Sziasztok!
LÁnyok!
Ha ma nem jön a banyán Gajdi, nem ír magáról semmit,(illetve ott látni, hogy mikor lépett be utoljára) ha nem ír, akkor nyitok egy másik csapatot, ahova senki idegent nem veszünk be. Engem már nagyon idegesít, hogy jönni akart, aztán meg nem ír, azt se tudjuk kicsoda.
Én engedtem be, ezek szerint rosszul tettem.
Lilla: Azért remélem, hogy nem kell műteni. Én nagyon nem értek hozzá, de úgy tűnik számomra, hogy tényleg a "legegyszerűbb" megoldás lehet, betenni az ikerbabucikat, és hadd fejlődjenek ügyesen.
( Persze tudom, hogy abszolút nem egyszerű dolog az egész, nem is tudom, mit csinálnék, ha én lennék ebben a helyzetben. Szerintem kétségbeesve sírnék. Úgyhogy Lilla, minden tiszteletem a Tiéd ( is).)Egyébként én Era véleményén vagyok, hogy hátha spontán összejön. Amikor az ember nem gondolja akkor sikerül.
Jenny: Hú, de jó ötleteket mondtál májra. NÁlunk is a csirkemáj megy leginkább. Nálunk a férjem fűszerezi, hol így, hol úgy, de kipróbáljuk, ahogy írtad. Jól hangzik.
JA, a nyers máj szagát én sem szeretem.
A banyán egyébkét van külön hely, ahova lehet recepteket írni csapaton belül. Szerintem jó ötlet bevált dolgokat betenni oda.
Egyébként többiek gyertek majd anyatanyára, mert ha lesz magán jellegű témánk,? akkor ott lehet beszélgetni róla. Era, Anda.....gyertek!
Szép napot!
Sziasztok!
Ildi