Sziasztok Lányok!
Olyan szomorú vagyok! Az idős kutyusunk (mivel van két német juhászunk- egy fiatal és egy idős), aki már 14 éves nincs jól.
Tegnap már kihívtam az állatorvost hozzá, de nincs jól. Kapott három injekciót. Az a gond, hogy neki már lassan leáll a mája, a veséje, prosztata nagyobbodása van, és az alap gond, hogy heredagananata van (ez már régóta). Most fehér habot öklendezik és nyüszög is közben. Nagyon ki van szegény. A pincelejáróban fekszik, és olyan szomorú. Kuruttyól a hasa, teljesen le van fogyva kb. 25 kg, pedig egy hatalmas németh juhász volt. Annyira sajnálom, úgy segítenék rajta, de nem tudok. Miskó épp biciklitúrán van (körbebiciklizi a Fertő tavat), és amíg ő haza nem jön én nem döntök semmiben (ha értitek mire gondolok). Kedden jön csak haza, remélem azért addig kibírja, bár ilyen rosszúl még nem láttam. Nagyon aggódom érte. Remélem reggelre jobban lesz. Holnap felhívom megint az állatorvost, hogy mi ez.
Bocsi, hogy nem babás téma, de ő is az egyik gyermekünk hisz 14 éve van a férjem mellett, ő a leghűségesebb és a leggyönyörűbb németh juhász, akit valaha láttam. Szóval bízom benne, hogy kibírja az éjszakát és reggelre jobban lesz.
Szami,
Teljesen Szandrával értek egyet!!!!!!!
Muszáj kikapcsolnod, különben tényleg begolyozól! Tessék többet elmenni, és tényleg jól érezni magad SZOFI NÉLKÜL!! Tudom, hogy nehéz, és rossz másra bízni, de hidd el minél többször mész el annál inkább tudsz majd lazítani. (na nem azt mondom, hogy minden hétvégén menj el valahova) Hidd el Szofinak is kell, hogy ne mindig az anyukájával legyen, tudom ez furán hangzik, de gondolj arra, mikor majd megy oviba. Nagyon nehéz lesz majd beszoktatnod, ha továbbra is ennyire kötődtök egymáshoz. Nincs nagymama akiben teljesen megbízol, és akit Szofi is szeret? Többször próbáld meg rábízni, Te meg menjél el a práoddal vagy barátokkal egy jót bólingozni, vagy moziba, mindegy csak terelje el a gondolataidat Szofiról. Persze úgyis fogsz Rá gondolni, hisz minden anyának eszébe jut, hogy most vajon mit csinálhat, de azért úgyis lehet csinálni, hogy közben azért jól érzed magad!
A szobatisztasággal én is várnék a Te helyedben, mivel nem olyan rég, volt a leválasztás és azért ez őt is megviselheti, így még egy nagy feladat.... nem biztos, hogy tud erre is figyelni. Ha érted mire gondolok! Nálunk Vikire hiába adok bugyit simán átpisil rajta, majd leveszi és eldobja. Ennyi. Nem zavarja, sőt még tocsog is benne.
Ha kaka van akkor szól, mikor megszületett. Ez már valami. De azért én is várok még ezzel hisz ráér.
Az éjszakák mostantól pedig arra vannak, hogy ALUDJ!!! Azért ne legyél teljesen a gyermeked "rabja". Ezt nem szabad hagyni, mert az Szofinak sem biztos, hogy jó, meg neked sem. Biztosan érzi, hogy szereted, és hogy számíthad Rád! Nagyon jó anyuka vagy kétség sem fér hozzá, Szofi nem is kívánhatna jobbat!!!! Sok erőt kívánok, hogy megtaláld az egyensúlyt, ami legfőképp jó Szofinak és Neked!!!
Bocsi, hogy így belekotyogtam...
Jó éjszakát mindenkinek, megyek megnézem a kutyusunkat!