Új privát üzeneted érkezett!

Okina: Köszönöm a drukkokat :wink: A gyerkőcöknek sem csinálsz vonalzót? Mennyi idősek?

Bettyna: Igazából nekem se használ semmi, max. egy picit enyhíti a tüneteket valamelyik bogyó, vagy esetleg nem viszket annyira az orrom vagy a szájpadlásom. Nekem minden évben kicsit más, néha erősebb, néha kicsit jobb... nem tudom mitől függ. Néha augusztusban kezdődik és eltart novemberig is, néha pedig csak szeptemberben szenvedek, de nagyon. Általában 1 hónap van, ami nagyon druva, akkor hetekig olyan, mintha influenzás lennék + még viszket minden a fejemen. Amúgy elég csak Ausztriába átmennem és már el is múlik :? Hétfőn bejelentettem 2 környéki üres telket, ami tele van gazzal... azt ígérték intézkednek. Mondjuk sokat nem érek vele, mert az egész ország tele van. Na, jó kis allergia topikot csinálok ebből a fórumból. Bocsi, az OFFért, de annyira kitudok ilyenkor borulni.

Oági: a kemény pelenkázót csak simán a kiságyra (is) tudod tenni keresztben.
cosmopolita

Sziasztok Csajok,

Bocsi, csak egy gyors beugrás, mert Panna sem hagy élni mag a kicsi sem odabent! :(
Nem tudjátok véletlenül, hogy meddig van a doki szabadságon?

Előre is köszi!
Ági

KépKép
KépKép
pannaanya

pannaanya szia! 18-tól már dolgozik!

Kép

Kép
oroszági

Sziasztok Csajok!

Lamme - őszinte részvétem.

Vumenke - Alíz baba nagyon édes. :)

Pepitanna - remélem jól telnek otthon a napjaitok? :)

Már pár napja nem voltam gép közelben, de nagyon sokat gondoltam rátok, kivel mi lehet.
Pénteken kimentünk Zsámbékra anyóshoz és csak ma jöttünk haza. Jó volt, bár néha elszált azért az agyam, jöttek sógornőmmel az okoskodásokkal, de aztán férjem leállitotta őket.
Eszter egyre édesebb, már lehet vele beszégetni, olyan drágán gagyog, és rengeteget vigyorog. Holnap töltök fel újabb képeket, csak ma nincs időm, mert lassan jön az egyik baráti házaspár Eszter nézőbe.
Képzeljétek el, végre jó is történik velünk, anyukámnak jóindulatú volt a daganat a veséjén, így minden rendben van, és már nem kell kórházba mennie.

Okina - nagyon örülök, hogy minden rendben. :D

Cosmo - hurrá, eljött az augusztus, tudod pozítiv gondolkodás.

Nekem a héten kellett volna menni doki bácsihoz a 6 hetes kontrolra, de hát amint hallom elment szabira a drága, na sebaj ha visszajön akkor majd meglátogatom.

Holnap majd jövök, addig is mindenkinek szép estét kívánok. Pusza Kriszta
(Elnézést, hogy mindenkinek nem írtam most, de már megint csak egy gyors bekukkantás.)
toldikrisztina

Sziasztok!

Cosmo - :twisted: Én is utálom az ilyeneket! Sőt azt kívánom nekik, galád módon, hogy legyenek ők is allergiások és tudják meg, milyen klassz, amikor az ember ki se teheti a lábát az utcára, úgy tüsszög, nem tud aludni, mert ba van dugulva az orra, legszívesebben kidörzsökné a szemét stb. :evil:

Kriszta - VÉgre tényleg jó hírek! Nagyon-nagyon örülök anyukádnak is és Eszternek is! Kérjük azokat a képeket!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok Csajok!

Ma mindenki "szabadságon" van? :)
toldikrisztina

Kép Kép Kép
toldikrisztina

Sziasztok!

Kriszta, gyönyörű a bébi, nagyon szép! :)

Én ma reggel voltam dokinál, pedig szabin van. :)
Szimplán nem hozzá mentem, de mint kiderült, épp berántották, úgyhogy kihasználtam és gyorsan megvizsgáltattam magam, hogy mehetünk-e Balcsira jövő héten... Nagyon aranyos és kipihent volt. Jót tesz neki a szabadság :) persze kinek nem? :D

Maszatkánk amúgy tökéletesen méretes, azt mondták rá, hogy helyes kerek pofija van. :D

Na szaladok, mert lánykám járkál, és időnként védeni kell a rossz helyre menő eséseket...

Ági

KépKép
KépKép
pannaanya

Jó reggelt!

Kriszta - Nagyon édes! Gyönyörű szép szemei vannak!

Ági - Örülök, hogy minden ok Maszatkával. :lol: Szegény doki bácsi, még pihenni se hagyják nyugodtan.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Jaj, Cosmo, tegnap voltam gyógyszertárban és kaptam még 2 féle homeós bogyót az allergiára (Pollens, Ambrosium... valami - lusta vagyok kimenni megnézni :oops: ) + vettem egy könyvet is 500 Ft körül volt, az is homeós okosságokat tartalamz (mit mire).

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

sziasztok!
Lamme: örülök, hogy picit jobban vagy!!!

Bettyna: köszi az infót, felírom őket. :wink: Ha valami hasznosat találsz a könyvben, majd írd meg. Olyan a könyv, ami nem csak az allergiával kapcsolatos homeos okosságokat tartalmazza? Én még régebben kaptam egy kenőcsöt, amivel be kell kenni az orr belső részét és így nem tud megtapadni a pollen. Most kipróbáltam és használt (illetve nem tudom, hogy ez használt e), viszont nem találok infót arról, hogy terhesen lehet e használni. Csak mintám volt, és most nem tudom vadásszak e új adagot, vagy sem.
Amúgy a korábbi témára visszatérve, nekem is vannak ilyen gonosz gondolataim néha. :twisted:

Kriszta: nagyon pozitív vagyok :) Nagyon helyes Eszter! Köszönjük a képeket!

Pannaanya: jó pihenést a jövő hétre!
cosmopolita

Sziasztok!
Bocs, hogy eltűntem mostanában, Alizzal küszküdünk pár napja, vagyis a hisztijével. Részletek a blogon, nem akarom itt terhelni a fórumot.
Most megint Siófokon vagyunk, remélem, jó hatással lesz a friss levegő a kiscsajra!

Cosmo: azért majd jelezd, ha van mit ;))
Betty: Allergiát sajnálom, engem szerencsére messze elkerül (kopp-kopp). Homeos bogyókat érdemes kipróbálni, hátha..

Ági: nekünk pl. kemény pelenkázó lapunk van a kiságyon keresztebn, nem is férne el pelenkázószekrény, mert nem sok helyünk van. Majd ha egyszer elköltözünk :) De elég jó ez a lap, ezen tartjuk a popsitörlőt, meg a kenőcsöt is (a végében), olyan hosszú,m hogy simán elfér.

Kriszta: anyukádról szuper híreket hoztál!! :)
Megvárod aa dokinkat, vagy helyetteshez mész? Nekem pont akkor kell mennem hozzá, amikor visszajön szabiról (azon a héten). Nem tudom, tud-e majd fogadni, mert gondolom elég húzós lesz az a hete.
Nem semmi, hogy szabi alatt is bejár, nagyon kis lelkiismeretes :)

Pannaanya: Merre mentek Balcsira? lehet fürödnöd? (Bár csak a nyitott méhszáj lehet akadály)
Én már úgy várom, hogy pancsizhassak, de meg akarom várni a 6 hetes kontrollt. Meg van még némi vérzés, vagyis már csak ilyen színtelen valami, de azért nem akarok kockáztatni, jobb, ha zöld utat kapok hivatalosan is.

Jó pihit mindenkinek a hét végére!!
vumenke

Sziaszok,

újabb 1 perces jelentkezés, mert sétál a kiscsaj... :D

Kriszta, Siófok-Sóstónál van céges üdülő, nyugi, béke, csak mi leszünk, Nagymama tárazva, úgyhogy kis pihi is lesz. :D

Ma Nagyi addig unszolt, hogy elmentünk 4D-re. Az eredmény:
Kép
Tiszta nővére, nem?
van ilyen is:
Kép
talpacska (középen, vízszintesen) :D

Na szaladok, mert épp dőlni készül a kisasszony... :)

Üdv és jó hétvégét,
Ági

KépKép
KépKép
pannaanya

Cosmo - Igen, mindenféle gethára van a könyvben "megoldás", hogy mit lehet rá szedni. Most anyuméknál vagyok tatán, nem hoztam le a könyvet, de hétfő este, ha visszértem Pestre, megírom neked a címét. Ezt a krémet nem ismerem. De az esőnek örülök nagyon, kicsit elverte, elmosta a polleneket.

Vumenke - Alíz baba igazi ő lesz? :wink: Találtatok megoldást? Siófok segített valamelyest? Kitartás!

Ági - Cuki nagyon! Tiszta nővére? ŐŐŐŐ, lehet. :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!
Kézzsibbadása van valamelyikőtöknek?
Nekem kb. 4 napja kezdődött, most olvastam utána és eléggé elszomorodtam, hogy leghamarabb a szülés után elmúlik, de addig 4 hónapom van és néha annyira fájnak az újjaim, hogy sírni tudnék! Már este mikor lefekszem 5 perc sem telik el rögtön zsibbadni kezd a karom akárhogy is fekszem!
Van erre vmi gyógymód, hogy csökkenjen vagy megint csak én vagyok ilyen béna és nekem vannak csak ilyen hülye tüneteim.
Azt megfigyeltem, hogy mióta a diszkó király fiam odabent egyre erősebb és nagyon tud rúgni azóta van ez is. Nyom vmi ideget?

Kép

Kép
oroszági

Sziasztok,

Oroszági, lehet, hogy nyom valami ideget. Volt nekem is, bár közel nem ennyire, mint neked és nem is ilyen rendszeresen... Mindkét kezed, vagy csak az egyik? Próbálod esetleg masszírozni? Viszont lehet, hogy jó hír, hogy a nagyon aktív rugdosás mérséklődni fog, ahogy fogy a helye, lehet, hogy ez is javul. Próbáld meg, hogy forgolódsz, hogy ne máshova kerüljön bent a bébi, vagy ilyesmi. Sajna okosabb ötletem nincs... :(

Bettyna, kicsiben nem talán jön ki annyira, de a szeme-orra-homloka annyira jellegzetes Pannának és a nővérének is, tiszta apjuk, szerintem Maszat is hasonlít rájuk. De lehet, hogy csak az anyai ösztönök láttatják bele... ;)

Csajok, segítsetek. Most lesz kész a kocsink, mennénk le Balatonra egy hétre. Sajna a férjemet itthonhagyjuk, mert dolgoznia kell, anyuval megyünk, meg egy pár napra lejönnek a hugomék. Ezt csak azért fejtettem így ki, mert a szép nagy autónkkal szeretnék lemenni. Egyrészt mert már marhára hiányzik, másrészt már egy ideje mindig másra vagyok utalva, állandóan kuncsorogtam autóért vagy fuvarért, és már nagyon szeretnék "független" lenni, ha értitek. Viszont a családom (kivéve Férjem) szerint "jajj, mi lesz ha baj lesz, jajj, ki hozza haza azt a nagy kocsit", satöbbi. Ezzel nyomasztanak folyamatosan. Férjem szerint nyugodtan legurulhatunk, nem lesz semmi baj. Nekem nincs kedvem csatázni, de hogy értessem meg anyámmal, hogy 1. jóval kényelmesebb a nagy autó, mint a pici Toyotája (amivel semmi baj, de egy hétre gyerekkel tényleg kicsi), 2. ha neadjisten tényleg baj van, egy huszoniksz éves jogsival nyugodtan el tud vezetni egy full automata autót, ráadásul autópályán, ahol csak a kormányt kell gyakorlatilag tekergetni, 3. nem akarok már folyamatosan "másra utalva" érzést magamban??? Szerintetek?

Ági

KépKép
KépKép
pannaanya

Oroszági - nekem is volt hasonló tünetem, bár nekem amikor valamit fogtam, például amikor ettem és fogtam az evőeszközt egy idő után át kellett tennem a bal kezembe, mert nem birtam fogni. De igazán csak akkor volt, akkor mindig megmozgattam egy kicsit az újjaimat és utána egy kicsit jobb lett.

Pannaanya - én is a nagyobb autóval indulnék el.
Maszatkának van haja, vagy rosszul látom? :)

Vumenke - jobb már a helyzet Alízzal?
Mi tegnap a kakilással szenvedtünk, de nagyon. :cry: Szegény már keservesen sírt, nem akart kijönni az a fránya kaka, annyira sajnáltam, hogy a végén már én is sírtam vele együtt. Na de aztán este szerencsére megkönnyebbült.
toldikrisztina

Oroszági - Szerintem is nyom valami ideget a fiacskád, esetleg próbálj meg beszélni vele, hogy mi lenne, ha egy kicsit odébb diszkózna, és akkor anya se szenvedne esténként. :lol:

Pannaanya - Biztosan igazad van és tiszta nővére, csak ezt kívülállóként nehéz még észrevenni. :wink: Majd 38 nap múlva! :lol: Amúgy én is a nagyobb autóval mennék! Nagyobb=biztonságosabb, kényelmesebb. Meg egyébként is mi baj történne. Nem fog és kész. Gondolom, hogy nem akkor akartok indulni, amikor a nagy tömeg megy (péntek du. vagy szombat reggel) és nem is a dugóidőszakban lés a legnagyobb forróságban jöttök vissza. Mindig vannak védszmadarak, de szerintem tégy úgy, ahogy a szíved diktálja.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok lányok, anyák!

Gyönyörű az Élet! :lol:
De néha megfelejtkezem az időről, térről, barátokról... ülök a kiságynál és csak gyönyörködöm! Fantasztikus ez az időszak egy nő életében.
Egyelőre bírjuk az esti/éjszakai kiképzést. Jó kislány PöttömPanni. Nagyon keveset sír. Már kezdett gyanússá válni, ezért félve kérdeztük is a gyerekorvost, hogy alig halljuk sírni... normális? Azt mondta, hogy nyugi, majd belejön! :roll: Néha már gyakorol. :wink:
Ja! Nem kell valakinek anyatej? Már tele a mélyhűtő! :shock: Védőnő tanácsára "spájzolunk", de tényleg marha sok tejem van.
Szüléstörténet készül nektek is, csak lassan. Olimpia is beköszöntött, így Laciapu birtokolja a gépet... Annyit elöljáróban, hogy dokinkban én sem csalódtam! Klassz orvos, a műtét alatt is végig "szórakoztatott" és míg a kórházban voltam naponta 2*-3* rám nézett, érdeklődött. Szabijába még az én varratszedésem is belefért :)
Később részletesen. Köszi mindenkinek a gratulációkat, drukkokat!

Kép
Kép
pepitanna

Pepitanna - Örülök, hogy újra jelentkeztél. Nagyon jó olvasni, hogy kerek és boldog kis család vagytok. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Pepitanna - Én is nagyon örülök hogy jelentkeztél. :D Nagyon klassz, hogy nyugi baba Panni, nem biztos hogy nagyon síros lesz. Eszter is csak akkor sír, de akkor nagyon ha éhes, nem megy időbe a kis szájába a kaja, meg ha nehezen tud kakilni, különben a hangját se lehet hallani. Mindenki mondja is, hogy nagyon nyugodt baba. Szerintem is nagyon jó érzésnek anyának lenni, mi is nagyon sokat ülünk a kiságy mellett és gyönyörködünk Eszterbe, így teljesen megértelek benneteket. Mióta megszületett Eszter nem volt olyan nap, hogy ne könnyeztük volna meg, persze örömünkben. Barna mondta is, hogy soha nem volt egy síros fajta, de mióta megszületett Eszter azóta sírós pityogos lett.
De jó hogy neked sok tejed van, én sajnos bármit csinálok sajnos nincs elég, így most már minden etetést pótolni kell tápszerrel. Van aki megvet érte, de hát mit csináljak éhezni nem éhezhet a Drága, én meg akármit csinálok sajnos nem akar több lenni, most már annak is örülök, hogy legalább valamenyit kap. Sokan persze megvetnek a tápszer miatt, de nem tudom mit csinálna az én helyembe, mondjuk amikor rákérdezek persze válaszolni nem tud, csak mekeg-makog. Ha egymás mellett laknák, Eszter szivesen lenne Panni tejtestvére. :)
toldikrisztina

O.Ági! Kerestem neked valamit a zsibbadásra, ha netán újból felütné a fejét!(Persze,lehet,hogy csak valóban a bébid feküdt rá egy idegre):B6- vitamin:

A zsírok és aminosavak megfelelő felszívódását biztosítja.

Segít megakadályozni különböző ideg- és bőrbetegségeket.

Enyhíti a hányingert (sok olyan gyógyszer, amit az orvosok a terhesség idején jelentkező reggeli hányinger ellen írnak fel, B6-vitamint tartalmaz)

Elősegíti az öregedést késleltető nukleinsavak megfelelő szintézisét.

Mérsékli a szájszárazságot és a vizeletürítési problémákat, amelyeket a betegeknél a triciklikus antidepresszánsok szedése okoz.

Csökkenti az éjszakai izomgörcsöket, lábikragörcsöket, kézzsibbadást, a végtagok ideggyulladásának ( neuritis) néhány formáját.

Természetes vizelet hajtószerként működik.

Pepitanna Élvezd az anyaság minden percét, mert olyan hamar megnőnek ezek az icipici babák! :)

Cosmo
Mi újság veled? :wink:

damara

Köszönöm az ötleteket! Ha nem teljesen vízszintben fekszem, hanem kipárnázom magam akkor jobb, de nem múlik el teljesen!
Ezt a B6-ot lehet megpróbálom!

Anyukák! Örülök, hogy ilyen boldogok vagytok!

Bettyna csak jeleztem a páromnak, hogy péntekre ne szervezzen semmit délutánra, mert nagyon eleméen volt a programokkal, erre: Miért? UH-ra megyünk?
Ennyit a meglepiről és megint rögtön kitalálta hová megyünk! Utálom ilyekor :wink:

Kép

Kép
oroszági

Sziasztok!

Ma vagyunk 5 hetesek :) És 5040 gr-ok :lol:
Talán alakul a helyzet, bár még mindig vannak órákig tartó sírás-rohamok, amikkel nem tudunk mit kezdeni, ma is hajnali fél 2-ig próbáltuk nyugtatni. megszakad a szívünk :((
Csomó mindent olvasok és nekem úgy tűnik, hogy Aliz az a fajta baba, aki nagyon igényli a közelségünket, igazi "több-emberes" baba. Valószínűleg nagyon bújós cica lesz később is :)) majd kiderül, bár rák és a rákok elég érzelgősek, hatalmas lelkivilággal..
Holnap házhoz jön egy 5 gyerekes szoptatási tanácsadó, remélem ellát tanácsokkal...
Ma végre eljutottam fodrászhoz (már iszonyú gáz volt a hajam), meg félig-meddig leepiláltam magam, kezdem emberibbenk (nőiesebbnek) érezni magam.
Siófok szuper volt, mint mindig :)) pénteken megint megyünk, de most maradunk 1 hétig, párom szabit vesz ki. Ott meglátogatnak a kollégáim is, már nagyon hiányoznak :)) ha Aliz engedné, szeptembertől távmunkában dolgoznék a cégnek, olyan jó lenne, ha összejönne.... napi 2-3 óra simán megoldható és nekem is jót tenne, ha más téren is sikerélményem lenne :))

Pannaanya: tök jók a 4D-s képek! Siófok-Sóstó? Na az tőlünk kb. 7 km, ha olvasod és van kedved, akár össze is futhatnánk :)
Vezetés: hát én még a terminusom után is vezettem egyedül. MIÉRT NE???! Legyen nálad telefon, vezesd el az öv alsó felét a derekadnál, légy óvatos, és kész! Mondjuk az én anyumék is mindig azzal jöttek, hogy majd akkor jön rám valami görcs, stb., de soha semmi gond nem volt. De ez a Te döntésed!

Ági: Nekem Magne B6-ot mondott dokikánk, vagyis bármilyen magnézium tartalmú cuccot, a Béres Magnézium is jó és koncentráltabb.

Kriszta: szuper édes Eszter és az a ruci is nagyon csini!! Kakigondokra sokan az édeskömény teát mondják, súlyos esetre a szélcsövet, bár én attól tartanék. Azóta nem volt ilyen gondotok?
Látom, használtok cumit. Nem kötözködésből kérdem, de miért? Nyugtatásként? Alizunk szerencsére utálja, kiköpi (2x próbáltuk) , sok rosszat hallottam róla (deformálja a szájpadlást, fogzáskor is káros, nem lehet róla majd leszoktatni, rontja a szopási technikát, stb.)

Anna: hú, ennyi tejed van, de szuper!! :))ÉN még nem fagyasztok, eddig a macsek itta meg a fölösleget :) de már rendeltem tejgyűjtő zacsit és én is akarok fagyasztani. leadásra nem gondoltál? Ok, hogy kell egy csomó vizygálat hozzá, de legalább adsz más babáknak, és nem mellesleg 1800/l-t fizetnek érte!

Kép Kép Kép
vumenke

Sziasztok!

Oroszági - :lol: Ismerős szitu! Az én párom ugyanezt csinálta, emlékszel, írtam is! Tutira vmi extraaszenzoraik vannak! :lol:

Cosmo - Itthon vagyok és végre meg tudom nézni annak a könyvenk a címét! Homeopátia napjainkban. Spring Med Kiadó. Van vmi cd melléklete is, de még nem mnéztem meg.

Vumenke - Isten éltesse Alíz babát! Nagyon szépen fejlődik, kerekedik! :lol: Sírás témában sajnos nem vagyok otthon. :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Vumenke - igazából megnyugtatás miatt van a cumi, ha esetleg nyügös, attól rögtön megnyugszik. A tesóm kisfia is cumizott (sőt még esti alváshoz használja), és iszonyatos szép fogai vannak, sőt a fogorvosunk közölte, hogy bárcsak minden gyereknek ilyen foga lenne, szerintem a fog genetika is. Az egyik barátunk kislánya nem cumizott, hanem rákapott az egyik ujjára, 5 éves és még mindig nem tudják leszoktatni. A sógornőm kislánya szintén az ujját választotta és iszonyatos rossz fogai vannak, szóval szerintem teljesen mindegy ha hajlamos a rossz fogakra bármit lehet csinálni. Ezek után nem tudom mi a jó mi a nem, neki mindenesetre néha jól esik cumizni. Aztán van olyan is, hogy egyáltalán nem fogadja el, vagy ha már elalszik kiköpi.
Szerencsére a kaki gond megoldodott, most már minden nap van megint, és nem szenvedéssel pródukálja.
Nagyon jók a képek, mennyit változott már Alíz is a születése óta. :D Szépen gyarapszik Alíz is, mi kedden voltunk 4630 gr-ok, most már végre van egy kis combja, kezd egy kicsi tokája is lenni. :D
toldikrisztina

Anyukák!
Nagyon szépek a kislányok! Már alig várom, hogy én is ilyen "gondokkal" küszködjek! :wink:
Remélem a 4d-n már lesz rajta egy kis zsír, mert a párom most azon aggódik, hogy mi van ha még nagyon csontváz és akkor így fogjuk meglátni! :D
Tegnap sikerült belerúgatnom Apába a pocakosomat, igaz még félénken, de most legalább nem bújt el a keze elől! Lassan jön az alien korszak, már kikészítettem a kamerát, annyira tud mozogni a hasam néha!

A szülők iskolája hol van pontosan?

Kép

Kép
oroszági

Okina- veletek mi újság, már rég jeletkeztél?
toldikrisztina

Kriszta: ok, kösz a választ. Persze, lehet, hogy semmi sem igaz a cumis hisztériából :)
Eszter milyen időközönként eszik? Van már rendszer, vagy amikor ő úgy kívánja? Nálunk még elég hektikus minden... tegnap pl. este fél 10-kor indultunk el sétálni :)

Ági: mi először 16 hetesen voltunk 4D-sen, akkor még nagyon csontvázka volt Aliz (csatolok képet), de Ti már 5 héttel előrébb vagytok!! Kérjetek dvd-t és tegyél majd fel képeket!

Szülők iskolája: 3. emeleten van egy előadóteremben, de elég labirintus a kh azon része. Menjetek oda az előadás kezdete előtt 30-40 perccel és a sok pocakos kismami után menejtek :) Ja, és vigyél valami legyezőt, mert semmi levegő nincs benn, mi szinte fuldoklottunk :(

Kép
vumenke

Vumenke - nem mondod hogy fél 10-kor mentetetek sétálni. :D Hát igazából általában 3 óránként eszik, de most pár napja csinálja, hogy egy-egy etetést kihagy mert annyira alszik, na de amikor felkel, akkor aztán izibe kaját, mert különben balhé van. :D Éjjel mondjuk már jó pár hete nem kell fel, azt teljesen átalussza. Este 9 és 11 óra között szokott elaludni, és reggel 6-és fél 8 között kell, az egyik ismerősöm nevetve kérdezte hány éves is a gyerek, mert ilyen korban nagyon ritka hogy így aludjanak legalább is a tapasztaltak ezt mondják. Mondjuk azért én felkelek éjjel is, mivel kevés a tejem, legalább azt a kicsit kifejem hogy legyen szegénykémnek.

Lamme, Cosmo - csak nem nyaraltok hogy nem jelentkeztek?

Nekem szerintem kezd megjönni a menszeszem, legalább is iszonyatosan kezd fájni a derekam és a hasam, és egy kicsit kezdek vérezni. Olyan furcsa körülbelül 1 éve nem volt meg, valahogy nem hiányzott. :cry:
toldikrisztina

Aranyosak vagytok, hogy többen is hiányoltatok :D
Azért nem jöttem, mert nem nagyon van mit mesélnem és a babás kérdésekben nem igazán tudok segíteni. Múlt héten nagytakarítást csináltam, tegnap kozmetikusnál, ma fodrásznál jártam, illetve nézem az Olimpiát. Amúgy meg várom, hogy teljen az idő és szerencsére egy ideje elég gyorsan telik is. :)

Bettyna: köszönöm szépen a könyv címét, majd megnézem én is. Közben kiderítettem, hogy használható terhesen is az orrkenőcs és kaptam a patikában újat, ez még jobb is. Nekem most volt 3 xar napom, de én voltam a süti, mert nem használtam rendesen a kenőcsöt :evil: Viszont ma még alig tüsszögtem és az orrom se folyik, pedig a levegőn is voltam. Persze, lehet, hogy véletlen. Ja és lenyírták az egyik bejelentett telken a gazt tegnap! :wink:

Kriszta, Vumenke: nagyon cukik a csajok!

Pepitanna: várom én is a szüléstörténetet, nagyon meghatóak voltak a soraid :)

Más elveszett bárányka is jelentkezzen, ha van ideje és kedve (Lamme, Okina). :wink:
cosmo

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok! Megvagyunk mi is!!! Csak mostanában semmi kedvem semmihez ,állandoan vendégeink vannak ráadásul mi falun lakunk és ilyenkor marha sok dolog van a kertben mármint tököt rakunk el,paradicsomot ilyenek....Egy előnye van semmi kaját nem veszek boltban!!!! :D Vumenke!Nehogy azt hidd rosszindulatu vagyok de a pici babák akkor is lehetnek sirosak bujosak ha nincs napirendjük! Én egyszerre szültem a barátnömmel Ő mindig ment a babával még a fürdetés idejét sem tartották be,3honaposan nem lehetett már vele birni! Bocs mégegyszer nem kioktatásnak szántam csak leirtam amit én láttam.Cumi: Én nem eröltettem egyiknél sem kiprobáltuk kiköpték nincs cumi! Kriszta! Neked azt szeretném irni mondani hogy ne edd magad hogy mimcs elég tejed!Nem tudom miért csinálnak ugy az emberek hogy ha nem szoptatsz nem vagy anya! Ez hülyeség! Ha nem gyötröd magad,és átalszod az éjszakát ez fontos!!! Hidd el lesz tejcid!!! Ha meg megkérdezik mit eszik mond azt csirkepörköltet nokedlivel,ubi salival! Ne félj utánna nem kérdezik! Mi közül hozzá? Mondom én ugy hogy nekem nem kellett potlnom a tejcit de ettöl nem vagyok különb mint a hugom aki tápszerezi! Bocs hogy hosszu lettem és a sok elütésért!
okina78

Sziasztok!

Cosmo - Hurrá! Le a gazokkal! :lol: Még én is egész jól viselem a dologt, napi egy-két tüsszögőrohammal elvagyok. Azok viszont nagyon nem esnek jól. Remélem nem lesz semmi gond a babaával emiatt. Vagy majd rázhatom idekint is, úgy megszokja. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Bettyna: dehogy lesz semmi baj. A barátnőm hetekig nagyon beteg volt, állandóan köhögött terhesség alatt és egy egészséges, gyönyörű és nyugis babája született. :wink:

Tegnap olyan kellemes esténk volt, kifeküdtünk a csillagos ég alá és számoltuk a hullócsillagokat. Annyira jó volt!

Kép
Kép
cosmopolita

Cosmo - Köszi a bíztatást! Jó az idézeted! :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!

Okina: napirend alatt szigorú, 3 óránkénti etetést és mindig adott időben történő fürdést értesz?
Mi akkor eszünk, amikor Aliz éhes (magától kezd beállni 3-3 és fél órára, éjszaka mostanában 4,5-5 óránként eszik), a fürdés is mindig fél 8-fél 9 között van. Tegnapelőtt azért mentünk fél 10-kor sétálni, mert akkor már 3 órája sírt szegénykém és semmi más ötletünk nem volt az altatásra. (Az már csak zárójeles, hogy a séta alatt végig aludt, de amint visszaértünk, felébredt és folytatódott minden).

Volt nálunk amúgy egy szoptatási tanácsadó tegnap, szerinte is a szopival-emésztéssel van összefüggésben Aliz esti nyűglődése. Valszeg túl mohó, és nem elég fejlett hozzá az emésztőrendszere. (Részletek a blogon).
A mai napunk egyébként szuper volt, Aliz vagy csendben nézelődött, vagy rajtam aludt. Remélem, az esténk-éjjelünk si ok lesz (most is rajtam alszik)

Hoztam képet Alizról, meg a lapulóban lévő 5 hetes pocakomról (új hajamról) :)

Kép Kép
vumenke

Jó reggelt!

Vumenke -Mindketten szuper jól néztek ki!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Most hívtak a 4d miatt, hogy nem lesz holnap rendelés mert a dokinőt baleset érte!
Asszem felrobbanok!

Kép

Kép
oroszági

Felhívtam a genesis-t náluk szabad a holnap 3 óra!!!!!
Igaz jóval messzebb van mint a hepinet ahová mentünk volna, de ez most nem érdekel csakhogy lássam végre a kisbabámat!!!!

Kép

Kép
oroszági

Ági - Lehet, hogy messzebb van, de szerintem nem fogsz csalódni! Várjuk a híreket és a képeket!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Betty: köszönjük :oops:
Ági: mindenki a Genesist dícséri a fórumokon! Ha nem jók aképek, nem kell fizetned, újra csináljá, stb.! Nagyon korrektnek tűnnek, szerintem jól jársz majd velük.

Mi jól vagyunk, Aliz tegnap már 11-kor durmolt, alig hittük el!!! Kezd minta-gyerkőc lenni :)
Holnap megint Siófok, maradunk jövő hétvégéig. Jó lenne, ha eljutnánk hétfő-kedden a dokikánkhoz és zöld utat adna végre a Balcsis fürdéshez, szexhez, stb. :oops: :lol: :wink:

Pocakosok, kitartás ehhez a k. meleghez!!
vumenke

sz.bettyna szia! a külön fotókat érdemes kérni cd-re vagy a videóról is lehet jó minőségben kivenni képeket?

Kép

Kép
oroszági

Oroszági - Mi kértük cd-n, nem olyan nagy tétel már a 10e felül.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Vumenke - erre a hölgyre hogy tettél szert. Nagyon klassz amiket mondott Neked, szivesen találkoznék én is vele.
A nem valvás miatt nem irigyellek benneteket, előbb-utobb csak megoldodik.

Oroszági - remélem jól sikerül ma az ultrahang, kérünk majd képet.

Sz.bettyna - most nézem a vonalzódat hogy már 31 hetes vagy, nagyon telik az idő. :D
toldikrisztina

Megjöttünk! Nagyon nem tetszett neki ez a vizsgálat, még a fülét is befogta és be is mutatott nekünk!

Kép lepénybe bújó

Kép

Kép beintett nekünk ;)

Amúgy nagyon rendesek voltak, egy óra elszállt nagyon hamar!

Kép

Kép
oroszági

Gyors bekukk, Panni a mellemen szunyókál. :lol:
Nagyon klasszak a 4D-s fotók! Nagyon izgi bekukucskálni Hozzájuk!
Alíz baba és anyukája is csini!
Ági - kézzsibbadáshoz csak annyit, hogy én kb. a 30. terhességi héttől szenvedek vele a mai napig... Nagyon sz.r! :evil: Most, amikor finom mozdulatokra lenne szükség, csak ügyetlenkedem. De mostanában mintha már múlna. De kitartás, sokaknak a szüléssel, minha elvágták volna. :roll:
Kriszta - igyekszem a privivel!

Kép
Kép
pepitanna

Kriszta: Őt egy barátnőm ajánlotta. Kecskeméti nő, de talán elmegy vidékre is. Különben az lll.hu oldalon van sok tanácsadó, alapvetően telefonon adnak tanácsadást, de lehet, hogy ők is kiimennek házhoz.
Ha gondolod, megadom ennek a csajszinak a számát priviben és meg tudod kérdezni, hogy kimenne-e hozzátok, vagy tud-e valakit a ti közeletekben. Különben bagatell összeget kért a tanácsadásért, nagyon meglepődtünk.
vumenke

Sziasztok!

Mi a hétvégét Pécsett töltöttük a kedvenc kolleganőm esküvőjére mentünk. TAlán említettem, hogy készültünk meglepivel, jöttek gyerek, énekeltek, sorfalat álltak stb. Hatlamas sikert arattak, 100%-os volt a döbbetnet és a meghatottság! 8) A lagzi is nagyon jó volt. A kaja hihetetlen finom és nem csak a sztenderd rántott húsos, a hangulat szupi stb, az egyetlen dolog, amitől szenvedtem, az az allergiám volt. Ki nem állhatom még pocak nélkül is, hát még így. :twisted:

Orországi - Nagyon szépek a képek! Örülök, hogy te sem csalódtál a Genesisben. :lol:

Kriszta - Bizony-bizony, rohannak a hetek én meg alkalmanként jól megdöbbenek! Holnaphoz képest 2 hónapra vagyok kiírva! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!

Betty: Pécs önmagában is csudajó város, az esküvő meg klassz lehetett nagyon ezzel a meglepivel!!
Megtáncoltattad a picikédet? :)

Anna: köszönjük a dícséretet :) Milyenek a napjaitok Pannival? Szopival minden ok?

Ági: azt én is észrevettem, hogy nem nagyon csípik a babák az uh-t, talán valami zavarhatja őket (hang talán??) mi emiatt csak 2x voltunk 4D-sen. Dehát az ember annyira kíváncsi :)

Lamme: hova tűntél? Lányokkal minden ok? Nikikéd növekedése hogy alakul mostanában?

Mi ma voltunk Pesten (Siófokról botrány felutazni, akkora dugó volt, brrr) dokikánknál. Minden ok, zöld utat kaptam mindenre (Balcsi, szex, tamponhasználat, stb.!) Fura volt a sok pocakos kismmait látni! Vittük Alizt is, láttam, hogy olyan vágyakozóan nézik a kismamik-kispapik, dehát hamrosan ők is a kezükben tarthatják a sajátjukat. Fura, hogy nem kell mostanában mennem - legközelebb 1 év múlva rákszűrés!
Voltunk bababoltban is, vettünk egy halom dolgot, ott hagytunk majd' 20 e Ft-ot. Játszószőnyeg, kis csörgő fejlesztő játékok kiságyra, hordozóra, tejgyűjtő zacsi fagyasztáshoz, stb., csudajó dolgok vannak (akit érdekel: Visegrádi u., 640 m2-nyi bolt, online: www.bebibolt.hu)

Mivel zöld út, ezért délután már fürödtünk is a Balcsiban, klassz volt, bár én melegebbre számítottam. Amúgy egész héten Balcsin vagyunk, holnap megyünk át Füredre borozgatni. Én is megengedek magamnak egy pohárkával :)
vumenke

Vumenke - Végre valaki benéz ide is rajtam kívül! :wink: Gratulálok a zöld úthoz! Fura lehet, tényleg az ember lány úgy megszokja, hogy 3 hetene menni kell. Na meg ugye ezt azt jeletni, hogy ALíz lassan 2 hónapos lesz! Hihetetlen, hiszen most született!
Naná, hogy megtáncoltattam a kislegényt! Így egyszerre mindig két pasival roptam! :lol:

Többiek merre vagytok???

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?