Sziasztok!
Ma vagyunk 5 hetesek
És 5040 gr-ok
Talán alakul a helyzet, bár még mindig vannak órákig tartó sírás-rohamok, amikkel nem tudunk mit kezdeni, ma is hajnali fél 2-ig próbáltuk nyugtatni. megszakad a szívünk
(
Csomó mindent olvasok és nekem úgy tűnik, hogy Aliz az a fajta baba, aki nagyon igényli a közelségünket, igazi "több-emberes" baba. Valószínűleg nagyon bújós cica lesz később is
) majd kiderül, bár rák és a rákok elég érzelgősek, hatalmas lelkivilággal..
Holnap házhoz jön egy 5 gyerekes szoptatási tanácsadó, remélem ellát tanácsokkal...
Ma végre eljutottam fodrászhoz (már iszonyú gáz volt a hajam), meg félig-meddig leepiláltam magam, kezdem emberibbenk (nőiesebbnek) érezni magam.
Siófok szuper volt, mint mindig
) pénteken megint megyünk, de most maradunk 1 hétig, párom szabit vesz ki. Ott meglátogatnak a kollégáim is, már nagyon hiányoznak
) ha Aliz engedné, szeptembertől távmunkában dolgoznék a cégnek, olyan jó lenne, ha összejönne.... napi 2-3 óra simán megoldható és nekem is jót tenne, ha más téren is sikerélményem lenne
)
Pannaanya: tök jók a 4D-s képek! Siófok-Sóstó? Na az tőlünk kb. 7 km, ha olvasod és van kedved, akár össze is futhatnánk
Vezetés: hát én még a terminusom után is vezettem egyedül. MIÉRT NE???! Legyen nálad telefon, vezesd el az öv alsó felét a derekadnál, légy óvatos, és kész! Mondjuk az én anyumék is mindig azzal jöttek, hogy majd akkor jön rám valami görcs, stb., de soha semmi gond nem volt. De ez a Te döntésed!
Ági: Nekem Magne B6-ot mondott dokikánk, vagyis bármilyen magnézium tartalmú cuccot, a Béres Magnézium is jó és koncentráltabb.
Kriszta: szuper édes Eszter és az a ruci is nagyon csini!! Kakigondokra sokan az édeskömény teát mondják, súlyos esetre a szélcsövet, bár én attól tartanék. Azóta nem volt ilyen gondotok?
Látom, használtok cumit. Nem kötözködésből kérdem, de miért? Nyugtatásként? Alizunk szerencsére utálja, kiköpi (2x próbáltuk) , sok rosszat hallottam róla (deformálja a szájpadlást, fogzáskor is káros, nem lehet róla majd leszoktatni, rontja a szopási technikát, stb.)
Anna: hú, ennyi tejed van, de szuper!!
)ÉN még nem fagyasztok, eddig a macsek itta meg a fölösleget
de már rendeltem tejgyűjtő zacsit és én is akarok fagyasztani. leadásra nem gondoltál? Ok, hogy kell egy csomó vizygálat hozzá, de legalább adsz más babáknak, és nem mellesleg 1800/l-t fizetnek érte!