Új privát üzeneted érkezett!

köszönöm! :)
közben átgondoltuk mi is, és meghuzzuk magunkat 0:)
 
 


jaj de kár hogy be halt ez a topic. :cry:

vajon ennyire prűdek vagyunk, vagy csak általában nem nagy faxni a szex szülés után?! :shock:

Én még szülés elött vagyok ( 31. hét, 1. baba ). Igazából csak egy kis infóért jöttem ide.
Egy tapasztalt anyukás beszélgetés alkalmával a kedves anyák rám hozták a frászt, hogy szülés után soha az életbe nem áll vissza a "rend". Többen is váltig állították, hogy az eredeti méretet, intimtorna ide vagy oda,már soha nem éri / érte el a hüvelyük és a gátjuk. És ezt bizony apa is észrevételezte. :(
Illetve a másik, amivel még riogattak, hogy a szemérem ajkak "külső megjelenése" is igen csak messze esik a kívánatostól.


Kiváncsi lennék a már szintén tapasztalt anyukák véleményére!

köszi!

Kép

Kép

KépKép
 


Sziasztok!
Én is infóért látogattam ide honeymoon-hoz hasonlóan, bár nem panaszkodom, hogy nem kaptam, mert még nem olvastam vissza a korábbi hozzászólásokat. Még a hathetes vizsgálat előtt állunk :roll: izgalmas. Visszaolvasok és jövök kérdezni, hátha más is idetalál :D
 

 
 

Sziasztok!
Én nem vártam meg a 6 hetet,rendben ment minden,de jól rá is fáztam,mert utána meg naggggyyyon fájt,gondolom azért,mert elkapkodtam.A minőséggel nincs baj, a mennyiséggel annál inkább.Heti 1-2.Egész nap velem a gyerkőc,mosok főzök,takarítok,éjszakánként min. 3szor kelek,reggel 6kor buszozok,viszem az anyatejet a gyűjtőbe...szóval nincs megállás..de gondolom másnál is így van....este örülök ha ágyat látok,de csak alvás szempontjából érdekel... :oops:
Hálistennek normális férjem van,türelmes,azt mondta ezt a kicsit már kibírjuk...remélem igazak a szakkönyvek és kb. 5 hónapos korára végigalussza az éjszakát...Akkor már csak 1 hónap:-))
Vendég
 


Sziasztok.

Szeritem csajok semmi aggodalom :) :)

A tapasztalt anyukák is csak rémítgetnek....amúgy is mi van azzal aki császárral szül :lol: :lol:
Na,de komolyra fordítva a szót...egy picit tágabb lesz ...de a partner számára ez nem számottevő...persze mindenkinél más...meg attól is függ,hogy hogy varrnak össze-de erre odafigyelmek a dokik és rendben lesz minden.
Ja...én pl soha nem intimtornáztam... és mind2 gyerek 4kg-os volt.Ahogy a hüvely kitágul,úgy össze is húzódik

nálunk az első gyerkőc után 6.héten voltunk együtt először,a másodiknál 2,5héttel szülés után :oops: :) .Igaz,a 2-nál egy bőrfelszíni varrat volt csak szülés után (de vágtak mind2*)
Nem kaptam semmi fertőzést...és nem is véreztem...bár ez csak az én esetem...másról nem tudok..:roll:

nekem már nagyobbacskák a gyerekek...de 6éve jót nem aludtam,vagyis nem alszok végig egy éjszakát.az ember lánya egy idő után annyira hozzászokik,hogy már ha nem hall semmi hangot a gyerekszobából is bemegy...és legfeljebb betakar :D :D :D

Andi és

KépKép
KépKép
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.02 20:37-kor.
Vendég
 


Sziasztok!


Pumpóka, neked reagálok először, mert én is totál ezt érzem, hogy a szex végére olyan, mintha fél tubus síkosítót kentem volna fel :oops:

Az első fiam császárral született, akkor nagyon-nagyon sokáig tartott, mire magamhoz engedtem a férjemet és akkor elkelt volna nem is kevés a síkosítóból. Nem is kívántam igazán, valahogy nem érdekelt a dolog.
A második fiam természetes úton született gátvédelemmel és már 4 héttel a szülés után rá akartam ugrani a férjemre, hogy szexet, de azonnal! :oops: Azóta is ezt érzem, bár egy kis intimtorna elkelne szerintem, de a férjem szerint neki jó így. De hogy honnan jön ez a sok "anyag" ?!

Hüvelyplasztikára talán vállalkoznék, ha biztos volnék abban, hogy nem akarok több gyereket. Egy intimtorna oktató szerint napi 10 perc 4 hónapon keresztül és minden visszaáll odalent az eredeti helyzetbe.
 


Sziasztok !! Bocsi hogy csak igy írok,de remélem befogadtok!!
Én 2007.januárjában szültem. Elötte naon jo volt páromal a házas élet minden téren!!
dE A SZÜLÉS UTÁN EZ MEGVÁLTOZOTT .Egyálltalán nem kívántam vele a mai napig szóval pl 2-3 hónapig is kibirtam volna hogy ne legyen semmi csak alvás.S igazábol az együtlétek a szülés után másmilyenek votlak fáj is a gátsebem állandoan attól féltem hogy bereped vagy valami.Smost érzem azt hogy már nem fáj ppedig a szülésnek 2éve lesz.Most már egyre jobban kivánom a párommal is az együtléteket lehet beállt a hormonrendszerem.nem tudom de sokkal jobb igyh ogy nem vagyok annyira feszült..........................remélem nálatok is jo a helyzet ..ÜDV mindnekinek.

Sziasztok!


PHPBB kód:
Kép


Sziasztok!

Először is, szerintem tök normális az, ha egy mama nem sokkal szülés után még egyáltalán nem kívánja a szexet. A baba ellátása, a regenerálódás, az éjszakai felkelések nagyon sokat kivesznek az ember lányából. Persze, ez hosszabb távon tud gondokat okozni egy kapcsolatban, ezért érdemes kicsit tudatosan erőt venni magunkon, de egyúttal asszem, ha az apák kicsit többet tennének le otthon az asztalra, az anyák kaphatósága is nagyobb lenne.

Az is normális, ha valaki intenzíven kívánja. Őt hívják mázlistának.:) Viccen kívül, azért azt a bizonyos hat hetet mindenképp érdemes megvárni, a méhnek regenerálódnia kell, ahogy a hüvelynek, gátnak és a méhtartó szalagoknak is. Szóval, nem érdemes elsietni, persze, alternatív megoldási lehetőségekkel simán lehet élni.

Hüvely-parára meg csak annyit: nem lesz tágabb, max. ha szülsz vagy 15 gyereket, 15 év alatt. A hüvely igencsak rugalmas szerv, így ettől nem kell tartani. Sőt, ha netán még varrni is kell, sokszor szűkebb lesz, mint előtte.
Az gátmetszés pedig nem érinti a nagyajkakat, így azok formája változatlan marad szülés után is.
Persze az intimtorna nagyon hasznos találmány, mert egyrészt tudatos irányítást ad azokhoz az izmokhoz, amelyek amúgy ösztönös mozgást végeznek, ezt pedig remekül fel lehet használni az együttlétek során, másrészt segíthet egy kezdődő inkontinencia visszafordításában, ami viszont tényleg kellemetlen dolog. Szóval, no para!
dia
Budapest
 
 
 


sziasztok

anno kérdéssel jöttem ide.... Most hozom a választ ( egyéni tapasztalat) :D

Én, fáradtság ide vagy oda, de 2 héttel a szülés után már nagyon kívántam apát! De kivártuk a 8 hetet, mert én nagyon sokáig véreztem.

Lényeg a lényeg, jobb vagyok mint új koromban!! :D
És , ami a külsőségeket is illeti, 1 héttel a szülés után már olyan volt, mintha nem is szültem volna. :D ( megnéztem tükörrel ) :D

Kép

Kép

KépKép
 


sziasztok!


nekem szörnyű élmény volt a szülés, kellett is varrni rendesen. A férjemmel nagyon sokáig nem tudtunk együtt lenni. Egyszerűen nem ment be. Nagyon el voltam keseredve. :-( aztán 8 hónap után megjött a menszeszem. És nem tudom, hogy ettől vagy a hormonok, de szinte rögtön fokozatosan javult a helyzet. Most 10 hónapos a kisfiam, és még picit fáj az elején, de már én is élvezem a szexet:-))

Szóval kitartást mindenkinek!

Csilla


Sziasztok!

En 2008 szeptemberben szultem es mi is vartunk, nehog valami gondot okozzunk. Vegul az elso olyan volt, mintha szuz lettem volna. Kicsit fajt de segitettunk sikositoval. Nem igazan elveztem ezt a szules utani elsot es a masodikat sem annyira mert halalra aggodtam magam. Utana fokozatosan helyrealltak a dolgok. A ferjem nagyon turelmes es megerto volt vegig es ez nagyon sokat segitett, mert en lelkileg teljesen kikeszultem. Ha nem lenne ilyen 'tokeletes' ilyen teren, akkor reg bealltam volna a 'no szex' vonalra es a dilihaz fele vonatoznek.
Tehat kismamak ne feljetek. Fo az onbizalom es ovatossag.
 


Kedves Lányok!

A Babanet szerkesztősége szeretettel várja a Látogatók történeteit a gyerekvárásról, családtervezésről, gyereknevelésről, szülésről, egészségügyről, családról, óvodáról, iskoláról, munkáról. Ha van olyan történeted, amely kacagtató vagy megható, megindító, elgondolkoztató vagy felháborító, esetleg reményt vagy megoldást adhat másoknak, ne habozzatok, hanem ragadjatok billentyűzetet és a kész írást küldjétek ide: szerkeszto@babanet.hu.

A történetek bekerülnek a Babanet Te Történeted rovatába, illetve a főoldalon is láthatók lesznek.

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Sziasztok!

Nálunk július elején érkezett a gólya és hozta Szonját. Nagyon megszenvedtem vele és sajnos végig tépett. Nem tudom hány öltéssel varrtak össze, de 1 és negyed órát tartott. Varratkiszedésnél kiderült, hogy 1 varratom szét jött és nyílt, gyulladt sebem lett. Közel 8 hét volt mire begyógyult és rá két hétre bújtunk össze először. Szívem szerint az ablakon ugrottam volna ki a fájdalomtól és ez még mostanság is így van az elején. Nem a gátsebem fáj, hanem a belső hegek. Azt tudom, hogy nagyon szépen lettem összevarrva, kozmetikázni nem kell, de nagyon összeszűkült, jobban mint valaha is volt és emiatt fáj. Bízom benne, hogy az idő múlásával jobb lesz. De ez az én esetem. A gátseb miatt szerintem nem kell aggódni, kismamik kitartás nem kell félni, de a hat hetet szerintem érdemes megvárni!

Kép
 
 


Sziasztok!
Nekem az első babámnál nagyon -nagyon fájt a szex!!
Mi megvártuk a 6hetet,mégis hónapokig fájt.
A másodiknál már féltem előre,de kár volt.egyáltalán nem fájt,semmit se!!A külalak és a rugalmasság nálam is változott sajnos,bár ez legyen a legnagyobb bajom at életben :wink:
Vendég
 


at=az
Vendég
 


Sziasztok!Én 2009.07.08.-án szültem,vákummal és nem éppen komplikáció mentesen,de a dokimnak (Dr.Hartmann Tamás) :-)köszönhetően egy hét múlva semmit nem éreztem a vágásomból.
Szerintem sokat számít,hogy a választott orvos milyen cérnával dolgozi.Talán nekem szerencsém volt de most 3 hét elteltével amikor újra próbáltuk a szexet semmi problémába nem ütköztünk.Ugyanolyan volt minden mint szülés előtt 3 nappal :oops: !Sőt most nem okozott gondot a nagy hasam,ami a pozitúrákat illeti :lol: .A párom azt mondja belülről semmi nem változott(bár ezt kétlem)és érzem is,de mindenkinek aki aggódik és fél a az újrakezdéstől csak azt tudom mondani,hogy hajrá!!!Húzhatjuk a dolgot hónapokig...de minek hiszen tudjuk a férfiak türelmesek,de vajon milyen áron? :?:Mi nők elvagyunk foglalva az új kis jövevénnyel és észre sem vesszük,hogy a szerelmünk már máshol jár.Nekem elhihetitek :lol: :oops: hallotam már sok ilyen esetet.

Szép napot!
 


Sziasztok!
Én nagyon tartottam az első együttléttől,mert a 6 hetes kontrollon is még érzékeny volt a gátsebem (illetve,ami lett)
De túl kellett ezen is esni és meglepetésemre az első egy perc volt kellemetlen,utána talán még jobb is volt,mint korábban. Ahogy olvasom ez ember/szervezet/orvos,meg sok minden kérdése is,de hála égnek nálunk semmi gond és párom sem panaszkodott,h "nagyobb" lennék :)

 
 


Sziasztok latom nem el a topik de hatha valaki erreteved.

ma 4 honapos a lanyom,meg meg sem probaltuk eddig a dolgot.szules elott pedig 2 honappal abbahagytuk,szoval osszesen 6 honapja nem sexeltunk mar.
jart valaki igy?egyikunk sem kozeledik a masikhoz.

Kép
 
 


monyo83, szerintem ha közelednél a párodhoz, nem lenne ellenállás ;)
Szerintem az anyukának is jót tesz, ha egy kicsit nőként érezheti magát, nem mindig csak anyaként. Szerintem próbáld meg! ;)

Mi nem vártuk meg anno a 6 hetet, csak amíg a vérzés elmúlt, kb 4-5 héttel a szülés után, és az elején fájt picit, de hamar elmúlt :)

Réka [szantre]

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Mi óvatoskodtunk volt vagy 2 és fél hónap mire összejött egy este, de nekem azét kissé fájt, meg anno a kórházabn elkaptam egy gombás fertőzést ami eléggé nehezen múlt el diétáztam meg szedtem candid plust de azért másfél hónap volt míg elmúlt, meg szülésnél kissé elrepedtek a dolgok nászóval..

Andi
 


Sziasztok! NEm tudom hogy ez most ide illik e vagy sem de en 30 kilot hiztm terhessegem alatt. Nem tudom hogyan is fogalmazzam meg de ferjem nem vagy csak alig akar hazas eletet elni velem... Iszonyatosan rosszul erzem magam miatta tudom hogy az en hibam is hogy ennyit hiztam de egyebkent is rengeteget kellett tennem azert hogy ne legyek kover. Szoval az lenne a kerdesem hogy csak en jartam egyedul igy? Vagy most kellene tokon rugnom hogy ne tudjon tobb gyereket nemzeni? Vagy teljesen ertheto... Mi van ha nem fogyok le?
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet: