Új privát üzeneted érkezett!

Márti,
hát több oka is van: nekem ha nem vagyok terhes akkor is az első dolgom reggel az EVÉS! Most meg éhgyomorra kell elvezetnem Pestre, és ráadásul mostanában megint sokszor van hányingerem, émelygek és szédülök. Meg kell inni azt a sok cukros löttyöt még itthon, remélem autózás közben nem fogom kihányni, és aztán jön a java, ugyanis tőlem nem tudnak vért venni (állítólag nem látszanak az ereim) Szóval majd ott cincálgatnak, amitől nekem már fóbiám van, mert rengetegszer volt már benne részem. Hát csak ennyi... Jó lenne túlleni rajta. :roll: De látom téged sem kíméltek. :(

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Sziasztok!

Meg volt tegnap a családi parti, holnap meg jönnek a barátok, de eső lesz amit utálok.
Apátol fényképezőt kaptam. Meg este, hogy mi volt???!!!!!

Holnapra nem várnám pirit.
encike 2

Sziasztok!

Csak egy pár percre ugrottam be!Túl sok mindent nem tudok irni,a lagzival kapcsolatban megy minden,néha időpont csúszásokkal,ma jöttünk időben haza viszonylag időben éjfél után jöttünk majdnem minden nap haza!Hajnali felkelés és éjszakai lefekvés már napok óta,szét vagyok csúszva iszonyúan!De hétfőn már kész minden!!!Vagyis akkor még utó pakolások lesznek!!!!Ezzel búcsúzom,hétfőn este jövök reméllem,puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti!

Felénk jó sz@r idő van :( remélem nálatok nem ilyen pocsék...

Márti!

Marosvásárhely?Már voltam ott kisebb koromban :wink:
Anyukám Kolozsvárról származik,szal nagyon szeretjük Erdélyt mi is :wink:

Gona!

Megy a drukk hogy sima legyen a vérvétel és túl legyél rajat hamar!!! :wink:

Encike!

Remélem hiába várod pirit :wink: :wink:
Mikor tesztelsz?

Boldog Szülinapot utólag is!!!Szép kerek szám... :wink:

Rik?
Évi?
többiek?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Gona!

Olika sacc 7kg(nem mérem csak havonta és egy hete volt 6,80)és 74 cm. :wink:

Ágica!

Igen drága a Hauck, de nekem megérte mert 3 gyereket kibírt és még most is mintha új lenne :wink: Van hogy nekem is két gyerek van benne és meg se kottyan neki :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok csajok!

Hát igen szép kerek szám!!!
Reggel teszteltem, 2 csikosat!!! Igaz még halvány, de ott van!!!
Majd teszek képet!

Köszönöm a köszöntéseket!
encike 2

Sziasztok!

Köszi a kocsihoz a véleményeket, igyekszem hasznosítani!!!!!

Encike akkor Neked most duplán gratulálok és örülök h így alakult!!!!

Krisztinek itt a nagy nap, csak az idő nem a legjobb hozzá!!!

Szép napot!
agica1027

Encike!!

És ezt csak ilyen simán írod????

Gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Encike,
így kell ezt bejelenteni??? :lol:
Életünk legnagyobb örömhírét???
Gratulálok! :D És vigyázzatok magatokra!

Panni,
jól láttam én, hogy nagy babátok van! Atyaég, 74 centi?! Mint egy 1 éves. :lol:
Egyébként köszi, remélem "túlélem" a hétfőt. 8)

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Ja, és sütit sütök! Soha nem szoktam, ez tuti terhességi tünet! :D (csokis-diós süti, nagyon finom az illata, most vettem ki a sütőből)

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Köszi csajok!
encike 2

Encike!!

CSak igy simán irod???Én asszem az egész oldalt tele irtam volna:)
Graulálok!!
ÉS Boldog szülinapot utólag is.Szép ajándékot kaptál! :lol:

Kriszti

Nem akarsz esküvőszervező irodát nyitni?Igen benne vagy!! :lol: :lol:

Gona

Ne félj!!Minden rendben lesz,miért ne lenne??
Hogy-hogy megiszod otthon a löttyöt?Nekünk a laborba kell meginni,ait ők készitenek.Te csak max. citromot facsarhatsz bele! 8) :?

PAnny

Tényleg nagy legénykéd van!!IStenem most született,itt izgultunk Értetek!! :roll: :lol:

Ágica

osztom a Bergon véleményt.Nekem is az volt(Amig szét nem rágta az egér)Imádtam.Igaz olyan ut volt amerre laktunk,hogy kellett is a strapabiró kerék,és váz.HA utaztunk ,akkor meg simán feltudtam pakolni az esernyőre csukhatot a buszra pl.
NA néha mentem a naggyal is,de az embereket ugy kell noszogatni,hogy segitsenek feltenni. :evil:

Évi

Most hol tartasz Te mensi ügyileg?Szedsz valamit??

Nekem csajok annyira megjött tegnap hogy az éjjel kétszer fürödtem. :? Ilyen még nem történt(szülést leszámitva :D )
De ami jó hir az ürömben,hogy 28 napra jött meg.HAladok!! :roll:
Vendég

Azt elfelejtettem irni,hogy apával kettesben vagyunk két hétig.Gyerekek nagyszülőnél vannak.
Ugy érezzük magunk mintha nyaralnánk. :lol: 8)
Hétfőn már dolgozom,vége a szabimnak.
Vendég

Sziasztok!

Nagyon fáradt vagyok,még nem tudom mikor leszek rendesen,de igérem jövök hamarosan!!!!
Addig is puszi mindenkinek!/Mensi még mindig nincs!/
Vendég

Tina!
Miota késik?
encike 2

Encike!

8 napja,de nem vagyok terhes!!!!!A múltkor 2 havi mensim maradt ki!!!
Már vannak képek amit a hugom fotózott holnap majd teszek fel valahová és megtudjátok nézni!!!!!

Jó éjt!!!
Vendég

Hali!

Pangás van csajok??!! :wink:

Kriszti!

Képeket akarunk :lol: :wink: :lol: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Hát gyorsan végig tudtam olvasni a mai "termést"! Nem sokat írtatok...

Szerencsésen végigjutottam a délelőttön, kedvenc nővérkémet "kiharcoltam" magamnak :lol: és egy bökéssel megúsztam a vérvételt. Én voltam a legboldogabb kismama! 8)
Borzalmas volt az a lötyi, másfél órán át hányingerem volt tőle, de sikerült bent tartani. Holnap lesz eredmény.

Kriszti,
én is várom a képeket! :)

Erika,
jól megöntöztem citromlével a "koktélt" reggel. :)
Megint munka... :( és gyerekek nélkül? Szerintem nem is bírnád otthon egyedül egész nap, abban a nagy csöndben... :roll:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Sziasztok!

Lányok fotó már csak holnap,mert most értünk haza anyuéktól!!!!!

JÓ ÉJT!!!
Vendég

A lányom tett fel a myvip-re Tóth Szilvia néven keressétek!!!!!!!!!!!!
Vendég

Itt a haloványos tesztecske:

Kép
encike 2

Encike:
Óriási halk GRATULA!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Látszik jól a haloványka csikocska! :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Encike, gratulálok! Nem is olyan halovány az a csíkocska.

Gona, örülök, hogy ilyen jól ment a vérvétel. A cukros lötyit szerencsére csak hallomásból ismerem, nálunk eddig mindig megelégedtek a zsömlés, tejes variációval.

Kriszta, örülök, hogy jól sikerült az esküvő! Pihizzetek! (Bár eddigi hozzászólásaid alapján nem vagyok benne biztos, hogy ez a része menni fog :D )

Rik, jó "nyaralást"!

Képzeljétek, megvettük Szabolcs első iskolatáskáját és tolltartóját! Egész nap mindenhova hurcolta magával és aki nem ugrott el idejében, annak részletesen megmutogatta mindkettőt. Még a Hugomat is sikerült egy kis nosztalgiázásra csábítania. Már én is nagyon izgulok a sulikezdés miatt.

Kép Kép Kép
datolya

Köszi lányok!
Kedd doki.
encike 2

Sziasztok!

Nagyon szégyellem magam, hogy ily sokáig nem jöttem. :oops:
Sajna, az elmúlt hetem rosz volt. Bence kapott oltást, ami megviselte, és nem aludtunk éjjelenként, nappal pedig sokat sírt. Most talán vége ennek, de úgy néz ki dolgozik az ínyben a fogcsíra. 6440 gramm volt 5-én. Ennek nagyon örültünk, hisz ezek alapján elég neki a tejcsi. Nem akarom tápszerezni, inkább gyakrabban etetem. A hosszát nem tudom, mert rosszul mérték. Csak annyit tudok, hogy 68-74es ruhákat hord.

Encike!

Halk gratula a szép 2csíkos teszthez. Vigyázz magatokra!

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok!

Csak gyors helyzetjelentés. és megyek bedőlők az ágyba....
Megkukucsáltuk őkelmét, de nem nagyon akarta megmutizni mije van, hátat forditott a világnak és ficánkolt, mint aki jól végezte dolgát...DE egyszer terpesztett és doki bácsi elkapta! Jelentem :cunás lapul a pocakban !!!!:)
DVD-t kaptam, nem igazán tudok róla képeket tenni, de majd holnap megpróbálom. És a másik jó hir, hogy nincs már a méhszájamon a lepény Wink Laughing .És minden rendbe a babával, méretek megegyeznek a korával.

Jó éjt, puszi mindenkinek, majd holnap visszaolvasok és reagálok!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti!

Grat a kiscsajhoz!!Megtörted a sorrendet :lol: :lol: :lol:
Neve mi lesz??

Brigi!

Olika foga is nagyon készülődik,bár őt nem viseli meg csak én látom már a két csíkocskát alul.
Szegények,sajnállak a nemalvás miatt..Olika változatlanul átalussza az éjjeleket és napközben is 2x alszik 1-1,5 órát (enm akarom borzolni a kedélyeket :wink: )de ilyen jó kiscsávó :lol:
Persze ha nem aludna akkor is megtartanánk :lol: :lol: :lol: :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Köszi Panni,de igazábol csak akkor fogom elhinni, ha kijön... :lol: Még történt olyan, hogy útközbe kinőtt neki :wink: :lol: :lol: Ismerősömnek végig kislányt mondtak és mikor megszületett fiu volt...

Na egy képet kaptam,a többi DVD- van, ahogy mozog, ficánkol, integet meg kortyolja a magzatvizet .
Kép

BPD: 54,6 mm
ASD: 51,6 mm
ATD: 58,7 mm
AC: 173,4 mm
FL: 45,8 mm
HL: 41,5 mm

Hosszú lábú kiscsaj lesz Wink
Becsült súlya: 616 gr

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti

hatalmas gratula a "cunáshoz".Gondolom hogy nehezen hiszitek el. :P
Neveken gondolkoztok??

Encike

nagyon szép a két csikod.Jól vagy??
Dolgozol?

Kriszti

tudom sok a dolgod,csak azt akartam irni,hogy sokszor gondolok Rád!!!NAgyon jó hétvégét kívánok Nektek!!!
(mensi?)

Datolya

elhiszem hogy izgulsz az első miatt.Olyan szép emlék nekünk is az.
Most meg. :evil: Halasztgatom a vásárlást is.(füzetek, ilyesmi)
Vendég

Sziasztok!

Erika!
Köszi,hogy gondolsz rám,én is gondolok rád és persze Mindenkire!!!!!!!!
Én allig élek,totál káó vagyok!A lagzis fáradtság most jön ki rajtunk!Kedden elkezdtem a nappalos műszakot,nagyon jó,csak más otthonba itt nővérkéznek és nem kell járkálni annyit,két szint van fent 1 névérke lent is 1.3 havonként van csere,3 egység van itt 5 évenként cserélünk!Jelenleg a földszinten vagyok kedden ketten vittük a 12 főt tegnaptól magam ura vagyok,megszoktam a neveket és mindent amit csinálni kell,van 3 problémás beteg,a többi elmegy, az egyik sztómás+dekus,a másiknak olyan vékony a bőre,hogy szakad és reped a bőre folyik belőle a ......,szerencse 1 héten 2x kell tapaszolni van még ezen kivúl 2 kb az egyik 150 kilós a másik csak kb. 100!Reggel tisztázunk mosdatunk öltöztetünk,ágy igazitás ,injekciózás,reggeli gyógyszerelés, ágynemű csere,aztán dokumentáció,délben ebéd gyógyszerelés és várom a váltóm atáadom a terepet!Délutánosba kevesebb a munka éjszakásba csak gyógyszerelni kell másnapra!7végén szabados hétfőn M napos vagyok aztán 3 nap nappalos aztán szünet és majd éjszakás vasárnap!
A lagzi nagyon jó volt,csak,hamar eltelt a tesóim tegnap mentek haza!Megbeszéltünk velük egy közös rövid nyaralást Agárdra vagy a Balcsira de lehet a Dunakanyar lessz belőle valamikor szeptemberben!
A suli kezdéshez még semmim nincs,de itthon is helyre kell rázódni,mert boltba se nagyon voltunk,mindig kint kajáltunk!
Mensi még nincs!
Hát most jó sokat irtam!!!!
Képek a lagziról a myvip-en a lányomnál van,Tóth Szilvia néven az ismerőseim között megtalálod!
Idővel ide is rakunk fel!!!!
Jó éjt!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Ma megint nem fázunk. :lol:

Rik

Köszi Neked is a bergonos véleményt!
Akkor most otthon nyaraltok apávaL KETTESBEN?

Gona

Ügyi voltál a lötyinél!
Bírod a meleget?

Panni
Tényleg jó nagy lett már a kislegény- hihetetlen hogy megy az idő.
hauckkal szemezgetek!!!

Britta

Kitartást Neked!
Lassan alakunak a dolgokl és könnyebb lesz minden .

Kriszti

Ügyik voltatok a múlt héten.
Gratula az új munkahelyhez, kívánom hogy minden úgy alakuljon AHOGYAN SZERETNÉD!

Márti
Gratula a cunáshoz!!!

Nálunk kánikula túlélés van :wink:
Nálam 1000-el beindult a fészekrakási ösztön :oops: :oops:
Állandóan az jár a fejemben h minden legyen meg és legyen kész.
Sok dolgot beszereztünk és még van sok apróság meg a kocsi.
Persze most a nagyokat kell feladni suliba ami egy vagyon és utána jön majd megint a pici. Ők meg várják a sulit.l :roll:

Bújjatok el a meleg elől!!
agica1027

Márti!

Gratula a pici lányhoz.

Panni!

Olika nagyon ügyes fiú, ha végig alussza az éjjelt.

Ági!

Még van kitartásom. Két hét múlva már csak ketten leszünk itthon, könnyebben pihenek.

Kép
Kép
Kép
britta

Kriszti

öszintén irigylellek.NAgyon jó kis hely lehet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én maradok sajna.HA baba lesz,akkor meg még tovább.....(mert ugyebár ezért vagyok itt.Mig kicsi a gyerek ez legjobb munkahely)
Kivánom,hogy érezdd jól magad itt.ÉS persze hogy a "klimaváltozás"
bébit hozzon Neked!!!! :lol:
Képet nézem mindjárt!!!

Ágica

igen kettecskén vagyunk.Sok pihi van,és...
Fészekrakás:természetes jelenség ez,és jó érzés is egyben.Hisz nem is olyan sokára kisbabátok lesz!!! :wink:

Britta,PAnny

hogy birták a picik a meleget??
Vendég

Hali :wink:

Olika jól bírja a meleget...tul.képp ki se mentünk du.5-ig a hűvös lakásból...szal annyira nem viseli meg őt.Inkább a nagyokat meg engem :shock:

De csajok!!

Holnap végre mi is megyünk nyaralni!!!!!
A srácok már annyira izgatottak :wink:
Igaz h holnap lehülés lesz(nem is baj,így jobb utazni)de vasárnaptól jó idő lesz(már megsasoltam a neten)

Szal viszem a lap-topot de nem ígérem h képben leszek mindig.

Jók legyetek! :wink:

pusza,Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Köszi a gratulákat mindenkinek! :lol:

Ha kiscsajszi lesz akkor ANETT lesz a neve.
Ha pedig fiucska akkor NÓRBERT :lol:
Még nem merem beleélni magam a kislányba, pedig a DVD-n is látszik a puncija... :roll: :lol:

Panny:
jó nyaralást nektek!!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Hol vagytok?
Én állandoan aludnék, de ha tehetem alszok is.
encike 2

Jó reggelt!

Encike!Szia!

Ha teheted akkor aludj!Egyébként én is aludnék,de én sem mindig tehetem! :wink:
Vendég

Mi ez a csend?
Másik topikban ma derült ki, hogy rajtam kivül van még egy kismami. Olyan jo, hogy beindul a lavina!
encike 2

Encike

Dolgozol ??Dokihoz holnap mész??
A lavina következő áldozata remélem én leszek :lol:
Vendég

Nem dolgozom és dokihoz se megyekmég.
Itthon vagyok még gyesen, igaz már megy oviba Niki, de nov.-ben lesz 3 éves.
Doki szabin van, majd jövö7en megyek.
encike 2

Encike,
akkor jól kiszámoltátok az időzítést a gyerkőcökkel! :lol:
Gondolom, akkor most már nem is mész vissza a kettő között dolgozni, ugye?
Mehet Niki oviba szeptembertől? Nálunk napra pontosan betartják a három évet. Aki pl. szept. 20-án tölti a hármat, az csak akkortól mehet.

Erika,
menjen a lavina felétek! :lol: 8)

Ági,
nálam is fészekrakó ösztön dúl! Szanálok mindenfele, még a héten rendbe tesszük a gyerekszobákat - mármint az új rend szerint átrendezzük, aztán jön a babaruha-mosás meg ilyenek... :wink:

Többiek? Tényleg nagy a pangás. Biztos mindenki próbál még egy kicsit "nyaralni". :)

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Igen, mehet oviba. Nov. 1.-jén lesz 3.

Most nézem, hogy a két gyerköcönk közel egyidősek, de ha nem vetéltem volna el, akkor már 31 hetes lennék.
Hát ilyen az élet!
encike 2

Sziasztok!

Én sajnos nagyon rossz híreket kaptam. Hétfőn kiderült, hogy meghalt a pocakomban a Babánk, így tegnap műszeresen befejezték a terhességemet. Kicsit így várnunk kell harmadik gyermekünk érkezésére, de bízom benne, hogy a következő terhességemmel minden rendben lesz és tudok majd szülni még egy szép és egészséges gyermeket.

Kép Kép Kép
datolya

Datolya!
Tényleg nagyon sajnálom!!!
Okot tudsz mi történhetett?

Vki tud tanácsot adni gyessel, táppénzzel, gyeddel kapcsolatban?
encike 2

Encike, okot nem tudnak, két-három hét mire meglesz a szövettani vizsgálat eredménye, de nem hiszem, hogy bármit tudnának mondani. Én végig jól éreztem magam, sőt még mozgást is éreztem (orvosom szerint az már csak azért lehetett, mert ahogy mozogtam, úgy a baba is ide-oda "gurult"), beteg nem voltam, vagy nem vettem észre, hogy az vagyok.

Milyen tanácsra van szükséged? Kérdezz bátran, hátha tudom a választ!

Kép Kép Kép
datolya

Datolya!
Tényleg sajnálom!

Jelenleg nov.1-ig gyesen vagyok, de ápr. 15 körül várjuk a 3. bébit.
2 gyerek után még nem vettem ki a szabikat.
Minimállal vagyok, de mit csináljak, hogy jobban járjak anyagilag? Nagy vonalakban ennyi.
Ja és hallottam vagyis a barinőm igy kapta, hogy mivel szakmájába dolgoziklm igy magasabb minimállal számolták ki neki a szabikat.
Ez nekem is igy van?
encike 2

DAtolya

NAgyon sajnálom én is,ledöbbenve ülök itt! :shock: :(
Hány hetes voltál?Kötelező vizsgálatra mentél ,és ott vették észre??
Mennyit kell várnotok az ujabb terhességgel??
Itt Andi példája mutatja,hogy vetélés után hamar babás lett.Egy hónap kellett hozzá!! :roll: Szép egészséges kisfia lett.Neked is ezt kívánom!!
Vendég

Encike, ebben sajnos nem tudok segíteni. Szerintem, ha minimállal vagy, akkor a szabira sem számolhatnak többet. Esetleg próbálj meg egyezkedni a főnököddel, hogy egy kis ideig (180 nap) emelje meg legalább papíron a fizudat (esetleg felajánlhatod, hogy a járulékkülönbözetet kifizeted neki, így ezidő alatt Te kicsit rosszabbul jársz, utána viszont két évig kaphatsz GYED-et is).

Rik, 17 hetes voltam és Afp-re mentem, amikoris a doki rutinból csinált egy UH-ot és ott derült ki, hogy 13 hetesen elhalt a baba. Nekünk várnunk kell, mert a méhem tovább tágult és még az is kérdéses volt, hogy egy lépéses vagy két lépéses megszakítás lesz-e (hál Istennek egylépéses lett). Mindenféle "jóval" bíztattak pl. azzal, hogy, ha leeseik a hormonszintem akár a tejem is beindulhat, írtak fel gyógyszert ez ellen is, na meg méhösszehúzót. Három hét múlva kell kontrollra mennem és három ciklust kell várnunk a következő próbálkozásig.
Köszi a jókívánságot, remélem, hat! Ez az évem egészen szar volt (bocs a csúnya szóért, de passzol), jobb is, ha már nem vágok bele semmi újba úgyis balul ütne ki. Már előre rettegek, milyen rossz dolog történhet még velünk.

Kép Kép Kép
datolya

Datolya

Megdöbbenve olvastalak.
Nagyon sajnálom ami történt.
Pihenj kicsit, azután vágj csak bele mindenképp újra.
Sok erőt kívánok hozzá!
agica1027

Datolya:
én is ledöbbenve olvastam, ami veled történt. Nagyon sajnálom, igazán! :cry: :cry: :cry: Nem is tudom mit irhatnék ezek után.... :cry:
Kivánok sok erőt, vigaszt és kitartást! Meg egy egészséges kisbabát a közeljövőben!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?