Sziasztok
Merre vagytok???
Persze én most nagyon ráérek
Most készült el egy próba üvegnyi sütőben készült almalekvár. Sztem jó lett az íze, de hogy lekvár-e??? Ha hazajön a férjem letesztelem. Már ha hajlandó lesz megkóstolni. Neki ugyanis nem szabad tudnia, hogy én bizonytalan vagyok valami kaját illetően, akkor ugyanis meg se nézi. Ha viszont azt mondom, hogy ennek igenis így kell kinéznie, akkor megeszi.
A hatékonyságom továbbra is a béka feneke alatt. Valahogy nem tudom szervezni magam a lányok nélkül. Ha nincs a pörgési kényszer, akkor eltunyulok.
De nem lesz ez már sokáig így. A vonalzóm szerint legfeljebb már 7 hét.
Nem hiszem, hogy utána lesz okom panaszra e tekintetben. Csak jó lett volna, ha ki tudom használni mindenféle jóra ezt a pár hetet.
Tegnap tönkrement a kapunk zárja és Artúr úgy tudta szétszedni, hogy eltört egy helyen a hegesztés. Eddig se volt egy szép kapu, de most ....
Még az a szerencse, hogy meg tudta este csinálni, hogy ki lehessen nyitni, különben vagy a szomszédon, vagy a kerítésen át tudtunk volna oviba menni. Lehet, hogy a lányok élvezték volna a mászást, de nem hiszem én meg tudtam volna csinálni.
Ráadásul tüzel a kutyánk és egy kis vakarék állandóan szétberheli a hátsó drótkerítést. Már mindenfélet trükköket találunk ki, hogy mivel erősítsük meg a kerítés alját, de olyan találékonyak a kutyák, ha az ösztöneikről van szó, hogy reménytelen.
Ditke
Az is brutális, ha magánkívül hisztizik a gyerek. Bár ez nálunk is szökőévente egyszer fordul elő szerencsére.
Én egyébként nem is ettől a fajtától szenvedek, hanem az állandó nyígástól, meg veszekedéstől, meg rosszalkodástól. Amúgy engem, ha valamivel nem lehet meghatni az a toporzékolós hiszti. Olyan szinten nem foglalkozom vele, hogy nyugodtan csinálhatja felőlem egész nap. Csakhogy az enyémek rafináltak, mert rájöttek, hogy ez nem működik, úgyhogy nem is ezt csinálják, hanem rombolnak, vagy egymást nyírják. Én azt nem bírom, hogy mondjuk hiszti helyett úgy akarja felkelteni a figyelmemet, hogy ok nélkül kupánvágja a másikat, vagy széttépi a könyvet, vagy földhözvág valamit.
Én is pakoltam már el játékokat. Most is a kamrában van egy adag. Senki nem keresi. Büntetésnek csapnivaló. Viszont annyival kevesebb cuccot tudnak széthordani.
Nem is tudom. Nálunk valahogy nem sikerült megtalálni, hogy mivel lehet megfogni a dolgokat. Ha rövid a büntetés, akkor hamar túlvan rajta és ott folytatja, ahol abbahagyta. Ha hosszú, akkor elveszti a jelentőségét, amit elvettem. Pl. tegnap nem meséltem csak Rékának, mert Borka verekedett. De ha sokáig húzom, akkor elmegy és keres magának más játékot és a megvonás jelentősége nullára csökken. Ugyanez a tv-vel, vagy bármivel. Megy és keres más szórakozást. Persze elsőre bömböl és rosszul esik neki, de aztán gyorsan értelmetlenné válik az egész. Elvileg hosszútávon emlékeznie kellene ezekre a dolgokra, de eddig nem vettem észre.
Amúgy a bocsánatkérés normál esetben Borkánál is nagyon megy. És utána néz rám bociszemekkel, hogyha mégsem volt hatásos. Most azt próbálom, hogy ha valami elromlik, akkor a "megjavításához/gyógyulásához" idő kell, nem jön azonnal helyre attól, hogy ő bocsánatot kért. De hogy ezt mikor fogja megérteni???
Réka viszont egyáltalán nem kér bocsánatot. (Anyjára ütött. Ő inkább szenved, de nem alázkodik meg egy "igazságtalan" büntetés miatt.
)
De előbb utóbb túl leszünk ezen is. Csak megérjem.
Detti
Át tudnád nekem venni a Mamma Mia zenéjét?? Ha jól emlékszem letöltötted valahonnan? Én ezekben analfabéta vagyok.
Szép délutánt,