napot!
hú mennyit írtatok!
Dike
Üdv köztünk, no para, lesz ott babó hamar...sztem is ugorjatok neki a kevésbbé szar vizsiknek...hormonvér, a 3. napon, kiskatona, uhuk peteérés könyékén...ezekből sokminden kiderül, ha ezek rendben vannak, akkor egykicsit lelkileg felejtsd el, hogy mennyire akarod, és hidd el hamar ott lezs!
Zsu
Hipermegadrukk itt is!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vicuska!
Nekem Árpival a 29. napon 360 volt a Hcg-m, a 36-on 2460 nem ugrott nagyot, ebből gondolom, hogy 1 baba volt a 360 ellenére...
Ádámmal nem volt hcg-s vérvételem.
A tesztek meg tényleg mondjanak le! Vagy mi nem tudunk elég jót pisilni?
Már gondolkodtam, hogy mi lenne, ha a véremet csöppenteném a tesztre...
ui: nekem már pókhálós...túl parák vagyunk a méhszáj miatt...jan 22 óta nuku
Mami
Én is mondtam Vicusnak msnen, hogy kivi lennék most brunyálni egyet, de aszongya a 12. hát után fokozatosan csökken a hcg szint...lehet nem pisilnénk zebrát...
nekem a gondom, hogy a hordóval hogy vegyek hcg tesztet, elég ciki...ez a hülye picsa nem tudja, hogy terhes-e?
Krisz!
Te legyél a következő zebrabirtokos!!!!!!!!!!! csuri, csuri...
Edinka!
Cijja...írj magatokról, Vikiről, melóról...egyéb! Hiányolunk!
Beszéltem tegnap a szülésznővel, hangra nagyon kedves, illedelmes, nagyon jó érzés volt...szerdán talizunk vele. Jár vki még a SOTE 2re? Ditke, ha jól emlékszem te oda jársz!
Próbáltam érdeklődni a sote2es fórumon, de nem tűrik az újakat...megjegyzem nem én voltam ez egyetlen, aki olyan kérdéseket tett fel, hogy mi mennyi, hogyan, merre...oszt válasz az nuku, vagy elküldtek másik fórumra, ahová évek óta nem írt senki...igaz ott voltak infók, de asszem 2005 óta kicsit változott a helyzet...
No sebaj, majd megtapasztalom!
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSSSSSSSSSSS
Tegnap apjuk kivitte a kisembert az udvarra...kivasaltam apjuk 5db ingjét, ennyi az össz nyári, 2 naciját, és az összes 56-62es kisruhát, pólyát, fürcsilepedőt...már alig maradt cucc...még egy ilyen délután, és kiürül a kiságy!
Elkezdtem összeírni a dolgokat, hogy mit kell venni, ma megyünk csavarogni, ha felkel a törpe, és egynéhányat ki is pipálok...
Oké anyós itt lesz a jövő héten, de nem aggódok, hogy nem tok majd mit csinálni...
no asszem egyelőre ennyi, mielőtt elszáll