Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Arra gondoltam, én is írok ebbe a topicba. Hátha többen drukkolnak nekünk, akkor hamarabb sikerül a pocaklakót betelepíteni, lehetőleg nőneműt Kép
Már van két férfinemű kisördögünk, jó lenne egy kislány is, aki megszelidíteni a két gazfickót Kép
Kristóf 3 és fél éves, és éppen bárányhimlős Kép Bálint pedig 15 hónapos, és éppen bárányhimlő-várományos. A karácsonyi programunk megvan, itthon fogunk csücsülni, és számoljuk a pöttyöket, meg jókat vonatozunk! Ugyanis nálunk is a vonatoké a főszerep. A gyerekek sok kiegészítőt kapnak a már meglévő készlethez karácsonyra. Nekünk viszont nem Lego van, hanem a favonatos változat. Alig bírjuk kivárni a karácsonyt, jól el is dugtuk az ajándékot, mert nem bírnánk megállni, hogy ki nem bontsuk a férjemmel. A gyerekek mit sem sejtenek.

Szóval én is kíváncsi vagyok mindenféle vajákos módszerre, hogyan lehetne egy kislányt összehozni. Persze, ha fiú lesz, hát kánya bánja, de szívesen babáznék egy kislánnyal is. A sógornőmék gyártják a családban a lányokat, nekik most szeptemberben született meg a harmadik lányuk. Tehát lehet, hogy ránk osztották a fiús szerepet Kép
Karácsony napjaiban gondoljatok ránk, jó Kép Kép

Betti, minden rosszban van valami jó Kép Amikor előző hónapban nem jött össze a harmadik csemete, akkor én is azt mondtam, legalább nagyobb lesz a korkülönbség. Titkon azért mégis vágytam rá, hogy sikerüljön minél hamarabb.
Ha van kedved, olvasd el a naplómat (Dorka naplója) a főoldalon lehet elérni. A kétgyerekesség válásunk első két hónapját tartalmazza. Abból láthatod, hogy minden felfogás kérdése. Rengeteg lehetetlen helyzetben volt részünk, mégis sikerült a humoros oldalát felfogni. Épp az előbb vihogtam a telefonban hosszan valakivel, aki szörnyülködött, hogy most mi lesz, két bárányhimlőssel, a férjem lázas, jön a karácsony, hűha, meg nahát, és te szegény... Igen, én szegény, meg én szerencsés, mert jó velük lenni itthon, jó együtt játszani, jó beszélgetni. Ilyenkor néhány percre a nagyobb is megszelidül, az ölembe bújik, és nagyon jókat beszélgetünk.
Szerintem ne döntsd el végleg, hogy majd később. Ha a párod is támogat a következő jövevény megfogantatásának helyességében, akkor te is biztosabb leszel önmagadban. Előző hónapban én is bizonytalannak éreztem a páromat, hogy eljött e a harmadik baba ideje, de ebben a hónapban már ő is biztos benne, így én is határozottabb vagyok, kevésbé félek a ránk váró nehézségektől, nem alvástól stb. Persze, ez alkat kérdése is...

Sziasztok, Dorka
dorka

Szia Dorka!

Udv itt es gratula a ket Fiucskahoz! Haaat en is elbizonytalanodom neha, mi lesz, ha ket gyerek lesz, nuku segitseg, a nagyik 800 km-re...., de mar alig varom, hogy meg egy Nunukas legyen itthonKép! Nem lesz konnyu, de banja kanya!Kép Naprol napra jobban vagyom egy kisbabara, mindig konnybe labad a szemem, ha egy UH felvetelt latok, mert eszembe jut, amikor Kamillarol csinaltak a kepeket. Azt hiszem tenyleg eljott az ideje a csaladbovitesnek...

Babuciknak jobbulast kivanok es drukkolok, hogy minel elobb egy Kislanykaval gyarapodjon a kis Csaladod!

Maci
macimaci

Nem vagyok egy vonzo jelenseg, ha en irok sehol senki! Kép

szomi Maci
macimaci

Na jo, en olyan maganyos vagyok egyedul ebben a topikban, hogy inkabb elbucsuzom magamtol. De ha megis erre jarnatok es elolvasnatok, mindenkinek mielobbi babasodast, boldog karacsonyt es megboldogabb ujevet kivanok.

Maci
Névtelen

Maci! Nehogymár!Kép
Tényleg, ha már az érzés megvan jöhet a bővítés.Kép Drukkok mennek. Mi is igyekszünk.Kép
linato

Maci!
Naaaaa! Ne menj el! Én személy szerint nem mindig tudok mindenhova bekukkolni, de ha mégis, akkor meg nincs mindig időm irni!
Én is úgy látom, hogy itt az idő nálatokKép! Sok sikert hozzáKép! És légy szives ne tűnj el, hanem tájékoztass minketKép!

Dorka!
Szia! Nektek is megy a drukk a kislánykáhozKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Látom ide nem jön senkiKép, de azért megragadom az alkalmat,hogy mindannyiótoknak

Kellemes ünnepeket

kívánjak!

Kép

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Én is kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek. Nálunk sajnos a babaprojekt egy hónapot csúszik, mert elkaptam egy ronda köhögéses, lázzal, náthával járó betegséget, amire idővel kaptam antibiotikumot, amire a szervezetem olyan jól reagált, hogy azonnal felborult a hormonháztartásom, ráadásul egy gombás folyás is kialakult. Éljen a medicina! Na jó, azért néha jól jön a gyógyszer, de nálunk most nagyon rosszkor jött mindez. Persze minderre dec. 23-án került sor. Csak egy kórházi ügyeletre sikerült bemenni, de nagyon kedvesek voltak (Margit Kórház), még ultrahangot is csinált az orvos, akit amúgy ott láttam először. Azt mondta, nem lát babát (még korai is lett volna), de semmi más rendelleneset sem. A vérezgetés valószínűleg a hormonháztartás felborulásának a jele.

Úgy gondolom, január elején elmegyek a saját orvosomhoz. Csináltatok egy rákszűrést és egy sima bakterológiai vizsgálatot, és ha minden rendben, akkor január közepe felé indulhat a harmadik babus!
Úgy is le voltam merülve mostanában. Addig megpróbálok töltődni, bár tegnapelőtt Bálint is elkapta a bárányhimlőt, így most őt kell ápolni. Közben pedig beköszöntött a vizsgaidőszakom is. Egy vizsgán már dec.22-én sikeresen túlestem, de január 5-én szigorlat!!! Brrrrr

Boldog újévet mindenkinek! Sok kisbabát a topic íróinak, meg mindenkinek, aki szeretne! Kép Kép Kép
Dorka
dorka

Sziasztok!

Beszti!
Mi újság van veletek? Rendbejöttél már lelkileg?
Babaügyben? Bár gondolom még nem voltál dokinál..

Bellana!
Ti jól vagytok? Még mindig ideges vagy? Babuci növöget?

Anyapoc!
A profilod szövegéről eszembe jutott, hogy te még a lepisiléssel jobban jártál.. Én valami egész mást kaptam a lányomtól első ajándékkéntKép.

Erika!
No, mi lett az eredmény?
Nekem nem voltak tüneteim, legalábbis nem emlékszem rájuk. Sosem voltam igazán kívánós, nem undorodtam semmitől /amitől amúgy sem/. Nem voltam hányós sem. Egyedül a vérszegénység miatt szédültem állandóan, és ájuldoztam.

Sasha!
Bízom benne, hogy tényleg jó döntés volt. Mostanában nem bírok Mendivel. Ő egyedül kitesz két-három gyereket is!!

Gi!
Nem volt nehéz a két év korkülönbségek miatt? Én pont ezért félek, hogy még a lány is olyan kicsi, és hogy nem bírnám az iramot..

Maci!
Én sem vagyok bögyös típus, de a két kosárméret növekedés, az nálam is volt! Sőt a tejbelövellés után a D kosaras is szoritott néha.. Jajj, milyen jó is volt az!!
Jajj, te nőszemély!! Ne legyél depis!! Szerintem abszolút nem arról van szó, hogy miattad nem írtunk! Hisz akkor eddig sem tettük volna! Én kedvellek, szimpatikus vagy, és kérlek sose gondold azt , hogy azért nem írok mert nem akarok!!! /Most pl. azért nem tudtam írni, mert a jánykámnak mandulagyuszija volt, és egész nap nem volt hajlandó aludni, beleértve az éjszakát is. Mondjuk ő alapból alig alszikKép./
Szeretném ha minél előbb lenne egy Kamillához hasonlóan gyönyörű babucid! Már szóltam is az illetékeseknek, de a nagyja rajtatok múlikKép.

Banyóci!
Édesem, a történeted ismerős nekem! Valahogy én is így voltam. Megéreztem, hogy nem vagyok egyedülKép.

Dorka!
Irígylem, hogy ilyen pozitívan látod a világot. Néha nekem is megy, de ez nem az általános esetKép. Igyekszem..

Lányok!!
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én már úgy várom, hogy legyen egy kis, vagy inkább sok hó! Ha már hideg van, akkor legyen benne valami jó is,nem ? Szeretném látni ahogy a lány megilletődve tapogatja a havatKép. Sőt a szánkózást is ideje volna kipróbálnia!! Remélem már nem kell sokat várni vele..

Megint nem vagyok túl boldog, de azért nem olyan vészes. Most középszerűen érzem magam. Sajnos megint nem jött össze a dolog..
Azért egy kicsit megmakkantam, mert majdnem másik topikba másoltam a leveletKép. Rossz a net, nem tudom mi baja, de windows alatt csak megszakításokkal fut a net. Linux alatt jó, de azt meg utálomKép..
El kellene mennem már rákszűrésre is. Ráadásul a körzeti dokimhoz is, mert két hete iszonyúan fáj a vállam. Nem tudom mitől, mert nem húztam meg. Sőt ma a térdem alatt felfedeztem egy fájó csomót. Olyan mintha az eremen lenne. Volt már valakinek hasonló?
Na, már úgy írok, mint egy vénasszony..ez fáj, az fáj.. Jól kezdem az évet, igaz?Kép.
Még annyit:
[color=#ff0000]<blink>

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Szia Betti! Kép
Neked is boldog új évet!
Tudod, nagyon örültem, hogy végre egy kicsit jobb hangulatú levelet írtál (persze volt benne más isKép ). Úgy olvastam, hogy mégsem kezdted a fogamzásgátlót újra szedni, sőt egy kicsit bánkódtál, hogy a múlt hónapban nem volt sikeres a próbálkozás Kép
Szóval azt hiszem, most éppen egy cipőben járunk, mert az elmúlt négy hétben mind a négyen egyszerre voltunk betegek, lázasok stb. Egyeske ápolta ketteskét, ketteske hármaskát stb. Bár a két gyerkőc kevéssé vette ki a részét a mi ápolásunkból. Ezért aztán pont a megfelelő időben nem is voltun együtt a férjemmel, minek következtében vajmi kevés esélye van annak, hogy baba lenne a pocakomban. De ezt most nem is bánom, mert ugyan nagyon vigyáztam, hogy semmi olyan gyógyszert ne szedjek, ami árthat egy esetlegesen beköltözött új lakónak, de azért az a kevés gyógyszer sem tehet jót. Kénytelen voltam még antibiotikumot is elfogadni az orvostól, de ezt 5 nap múlva abba kellett hagynom, mert felborította a hormonháztartásomat, vérezgetni kezdtem, meg gombás folyásom is lett tőle. Hiába, nem vagyok hozzászokva a gyógyszerekhez. Utoljára egy-két éve a begyulladt fogamra kaptam antibiotikumot, előtte meg hosszú évekig még enyhe gyógyszert sem szedtem be.
Na, mindegy, most már remélem túl vagyunk a rémálomhónapon. De azért az ünnepek jók voltak.

Te írtad:
"El kellene mennem már rákszűrésre is. Ráadásul a körzeti dokimhoz is, mert két hete iszonyúan fáj a vállam. Nem tudom mitől, mert nem húztam meg. Sőt ma a térdem alatt felfedeztem egy fájó csomót. Olyan mintha az eremen lenne. Volt már valakinek hasonló? "

- rákszűrésre én is el akarok menni a januári menszeszem után (októberben lett volna esedékes, akkor telt el egy év az előző szűrés óta). Ezért is mondogattam, hogy jobb is, hogy a következő hónapban fogunk igazán próbálkozni. Legalább nem a terhesség alatt piszkálnak a szűréssel.
- térd: nekem novemberben derült ki, hogy porcleválásom van a jobb térdemben, amit a röntgen nem is mutatott ki, csak fájni kezdett, majd egy kis duzzanatot tapintottam ki, ami el-elmozdult, ha tapogattam. Dagadt is a térdem egy darabig. Most, hogy nem térdeltem rá hetekig, nem cipeltem oviba a csemetét, itthon "pihentünk", teljesen elmúlt a fájdalom, nem is dagad. Az orvos szerint, amíg nem fáj nagyon, nem kell vele foglalkozni.
Nem tudom, hogy mit jelent az, hogy az ereden van. Biztos vagy ebben?

Eldugulok, mert most is inkább tanulnom kéne.
sziasztok: Dorka
dorka

Sziasztok!
Betti!
Az első kettő nagyon fárasztó volt - hat hétig. Akkor volt, hogy csak 4 óra alvásom volt 24 órából (Véletlenül sem egyszerre aludtak, vagy ébredtek, így én folyamatosan babáztam, hiába aludt az egyik. Aztán letelt a gyermekágy, és minden rendbe jött, keztünk aludni éjszaka, tényleg csak szopizott a kicsi, aztán aludtunk is, így több jutott nekem is a pihenésre.
A harmadik pedig nagyon jó alvó volt (a többiekhez képest) 6 hónapos koráig, így nem is volt feltűnő, hogy eggyel többen vagyunk. A negyedik egy kicsit megint megbolygatott, de nem nagyon (elárul az valamit, hogy megint nagyon vágyom egy picire? - csak már megint nem nyertünk a lottón!).
Biztos, hogy alkati kérdés is, mert nem ugyanúgy éli meg mindenki. Engem nem zavar különösebben, hogy folyamatosan 24 órázok, hogy több mint 8 éve nem aludtam át egyetlen éjszakát sem... Én kikapcsolódok egy kis hobbival, internettel, vagy csak egy kis dumapartival kint a szomszédokkal. Hétvégékre szinte mindig van valami családi programunk, hol hegyet mászunk, hol moziba, cirkuszba megyünk, ezek elég energiát adnak a következő hétre.
Amúgy nincs segítségünk sem, messze laknak a mamák.
Szóval nem mondom, hogy könnyű volt, de olyan gyorsan elteltek ezek a húzósabb időszakok is hogy csak sajnálkozunk azóta is. A gyerekek miatt viszont nagyon örülök, hogy így döntöttünk, nagyon szépen együtt nőnek. Most éppen a két nagy között elég gyakran van konfliktus, de el nem mennének egymás nélkül edzésre sem... mégis csak szükségük van egymásra. Most, hogy már ennyien vannak, néha csoportosulnak, de mióta bekapcsolódik a legkisebb is, azóta nincs kiközösítés fél percre sem, mert mindenkinek van párja.
Neked lányod van! Én a fiamat is úgy be tudtam vonni a babázásba, neked lehet, hogy még könnyebb lenne (sajnos lányos tapasztalatom nincs), ő eleve anyáskodna (?)!
Sok sikert!
Gi
AnyaGi

Sziasztok! Én Zita vagyok, és sok keresgélés után nagy örömömre rátok találtam! Gondolom kitaláltátok, hogy mivel próbálkozunk hónapról-hónapra a párommal, sajnos eddig sikertelenül! 8 hónapja várom a csodát, 4 hónapja hőmérőzök és dokihoz járok ultrahangra, hál'istennek minden OK, és mégse sikerül. Minden hónap végén keresem a tűneteket, aztán koppanok! Sokak szerint(és szerintem is) azért nem sikerül, mert nagyon akarom, és csak erre gondolok!De hogy kell nem akarni és nem gondolni rá?!Úgy érzem, titeket olvasva egy kicsit gatyába rázhatom a lelkivilágomat,mert már most, az első alkalommal olvastam tőletek olyan dolgokat, amitől sokkal jobban érzem magam!
Bocs az ömlengésért, remélem fogunk sokat dumcsizni!
Sziasztok: Zita
Zita

Betti!

Igen, minden OK.KépKépKép Sajnos holnap kezdődik az ÉV, megnit egy kicsit más lesz, nagyon jó volt 2 hétig a férjemmel együtt, de kezdődik a munka. Teljesen kiestünk a rendszerbőlKép, 9-kor keltünk, este 10 előtt Nátánt nem tudtuk letenni. Vissza kell állni.
Baba: fogalmam sincs, mi vanKép. A 14-15. nap környékén volt egy kis vérzésem, viszont már a 33. napon vagyok, és még nem jött megKép. De ugye nekem volt már 44 napos is régebben a ciklusom (és hiába volt az előző kettő 28 napos, sajnos ez semmit nem jelent), meg ez a vérzés is, ugyhogy fogalmam sincs, mikor is lenne esedékesKép, ezért nem is merem magam beleélni, hogy lehet valami esetleg. Ja, és én ráadásul azok közé tartozom, akik abszolút tünetmentesenKépKép terhesek (egyik gyereknél sem volt se hányinger, se semmi, kivéve a 10. hét körül, de az még messze van akkor si, ha van valami...).
Ugyhogy várakozó állásponton vagyok, negatív tesztet nem szeretnék látni.

Mindenkinek babában gazdag új évet!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszit Kép
Pont így vagyok én is. Abszolút rendszertelen a menstruációm, nekem is általában 33-36 napos a ciklusom, de volt már 40, sőt 52! is. Igaz, ez a gyerekek előtt volt, azóta nagyjából 33 az átlag.
Nekem is volt pont középidőben vérzésem, inkább véres nyák. Fogalmam sincs, mikor kellene megjönnie. De nekem azért szokott némi tünetem lenni, főképp mellkeményedés. Hányingerem nekem sem volt, legfeljebb émelygés, de az csak a 6-8. héten, és csak a második fiammal. Nekem ma van a 30. nap, de ugye...
Viszont megjelentek a pattanásaim, érzékeny a mellem, ami most mégis inkább úgy érzem, a menstruáció előjele lehet. Ki tudja?

Különben is, most egyfolytában éjszakázom, idegeskedem a vizsgaidőszak miatt. Ma volt írásbeli szigorlatom nyelvészetből. Hétfőn lesz a szóbeli része. Brrrrrrrr

Szép napot! Élvezzétek a havazást, én most azt teszem, a gép mellől pont kilátok az utcára, kicsit az erdőre (Budakeszi úton lakunk). Csodaszép a havas táj Kép Kép Kép

Dorka
dorka

Szia Betti és sziasztok többiek!

Én is itt vagyok és mostantól megint lesz időm írni. Nálunk sincs semmi eredmény még baba ügyben. Pedig szorgalmasan dolgozunk rajtaKép

Betti!Tényleg jó volt olvasni, hogy jobb a kedvedKépCsak így továbbKép

Dorka akkor te egész közel laksz hozzánkKép Csak az erdő van köztünkKép /Mi hidegkúton lakunk./
Itt is minden havas.Drukk a szóbelihez.

Beszti! Nagy -nagy drukkok egy pozitív teszthez. Azért lassan megcsinálhatnád, mert nagyon kíváncsi vagyok. És nagyon türelmetlenKépKépKép

Zita! Ne aggód túl, ebben tényleg igazad van. Hidd el jön ha jönnie kell. Mi is már 4. hónapja próbálkozunk a harmadik babával. De én nem idegeskedem. Ha kell, hogy legyen mégegy babám akkor úgyis lesz.Kép
Gyere máskor isKép

Gi!
Ez igen, négy fiú! Úgy látszik mindig eljön az az idő amikor megint egy picire vágyunk. Igaz én még "csak" a harmadikra. De ha nyernénk a lottón ahogy írtad akkor talán egy negyedikre isKép

Mindenkinek kívánom, hogy minden vágya teljesüljön minél hamarabbKép
linato

Dorka!

Na, éppen ez is érdekes a dologban, hogy pont a 28. nap körül én is úgy hittem, hogy megjön, mert fájt egy picit a pocim (nagyon soha nem szokott, de most csak egy kicsit feszült, most meg az se nagyon volt jó, ha a pici ráül, pedig korábban is szokott), és kijött pár pattanás is, de elmúltak! Mellfeszülésről nem tudok mit mondani, mert az sem szokott lenni, ráadásul még reggel szopik a kisebbik fiam, így ha kicsit hosszabb idő telne el és feszülne, akkor az a szopi miatt lenne...
Nem szeretek beképzelni dolgokat, pont azért, hogy ne legyen kopp, de most azért örülök minden menzesz nélküli napnak, hátha ez volt a mi hónapunk!KépKépKép

Zita!

Talán nagy előnyöm van, hogy már van kettő, és emiatt nem nagyon idegeskedek a harmadik miatt. Persze szeretném, de biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb beköltözik.
De a második előtt és is nagyon el voltam keseredve, amikor egymás után teltek el az eredménytelen hónapok. Hogyan lehet nem arra gondolni? Nem tudom. Nekem se sikerült sokszor, talán az egyetlen, amit tehetsz, hogy mással foglalod el magadat, olyan célt tűzöl ki magad elé, ami fontos neked, és egy kicsit elfeledteti a babát. Nagyon jó, ha az ember azon kívül, hogy felírja a menzesze dátumát, rögtön el is feletkezik róla, és nem gondolkodik azon, hogy éppen hányadik napon van, hanem éli világát (az UH éppen ezért nem túl jó ilyen szempontból (persze nagyon hasznos, hogy tudd, hogy van-e peteérésed). Ilyenkor szoktak összejönni a meglepibabák!Kép Egyébként a párodat már megnézték? (Nekem az is megnyugtató volt, amikor az kiderült, hogy a részéről biztosan nincs gond (tudom, ez nekik kellemetlen).)

Linato!

Én is!KépKépKép Ugyanakkor megígértem magamnak, hogy a leghosszabb ciklushosszom (44 nap) előtt nem csinálok tesztet. Addig vagy megjön, vagy már biztosra mehetek.KépKépKép Még 10 nap, azt már féllábon is kibírom, főleg hogy van mit csinálnom. Most pl. mennem kéne vasalni, mert az ilyesmit a 2 hét alatt alaposan elhanyagoltam, be kéne pótolnom a lemaradásomat.

Puszi:

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Én is mindenkinek nagyon boldog ÚJ ÉVET kívánok!!
Mi is jól vagyunk sajna nekünk sem jött össze még a második babó, pedig már több hónapja rajta vagyunk. A decembert kihagytuk mert folyamatosan betegek voltunk, ráadásul a fogamat is kihúzták amire napi 3x1 donalgint szedtem, így most nem lett volna jó.
Úgy el tudok keseredni mikor megjön Kép Nálunk a kislányom se jött össze olyan hamar, volt egy fél év próbálkozás az esküvő előtt, aztán kihagytunk, és utána 4 hónap múlva sikerült, de akkor mikor azt mondtam, hogy innentől nem érdekel és nem foglalkozom vele.

Linato: irigyellek a felfogásodért, bárcsak én is így tudnék gondolkozni...sajna hajlamos vagyok a depire, de most megfogadtam, hogy nem gondolok erre és akkor bizti sikerülni fog!!!

Zita: Én is csak azt tudom írni mint a többiek, hogy próbáld meg ne akarni annyira (pont én mondom (hi-hi) de tényleg ez álltalában be szokott jönni Kép)
Új év új remények!!

Jók legyetek!

Üdv mindenkinek: Niki

Dorka: Drukk a vizsgákra!! Kép
lani

Sziasztok!
Köszönöm szépen a jó tanácsokat, és megígérem, hogy megpróbálom megfogadni őket! Maga az a tény, hogy beszélhetek erről olyan emberekkel akiket ugyanúgy foglalkoztat ez a dolog mint engem, már nyuodtabbá tesz! És tényleg megfordult a fejemben, hogy felhagyok pár hónapra az UH-val és a hőmérőzéssel!
Zita
V.Zita

Sziasztok! Mi még jócskán előtte állunk a baba projectnek, de már volna egy kérdésem. Előzmények: előző terhességem "nehezen" jött össze, 1 év sikertelenség után elmentem nőgyógyászhoz, aki UH vizsgálat után azt mondta, hogy a sárgatesthormon kevés a szervezetemben. Adott vmilyen gyógynövényes cseppet, amit 3 hónapig, sikertelenség esetén további 3 hónapig kellett volna szednem, de már az első kúra felénél sikerült teherbe esnem. Nyáron szeretnék teherbe esni újra, és félek attól, hogy megint "segítségre" lenne szükség /PERSZE TUDOM, HOGY AZ ÉN PROBLÉMÁM ELTÖRPÜL TÖBBETEK GONDJA MELLETT!/. A régi doki már nem elérhető, az új pedig nem tudja, mit szedhettem annak idején, én is elfelejtettem már a nevét. Szóval tudja valaki miről lehet szó? Előre is köszi!
Beatrix
beatrix28

Dorka!
Igen, talán tényleg bántam, hogy nem jött össze. Most igazán nem lett volna jó.. ugye mi is betegek voltunk, és már javában szervezni kell a lagzinkat is..
Szerinted mekkora bajt jelentene, ha pont most sikerült volna a fogamzás? Már úgy értem, hogy pont akkor voltam beteg, mikor elméletileg a peteérésem volt. Ha lett volna valami, szerinted mekkora esélye lett volna rendellenes fejlődéshez?
De látom nálatok is zajlik az élet ezerrelKép. Sebaj, előbb-utóbb összejön.
A csomó nekem is kisebb lett mára. Úgy értem, hogy ott van, ahol elméletileg egy ér fut. De nem úgy néz ki, és érzésre sem olyan, mintha visszér lenne..szóval nem tudom. Meglátjuk, ha továbbis javul, akkor biztos csak megütöttem.
Remélem sikerülnek a vizsgáid!!

Gi!
Tiszta szívemből mondhatom, hogy csodállak!! Én fél évig keltem éjszaka, de már az első két hónap megviselt.. Úgyhogy én sajnos nem vagyok ilyen alkat.. Bár a puding próbája az evésKép.
Jajj, de jó nektek, hogy mindig mentek valahová! Mi itthon tespedünk állandóanKép. Még autónk sincs, ezért a legnehezebb piknikezni menniKép. Pedig én szeretnék nagyon. Imádok kirándulni! Az egyetlen hétvégi programunk hogy ott ülünk drága apósoméknál..
Elképzelhetőnek tartom, hogy a lánykám anyáskodna, mert láthatóan imádja a gyerekeket. Biztos írtam már hogy a házunkban és a lakótelepen nagyon sok korabéli gyerek van. Ha találkozunk velük mindig megsimogatja őket, odaadja a játékát.. de lehet, hogy ha 24 órán keresztül ott lenne egy baba, az már féltékenységet váltana ki..

Zita!
SziaKép. Elcsépelt, de én is csak azt tudom mondani, mint a többiek.. Próbáld úgy elterelni a gondolatodat, ha máshogy nem megy, hogy olyan negatívumokra gondolsz, amivel egy gyerek jár. Nem tudom, hogy első baba lesz e, de úgy vettem ki hogy igen.. így kicsit nehezebb. Csak mert ha már van egy, akkor bele tudod élni magad egy jó kis hisztis, nyűgös, fogzós napba. Vagy éppen abba, hogy már egy éve nem tudsz elmenni egyedül otthonról, vagy kettesben a férjeddel..
Talán az is használna, hogy ha tartanátok egy hónapot hogy nem próbálkoztok. Valahogy el kellene érnetek, hogy a szexről ne egyből a babagyártás jusson eszetekbe. Csináljátok máshogy, máshol!
Sok szerencsét! És gyere gyakran!!

Beszti!
Végülis, amíg erősebb a "nem akarok negatív tesztet látni" érzés, mint a kíváncsiság, addig jó. Én megőrülnék a kíváncsiságtólKép.
Tünetmentességben teljesen megegyezünk. Bár talán a második babánál már tudnám mikre és hogyan figyeljek. Igaz viszont, hogy minden gyerek más. Lehet, hogy a másodikkal végighányom majd a 9 hónapot..

Linato!
Nem tudom miért van így, de nálunk is a lottónyeremény függvénye a négy gyerekKép. Bár az uram ötöt szeretne.. Én be is vállalnám, de nem hiszem hogy lenne rá keretKépKép.

Lani!
Nem is csodálom,h ogy elkeseredsz.. Szerintem ez mindannyiunkkal így van havonta egyszerKép.

Erről jut eszembe! Bellanáról tudtok valamit? Mostanában nem láttam "nyomait". Remélem jól vannak!

Beatrix!
Miért írod, hogy "Mi még jócskán előtte állunk a baba projectnek"?
Szerintem közülünk senki nem kicsinyli le a problémádat!! Emiatt ne aggódj!! Nekem pl. semmi ilyenen nem kellett eddig átesnem. Persze nem csak én vagyok a topikbanKép.
Sajnos pont ezért nem tudok segíteni a problémádonKép. Viszont ötletként tudom mondani, hogy nézz be a http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/show.cgi?tpc=275&post=227439#POST227439 topikba, ott biztosan tudnak neked segíteni!
Persze ez nem azt jelenti, hogy el akarnálak küldeni!!! Gyere sokszor!!

Most ennyi, kimerültemKép. Lehet letámadom apukát. Bár elég morcos, mert nem csináltam neki vacsit..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok!

Vége az ünnepeknek,és lám, szinte mindenki itt vanKép!

Maci!
Te hol vagy?

Képzeljétek! Az ünnepek alatt engem is elkapott a kistesó láz, de nagyon! Szinte állandóan ezen jár az agyam,és őrlődök, hogy mi legyen! Úgy szeretném, de mégse vagyok benne teljesen biztos!

Betti!
Hogy vagy? Voltál dokinál?

Beszti!
Én tutira nem bírnék várni. Te hogy bírod? Drukkolok nagyon!

Zita!
SziaKép! Gyere gyakranKép!

Dorka!
Drukkolok a vizsgákhoz! Nálunk is szép nagyon a táj. Ma már voltunk szánkózni isKép!

Niki!
Ne keseredj el! Fel a fejjel!

Pusz
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Betti!
Látom egyszerre írtunkKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Banyóci!!

Ezt nem hiszem el!!!KépTéged? KépTényleg nem tudom elhinni! Emlékszel ugye, hogy miért?

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti!
Igen, emlékszemKép! Bizonytalan vagyok, de állandóan ez jár a fejemben.

KépKép
KépKép
banyóci

Na, most meg én vagyok szétcsúszva:
nem, még nem voltam dokinál. Holnap megyek nőgyógyihoz.

Felvethetek egy kérdést? Eredetileg, akartam egy új topikot, de megnézem mekkora lenne a látogatottsága.. na elég a rizsábólKép a lényeg a probléma:

Szerintetek mennyire fontos, hogy valakinek van e saját orvosa? Minden szempontból!!
A babáéból, a mamiéból, a szüléséből... /a doki szempontját sejtem, de akár ez is!/
Jelent e hátrányt valamilyen szempontból, ha igen mennyire, és hogyan..
szóval tessék kivesézni a témát!!!
Persze csak ha érdekesnek találjátokKép
Ja, és hogy szerintetek elindítsak e egy ilyen topikot?

pusszancs,
Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti! Jól látod, első babára várunk, ezért saját gyerkőccel tényleg nincs tapasztalatom, viszont 3 hónapos korától a pótmamája vagyok egy másfél éves kis krampusznak. Imádok vele lenni, de így belegondolva vele is voltak kemény napjaink. Megpróbálok erre gondolni, és mostmár tényleg eldöntöttem, hogy szünetelünk! (remélem menni fog) Szeretnélek benneteket jobban megismerni, hogy kivel mi van, most úgy érzem ez igazán leköt!
Én nem tudom milyen, ha nincs saját dokid, mert a mostanival együtt összesen két dokim volt. Az első távolabbi ismerős volt, és ezért soha nem akart pénzt elfogadni, bár én erőlködtem mindig. Végül eljöttem tőle, mert úgy éreztem nem annyira foglalkozik velem, mint azokkal, akiktől pénzt kap.Váltottam, és úgy érzem jól döntöttem, mert igaz le kell rakni rendesen a dokinak az asztalára, de tényleg 1OO%-osan figyel rám, és úgy érzem így lesz majd ha jön a bébi is. Szerintem ez kőkemény üzlet. Nem tudom mennyire vág ez a témához, de így babázás előtt, 27 éves fejjel ennyi a tapasztalatom. Kíváncsi vagyok a többiek véleményére is, mert biztos van mit okosodnom!
Üdv, Zita
V.Zita

Betti!

Nincs ilyen hasonló?
Engem nagyon érdekelnének a vélemények. Bát most a kórházas doki témából abszolút elegem van, mert az enyém MÁV-osKépKépKép (ugye már sokat is mondtam), és ott most akkora a vihar, hogy húhúúú. (Talán már kicsit lecsengőben...)
Én láttam Bellanát egész máshol, de most az ünnepek alatt én is csak egy topikba irogattam, a többit meg hanyagoltam, még a sajátunkat is (2002....), pedig nincs semmi bajom velükKépKépKép, egyszerűen nem volt kedvem írni.
Baba: igyekszem nem foglalkozni a témával, mert én már egyszer több, mint egy évig láttam elég negatív tesztet. Volt, hogy késett (pl. a 44 naposnál), és akkor 3 naponta. Aztán mégis megjött.
Ha nagyon érdekelne a kérdés (érdekelKép), akkor inkább egy reggeli hőt kéne mérnem, mert az is sokat elárulna. De azt meg azért nem teszem, mert tudnám, hogy mi a jó érték (rögtön látnám, hogy egy-két nap múlva meg fog jönni), és azért szeretnék még reménykedni.
Csak azt tudnám, mi volt az a közti vérzés!!!! Mert kb. 23-a után nem igazán lehetett már esélye peteérésnek és fogamzásnak (nem láttam erre utaló jeleket, meg a karácsonyt nem itthon töltöttük, természetesen úgy meg nem igazán lehet együtt lenni, hogy a két gyerek egy szobában alszik velünk (ráadásul a kicsi a mi ágyunkban, és kizárólag közöttünk hajlandóKép)).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Hol vagytok?
Csak én kuksolok mindig itt a gép előtt?
V.Zita

Hol vagytok?
Csak én kuksolok mindig itt a gép előtt?

Zita
V.Ziita

Zita!

Én vagyokKépKép, de semmi újdonság, meg nincs mire válaszolni sem, mert senki nem írtKép. Úgyhogy még mindig csinálom inkább a házimunkát, legalább kész lesz...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Én is vagyok, de nálunk sincs semmi újdonság, illetve semmi jó hír. A párom világosan az értésemre adta, hogy ő nem mostanában szeretne kistestvértKépKépKép! Nagyon szomorú vagyokKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok, akkor én kérdezek!
Mitől lehet, hogy negyedik napja olyan, mintha megjönne,de csak barnácska.Ma éjszaka úgy görcsölt a hasam, hogy azt hittem lepetézek, reggel még fájt egy kicsit, de még mindig nem jött meg rendesen.
Banyóci: Ne add fel! MAjd megenyhül az ember!
Zita
V.Zita

Sziasztok!
Zita: Mikor kellene megjönnie??
Mert terhesség elején előfordul egy kis barnázás és nekem úgy fájt a hasam mintha meg akarna jönni.
Üdv: Niki
lani

Az UH szerint kb. 24-én volt tüszőrepedésem, úgyhogy mostanában kellene. Úgyhogy nem nagyon reménykedek még. Csak ha meg akar jönni, akkor ne kinlódna ennyit, az ember feleslegesen reménykedik!
V.Zita

Szia Zita!!!

Mindeféleképpen írd meg, hogy mi volt Kép))

Niki
lani

Szia Niki!
Sajna csak a képzeletem játszott velem, mert ma megjött. Ráadásul tegnap néztem a szülőszobát a TV2-n, olyan megható volt! Kicsit rossz a kedvem most, de majd elmúlik!
Zita
V.Zita

Zita!!

Ne legyen rossz kedved, kitartás!!!! Előbb utóbb sikerül Kép))
Szia: Niki
lani

Sziasztok!Kép Eloszor is boldog, babas uj evet kivanok! Nem tuntetm el, otthon voltunk tobb, mint ket hetig. De nem ereztuk jol magunkat igazan, mert rogton az elejen megbetegedtunk es meg most is azt nyogjuk. Kohogunk, faj a torkunk, a ferjem tegnap este is lazas volt. Az egyetlen ami miatt nem banom a 800 km-t oda-vissza, az, hogy meg tudtam latogatni a haldoklo nagypapamat, szerencsere pont akkor maganal volt es megismert, tudtam vele beszelgetni.

Nincs valami jo kedvem, nalunk is az a helyzet, mint Banyocieknal, a ferjem hallani sem akar kisbabarol. Hat ez van. De azert remenykedem!!!!!!

Remelem mindenki jol van!

Pusz

Maci

Jol esett hogy hianyoltatok!KépKépKép
macimaci

Zita!
SajnálomKép! De ne keseredj el!

Maci!
Szia! Örülök,hogy előkerültélKép! Jobbulást az egész családnak.
Szomorúan olvasom, hogy nálatok is ez vanKép! Nem tudom mi ütött ezekbe a pasikba. Nálunk az van, hogy ha véletlenül összejönne, az nem baj, örülne neki, de az ő terveiben csak később szerepel a kistesó. De én mostanság szeretnék babát!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Banyoci!Kép

Nalunk az van, hogy az apuka osszetojta magat. Minden apro problemat felfuj. En vagyok a gyerekkel egesz nap, de okelme borul ki minden 7vegen (plusz betett neki ez a ket het). A lanyunk meg nem beszel es nem bilizik 2esfel eves kora ellenere. Erre leszurte azt a kovetkeztetest, hogy nem lehet a gyerekkel szot erteni, ontorvenyu, stb. Mondjuk engem is idegesitett egy kicsit, hogy a rokongyerekek mar maguktol jarnak klotyora, meg a masfel eves is. (Teszem hozza bolcsibe jar, ugy konnyu, egymastol eltanuljak a gyerekek.) Na mindegy, most ki van borulva es hallani sem akar kistestverrol, amig Kamilla nem lesz min. 2 evvel idosebb. KépKépKép Nagyon kiakasztott. Ezek a pasik!
Kép

Pusz

Maci
macimaci

Sziasztok!

Szeretnék én is csatlakozni hozzátok.Van két tündéri lányom, és nagyon szertenénk még egy harmadik babát is. A férjem egy kisfiúról álmodozik...December elején hagytam abba a fogigátlót, és egy kicsit elkeseredtem, mert tegnap megjött. A két kislányommal rögtön terhes lettem. Igaz, most nem figyeltem a napokat, csak rábíztuk magunkat a véletlenre. Nem jött be. Januártól viszont kiszámolom az esélyes napokat, és arra koncentrálunk. Van valakinek tuti tippje, hogyan kell kisfiút "gyártani"?
Sziasztok, mindenkinek sok sikert!

Timi

Timi
Kép
Kép
Kép
timi72

Szia Timi!
Nekem 4x bejött: pont a közepén (Persze, ha akkor van a peteérésed)! Minél közelebb vagy a peteérés napjához, annál valószínűbb, hogy fiú lesz. Mondják az okosok. Nálam tényleg így volt legalább 3x, a második előtt nem volt vérzésem, ott nem tudtam mihez számolni.
Sok sikert! (Nekem meg egy tuti kislány recept kellene - Neked hogy sikerült?)
Gi
AnyaGi

Timi72!

Nézz be ide: http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/275/2688.html?1062367874
A kínai módszertől az étkezési tanácsokig csemegézhetsz.

Baree
baree

Sziasztok!

Én már nem tartozok közétek, mert nem állunk "előtte"KépKépKép.
Végül nem tudtam kivárni a 44 napot, és még a múlt héten megcsináltam a tesztet:

Kép

Csak azért nem akartam szólni (de remélem ezért nem haragszotokKép), mert a dokit mindenképpen meg akartam várni. De ma végre ott is voltam. És igen, van!KépKépKépKép
Még annyira pici, hogy csak a petezsák látszódott, a baba benne nem, az orvos 1 héttel fiatalabbnak tippelte (5 hetesnek, de a nagyon halvány második csík is ezt sejtette), de azt én így nem tudom, hogy mikor is kerülhetett be, mert a fogantatás így pont karácsonyra esne, és mi mivel nem itthon karácsonyoztunk, nem is tudtunk együtt lenni, csak mikor már hazaértünk. Úgyhogy van egy meglepibébink!Kép

Puszi mindenkinek!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Nahat Beszti!KépKépKép Szivbol gratulalok!!!!!!!

Maci
macimaci

Beszti!
Már vártalak a hírekkelKép! Pont ma gondoltam, hogy ha nem jelentkezel, akkor holnap rákérdezek, hogy mi a helyzet! Hatalmas gratula a pocaklakóhozKépKépKép! Sok boldogságot nektekKép!

Pusz
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

AnyaGi,
igazán nem tudom megmondani a tuti "lányreceptet", az biztos, hogy mindkét esetben a 10. naptól a 18-ig próbálkoztunk, és az eredmény két lány lett.

Baree,
köszi a címet, megnéztem. A táblázat szerint Rita fiú, így egy kicsit szkeptikus vagyok, de azért próbálkozunk. Most ugyanis egy fiús hónap van. Talán bejön.

Beszti,
Gratulálok, és nagyon irigyellek. Remélem nekünk is hamarosan lesz ilyen kétcsíkos tesztünk.Vigyázz magatokra, és növeszd a pocakodat!

Sziasztok!

Timi
Névtelen

Beszti: GRATULÁLOK!!!
Nagyon boldog várandóságot kívánok neked!!
Niki
lani

Beszti!
Nagyon örülök a jó hírnek. Nagy-nagy Gratula a babához.KépKépKépKépKép

Timi: Nekem is két lányom van és fiú receptem nincs.Kép
linato

Beszti!

Nagy gratula!!!!KépKépKépKép

Anypaoc

anyapoc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: