

Babakocsi,ruhák,cumisüveg,pelus, tisztálkodási szerek megvannak .
Téli cuccokat kell még venni inkább.

A babaszoba a héten rendbe lessz,ha minden igaz :lol:
Jövő héten párom hozza haza a babaszekrényt :lol:
Aztán a kiságy marad utoljára meg a pelenkázószekrény majd.
Szerintem 2-3 hét mulva már nekiállhatok a babarucikat is kimosni a biztonság kedvéért :shock:

Viszont a kórházi cuccom puccba áll a biztonság kedvéért :oops:
Azért bennem van a félsz :oops: csak ki kell kapnom a szekrényből vagy apának,ha valami van :oops:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

nem baj az,hogy készen áll a korházi cuccod...tudod ha viszel esernyőt tuti nem fog esni az eső.
kész a cuccod tuti nem kell...csak 39 hetesen :lol:
Vendég

mondasz valamit bari :lol:
egyezzünk ki betöltött 37 héttel,azmár ugyis 38 hetesnek számít :wink: :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

sziasztok!

most jöttem én is, van talán egy kis kimenőm... :roll:
Nagyon szépek a gyerekek!
Jázmin már igazi kis hölgy! :wink:

Ancsa!
vigyázz Barival, mindíg igaza van...!
Nekem is azt mondta, úgy fogok könyörögni Emmának, hogy jöjjön már végre, és így lett!!!

azért pihenj sokat!

Velünk minden oké, ma voltunk csípőszűrésen, nem találtak semmi nyugtalanítót, úgyhogy megnyugodtam! Aggódtam kicsit a farfekvés miatt, habár nem természetesen született...
A lényeg, hogy minden oké.

Rakok képet, ezek ma készültek:
Kép Kép
A sulis bevásárlással már én is végeztem, egy kisebb vagyonba került, tekintve, hogy a nagylányom köv. hét vasárnapján kollégiumba költözik, az igényei nem kicsinyek, nekem meg nincs hajam...

Binyeknek szívből gratulálok!!!!
Mit lehet róluk közelebbről tudni? Sajna nem találom, hol írtátok...
Végül milyen nemű babák lettek? És simán?
Vendég

mária nem semmi...ilyen gyönyörű hajasbabát rég láttam,vagyis hazudok mert dávid eggyik kis unokatesója ilyen :lol: 10 hónapos de már vállig ér a haja.szerintem emma is olyan lesz :lol:
nem hullik neki?dávidnak az a kevés is kihulott,nem győzőm cserélni a feje alatt a pelenkát,mindíg csupa haj!!

ancsa..igazat kell addnom marcsinak...nekem mindíg igazam van :lol: :lol:
38 minimum :lol:

maria:milyen érzés,hogy a nagylányod elköltözik?nagyon rossz??
én bele sem birok gondolni...pedig jobb ha barátkozok a gondolattal szindi se fiatalodik
Vendég

szia Bari!

Borzasztó érzés, hogy itthagy minket!
Ugyan nem megy messze, de mégis. Úgy érzem, soha többé nem lesz már az én kislányom, mert úgy, mint most, már sosem lakik velünk! :cry: :cry: :cry: Lassan felnő. Ha sikerülnek a tervei, akkor a gimnázium után egyetem, és onnan ki tudja...
Na, de még van egy hetünk! :lol:

Emma haja nem hullik, bár ezt pont tegnap írtam a nyáriban, és nem tudom, hogy kérdés volt e, vagy csak döbbenet...
De tényleg nem...
Ennek mondjuk én nagyon örülök! :lol:

most viszont lépek, mert bőg........................oáááááááááá
Vendég

Bari!

Megnéztem, és szemem-szám tátva maradt... :shock: :shock: :shock:

Mintha csak Emmát látnám, kicsit idősebben!!!
Vendég

mária:annak a kislánynak sem hullot ki akit "mutattam",és extra szép haja van mára :lol: :lol: :lol:

dávid meg mint valami kopasz gojófej :lol: :lol: még jó,hogy fiú :lol:

azért a te kislányod marad ,csak már nagylány!megértem,hogy nehezen viseled..nekem már az is rossz,hogy a lányom egész nyáron tekereg,(másik nagyszülőkkel)
Vendég

Sziasztok

Én jelentem egyre jobban vagyunk! :lol: Jelenleg semmi jel nem mutat arra, hogy előbb akarna jönni a babó. :lol: Az a napi 2-3 keményedés is múlóban van, már csak talán napi 1 ha van :lol::lol:
Ugyhogy ennek nagyon örülök. :lol: Azért várom már a következő alkalmat, hogy megvizsgáljon a doki hogy is van most a méhszájam. De nagyon -nagyon bízom benne, hogy változatlan, így,hogy elmúlóban vannak a panaszaim. :lol:
Viszont a derekamnál a csont, nagyon fáj , főleg amikor fordulnék egyik-oldalamról a másikra. Vagy amikor lépnék, de nem tudok,mert annyira belenyilal. Nincs valakinek erre ötlete, ezzel mit lehet kezdeni?

Mária
Csodaszép haja van Emma babának! :lol:
Nem irigyellek,hogy a nagylányod elköltözik otthonról! Biztosan nagyon rossz érzés lehet, de csak elképzelni tudom :roll:
Jó pár év mulva én is sorra kerülök majd szerintem :roll:

Binyekről én nem tudok semmit!
Csak visszaolvastam a topicban és akkor vettem észre a vonalzóján,hogy megszült 07.28-án!

Bari
Dávidka ugy aranyos ahogy van! :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

ancsa a keményedések nekem is 30-32 hetesen múltak el :lol: :lol:

mondom én,hogy ebben a topikban nincs koraszülés!!!! :lol:

az a bizonyos csont nekem is nagyon fájt!ötlet:10 hét múlva elmúlik addig birni kell :lol: :lol:
Vendég

De jó fej vagy bari :lol: :lol: :lol:

Remélem,hogy nem térnek vissza a keményedések,majd meglátjuk 8)
Bízni bízok benne :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Ancsa! Örülök, hogy jobban vagytok! Ez után már ez lesz, itt fáj, ott fáj. De pár hét és vége!

Emma nagyon édi, de már mondtam! Jó lenne tudnál többet jönni Marcsi!

Kép
szly27

A csíkjaimat ne nézzétek ez most készült 29 hetesen,sajnos magamról nem tudok rendes fényképet készíteni,nem férek bele a képbe :lol:
Kép

Látjátok ti is,hogy sokkal lejjebb van a pocakom a multkori képhez képest? érzem is a könnyebbedést :shock: nem nyom ugy a pocak,ha lehajolok :shock:
De még korai a pocakleereszkedés nem? Én ugy tudom, hogy többedszer szülőknél nemsokkal a szülés elött szokott leereszkedni!
:shock: vagy rosszul emlékszem?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Hali.

Csak visszatérek egy idő után ide :oops:

Ancsa.szerintem a pocakleereszkedésre nem lehet adni egyáltalán.fiamnál ugye 35hetesen nyílt ki a belső méhszáj,nála kb 2héttel szülés előtt szállt le a pocim.A csajomnál a 33.héten nyílt ki a belső-nála meg egyáltalán nem szállt le a hasam-még a szülőágyon is azt mondta a doki,hogy nem helyezkedett még be babó...1,5óra alatt meglett.:)...szal...nem számít :)
további jó pocakosodást még min 6hétig :)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

ancsa megkezdted a 31-et ez tök jó :lol: :lol: :lol: :lol:

én nem látok semmilyen leereszkedés...szerintem ott van ahol kell lennie!!!se följebb se lejebb...pont jó :wink:
Vendég

Sziasztok!

Ancsa!
Én sem látom, hogy lejjebb volna a pocakod.
Amúgy ezekre a dolgokra valóban nem lehet adni!
Nálam a nyákdugesz távozása sem jött be...
Még 3,5 hétig húztam utána... :shock: (akkor is indítottak...)

Gratulálok a betöltött 30. héthez!

Üdv Cleo!
Vendég

sziasztok

Nem tüntem el, csak a párom épp itthon maradt és nekiállt a mi hálószobánkat tapétázni,festeni, és mivel nekünk a hálóban van a számítógép, így amíg festett, nem működött a gépünk és azért nem tudtam jönni! Ma még rendbe kell tenni, de remélem estefelé már vissza tudlak olvasni benneteket!

Én jól nem vagyok :( tegnap is annyira sürűn jöttek a görcsök és megint valami barnás- rózsaszínes folyás volt a fehérneműmön,hogy azt hittem este megszülök :? aztán szerencsére nagy nehezen elmúlt a fekvéstől :)
Remélem ez a barnás váladékozás nem annak a jele, hogy tovább nyíltam! :? Mert utánaolvastam és azt írták hogy hogyha a méhszáj kezd kinyílni,akkor figyelhető meg ilyen barnás váladékozás :?
Ti hallottatok vagy olvastatok erről valamit?

Izgulok, ezmiatt a színtelen kocsonyás állagu valami miatt ami belőlem jött ki ma nemrég , mert állítólag a nyákdugó is lehet ilyen :oops: utánanéztem.
A barnás váladékozás pedig állítólag a méhszáj kinyílását is jelentheti :oops: ugyhogy a pulzusom az egekbe van az izgalomtól :? kár hogy nekem nincs szülésznőm, akivel beszélhetnék ez ügyben és meg is tudna vizsgálni,amíg nincs a dokim :(

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Ancsa! Én a helyedben bemennék megmutatni magam valakinek. A barnázás azért nem normális. Nagyon azért nem kell megijedni, de mindenképpen megvizsgáltatnám magam.
Szerintem sincs lent a pocakod, az sokkal látványosabb, ha leszáll.

Kép
szly27

szly
Itt Tatabányán olyan orvosok vannak,hogy nem akarok a kezük alá kerülni még véletlenül se :shock: Még a végén ugy megvizsgálnának, hogy abból lenne baj :shock:
Nem hiszem hogy egy ilyen durva vizsgálat jót tenne a méhsájamnak, a dokim is direkt olyan óvatosan vizsgál ez miatt,hogy észre se veszem. Szóval ezért nem akarok bemenni a kórházba.
Persze ha rosszabbodik a helyzet, akkor nincs választásom, és bemegyek,de kerülöm amíg csak lehet :?

Mária
köszi a gratulációt! :lol: kicsit féltem még nemrégen,hogy nem jutok el eddig, de szerencsére ez is sikerült. :)
Most a 36. hét a következő célom :)

Csak jó lenne már egy kis nyugi is, mert mindíg van valami apróság, ami miatt lehet aggódni.

Remélem mindenki jól van és a babák is! :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

ANCSA!

MÁR A MÚLTKOR IS AKARTAM ÍRNI, DE NEM AKARTALAK ILYESZTGETNI, DE MIVEL ISMÉTLŐDIK, MÉGIS LEÍROM.

SAJNOS A RÓZSASZÍNŰ-BARNÁS FOLYÁS A MÉHSZÁJNYÍLÁS EGYIK JELE.

MARS A DOKIHOZ!
Vendég

ancsa sajnos osztom az elöttem szólók véleményét...biztos,hogy semmi baj.de én bizony a barnás folyással MINDENKÉPP BEMENNÉK ORVOSHOZ.csak,hogy megnyugodj...ismétlem nem hiszem,hogy baj lenne de azért mégis :roll:

nekem a 36. héttől kezdett elmenni a nyákdugó barnás folyással,de nem nyilt a méhszáj.mégis 38+6 voltam amikor császároztak,és még eggyáltalán nem indult volna meg magától.progi császár volt.
Vendég

Köszönöm az információt, utánanéztem és beszéltem orvossal is, ő is azt mondta nekem, hogy ez a barnás-rózsaszínes váladékozás a méhszáj nyílás jele :?

Most már bő 1 ujjnyira vagyok nyitva ,de még ráírta a kiskönyvembe a 2111-et, de csak jóindulattal , mert még nem nyíltam ki teljesen 2 ujjnyira :( babóm feje lennt van már, ugyhogy jól éreztem én azt a könnyebbedést de a doki szerint bíztató hogy még nem rövidült meg jobban és hogy most megint elmúlt ez a váladékozás . Hát nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy a saját dokim mit fog mondani erre.
Bevallottam,hogy a napi 6 magnézium helyett, többet vettem be, vagyis 7-et és akkor kezdtek elmulni a görcsök,így javasolta hogy maradjak a napi 7 magnezzi citritnél.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Ancsa!

Örülök, hogy jártál orvosnál!
Őszintén szólva aggódtam miattad!

Nyugodtan vehetsz be mg-ot, anno én is vettem.
Pihenj sokat!!!

Puszi
Vendég

Mária
Én eddig is szedtem mg-ét, mióta 2111 lett a méhszájam a 26. héttől,azóta 6x1-et a magnezii citritből :?
Most már 7x1-et eszem, nem tudom mennyi kéne még,hogy ne nyiljon ki a méhszájam :?
Ez a majdnem 2 ujjnyi már elég ilyesztő számomra, ennyivel anno szülni mentem :shock: :oops:
A baba is lennt van, jól éreztem én a könnyebbedést is :(
Nem tudom meddig huzzuk ki még így, de remélem 6 hétig még igen, legalábbis addig minimum kéne.
Kíváncsi leszek jövő héten mit fog szólni a dokim ezekre, és remélem addig csak nem nyilok ki majd 2 ujjnyira teljesen :oops:
Tegnap este annyira éreztem lennt a babót,nyomta a fejével a méhszájamat :lol: remélem ő legalább jól szorakozott :lol: mert nekem elég kellemetlen érzés volt :roll:

Emma baba hogy van?
A sürű hosszu haja teljesen levett a lábamról! :lol:
Nagyon ritkán látni ilyen hajas babát! :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Képzeljétek, az előbb egymás után 2-szer is olyan erős haskeményedés-görcs jött rám, hogy rendesen fájt és alul éreztem a szorítást a hasam alján leginkább,és kellett vagy 40 másodperc mire ellazult a hasam :shock: megmozdulni nem tudtam :shock:
Remélem elmúlik ,mert ez már nem sima fájdalommentes haskeményedés volt. :?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok
Ancsa.
Ez nagyon nem jó.lehet,hogy megharagszol rám,de az tuti,hogy nálunk Szolnokon ennél jóval kevesebbért is kórházban van az ember lánya. :cry: .Persze orvosa válogatja...
Nekem mikor görcsölten..(de nem nagyon fájdalmasan),akkor Halidort írt a dokim.Remélem azért nem lesz több görcs.én nagyon-nagyon szorítok nektek így ismeretlenül is :)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

ancsa én is tiszta erőből drukkolo és még mindíg tudom hogy semmi baj nem lesz!
de valszeg a helyedben én is a korházat választanám egy pár hétre!!
de választanom sem kéne mert ilyen panaszokkal,szolnokhoz hasonlóan itt a baross utcai klinikán is bentartanának :?
,én is tiszta szívemből félek a korháztól és utálom de neked az lenne most a legjobb,de ez csak az én véleményem
Vendég

Én sem értem ezeket a dokikat :roll: ezen én is gondolkoztam, sőt meg is kérdeztem hogy nem-e lenne jobb,ha befeküdnék :roll:
Erre azt a választ kaptam,hogy minden terhesség más és más , más gondok, más tünetek,panaszok vannak,de ez még nem feltétlenül jelenti azt,hogy azonnal kórházba kell feküdni a kismamának :roll:
Meg azt,hogy 3. terhességnél már lazábbak a szövetek,méhszáj, ami én is tudom,hogy igaz .
És hogy a kórházban is csak fektetnének, de azt otthon is megtehetem. Mondjuk ez is igaz,mert itt Tatabányán láttam a saját szememmel,hogy a hozzám hasonló kismamákkal tényleg nem csináltak semmit, csak kapták a gyógyszert és fektették őket.
Itt még csak magnézium infuziót se szokás adni ilyenkor.
pedig más kismamáktól hallom,hogy ilyen gonddal meg azt kapnak,igaz nem fekszenek bennt a kórházban,csak megkapják az infuziót és mennek haza.
Nem tudom mi lenne a jó,de az biztos,hogy valami más gyógyszerre is szükségem lenne,mint a magnezii citrit, mondjuk valami görcsoldóra gondoltam volna én is :roll:
No-spa? Az is görcsoldó és állítólag terhesség alatt lehet is szedni, az nem jó ilyenkor? Mit gondoltok?

Köszönöm a drukkokat lányok! nagyon jólesik! :lol:
Azóta nem volt több ilyen erős görcsöm :) kopp-kopp, szerencsére.
Remélem nem is lessz,mert nem akarok szülni még!!!!
Majd csak bari joslása szerint a 38-39 héten szeretnék. :)

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

ancsa itt sem adnak semmit a magnéziumon kivül...vagyis nekem vörösboroznom kelett ezt ajánlom neked is,mert segít.
mondjuk a klinikán görcsre infúzióban is alkoholt szoktak adni.szerintem próbáld ki.és lécci feküdj vagy inkább olyan félig hátradölve fotelban üldögélj
Vendég

mármint a bort próbáld ki, ne az alkohol infulziót :lol:
elég hülyén írtam :lol:
Vendég

sly tök jó nektek,hogy ennyit csavarogtok..és el mersz indulni két ilyen pici gyerekkel mindenhova..kukkolok ám a nyáriban :lol: :oops:
Vendég

Hali.

Ancsa.
A no-spa?passzolom.én mondom a halidort szedtem...igaz..erős.A 2.terhességnél más volt a dokim..nem is írt halidor..de én attól még vettem be ha "másféle" keményedés v. görcs volt.
Még egy tipp..nemtudom hogy fekszel..de fontos,hogy a medencéd fentebb legyen +Bari-tippek is jók :D Másrészt...szerintem is kihúzod a min. 36.hétig.

KépKép
KépKép
cleo27

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?