Sziasztok!
Szörnyű lett a nap. Mindjárt írom.
Anda: Nagyon sajnálom anyukádat.
De azért jó, hogy örülni tudott az ajándéknak.
www.anyatanya.hu
Ugyanilyen fórum, mint ez, csak zárt, és nem látja senki más, csak a tagok. Azért hoztunk létre ott csapatot, hogy néha olyan dolgokról beszélünk, amit nem szeretnénk, ha kívülállók olvasnak, azt ott meg tudjuk tenni.
Regisztrálni kell, és ott a csapatoknál a 3. oldalon megtalálod ugyanezt a topikot. Jelentkezel, mi felveszünk, és lehet beszélgetni ugyanígy velünk, csak azt nem látja senki kívülálló.
Szóval rólam: Nagyon OFF lesz, bocsánat. ( Ezt inkább anyatanyán kéne írnom.)
A biztosító fizet, de csak a házban keletkezett kárt.
Az semmi, a kárbecslő tényleg nagyon jó szándékkal 61000-t leadminisztrált,(mi erre nem is gondoltunk) de ennyi. Mindez azért, mert a pince nem a lakás része, hanem mellékhelység, és az ottani ingóságok nem voltak biztosítva. No ez ebben a formában nem igaz, mert mi biztosíttattuk, csak rosszul könyvelték a szerződésben. Nekünk a ház 80 nm, a pince 20nm. A mi biztosításunk 100 nm-ről szólt, tehát a pincét hozzácsapták a lakás alapterületéhez, és mellékhelységként nem volt megjelölve.( Ugyanis a mi pincénk teljesen szigetelt, spájzkét haszálatos, fent nincs is spájz.) Abban a tudatban pakoltunk oda ideiglenesen le, hogy biztosítva van. Mi fizettünk érte díjat, de mégsem fizet a biztosító ilyenkor.
A kárbecslő mondta, hogy látja, hogy mekkora a kárunk, amit összeírtunk, lefényképeztünk teljesen reális, írjunk levelet a biztosítónak, bírálják el fentebb, de ő nem tud erre fizetni.
Levelet fogalmaztunk, alaprajzot készítettünk méretezve a házról, visszük a szerződésünket, és megpróbálunk kuncsorogni.
Ha nem fizetnek, nem tudom mi lesz, mert mi fizettünk pluszban 20 négyzetméterért, ami ha nem a pince, akkor nem tudjuk, hogy mi.
Ez az egy esélyünk van. mi lesz belőle, nem tudom.
No, mentem, bocsánat az Off-ért, de eddig egész jól viseltem, mert bíztam benne, hogy ha már elveszett, akkor legalább fizetnek.
Most kezdünk kicsit kétségbe esni.
Sziasztok!
JÓ éjszakát!
Ildi