na,az elöbb elöbb elküldtem. Szóval-én a terhességeim elött a telfastot szedtem,azzal nagyon meg voltam elégedve.
Aztán,mikor Elizával terhes voltam,akkor valahogy nem hatott a homeós sem,és elmentem a gondozóba,ott írtak fel gyógyit,segített,aztán abba is hagytam,folytattam a homeóst. Igen,nem szabad úgymond hivatalosan szopi és terhesség alatt semmit,de nekem azt mondták,hogy ha az anya nincs jól,akkor a baba sem,és ez szopi alatt is igaz,ha nem vagy jól,akkor más lesz a tejci,stb...tehát,mondani kell,hogy szoptatsz,és gyengébbet írnak fel. Ennyi. Bármit lenyelünk átmegy a tejcibe,és ha jól emlékszem,ebben a topikban sem volt senki,aki szopi alatt minden követelményt betartott volna. Mellesleg szerintem nem is lehet mindent betartani.
Na,a másik amit még akartam: fridus írtad,hogy milyen kaka-gondja van Balunak.Adsz neki kakaót? Emlékszel,mikor írtad,hogy kezded neki a kakaót,és én írtam,hogy még inkább ne? Írtátok,hogy neki már nyugodtan lehet. Hivatalosan a kakaó 1 éves kortól mehet,de mivel erősen fogja a székletet,ezért vigyázni kell vele. Eliza is kap már,heti 2x a tápszerhez,de szerencsére semmi problémája,pedig a vasat is kapja. Bár a kiskirálylányom nem tököl,szinte azt eszi,amit mi. Ha olyan van,amit nem ehet,akkor csinálok neki mást. A bébikaja bárhányszor próbálkozom vele,kijön. És nem pépesíthetek neki,rág,harap,akárcsak mi. Szédület. Bárcsak Kristófom enne így....