Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Úgy látom az anyósok mindenhol bajosak!Ha nagyon gáz,mint ahogy Encike is irja megkell szüntetni a kapcsolatot!!!anno nekünk is ráment volna a házasságunk mind két részről ha hagyjuk magunkat!Szerencsére okosan tudtuk kezelni a dolgokat máig is igy nem kell kapcsolatot megszakitani!Egyébként engem sem fogadott el az az anyós ezt nem nyeltem le sose de szeretni sem szeret ez által,de nem is bánom,csak az unokáit szeresse,de érdekes mind ebben,hogy mindent megkapok és kedveskedik,de elég annyi,hogy én azt érzem,hogy nem vagyok kedvenc meny!A tiszteletet megadom,hogy a párom is ezt tegye a szüleimmel szemben a többi nem érdekel!Nem függünk tőlük semmi téren!!!Hála Istennek!Mind ebbe az egészbe a legszebb a páromat a szüleim nagyon szeretik!!!!
Na deahány ház annyi szokás!!!Igy mondják!

Nálunk süt a nap,de fúj egy kicsit a szél,nem igazán strand idő!

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Encike!

:wink: :lol: :wink: :lol: ja-ja add meg :wink: (csak nem olvassa ezt apa) :lol: :lol: :lol:

anyóskérdés:az én anyósom egy nagy szarkavaró,pics@...utálom.Engem se fogadott el soha,ő is mintha féltékeny lenne h mi boldogok vagyunk és töbre vittük mint ő...
Már 3 hónapja szóba se állunk vele,ez most komoly mosolyszünet...és nem én firtatom,a férjem(amúgy ő is Krisz :wink: )akarja így...betelt neki a pohár!!!

Az én szüleim nagyon szeretik Kriszt,mintha a fiúk lenne :wink: hál"istennek ez oda-vissza így van :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni!

Az én anyósom is azért ilyen,mert minden jobb nálunk mint a másik fia családjában!De mindig azt kérdem magamtól és a páromtól erről ki tehet!?Mi?Szerintem nem!
Sajnos vannak ilyen anyósok,de kettőt lehet tenni,vagy megszüntetni a kapcsolatot vagy tudni kell kezelni!!!!!!!
Vendég

Panny!
Figyelj! 06-70-..........

Tina!
Látod mi az előzőt tettük, de ezt nem én akartam, hanem a fia. De nekünk jobb igy!!!
Pedig néha milyen jo lenne, ha lenne, mert ők Debrecenbe laknak és sokat járunk oda. Jo lenne, ha ebéddel várnának vagy vigyáznának az unokákra. Én nagy családot szerettem volna, hogy sogor sogornő meg ilyenek, de nem igy jött össze.
De tényleg jobb igy!!!
encike 2

Sziasztok!

Bocsi az eltűnésért. Tegnap 1 hete jöttünk haza a nyaralásból, és alig látszom ki a munkából. Bencusnak nem tett jót a környezetváltozás. Amúgy szép időnk is volt szerencsére. Fiúk apával sokat strandoltak, addig mi otthon hűsöltünk. Kirándulni is voltunk párszor.
Bencusnak lett egy kisebb szájpenésze. És bár már elmúlt, kialakult nála a vízsérv. Már nincs.:)
Fiúk várják már az ovit. Attila dolgozik, bár nehéz visszaállni neki.
Nekem elegem lett bizonyos szempontból a nyárból. Itt volt a "segítségem", csak nem mentem vele semmire. Legközelebb vagy elfogadja a feltételeimet, vagy otthon marad. Így biztos nem jöhet. Azt hitte, szállodában van teljes ellátással. Ezzel azt hiszem, mindent elmondtam.
Anyós téma: nekem jobb anyósom nem is lehetne. Olyan mint a második anyám. Ez komoly. Mindent meg tudunk beszélni, és sokat segít nekem.

Gyerkőcök nagyon édesek Csajok!

Emma babához gratulálok és sok tejcsit kívánok.

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
britta

Britta,
jó hogy jöttél és hallunk rólad! :)
De nagyon kíváncsivá tettél, hogy ki is az a "segítség" aki ennyire nem segített. Nem lehet az anyukád vagy az anyósod, mert őket dicséred, nem lehet a férjed, mert ő nem tud "otthon maradni" hiszen nálatok lakik. Szóval??!! :shock: :lol:

Encike,
én is sokmindent elterveztem a rokonsággal kapcsolatban, nálunk nincs nagy család, de azért egy sógorom akad, és úgy képzeltem, hogy majd ha lesz családja neki is, akkor együtt megyünk nyaralni stb. de tök mások az igényeink, és nem passzolunk össze. Persze jóban vagyunk, de azt hittem sokkal szorosabb kapcsolatot fogunk ápolni. :roll: Két éve nem tudunk egy közös programot összehozni a feleségével, mindig valaki beteg, vagy dolga van... :(

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Nyáriorgona!

Nem írom név szerint, csak körülírom a segítségem: apám testvérének a kisebbik gyereke(16).

Kép
Kép
Kép
britta

Akkor az az uncsitesod lehet.

Jaj még ugy nyaralnék!!!!
encike 2

Úgy van!

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok!

Erikáról tudtok valamit??????????????????????????
Vendég

Brigi,
köszi. Ja, én ilyen "távoli" rokonokra nem is gondoltam. :lol:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Gona!

Ugye? Sejtettem rögtön.

Hogy érzed magad?

Kép
Kép
Kép
britta

Szép álmokat!
encike 2

Neked is Encike!

Kép
Kép
Kép
britta

Köszike.
De látom még te se alszol!
encike 2

Nem alszom. Bence mostanában jól kiszúr velem. A géphez sem tudok leülni. Most pótolom.

Kép
Kép
Kép
britta

Már leragad a szemem. Megyek csucsukálni.
Jó pihenést!
encike 2

Sziasztok!

Alig tudtam mostanában géphez jönni, nagy üzem volt nálunk....szombaton szerencsére végeztek a gipszkartonosok, vasárnap csinálták a tetőtéri feljárót a nappaliból..... :roll: Ehhez ugye az kellett, hogy a plafonból egy feljáratot fúrjanak...na, nem részletezem, milyen por volt mindenhol! Majdnem sírva fakadtam!
De mostmár alakulunk, innentől kezdve csak a fürdő csempézés, parkettázás, festés...Szóval mostmár csak a szépítgetés jön, nem a rombolás.....és még van rá 3 hónapunk....remélem minden a helyére kerül....
Csak a pénzünk fogy vészesen..... :lol:

Képzeljétek, tgnap voltam 3d UH-n, nagyon jó volt!!! :) Sajna párom nem tudott jönni, így a "skót" hugom kísért el, több, mint fél óráig moziztunk! Minden mérete rendben van, csak sajna a fejéről nem tudtunk egy normális képet csinálni, mert mindig a kis kezét odarakta elé, és a méhlepény nagyon közel volt, és belebújt!
De azért pár képet mutatok nektek:

Ágoston-lábikó: :)
Kép
Férfias bicepsz: :)
Kép
Végtagok torlódása: :lol:
Kép
Szégyenlős:
Kép

Hát csajok, ahogy így írtok az anyós-viszályról, megkönnyebbülve sóhajtok fel, hogy én ebből kimaradtam!! Anyóst nem volt "szerencsém" megismerni....már akkor meghalt szegény, mielőtt megismerkedtünk a párommal!

Britta!
Nyaralós képek??

Encike!
Látom, ti is jól éreztétek magatokat!

Többieknek is puszi!!

Edit

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

De édi a kis Ágoston!
Micsoda bicepsze van! :lol: :lol:
Akkor mostanában nem unatkozol....Hogy is birod???

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ditta!

Nagyon szép neve van a legifjabb családtagotoknak....és nagyon jók a végtagos képek :wink: :lol:

Brigi!

Akkor gyakorlatilag nyakadba vettél még egy gyereket...szegény :(
Klassz h jó volt a nyaralás :wink:
Már mi is nagyon várjuk h menjünk!!!

Encike!

Ahogy írtam nálunk is dettó ez a szitu anyóssal...a férjem döntött úgy h nem kiváncsi rá(nem én)..persze anyós tuti rám keni mert úgy szeret :evil: :x :evil: :x

Gona!

Valahogy nekünk se olyan jó a kapcsolat a tesómékkal h mennénk együtt nyaralni vagy ilyenek...a barátainkkal jobb a kapcsolat,velük megyünk nyaralni is... :shock: :shock: :shock:

Erával nem tom mi van???

Kriszti!

Mikor is lesz a lagzi??

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Csáó CSajok!

VAgyok vagyok,inkább olvasó üzemmódban.Nincs emmi velünk,szabin vagyok két hetet.CSászkálunk ide-oda.Élvezzük az együtt töltött perceket.

Ditta

nagyon jó kis végtagos képeket láttunk Ágostonról.MAjd arcképeket,ha megszületik :wink: GYönyörű nevet választottatok!!!
A macis képek az előtő oldalon Petrának nagyon bejöttek.Szintén maci bolond. :D

Kriszti
hogy vagy??Pecsételgetsz még?Doki??

Encike

jól alakul a hőgörbéd!!!!
ÉS látom szülinapos leszel!!!! :wink:

PAnny

Boldog névnapot utólag.
Márknak pedig Boldog szülinapot!!! Kép

Britta

csak nem kézbe akar lenni Bencus állandóan?? 8)

Nyáriorgona

már kevesebb mint 100 nap van vissza a terhességedből!!! :shock: Olyan gyorsan megy az idő!!
Neveken gondolkoztok?

Aki kimaradt bocsi...puszi mindenkinek!!
Vendég

Sziasztok!

Voltam dokinál, minden ok volt a körülményekhez képest!
Vérnyomi gyógyszerrel beállt, egyenlőre jó. Azt mondja a végén majd bizti magas lesz, de egyenlőre ok.
Méhszáj c:3000 volt, ami nekem egy nagy csoda.
Még mindíg nagyobb a koránál :lol:
Szóval nem panaszkodom....

Ma rakott burgonya lesz az ebéd, igyekszem a nagy meleg előtt végezni a konyhában.

Képzeljétek tegnap kaptam kis ruhácskákat, egy elektromos mellszívót, meg egy bébihordozót is még hoznak :roll: :D
Nagyon örültem, mert már írtam h tényleg semmi kis cuccunk nincs már.
Ezek kölcsön lesznek, de így is szupi!!!!

Szép napot, bújjatok el a meleg elől!!!!
agica1027

Jaj, szita az agyam!!!

PANNI!!!!!

Nagyon boldog névnapot kívánok ha egy kicsit megkésve is!!!!!! :oops:
agica1027

Ági!

Talán összebeszéltünk? Nálunk is rakott krumpli lesz az ebéd. Már előkészítettem.

Panni!

Én is utólag kívánok neked nagyon boldog névnapot. Márknak pedig Boldog Szülinapot!

Kép
Kép
Kép
britta

Én már megfőztem!
Rántott husi lesz rizzsel.
Tegnaprol van husleves.

Az ünnepelteknek sok boldogságot kivánok.
encike 2

Igen britta összebeszéltünk. :wink:
Nekem is már csak össze kell dobni :D

Ditta, Ágoston nagyon cuki!!!
A miénk meg sem mozdult csütörtökön, igaz ott volt apa és neki mindíg nagyon nehezen mocorog..... :wink:
agica1027

Nálunk a mocorgás ugy zajlott, hogy mikor mondtam apának itt, odarakta akezét, addigra a baba ott volt.
encike 2

Sziasztok!

Panni!

Utólag is NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!

A lagzi a jövő héten lessz!Csütörtökig dolgozok aztán 2 hét táppénz!Már nem pecsételek,de dokihoz lagzi után megyek már csak!Jelenleg idő hiány miatt!Leirni is sok lenne ami a múlt héttől történt ezután pedig még levegőt se lessz időnk venni!
Vendég

Ditta! Ágoston nagyon édes, főleg a bicepszekkel.

Panni! Igen, úgy ahogy mondod. Nyakamba vettem egy gyereket. Pedig hidd el, tavaly nem ilyen volt.
A nyaralás jó volt, időnk szuper. Kicsit azonban elfáradtam, mert Bencét megviselte a helyváltozás, amiből még csak most kezd helyre jönni.

Erika! Nem akar kézben lenni Bencus. Csak kell neki a társaság.
Egész nap dumálok neki.

Kép
Kép
Kép
britta

Brigi!

Ismerős... :lol: én is egész nap jártatom neki a számat :lol: :lol: Van a szobában is egy babakocsi és abba húzom magammal mindenhova és dalolok,mondókázok,dumálok neki naphosszat...és erre ő meg válaszol a maga édes módján!! :lol: :wink: :lol: :wink:

Encike!

Nyitottak a csajok egy Anyósos topicot a Házasság/Család -on belül,nézd meg...
Ágica!

Klassz h minden OK,akkor NO PARA,tudod??!! :wink:

Köszönjük a köszöntéseket!!!

Erika!

Akkor jó most nektek,megint otthon együtt,igaz?!

Kriszti!

Sok erőt a szervzéshez! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jó reggelt Csajok!

Panni!

Akkor megnyugodtam, hogy nem vagyok bekattanva, amiatt, hogy egész nap dumálok. Igaz, Bencus is válaszol nekem. Ez pedig annyira jó érzés.

Kép
Kép
Kép
britta

A k......életbe!!! :evil:
Írtam egy csomót és elszállt!!!!!! :twisted:
Bocsi a kirohanásomért..... :oops: :oops:

Gyorsan, mert nemsokára mennem kell a védőnőhöz......már előre félek a mázsálástól! Mindig ezzel paráztat! Pedig idáig a 7-8 kg-nál járok. És ha az eredméynek rendben, bébi rendben, akkor mit foglalkozik vele?? Nekem kell azt leadni!!

Tegnap szervízbe vittük a kocsit, és kb. egy órát kellett várni, addig elsétáltunk a közelben lévő bababoltba, szétnézni. Megtaláltam azt a kocsit, amit a neten is kinéztem, mondtam a páromnak, majd 1-2 hónap múlva megvesszük, de neki annyira tetszett, hogy mondta, miért nem vesszük meg most?? Hát nem cuki?? Szóval megvettük! Nagyon jó, gyakorlatilag minden van hozzá!

Lányok, köszönöm az Ágoston-dicséreteket!

Kriszti!
Akkor lesz szerveznivalótok bőven!! De legalább buliztok egy jót!

Erika!
Gondolom, jó otthon lenni! Főleg a hétre jó meleget is mond, használjátok ki! Mi is újratöltjük a medencét, a múltkori esők után nagyon bepiszkolódott, le kell cserélni.

Többieknek is puszi!

D.

Kép

Kép
ditta76

Panni!

Olikának adsz már gyümit? Ha igen, milyet?

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok!

Hazaértünk a nyaralásból, az idő elég vegyes volt, de jól éreztük magunkat.
Hétvégén bejelentjük harmadik gyermekünk érkezését a nagyszülőknek, nagynéniknek, nagybácsiknak. Kíváncsi vagyok, hogy fogadják a hírt! (Remélem örömmel, bár az alapján, amit néhányan leírtatok vannak kételyeim, majd meglátjuk.)

Mostanában többször kelünk éjszakánként, teljesen olyan érzésem van, mintha máris lenne egy csecsemő a házban, egyik éjszaka az egyik fiúnk jön át többször, másik éjszaka a másik, szépen beosztják. De, hogy mi mikor fogunk aludni, az számomra még rejtély (talán 8-10 év múlva)!

Bocs, hogy csak magunmkról írtam, de majd visszaolvasok és próbálok újra bekapcsolódni a társalgásba!

Kép Kép Kép
datolya

Sziasztok!!

PAnny,Britta

nem hülyeség hogy beszéltek a babákhoz!!!Az lenne számomra afuri,ha nem tennétek.Imádják az anyjukat,és gondolom tátott szájjal figyelnek! :wink: :o

Kriszti

Monstad is a melóba a két hét táppénzt?VAgy csak felhivod őket aznap,hogy lebetegedtél???
Jó szervezkedést!!

Andi küldött nekem képeket,Nekünk!!!Olyan édes muszáj mutizni!!
MAjd Andi is jön,igérte!!! :wink: Kép Kép

CSajok!

ÉS IMÁDOK ITTHON LENNI PETRUSSAL(RÉKA NYARAL):UJBOL GYESESNEK ÉRZEM MAGAM:CSÁZSKÁLUNK,JÁTSZIZUNK.... :P :D :) :lol: 8) 8) 8) :wink:
Vendég

Erika!

Elhiszem,milyen jó érzés és jó otthon lenni!Persze,hogy mondtam,már mikor láttam,hogy fogyóba a szabim és tudják,hogy lagzizunk,mondtam,hogy táppénzre megyek,úgy,hogy tisztába vannak vele!Pénteken viszem be a papirt már a doki ide adta tegnap,csak dátumot majd én irom rá,jó rugalmas dokink van ugye?!Persze az itthon végzett el adminisztrációt is pénteken adom le!Sajnos az már nem fér bele a 8 órás műszakba,az uram örökké azért szid és szidja a munkahelyet,hogy a fele munkát haza hozom!De hát ez van!

Panni!
Köszönöm szépen!Képeket tegyél már a gyerkőcökről!

Edit!
Neked is köszi!
Örülök a jó eredményednek!
Vendég

Bocsi akinek nem irtam!De szeretettel üdvözlök és puszilok mindenkit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Brigi!

Igen adok már neki gyümit délelőttönként szopi után..majd lassacskán kiváltok vele egy szopit is idővel.
Szal én elég kényelmes vok,mert időm nuku, úgyhogy HIPP gyümiket adok neki amire az van írva h 4 hós kortól mehet.
Kedvence az áfonya-alma,alma-szőlő telj.kiőrlésű rizzsel és az őszibarack-alma telj.kiőrlésű rizzsel meg az őszi-banán teljes kiőrlésű rizzsel..ezek jó laktatók is a rizs miatt és jókat szunyál tőlük :wink:
Azért is zseretme a HIPP-et mert abban bízom h tutira bio és ellenőrzött és nincs benne semmilyen vegyi anyag mert hőkezeléssel tartósítják csak.Olyan gyümik és később húsok is vanna benne amit nem is lehet kapni.pl.:áfonya vagy a bárány hús...

Te is tervezed h adsz már neki?

Erika!

Gondolom h jó megint otthon :wink: ...eljön megint az idő amikor huzamosabb ideig is otthon leszel,meglásd!!! :wink:

Datolya!

Biztos jó volt a nyaralás :wink:
Kivi vok mi lesz a reakció a bejelentésre...
Rosszulléteid vannak?Babuci mozog már?
Hülye kérdés :oops: ...persze h mozog csak te is érzed már??

Kriszti!

Akkor jó fejek a munkahelyeden...hogy még meg is mondhatod neki h táppénzen leszel...máshol ezzel nagyon szigorúak :(

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

DAtolya

kiváncsi leszek én is a nagy bejelentés hatásaira!! :wink:
CSak ügyesen...
Pocakodon látszik már??

PAnny

jaj,ne is mondd,mert magam alatt vagyok egyből...Szal jó lenne,igen.De mikor jön el az én időm???? :( :roll:

Kriszti

na ezt a dokit!!!! :shock: :D Kifogtad az aranyhalat! :lol:
Vendég

Brigi,
semmit nem veszt ám vele a Bence, ha csak később kap gyümölcsöt. Három hónaposan még nagyon fejletlen a kis emésztőrendszerük, és az anyatejet tudják csak igazán megemészteni. Ha tudod igény szerint szoptatni, akkor az a legjobb neki. Majd hathónapos kor után ráérsz elkezdeni kínálgatni neki mást...

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Sziasztok!

Igen jó dokink van!Annyi előnyöm van,hogy eü-s vagyok4De bárkinek megteszi!A munkahelyen,pedig megértőek és irtó rendesek!!!!!!!!
Vendég

Kriszti, tényleg rendesek a munkahelyeden, hogy ezt így meg lehet velük beszélni. Az is igaz, hogy dolgozol érte eleget (8 óra után még otthoni adminisztráció :shock: , nem csodálom, hogy a férjed ki van akadva). Remélem jól fogjátok érezni magatokat a lagzin és nem készültök ki addigra teljesen!

Panni, tényleg jó volt a nyaralás. Fürdeni nem mertem, ahogyan azt előre is sejtettem. Majd egyszer talán eljutok oda is, hogy megtanulok képeket feltenni.
Elsőre is értettem a kérdést, de nem merném egyértelműen azt mondani, hogy a babát érzem, bár néha olyan mintha rúga egyet-egyet. Szerencsére nincsenek rosszulléteim.
Abszolút nem vagy kényelmes, ha már most gyümis kajákat adsz Olivérnek. A lustaságot én magamhoz mérem, hat hónapos koruk előtt egyik gyerekemnek se próbáltam meg adni semmi hozzátápit, ott volt nekik a cicim, mint a lehető legkényelmesebb megoldás. :oops:

Rik, élvezd is ki az időt, amíg Petrával így otthon lehetsz, na meg készülj fel a következő menetre, meglátod hamarosan itt lesz! Ha visszamész szabi után dolgozni, akkor már részmunkaidőbe mész vagy teljesbe?
A bejelentés hatásaira én is kíváncsi leszek, mivel anyósomék úgy tudják, hogy már nem tervezünk gyereket. Na meg az alkatom is olyan (molett), hogy két-három éves ciklusokban ingadozik a súlyom és van úgy, hoy ez +- 8-14kg-ot jelent, így a hasamon lévő kis dudort is betudhatják ennek, no meg próbálom álcázni is.

Gona, nézem a vonalzódat és mindig rácsodálkozok, hogy hogy repül az idő (érdekes a magamén sose ezt veszem észre :lol: )! Remélem jól vagytok és legalább most pihizel egy kicsit!

Kép Kép Kép
datolya

Sziasztok most arra a megoldásra jutotam kibujok a függöny mögül olvaslak beneteket és ugy gondoltam majd ha egyszer én is babás leszek vissza jövök de tudom az nem most lesz sajnos és igy megprobálom ismét hátha vissza fogatok :D A kismamiknak nagyon sok egészséget kivánok és a megszületet kis babáknak is akik annyira aranyosak elképesztően.A babát akaróknak meg kitartást.Hát vele semmi különös tul vagyok egy 3 hónapos clostis kurán eredménye semmi most hormon vizsgálaton voltam aminek jövőhét csütörtökön lesz eredménye nem tudom mi van velem de a dokim se hsg megvolt mensi nem jönn magátol hát ugy ennyi.Gondok azok vannak ezért is gondoltam vissza jövök és beszélgetek hátha könynebb lesz.Bocsi hogy sokat irtam magamról millió puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Évi

nagyon örülök,hogy ujra itt vagy!!
Nagyon nehéz időszakon vagy túl ahogy olvasom,eredmény nélkül.
HA most meglesznek a hormoneredmények ,bizzunk benne,hogy megoldás is lesz a ciklusodra.Kivánom,hogy most ezzel derüljön fény a babátlanságra.
Erőt,és kitartást kívánok addig mig a pocakosban nem lesz a kis Évi:)

Datolya

Értem,hogy miért nem gondolják,hogy babád lesz a rokonok.
Már elmondtátok amugy??VAgy holnap??
Nem megyek mégse részmunkaidőbe,mert sokkal kevesebb lenne apénzem,meló meg csak egy órával lenne kevesebb,ahogy utána kérdeztem...
Szal maradok,és kitartok.Remélem nem sokáig!!

Kriszti

én csak a havi zárást,összesitést,statisztikát hozom haza.Most meg ugyebár be kellett vinnem szabi alatt ráadásul.Férjem erre akadt most ki a legjobban.Azt kérdezte,hogy komolyan gondolják,hogy bemész beviszed szabi alatt???
Persze bevittem....

A szabim repül csajok,állitsátok meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Évi, jó hogy jöttél! Sajnálom, hogy nem derült még ki, mi a babátlanság oka! De reméljük a hormonvizsgálat fényt derít mindenre és hamarosan ott csücsül majd egy babó a pocakodban!

Rik, az idő folyását sajnos nem tudom megállítani, de hátha hamarosan egy hosszú-hosszú szabira mehetsz majd.
A nagy meglepi napja holnap lesz.

Kép Kép Kép
datolya

Szia drága rik hát köszönöm a kedves fogatatást és a jó kivánságoat hát remélem kis panny lesz a pocakomban vagy kis zsombor vagy mind kettő egyszerre :lol:
Hát elhiszem hogy repül a szabid mert ha otthon van az ember telik az idő de majd csak gyesen leszel nem sokára hdd el :wink: :wink: :wink: puszika

Kép
bévi

Datolya neked is köszönöm a jó kivánságot nektek pedig nagyon sok egészséget kivánok és sok sikert a bejelentéshez bizto örülni fognak de ha véletlenül valakinek nem tetszik ne foglalkoz vele az a lényeg ti boldogok legyetek sok puszi

Kép
bévi

Üdv Évi újra!

Én is remélem h fény derül mindenre és hipp-hopp babás leszel!! :wink:

És ráadásul Panni lesz ha kiscsajszi lesz??Na ez külön öröm nekem :lol: :lol: :lol:

Datolya!

A kényelmességet csak arra írtam a gyümik kapcsán ,hogy nem én pepecselek vele,nem én turmixolgatom hanem üvegeset veszek...

Amúgy meg Olika nagyon szereti a gyümiket,sztem már kész a kis gyomra hozzá mert se kiütése nem lett,se hasmenése,se hányás.....úgyhogy sztem nem volt korai.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Évi!
Örülök neki,hogy újra irsz!Én is igy voltam,vagyok vele,hogy jó ide irni!!!!Bocsi,hogy nem tudtam a múlt héten msn-re menni,reméllem nem haragszol,de ezer oka volt!!!!Én is ahogy eddig tettem kitartást és sok erőt a továbbiakban kivánok neked és ahogy mindig is mondom meglessz az eredménye!!!!!

Erika!
Hát én is azt hozom haza a zárást de sajnos nekünk vannak több adminisztrációink a gondozottakról anamnézisek,gond.tervek,stb!Állás ajánlatot kaptam pénteken cégen belül,műszakolni kell,bentlakásosba,hétfőig kaptam haladékot!Átrágtuk a dolgokat és azt hiszem igent mondok!!!!
A szabidnak pedig üzenem áljon meg!!!! :wink:

datolya!
Köszönöm szépen,most jelenleg várjuk,de véleményt a jövő hét után tudok mondani,hogy hogy zajlott!Jól vagy???

Most megyünk a piacra,mert a fiamnak most tudok öltönyt venni,mert mindig közbe szól a foci és az edzés!!!Ruha ügyileg már közel 100 e-nél tartunk,ezen már kiadtam,de ez van!!!!

Kellemes 7 végét mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok nagyon nagyon köszönöm a fogadtatást és hogy ilyen aranyosak vagytok!!!!
Kriszti:jó vásárlást nektek remélem sikerrel jártok és már nem kell olyan sok pénzt költeni hagyatok az ifju párnak is :lol: És nem haragszom ne hülyéskedj.
Panni Olika már olyan nagy fiu igaz a hátérből figyeltem a növekedését de nagyon cuki.Hát nagyon bizom benne hogy hamarosan megfogan a pici Panni Nóra vagy esetleg Zsombor olyan érdekes a nevek már meg vannak :lol:
Én ma dolgozom a boltban még jövőhéten is én leszek alkalmazot szabin van 2 hét hát nem igazán nagy öröm de kibirom ezer dolog lenne na majd ha haza megyek a kismamik is furfangosak sokukat nem értem de elég nehéz eset némelyik itt a bolban.
Sok puszi nektek!!

Kép
bévi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?