Én is szedtem a homeós bogyókat, teát is ittam. Gátmasszázs kimaradt, de lehet használt volna. Nekem sajna belső varratom nagyon sok lett, bár infúzióval szültem, mert abszolut nulla fájásom volt, és tágulni sem nagyon akartam, úgyhogy még valami injekciót is kaptam a popómba. Külső varrat 4 volt. Vajúdás alatt is szedtem a bogyókat, de azt mondta a szülésznőm, hogy csak sutyiba, mert Orosz doki volt az ügyeletes, és ő utálja ezt, úgyhogy ne lássa meg. Viszont valami Szilvia doki néni vizsgált meg, ő meg azt mondta, hogy szedjem őket fél óránként...de csak titokban (Orosz doki meg ne lássa
)
Viszont most szülni készülők Aloe First-öt mindenképp szerezzetek be. Nekem pikk-pakk rendbe tette a külső varratokat. Azt mondta a doki a varratszedéskor 4. napon, hogy nagyon-nagyon szép a seb, mit csináltam vele??? Mondtam, hogy az Aloe First-el fújkodtam. Ja, és a cicimet is azzal fújtam, mikor Jázmin kirágta, arra is szupi volt.
Lara: teszek majd fel képet mindenképp, ha több időm lesz...
Anyany: kitartás, nagyon türelmes, és kitartó anyuka vagy. Lesz ez még jobb is, hidd el!!!
Bende: nálunk úgy megy az este, hogy mi is fél 8 körül fürdünk, és utána hami. Elalszik a cicin, közben én is elsunnyogok fürödni, addíg apa vigyáz rá. Persze, amint belépek a kádba, már üvölt is. És megy a cirkusz este 9 óráig, vagy 10-ig, addíg szopizunk, elalszunk, szopizunk, elalszunk. Néha már annyit bukik, mert hülyére kajálja magát, de még szívná a cicit. Én is próbáltam a cumit, néha elfogadja, néha nem....
Aztán 10 körül beájul, és reggel 4-ig 5-ig bírja alvással.
Néha felkel éjfélkor, vagy 3 körül. Attól függ, mennyire bírja...
Lehet Nórika estére lesz hasfájós, vagy akkor jön ki rajta. Jázmin amikor kakilnia kell akkor úgy szívja a cicit, vagy a cumit, mint a szivattyú, aztán trottyant egyet, és megkönnyebbül....
Próbáljátok tornáztatni picit, vagy masszázs...hátha bejön.
Akkor nem az IBM-ből ismerlek...nem tudom, de tényleg ismerős vagy
)
Rotán még gondolkodunk. Elég drága, és lehet, hogy ki is bukja majd...
Lányok sokan vagytok a finis-ben! Kitartás!!!