Sziasztok!
Elveszett bárányka jelentkezik
Kicsit eltűntem, mert hol lelkileg nem voltam topon, hol meg időm nem volt, szóval csak annyira jutottam, hogy néha-néha beleolvastam.
Nagyon szépek a gyerkőcök, olyan jó látni őket, ahogy egyre nagyobbak
Bocsi, hogy most csak magunkról fogok írni, de majd innentől visszarázódom a kerékvágásba
Kedden volt a temetés, ami a maga nemében nagyon szép volt, bár tudom, hogy ez hülyén hangzik. Mondjuk az bántott, hogy élő harsonásról volt szó, nem pedig magnóról
, főleg, hogyha ezt tudjuk, akkor apukám munkahelyéről ingyen eljött volna a harsonás.... Meg elfelejtettek odaadni valamit, amit kifizettünk, de úgy néz ki, hogy hétfőn meglesz az is.
Vasárnap vettünk egy autót
Használt, de tisztára fel vagyunk dobva
Az öreg roncsunkhoz képest ez egy luxus limuzin
Képzeljétek, ezer év után végre eljutottam egy fórumtalira (NLC-2005. novemberi babócák), annyira jó volt. Azért írtam ki pontosan, hogyha valakinek van ideje és kedve böngészni, akkor megnézheti a képeket, tettem fel egy csomót. Igaz ott más a nicknevem, de egy pillanat alatt rájöttök, hogy ki vagyok
(P-vel kezdődik). Tényleg, mi mikor tartunk egy talit
Szó volt róla, nem?
Voltunk a lányokkal fogorvosnál, Vivinek tökéletesek a fogai, nagyon megdicsérte a fogorvos néni, Nikinek meg van egy kis bibi
Azért is mentünk el, mert a két alsó foga "foltos". Féltünk, hogy zománchiány, de szerencsére ennél azért jobb a helyzet. Azt mondta a dokinő, hogy mindenkinek vannak baktériumok a szájában, és Nikinek ezek a baktériumok lerakódnak a fogakra. Ezek a minőségét nem rontják, tehát nem lesz hajlamosabb a fogszuvasodásra, ilyesmi, "csak" esztétikai gondot jelent. Viszont van remény, hogy a maradandó fogai szépek lesznek, mert a fogváltáskor megváltoznak ezek a szájban lévő baktériumok. Meg amúgy is lehet, hogy csak ez a kettő lesz ilyen, a többi nem. Nem hiszem el, hogy mindig van valami.......
Na most megyek is, majd most már jövök sűrűbben.