Szia Kíváncsi!
Nem volt félreérthető. Amúgy akkor titok, hogy neked melyik név tetszik? Elsőre különben azt hittem, így szól a mondatod: "egy fiúnév maradt a naptárban, ami még egyik fiamnak se a neve"
Sok fiúnév van a családotokban, az biztos
Szerintem most lányod lesz! Szinte biztos vagyok benne. A nagy számok törvénye alapján. Olyan van, hogy valakinek csak lányai vannak, mert fiút nem tud kihordani valami miatt. De olyan, hogy lányt ne tudna valaki kihordani, tudtommal nincs. Szóval hatból egy már csak lány lesz szerintem!
Örülnél, ha lány lenne? Annyira más világ.
Varga Domokos könyveit olvasnám én, de nem lehet kapni. Ami meg volt, azt Ádám nagyonpici korában vettem, és mivel akkor nem tudtam olvasni, kölcsönadtam kettőt is, és még nem kaptam vissza.
Amúgy te ismered őt? Vagy valamelyik gyerekét? Az olyan fura érzés, mikor az ember olvas valakiről egy ilyen könyvben, és a valóságban is megismeri az illetőt.
Rosszullétek nem gyötörnek, igazából nem is volt olyan igazi kemény rosszullétem, hanem egész nap émelyegtem, de csak annyira, hogy épp zavaró legyen. Ádámmal ugyanígy volt, csak valahogy kevésbé vagy kevesebbet. VAgy az idő megszépíti az emlékeket.
Először véget ért az első tizenkét hét, aztán elmúlt a nátha java is, a gyerek is kezd meggyógyulni, legalábbis annyira, hogy jobban alszik. Szóval egycsapásra visszatért a régi önmagam, tele vagyok energiával pár napja. Szuper érzés, most talán három hónap is így telik majd.
Ma hóban sétáltunk a városban, a gyerekek nagyon élvezték, gyönyörűen kipirultak. Az enyém idén fogta föl először, hogy mi is a hó, és be se akart jönni. Hiába: az én fiam! Én is imádom a havat. Mint mindent, ami világos.
No, nem locsogok tovább.
Képzeld el, én egész eddig azt hittem, hogy ez a topik az újszülöttel való hazatérés utáni első napokról szól. És mivel Ádám már kb két hónapos volt, mikor babanetezni kezdtem, ezért ide sose néztem be. Meg általában a terhességes topikok se nagyon kötöttek le. Én nem nagyon szeretek a terhességgel foglalkozni. Szerintem a terhességben három jó dolog van: a végeredmény - az a legjobb -, az ultrahang vizsgálatok és amikor mozog a baba. Na igen, és a szülés legutolsó perce, mikor előbukkan a baba, és a karomba rakják.
Na jó, megígértem, hogy tényleg nem locsogok többet. Próbálom betartani. Csak most nagyon jó kedvem van, mert szuper napunk volt, reggel elintéztünk Ádámmal minden házimunkát, és utána csak játszottunk. Most meg az apjával játszik.