Sziasztok!
Neeem szülök még, itt vagyok és egyben. Csak miután csütörtökön azt mondta a doki, hogy ugyan úgy állok mint múlthéten, lemerészkedtünk anyósékhoz Dombóvárra. Azért beraktuk a kocsiba a kórházi táskámat is, ha esetleg lenne valami, itt legyen. Biztos örültek volna a nagyszülők ha az unokájuk Dombóváron születik, a dokim viszont nem hiszem, de úgy tűnik ezen már nem is kell izgulni, mert lassan megyünk haza és idáig nem történt semmi.
Legközelebb szerdán megyek NST-re, ha addig semmi.
Mondtam a dokinak, hogy jön a hidegfront, meg a telihold, úgyhogy lehet, hogy itt fogunk sorakozni pénteken, de úgy tűnik ezek a frontok meg teliholdak engem nem hatnak meg túlzottan, de nem is baj, akkor mindig tömeg van a szülőszobán. Jobb két front között bemenni, amikor nyugi van és nincs sorbanállás a szülőágyért.
Csucsu: nem is tudtam, hogy ráckevén ilyen szupi hely van, ha most nem lennék terhes és tudnék csúszdázni, biztos elmennék megnézni a Bömivel. Szerintem meghalna a helyért, amilyen csúszdamániás most.
Kirántottam az egyik tököt pénteken, nagyon fini volt. Még egyszer köszi őket.
Nita: szerintem, majd csak csütörtök körül megyünk játszóra legközelebb, mert ma lemegyünk a Velencei-tóhoz a telkünkre, anyuékhoz. Szerdán meg aug 20.
Na pusza nektek.
Bucsek