Most sikerult csak benezni...
Köszönöm , hogy nem feledkeztetek meg rólunk, köszönöm a jókívánságokat.
Edith, én nem felejtettem el a vonalzómat kicserélni, csak van valami gubanc itt, mert pl a 2. oldalon két egymást követő hozzászólásomnál teljesen más a vonalzóm (az egyiknél 93 hetes állapotos vagyok, mígy a másiknál Margó 1 éves és 6 napos)....
Mi összeszedtünk valami vírust, de egyébbként jól vagyunk.
Margó is egyre önállóbb. Egyedül jár, eszik, bemászik az etetőszékbe, sőt a kapal felvevésével is próbálkozik. Andris továbbra is energikus, már több mind egy hónapja teljesen szobatiszta (ez egyik napról a másikra ment, este sem kért pelenkát), szeret festeni, rárakni a kenyereére a vajat/margarint/pástétomot, egyedül wc-zik, csak az alul patentos nadrágoknál kell segíteni, meg persze a "nagydolog" után (odaviszi a kisszéket és felül a szélére, majd lehúzza és kezetmos). Sokszor azzal lehet a legjobban megbántani, ha megteszel valamit amit ő is meg tud csinálni (pl. hogy gyorsabb legyen), ekkor ki van borulva...
Edith, szerintem is bízz a leányzódba, ha pelenka nélkül akar aludni, hagyjad, ha ezt nem kéri, ne erőltesd. Nekünk estére a Happy pelenkázó lap jött be. Ezt raktam a lepedő alá, hogy a baleseteket elkerüljük, de ritkán volt rá szükség (csak pl. ha túl sok dinyét evett, vagy túl faradt volt és hosszabban aludt).
Minden esetre minden elismerésem, hogy milyen ügyes lányaitok vannak, hogy ilyen korán szobatiszták (azzal vígasztalom magam, hogy állítólag a fiukná ez lassabban megy).
Nagyon jó a képeiteket nézni... Mindenkinek utólag is boldog születésnapot kívánok (Janka,Nándi), meg gratulálok a házassági évfordulókhoz is.
Megyek, mert anyós pajtásékkal ma este ünnepeltük a Margó szülinapját, így ki vagyok nyúlva. Megyek "nyalogatni a sebeimet", mert amikor elmondtam, hogy a csirke recept a kismamából van, az anyósóm kikacagott, hogy babaételt adok nekik
. Peddig tényleg finom...A köret sem ötötte meg a mércét, mert nem volt olajba sütve, sőt még rántást sem látott....A torta meg nem volt krémes, hanem egy pocaknak könnyű rebarbara torta volt (a családnak egyébbként ízlett). Fura érzés, de úgy látszik meg kell szokjam, hogy a szűk családom kedveli a főztőmet, a bővebb család meg furán néz rá ...szerintük ami egészseges az nem lehet finom..
Bocsánatot kérek, hogy már rég nem jelentkeztem és amikor végre itt vagyok, akkor meg panaszkodom
. Nem olyan vészes a helyzet, csak úgy hiányzanak már a sikerélmények...ti hogy vagytok ezzel?
Szép hétvégét! Jó nyaralást!
Zsuzsa