Sziasztok!
Kriszti
Nagyon boldog névnapot!
Nem semmi programok,gondolom repül az idő.
Datolya, köszi jól vagyok, remélem nálad is minden ok.Szépen múlnak a hetek felétek is!
Évikém, látod minden rendbe jött!!!
Sajnos ilyen mindenkinél előfordul, csak nem mindenki vallja be.
Nálunk is vannak nézeteltérések, de mindíg sikerül megbeszélni.
Ha akarjuk minden megoldható!!!!
Panni, Évi
Legnagyobb gondom a kocsi, annyi van és praktikusan, kell gondolkodni. Árak az egekben.....jót és jó áron. Tél jön, sokáig bugyolálgatni kell, ezért jó kis téliesíthető kellene, amit utána szépen átalakítunk.Persze nézzen is ki valahogyan.
Nem akarok sokat ugye???
Amúgy a ruciknál élvezem hogy sokkal praktikusabbak, jobb anyagúak mint anno. persze ennek is ára van, de aki egyszer bajlódott a kising-rékli kombinációval az tudja miről beszélek
Ágy komód ágyruha-ágynemű,fejvédő, pelusok,törlőkendő, törölközők, zoknik, cumisüvegek, mosó és öblítőszerek. Sok ruhácska, szinte minden ami először kell.Hálózsák majd lesz, de még nem találtam meg az igazit, ami pihe-puha és jó is.Tisztálkodó és ápoló szerek folyamatban.Gyógyszertár majd legközelebb, oda kell még pár recept is, így is egy vagyon lesz az is.
Olyan jó látni ahogyan gyűlik a kis cucca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Fészekrakási pánikom van-volt h nem lesz meg minden ami kell, így a semmiről indulva, de már látom az alagút végét.
Csak rohadt sokat kell utána menni, amitől meg hulla vagyok. De nem baj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma Bencét viszem szemészetre, délután benézek- remélem nem lesz kánikula!
Megyek készülődni.
Szép napot!