Új privát üzeneted érkezett!

Évi

az utolsó mondatodat ugy egybe irtad,hogy alig birta kibogozni! :shock: :D
Hinni kell,hisz azért irunk ide is.Reménykedünk hónapról hónapra.Sokkal jobb itt a csajokkal dumcsizni,hisz tényleg jó tanácsikat tudnak adni!ÉS a drukk is elkél! :oops: :P
A nevek szépek!!!!Érdekes ez tényleg különben.Rékánál tuti volt a névbefutó,pedig akkor nem is tudtuk,hogy lányunk lesz.
Meg most is megvan,Kinga lesz tuti.Fiú?Nekünk olyan tuti nem jön össze...Azt nem tudunk:)

Kriszti

amiről egyszer beszéltünk,ez az a bentlakásos???Két,vagy három műszak?Pénzbe több tuti,mert kapsz ágymellettit és műszakpótlékot is.Mindenképpen vállald el!Ennél a melónál jobb az!
Érdekes,én is nézegetem az álláshirdteéseket.CSak mikor felhivnám a telefonszámot akkor jut eszembe,hogy nem mehetnék el betegállományba Petrussal,meg a többidolog.Engem ez tart CSAK itt!. :?

Giráról tudtok valamit??

Fől a kukoricám!!11 cső!!!!Ki jön enni hozzánk??? :lol:
Vendég

Erika!

Persze,ez a munkahely az,cégen belül van 3 bentlakásos,még kérnem sem kellett maguktól ajánlották fel!4 műszak,rengeteg szabad nap,plusz M nap!A mani 100-on felül!!!Tuti elvállalom!!!Nekem már jó műszakolni,nagyok a gyerekek,netalán ha baba lessz majd lessz valahogy!most azt kell nézni,hogy munka terén ez kihivás minden téren ha már terhes nem leszek vagyis nem vagyok akkor azt csináljam amit szeretnék már régóta!!!!!!
Kukit enni megyek :!: :wink: !Vagyis mennék!Helyette anyuékhoz megyünk megbeszélni a menetrendet megbeszélni,egyeztetni stb!!!!
Vendég

Erika!

Még elfelejtettem leirni az előbb,hogy mind a 3 bentlakásos,itt van tőlünk 10 percnyi járásra!!!!

Évi!
Nem költöttünk sokat csak 20e körül!!!!!!!Reméllem már otthon vagy!Pihenj azért a 7 végén sokat ha te fogsz dolgozni a boltban!!!!!!

PUSZI MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem tudom mikor tudok jönni,de ha van egy kis szabad idő,benézek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Hát név az nálunk is van sok ami tetszik és kiválasztott is sok,csak baba kéne még hozzá!!!!!!!!!!!!!! :wink: Nekem a Dorottya és az Ákos tetszik!!!!!!!!!!!Sok van még ami tetszik de jelen időben ezek!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok:
Rik össze vussza irtam mindent mert fáradt vagyok a hétvégén is meg sem álltam egésznap mentem ma volt egy kis pihim voltam anyumék meg kerifiamhoz nagyon cuki imádom mikor csorog a nyála :lol: és brümmög :lol: Holnap melo ezerrel nincs kedvem de muszály a főnököm jó magam vagyok ezért berendeltem magam :lol: na nézem a nicsak kibeszélt és én most főzök kukoricát nyami na puszi nektek

Kép
bévi

vussza=vissza mondom én fáradság az meg van :lol:

Kép
bévi

Jó reggelt :wink:

Na túl vagyunk a nagy szülinapi bulin :wink:
Nagyon jól sikerült...haza se akartak menni a vendégek...du.4-től este 9-ig tartott :wink:
A férjem jó játékmesternek bizonyult :wink: volt békaügetés,pókjárás,futóverseny..stb..meg gofrievő verseny,zsákbamacska....szal a gyerkőcök nagyon élvezték.A szomszédasszonnyal izgultunk h jó lesz-e,de így utólag SZUPER volt.(ja mert együtt tartottuk Márk meg az ikerház szomszédban lakó Lilike szülinapját,mert 5 nap van köztük :wink: )

Olika is nagyon élvezte :wink: járt kézről-kézre...

A kertben még este rendet tettem ,de itt bennt azért van nagy kupi :? szal ma takarítok ezerrel...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jó reggelt!!

Panny

képeket teszel fel??
Mennyi gyerek volt??

Évi

látom főnöknek se jó lenni :D

Kriszti

megadtad ma a választ??? :wink:
Vendég

Rik!

Kb.13-15 gyerek lehetett :wink: +szülőkkel :wink:
Képek:
Kép
Számozott bögre horgászása ajándékért :wink:
Kép
Márk és mellette Lilike(a másik ünnepelt) :wink: ...mellesleg ős a kis mennyasszony jelölt :wink:
Kép
Kép
Krizsi horgászik
Kép
Kép
Gofrievő verseny fellógatott madzagról
Kép
Kép
Márk a tortával
Kép
Lilike a tortával

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Kép
Kép

Annyira édesek,nem?! :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok hát Rik nem jó főnöknek lenni sem főleg engedékeny főnöknek mert az alkalmazotam it thagyot a nagy szarban most és neki minden meg van engeve 4 ig vagyunk nyitva minden második héten mikor neki délutános a férje hogy tudjon menni a gyerekekért akkor ha betegek otthon marad mondjuk ez evidens de télen elég sokat van otthon na mindegy én néha tul engedékenynek érzem vele magam mert ő meg nem azt teszi amit én kérek sokszor.
Panny gyönyörüek a fiuk és látszik hogy mindenki boldog volt olyan jó nézni hogy a gyerekek örülnek és szép a kis mennyasszony jelölt is puszi.

Kép
bévi

Panny!
Nagyon bevállalós vagy te!!!! :wink: :wink: Ennyi gyerkőcöt egyengetni.....még jó, hogy voltak szülők! És tényleg naygon élvezhették!
Utólag is Isten éltesse a nagyfiadat!!

Rik!
Privit írtam.......

Ma már lehet, hogy nem jövök, mert holnap hajnalban Erdély, és még a kőműves ma is burkol a padlástéren.....fogalmam sincs, mikor fogok bepakolni.....Ráadásul az unokatesóm bejelentkezett este felé, a két gyerkőcével...hát nem mertem nemet mondani, olyan ritkán találkozunk.....

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Panny:
utolag is Boldog Szülinapot Márknak!
Szuper lehetett a buli, látszik a gyerekeken, hogy nagyon élvezték! :lol:

Ditta:
jó szórakozást Erdélyben! :lol: :wink: Felénk nem jösztök? :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Panny

Nem semmi csaj vagy az bizti!!!!!Ha a fiuk egy kis szikrát örököltek már rendben is van minden!!! :wink: Boldog szülinapot Márknak!!!
Tényleg mindhárman cukik....

Kriszti jó munkát és szórakozást a hétre. Nagy meló egy lakodalom, de a családdal lehetsz egész héten- irigy vagyok egy picit :wink: :oops:

Ditta

Nagyon jó utat és időjárást Nektek!!
Vigyázzatok magatokra!

Bévi

Üdv újra itt.
Legalább lesz kivel megbeszélned ezeket a problémákat.
Örülök h itt vagy!!! :lol:
Főnöködet küldd szabira egy kicsit :wink:

Ma háziorvosnál voltam.Főznöm nem kell, így pihi.Holnap bababoltos körút beszerzéssel egybekötve :D - alig várom!!!!

Szép napot!
agica1027

Ditta jó utat nektek jó pihenáést bár a pihenés mindig jó főleg ha azzal vagyunk akiket szeretünk.
Ágica d ejó nekd nem kell főzni nekm kell hiába tegnap főztem elfogyot pedig nincs kedvem ma 5 dolgozok és menni haza főzni na de majd csak kibirom ha minden igaz csütörtöktől jönn az alkalmazot remélem.Gyere nálam körutra én segitek neked mit vegyél ,mit érdemes már szültem egy pár gyereket elméletben hányszor elmondom mit kell venni egy nap uristen mire nekm lesz már csukot szemmel válogatom össze :lol: .
Kriszti nagy lehet a nyüzsgés körülöted de biztos élvezed nagyon és fárasztó is.

Kép
bévi

Ok Évi megyek!!!!!!! :D :D Te meg gyere ma vacsira!!!!!
Jó is lenne egy hozzáértővel vásárolni.!!!
Okosnak és elfogultnak lenni nehéz egyszerre.
Tudom nekem már van de annyi új és jó dolog is lett azóta.
Persze az eszem visszatart, a szívem meg visz tovább.
Azért megpróbálok a földön maradni. :oops: :roll:
Kocsihoz tudsz tanácsot adni, ami árban és minőségben is ok???
Ezen gyötrődünk a legtöbbet. :roll:

Tényleg csajok akiknek mostanság van kicsi vagy pici gyerek valami okosságot mondanátok??!!!!Úgy kiestem ezekből már! :oops:
agica1027

Tényleg csajok akiknek mostanság van kicsi vagy pici gyerek valami okosságot mondanátok??!!!!Úgy kiestem ezekből már! :oops:
agica1027

agica1027

Bocsi, de nálunk meghülyült a babanet :evil: :twisted: :shock:
agica1027

Sziasztok!

Erika!
Megadtam a választ,akár már ma is kezdhettem volna annyira kell a dolgozó a bentlakásosba,de ahogy terveztem hogy még a jövő héten is itthon lennék,igy keddre válaltam az első napot délelőttös műszakkal kezdek!Mondtam,hogy lagzink lessz igy nem tudok a héten dolgozni,igy vissza mentem a dokihoz táppénzes papir módositásért!

Panni!
Ügyes vagy!!!!!Márknak Boldog Szülinapot!!!!!!!!!!!!!

Ági!
Köszi!Neked pedig jó vásárlást!Szivesen cserélnék veled,lagzi helyett vásárlás!!!!!!!!!!!!!

Évi!
Fárasztó ebben a melegben,a délelőtt felfort az agyvizem!A kocsiban biztos volt 40 fok!!!De imádom a szervezést!!!!

Ma elmentünk a vőlegénynek a cipőt mevenni,mert neki még az hiányzott,megnéztük a termet hogy s mint lehet disziteni,ezután megvettük a dekor anyagokat a kocsira a kendőket!Azután az italokat ami még hiányzott!Most itt vagyunk nálunk a másik gépen töltik le a dekorációval kapcsolatos dolgokat!Délután és holnap délelőtt ezekkel bibelődünk,később anyuéknál takaritunk,szerdán disznó vágás,sütés délben kozmetika mindenkinek,csütörtök egésznap sütés,este megy a szent család gyónni,mivel misével lessz a templomi esküvő!Péntek hajnalba megyünk Miskolcra a nagybanira virágokért amivel a templomot és kocsikat diszitjük,azután fodrász,délután 16 órakor kapjuk meg a kulcsokat ott terem diszités lehordjuk a piákat sütiket stb.!Azután leány és legény búcsú!Szombat reggel kocsimosás diszités,13.30.-ra jövünk be a fényképészhez és utánny 16.30-tól az esküvők!Naggyából ennyi!Ja és még ma utórendeltünk csokrokat is mert 4 koszorús lány lessz és a dobó csokorból is 2!!!!Vasárnap és hétfő pedig utópakolások és egyebek!!!!!
Ja és a mensim most is babrál velem mert már most is késik!!!!
Vendég

Kriszti, jó pörgést! És jó mulatást a lagzin! Gratula az új helyedhez, remélem beválik!

Ági, jó hogy benéztél! Jól érzed magad?

Panny, Márknak utólag is boldog szülinapot! Látszik a képeken, hogy jól érezték magukat a lurkók! Gondolom dolgoztatok eleget a buli előkészítésén!

Ditta, jó utat!

Márti, hogy vagy?

Rik, nálunk pedig lány nem jön össze (bár nem is bánom).

Évi, csütörtökig kitartást, aztán meg pihizz!

Hétvégén elmondtuk a jó hírt mindenkinek. Mindenki örül az új kis jövevénynek, Apósom, meg Hugom mondták is, hogy lányt szeretnének (persze más-más okból), a többieknek nem volt nemre vonatkozó kívánságuk. 18-án megyek Afp-re, aztán valamikor utána genetikai Uh-ra. Remélem minden rendben lesz és akkor az amniót kihagyhatom!

Szombaton Apósom elráncigálta a férjemet barackot szedni és több láda gyönyörő sárgahúsú, magraváló őszibarackkal tértek vissza, így vasárnap barackbefőttet és dzsemmet csináltunk délelőtt. De jó lesz majd télen! :)

Kép Kép Kép
datolya

datolya!

Köszi a jó kivánságokat!
Azért meglepődnél ha leány lenne???!!!!
Mindenesetre én drukkolok hogy leány legyen!
Itt a babaneten vagy egy csaj 4 fiú után leány lessz! :wink:
Vendég

Na sziasztok drágaságaim még most tudtam leülni mert eddig tetem vettem minden félét főztem mostam meg még sok minden reggel meg ismét munka :? :shock:
Datolya:nagyon örülök hogy jó fogaták a csodálatos hirt remélem minden rendben lesz ezután is és ha kislány lesz azért ha kisfiu meg azért lesz nagy az öröm sok egészséget nektek.
Kriszti hát nem könnyü neked de majd ha nagykanálal esztek gondolj ránk is biztos szupi lesz minden várom a képeket igy előre is.
Ágica sivesen segitek neked kocsi választásban ha leirod milyen elképzelésetek van és elmondod nem tudom holnap rá ér e neked de leszek reggel olyan 9:15 től már itt neten és kérdezel én felellek szivesen és őszintén hihetetlen de én a vásárlóknak is elmondom akár magam ellen beszélve is nekem az a lényeg vissza járjanak a vevők akik akkor szülték az elsőt mikor kezdtema boltot azok most jönnek és második babát várják jó érzés.
Na apa most jött haza és a fülembe sugta ma lesz .... mert nagyon kivánlak bocsi csajok de nem tudok nemet mondani puszi jó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: éjt :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Évi

hajrá!!! :oops: :wink: :lol: :lol: :lol: 8)

Kriszti

a gondozottjaidtól akkor el se tudsz köszönni???
Huu,mennyi mindent kell csinálni.Látszik már kijöttem a gyakorlatbol:.... :roll: :D

Datolya

öröm ezt hallani!!És hajrá kislány!!!! :D

Sajna le veszem a vonalzót,mert a pocakom fájdogál,és barnázok...Ez van csajok...
Vendég

Ditta!

Nagyon jó nyaralást Erdélyben!!!Szupi!!!

Márti!

Ti Erdélyben éltek?Vagy miért kélrdezted h nem mennek-e felétek??

Kriszti!

Ez még olvasva is sok(k) :shock: ...te szegény....bár úgy veszem ki a soraidból h azért élvezed a szervezkedést :wink: Igaz?! :wink:

Évi!

Na,remélem jól töltöttétek az időt este :oops: :oops: :oops:

Ágica!

Mondd h mire vagy kiváncsi,milyen tanács kell,miben segítsek???...én viszonylag nagyon naprakész infókkal rendelkezem kb úgy 6 éve :wink: :wink: Szal komolyan,kérdezz!!!

Rik!

:(
De tudod,ne add fel.....
Petrusnál sem adtad fel!!!

Datolya!

Klassz h jól fogadták a hírt!!!Ennek így is kell lennie!!!

Na majd ha kiderül a neme és esetleg fiúcska,na ,akkor hallgathatod majd a közeli és távoli ismerősök,rokonok vicces,kissé irónikus megejgyzéseit... :? :shock: :roll: :wink: Ismerős szitu... :shock: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

van egy kis szabad percem és irok nektek!

Erika!
Hétfőn tudatom velük este lessz kis időm,szerencsére itt laknak a közvetlenül közelünkbe,és átmegyek!!!!Nem lessz könnyű!!!!

Évi!
Gondolok rátok,mikor az ember előtt ott a nagy terülj asztalkám,akkor nem kell semmi!De azután annál inkább!

Panni!
Igen élvezem,de már most fáradt vagyok,de az a tudat,hogy ennyi örömet szereztem vele a tesómnak mindenért kárpótol!!!!!!
A gyerkőceid nagyon édesek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A mensim még mindig nem jött meg,teszt negativ! :evil:
Vendég

Sziasztok dolgozom amihez nem sok kedvem van!
Lelkileg egy kicsit kivagyok az este nem jól sikerült össze vesztünk és ma reggel is nem tudom mi lesz de nem nagyon birom ezt lelkileg persze neki ez semmit nem jelent én legalább is ugy érzem.
Ezek a napok nagyon beteték nekm az ajtót rendesen amit nem nagyon tudok feldolgozni na mindegy majd csak lesz valami sok puszi nektek boccsi hogy ilyen negativ voltam ma

Kép
bévi

Kriszinek sok boldog névnapot kivánok puszi neked!!!!

Kép
bévi

Jaj KRISZTI!

Reggel eszembe volt amikor pelenkáztam Olikát,mert a feje felett van a Kiamamás naptár,szal hogy el ne felejtselek...

BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Évi!

Min veszekedtek ha nem vok indiszkrét??
Látom(olvasom)téged megvisel... :cry:
Gyere,öntsd ki a szíved!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

U, de sokat irtatok már megint!

De jo lehetett a babazsur! Én is szeretnék ilyet tartani. Majd egyszer.

Min vesztetek össze, pedig azt hittem már megvolt az akcio este?????

Nálunk is volt egy kis zörrenés, de hol noncs? Nem igaz????
encike 2

HÁT EZ EGY KICSIT BONYOLULT DOLOG DE MAJD MEGOLDÓDIK REMÉLEM MERT HA NEM AKKOR EZ IGY EGYIKŐNKNEK SEM JÓ REMÉLEM VÉGE LESZ ENNEK ÉS AKKOR JÓ KEDVEM LESZ.Remélem mindenkivel minden rendben nagyon le vagyunk ma lasulva alig irtunk hajrá belehuzni! :lol:

Kép
bévi

Sajnálom, de egyszer minden megoldodik.
És milyen jo lesz majd kibékülni!!!!
encike 2

Sziasztok ma nem sokan voltatok remélem nem én ilyestetem el mindenkit nagyon bizok benne sajnálom a rossz hangulatot csináltam nem direkt volt.De jól végződöt a napom ma egész nap rosszul voltam és mikor bezártam felhivtam apát és elmondtam neki mi bánt és utközbe találkoztunk mondanom sem kell olyan helyen mentünk haza ahol kocsi nem nagyon jár na most járt de megbeszéltünk mindent olyan jó volt mert álltunk az utszélen beült az én kis autómba akmit mindenki ismer mert elég kis egyedi nem sok van erre belőle és mindenki bámult na mindegy az a lényeg megbeszéltünk csókolóztunk :oops: :oops: :oops: nagyon jó volt remélem az este is az lesz és mostmár minden más bocsi hogy ennyit irtam meg hogy ma ilyen negativ voltam sok puszi mindenkinek és remélem nem én voltam az ok hogy nem irtatok

Kép
bévi

Évi

rossz volt olvasni,hogy mi történt,és milyen rosszul érintett ezt Téged!
De a végére jó kis Lamoure lett!:)))

Kriszti

Az én gondozottjaim a belvárosban vannak.Jobb is igy talán,mert nem hozom haza a munkát magammal:)
Minden jót Neked az Uj munkádhoz!!
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS BOLDOG NÉVNAPOT!!!!
Kép
Nega teszt :( NAgyon eggyüttérzek!!!!! :?

PAnny

bárcsak nekem is már átadhatnád a tapasztalataidat!! :(
Ugy utálom már ezt az elkeseredést,amit ilyenkor érzek...
Persze nem adom fel,hisz Petra is igy sikeredett!:)
Vendég

Jó estét!

Köszönöm a köszöntést MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most értünk haza,vartam a kocsira a kendőket,vasaltam,terem diszeket gyártottunk,vőlegény inget vasaltam és a piros ingét!!!!
Ja anyja helyett anyja vagyok,mivel a vőlegény a lányos háznál van,csak a fényképész után megy haza,mikor jönnek a menyasszonyt kikérni!!!!Előkészültünk a holnapi napra,reggel korán kimegyünk,este jövök majd csak!!!!!!!!!!!!!!!
Erika!Nega teszt már megszoktam,csak azért csináltam,mert volt még itthon 2!!!!!!!!!!
Vendég

Rik kitartás reméljük siker lesz és kitartás a munkában is nem lehet könnyü .
Kriszti na nálatok van akkor nyüzi nem unatkoztok de ennek ez a rendje nega tesztet sajnálom bár tudom milyen rossz érzés sok puszi mindenkinek!

Kép
bévi

Sziasztok!

Kriszti

Nagyon boldog névnapot!
Nem semmi programok,gondolom repül az idő.

Datolya, köszi jól vagyok, remélem nálad is minden ok.Szépen múlnak a hetek felétek is!

Évikém, látod minden rendbe jött!!!
Sajnos ilyen mindenkinél előfordul, csak nem mindenki vallja be.
Nálunk is vannak nézeteltérések, de mindíg sikerül megbeszélni.
Ha akarjuk minden megoldható!!!!

Panni, Évi

Legnagyobb gondom a kocsi, annyi van és praktikusan, kell gondolkodni. Árak az egekben.....jót és jó áron. Tél jön, sokáig bugyolálgatni kell, ezért jó kis téliesíthető kellene, amit utána szépen átalakítunk.Persze nézzen is ki valahogyan.
Nem akarok sokat ugye??? :roll:

Amúgy a ruciknál élvezem hogy sokkal praktikusabbak, jobb anyagúak mint anno. persze ennek is ára van, de aki egyszer bajlódott a kising-rékli kombinációval az tudja miről beszélek :wink:

Ágy komód ágyruha-ágynemű,fejvédő, pelusok,törlőkendő, törölközők, zoknik, cumisüvegek, mosó és öblítőszerek. Sok ruhácska, szinte minden ami először kell.Hálózsák majd lesz, de még nem találtam meg az igazit, ami pihe-puha és jó is.Tisztálkodó és ápoló szerek folyamatban.Gyógyszertár majd legközelebb, oda kell még pár recept is, így is egy vagyon lesz az is.

Olyan jó látni ahogyan gyűlik a kis cucca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Fészekrakási pánikom van-volt h nem lesz meg minden ami kell, így a semmiről indulva, de már látom az alagút végét.
Csak rohadt sokat kell utána menni, amitől meg hulla vagyok. De nem baj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma Bencét viszem szemészetre, délután benézek- remélem nem lesz kánikula!
Megyek készülődni.

Szép napot!
agica1027

Sziasztok ma dolgoztam és azért nem irtam miután meg haza jöttem dolgoztam ithon ablakot pucoltam felmostam az egész házat mostam hulla vagyok most ülltem le miután felmostam a teraszt.Na a tegnap este jól végződöt a lamour után együtt voltunk este :oops: szuper volt és utánna megnéztük oroszlán király 3-at :lol:
Ági hát tudnék neked egy pár kocsit ajánlani amik nagyon jók és árban is olyan 30-40 ezer nálunk minden kocsihoz van jótálás ja ez nem csak nálunk mindenhol igy kell legyen sehol ne vedd meg ha nem addnak jótálást hozzá minimum 1 év.Szóval nálam nagyon szeretik a mózeskosaras kocsikat nem a merev hanem puha mózesest és árban is elérhető nálam ez megy a legjobban stabil strapabiró és még soha nem volt rá panasz ez négy év tapasztalata de mond el milyet szeretnél amugy már szinte mindegyik alakitható sport kocsivá és téli nyári lábzsákos.Hát ugy röviden ennyi :lol: ha van kérdés várom puszi nektek

Kép
bévi

Kép Na ez is egy olyan de van más fajta is[/img]

Kép
bévi

Évi!

Örülök,hogy minden rendben!!!!!!!!!!!!!!!!
Most csak ennyi telett tőlem mert látni se látok a fáradtságtól!!!!!!!!!!

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!
Vendég

Ja,és mi is tarthatnánk már itt,hogy kocsit kéne választani! :wink:
Vendég

Sziasztok

Évi, mi is hasonlóban gondolkozunk.
Jelenleg a favorit a Bergon cross. 2 év a garancia, 42000 körül van.
Persze folyamatosan nézelődünk, de apának most ez a favorit.
Szerinted is jók ezek?

Szép napot mindenkinek!!!
agica1027

Ágica!

Ez jó kocsi :wink: de arra számíts hogy hiába lehet sportkocsivá is alakítani nem igazán jó annak is használni mert marha nehéz :?Legalábbis ez az én és a barinőim tapasztalta :wink: Én a srácoknál egy Graco City sport változatot használtam,most meg egy Chicco CT.0.4-et vettem.Azért jó ha a sport babakocsi könnyű és könnyen összecsukható hogy tudj vele közlekedni egyszerűen ,simán be tudd tenni a kocsidba,ne legyen nehéz..stb...

Nekem egy Hauck babakocsim van,ezt használtam újszülöttkortól kb.4 hós korukig.Nagyon szuper,lábzsákos,mózeskosaras,ezt is lehetne sportkocsivá lalakítani...de nehéz.Ezért kell sztem a könnyebb sportkocsi.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Na sziasztok megjöttem már kimostam az ágynemünket meg kivetem a mai menühöz a hust rántotcsirke rakottburgonya meg petrezselymes a rántot csirkéhez.
Ágica ahogy Panni is irta nagyon jók ezek a kocsik csak nehezek meg elég sok helyet foglalnak de azt állithatom strapabiró is nagyon nálunk már vettek mozgássárült gyereknek is ilyen kocsit sőt már olyat is láttam aki 3 gyereket tol benne :lol: :lol: szóval jó csak nehéz nálunk ez 39900ft két év garancia mózeskosár lábzsák téli és sport meg táska teljesen dönthető 5 magaságba állitható forditható tolókaros (előlről is tolható meg hátulról is)állitható tolókar magasság meg szunyoghállószerintem elmondtam mindent :lol: szóval elmondtam szerintem mindent de ha van kérdésed hajrá várom mondjuk én nem tartok bergont mert elég drága és van olcsóbb is ami tökk ugyan az mint ez is ami nálunk van tudod 2-3 ezer is sokat számit mondjuk ezt te biztos tuddo meg nálunk van olyan lehetőség ha 20 ezerért vásárolsz kapsz törzsvásárló kártyát és 10%kedvezményre jogosit minden vásárlás után és 4-5 éves korig tartunk ruhát elégé ki lehet használni van akinek kismamaruhából összejönn és már a kocsit kedvezménnyel veszi meg.Sok puszi nektek ha van kérdés várom.

Kép
bévi

Kép Kép Na ezek is olyanok és van elég sok szinben nekem bejönek

Kép
bévi

És remélem nem vagyok sok(k) nektek egy pár kismamaruha ami nálam kapható már alig várom ilyenbe járjak :lol: Kép Kép Kép Kép Kép Bocsi a sok képért!!!

Kép
bévi

Csajok egy az izlésünk azt hiszem, mert én is ezt gondolom a bergonról.
Amiket most mutattál Évi nagyon bejönnek, ezeket is néztem már.
Panny, a Hauck is bejön már megnéztem élőben is, csak drágálltam, nem nőjük ki hamar?Mózeset néztem ami sportkocsivá alakítható,de 47000 :cry: .Nagyon nem tudom . Vaterán is nézelődtem , de ami jó állapotban van alig olcsóbb az újnál,meg nemtudom megnézni ha messze van és azt kűld amit akar.Nincs garancia, aztán a hátamra köthetem :roll: .Szóval nem egyszerű...
agica1027

Ágica,
nem most írtunk valamikor a babakocsikról? Emlékszem írtam egy szép regényt a Bergonunkról (de akkor az lehet hogy valaki másnak volt :)) Szóval igen, a Bergon nagy, de strapabíró, mi vettünk mellé egy kis esernyő-babakocsit, és ha autóval mentünk, azt vittük magunkkal. Én úgy számolom, hogy ezzel a két babakocsival kihúzzuk a harmadik gyereket is, pedig nálunk még utak sincsenek, és toltam benne a kettőt is (össz. 30 kiló gyerek) szóval jól kihasználtuk. :)

Bévi,
az a lila, mell alatt megkötött blúz gyönyörű! Ha nyár elején láttam volna... :roll: :lol:

Kriszti,
szorítok, hogy minden úgy sikerüljön a lagzival, ahogy elterveztétek! Nagyon izgalmas, szinte újraéltem a mienket, ahogy részletesen leírtad a sok intéznivaló.

Panni,
Olika eszméletlen gyorsan nő. Megkérdezhetem a paramétereit? Ugye az enyém sokáig lesz kisbaba??!! :D

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Juj, megláttam a vonalzómat. :shock: Ez már a 28. hét! Nemsokára megyek terheléses vércukorra. Előre félek! :(

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Sziasztok!

Megvagyunk mi is, csak folyton valahol vagyunk, vagy kint játszani, vagy erre-arra tekeregni :wink: a fiukkal.
Ma voltam vérvételen és 3x szúrtak meg mig végül sikerült levenni a vért... :x Hiába mutattam, hogy hol van a bal kezemben egy mélyvéna, nem akarta beszúrni oda, végül 3 probálkozás után acsak oda szúrta, ahova mutattam és csodák csodájára :lol: :shock: priccolt a vér rendesen... Na csak annyit motyogott, hogy hiába, az ember mindig tanul valamit... :? :roll:

Datolya:
kösz a hiányolást, jol vagyunk, csak mostanában éjjel nem tudok aludni, mert nem kapok levegőt :lol: légszomjam van...Növekszik a pocak rendesen...

Panny:
igen mi Erdélyben élünk, pontosabban Marosvásárhelyen :)

Gona:
miért félsz a terheléses vércukortól?

Bévi:
édik a rucik amiket feltettél... :lol: Nekem is az a lila kockás tetszik a legjobban :lol:

Kriszti:
Bocs a késésért, de utólag is BOLDOG NÉVNAPOT!
Remélem élvezni is fogod az esküvőt, nem csak beletemetkezni a sok szervezésbe! :wink: :lol: Biztos elégtétel lesz végignézni és az a tudat, hogy a te érdemed is. :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?