Kriszti, tényleg rendesek a munkahelyeden, hogy ezt így meg lehet velük beszélni. Az is igaz, hogy dolgozol érte eleget (8 óra után még otthoni adminisztráció
, nem csodálom, hogy a férjed ki van akadva). Remélem jól fogjátok érezni magatokat a lagzin és nem készültök ki addigra teljesen!
Panni, tényleg jó volt a nyaralás. Fürdeni nem mertem, ahogyan azt előre is sejtettem. Majd egyszer talán eljutok oda is, hogy megtanulok képeket feltenni.
Elsőre is értettem a kérdést, de nem merném egyértelműen azt mondani, hogy a babát érzem, bár néha olyan mintha rúga egyet-egyet. Szerencsére nincsenek rosszulléteim.
Abszolút nem vagy kényelmes, ha már most gyümis kajákat adsz Olivérnek. A lustaságot én magamhoz mérem, hat hónapos koruk előtt egyik gyerekemnek se próbáltam meg adni semmi hozzátápit, ott volt nekik a cicim, mint a lehető legkényelmesebb megoldás.
Rik, élvezd is ki az időt, amíg Petrával így otthon lehetsz, na meg készülj fel a következő menetre, meglátod hamarosan itt lesz! Ha visszamész szabi után dolgozni, akkor már részmunkaidőbe mész vagy teljesbe?
A bejelentés hatásaira én is kíváncsi leszek, mivel anyósomék úgy tudják, hogy már nem tervezünk gyereket. Na meg az alkatom is olyan (molett), hogy két-három éves ciklusokban ingadozik a súlyom és van úgy, hoy ez +- 8-14kg-ot jelent, így a hasamon lévő kis dudort is betudhatják ennek, no meg próbálom álcázni is.
Gona, nézem a vonalzódat és mindig rácsodálkozok, hogy hogy repül az idő (érdekes a magamén sose ezt veszem észre
)! Remélem jól vagytok és legalább most pihizel egy kicsit!