Sziasztok!
Itt vagyok, csak csütörtökön lementem a Bömivel meg az egyik barátnőmmel a Velencei-tóra.
Voltam csütörtökön dokinál. Minden rendben volt. Akkor még egy újnyi tágulat.
Most azt mondom nem tudom mi lesz. Este elmentünk az egyik haverunkhoz házavatóra ( képzeld Csucsu ez a fiú is nagy koktéleverő, csak úgy folyt a nyálam ahogy láttam hogy csinálja a jobbnál jobb koktélokat. Azért egy-két alkoholmenteset csinált nekem is
), aztán megnéztem egy filmet kb fél 1-ig majd 3 körül arra keltem, hogy fáj a hasam és azóta egyfolytában, úgyhogy egy szemet nem aludtam. Kíváncsi vagyok mi lesz, ha nagyon eltűnök akkor kórházba vagyok. Drukkoljatok, hogy minden rendben legyen.
Csucsu: köszi a férjed részéről a felajánlást. Reméljük nem kell ugrania
Apróka: Örülök, hogy itthon vagytok és a körülményekhez képest jól vagytok. Egy-két hét és már nem is fogsz emlékezni, hogy döcögött az elején a szopizás stb. A babák nagyon ügyesek és hamar megtanulják a dolgokat.
Ettől a fütyihúzogatástól én is féltem, a mi gyerekorvosunk is azt mondta hogy nem kell húzogatni. Még most is azt mondja pedig a Bömi már 2 éves. Ő mindíg felhúzza ha jön és megállapítja hogy minden rendben. Ő azt mondja, hogy nagyobb kárt teszel ha húzogatod és véletlenül bereped, mert akkor hegesedik. Volt olyan, hogy alíg mozgott a bőr, meg is ilyedtünk, de aztán magától elvállt. Most egyáltalán nincs letapadva. De az az a kérdés amiről ahány orvos annyi féle vélemény. El kell dönteni, hogy neked melyik a szimpi és úgy csinálni.
Nita: Részvétem a nagymamádnak.
Pusza mindenkinek
Szilvi