Sajnos rossz híreim vannak nagyon, most mégjobban félek,mint eddig bármikor
Tegnap sikerült elérnem a dokimat telefonon / tudjátok Augusztusban szabin van, majd csak Szeptemberben lessz / még nem utazott el, így tegnap délután fogadott soron kívűl a problémáim miatt.
Megvizsgált és nagyon rosszabbodott a méhszájam állapota, már teljesen nyitva van mindegyik, jelenleg C:2111
és mivel folyamatosan keményedik a hasam, megemelte a gyógyszeradagomat is, napi 6X1-re és most 4 hétig a Magnezii citritből a por granulátumot írta ki ,mert por formályában állítólag jobban hasznosul a magnézium, több szívódik fel a szervezetbe, így állítólag hatásosabb. Ha a por elfogyott, akkor tabeltta formályában kell tovább szednem a magnezii citritet, ugyanugy napi 6X1-et.
Szeptember 5-én lessz legközelebb,akkor kell mennem hozzá, a lelkemre kötötte hogy addig tartsak ki , nehogy megszüljek közbe.
Azt mondta az a 4,5 hét még nagyon kellene a babának odabennt, hogy jobbak legyenek az életesélyei
Már nem farfekvéses, megfordult a kisasszony és most fejvégű.
Súlyra kb 900 és 1 kg közötti. + - 10 %. A szívműködése jó.
Gyorsan levette a kenetet, rákszűrést,hogyha esetleg beindulna a szülés, legyenek friss eredmények,mert ha esetleg valami baci van, akkor nem is engedi hogy megszüljem simán, nehogy a baba is kapjon esetleg a baciból.
Sőt azt is megkérdezte a doki, és éppen ezért is van most veszély, mert lányommal C:2110-es méhszájjal mentem szülni, fiamnál pedig C:2111-el.És ezt az értéket 2 hétig tartottam akkor. Aztán beindultak a fájások.
És most ilyen korán már C:2111 a méhszájam.
NO Házimunka, de még csak söpörnöm se szabad, egyszerűen semmit nem csinálhatok. Pihenjek fekve vagy ülve felpócolt lábakkal, ha az jobban esik,mert érdekes ülve nem keményedik annyit a pocakom,mint fekve
Ehetek-ihatok-fürödni is csak szigorúan tusolás és ha jól esik egy kicsit mehetek a lakásban 1-2 kört de azt is csak csiga tempóban, hogy megmozgassam a csontjaimat,de ezenkívűl semmit nem csinálhatok.
Nagyon elvagyok keseredve, félek, mert nagyon korai lenne a babának most megszületnie.
Csajok, aki hasonlóan hozzám méhszáj gondokkal küzd-küzdött, nektek mikor volt ilyen C:2111 értéketek?Vagy volt ennyire nyitva valaki?
És szerintetek mennyi időt tudunk még kihúzni ilyen méhszájjal?