Sziasztok!
Hűűűűűű mennyit írtatok ez igen!!!
Dóri, Szandra,
Bocsi elírtam a címzést, biztos még álmos voltam .... bocsi
Szami,
Sajnálom, hogy nem úgy sikerült a nyaralás, ahogy elképzeltétek. Szofinak sok-sok gyógypuszi.
Adra,
Gratulálok Zsófinak az első mondatához! Jó nyaralást nektek!
Judit!
Nektek is jó nyaralást kívánok, és jó időt, mert most itt nem túl jó , (legalább már nincs 30 fok).
Nutella,
Gratula a fogacskához!
Évi,
Hallgass Szandrára, ő profi ebben a témában. Én nem vagyok egyáltalán toppon ebben a témában, de tényleg, hogyha éhes a kisasszony akkor biztosan fog enni, és nem tápit hanem cicit. A mensid sem tart örökké. Ki kell tartani erre az egy hétre és utána visszaáll a rend! Kitartás!!!!
Képzeljétek!!!! Nézi most a Viki a Shreket egyszercsak elaludt a nappaliban az ülőgarnitúrán. Hihetetlen, eddig mindig csak a kiságyában volt hajlandó aludni, máshol nem tudott elaludni. Olyan édesen alszik közben megy a Shrek aláfestésnek, fején a kispárnája és édesen álmodik közben,mert jár keze lába.
Még nem is ebédelt.
Na mindegy hagyom majd felébred ha korog a gyomor. Majd teszek fel képet,mivel egyből lefotóztam
. Nagylyányom lett.
Velünk tegnap történt egy kis baleset. Vikinek van egy kis játszó házikója,aminek a bejáratán megakadt a lába és elesett a kőre és elharapta a nyelvét. Úgy vérzett neki alig bírtam elállítani. Szörnyű volt, de hál'isten nagyobb baj nem történt. A sok vértől először nem is láttam, hogy mi a baj, hogy nincs már alul fogunk, vagy mi a baj, mert borzasztóan vérzett. Aztán egy vizes törülközővel sikerült elállítani a vérzést. Két óriási lyuk keletkezett a nyelvén. Még jó hogy nem harapta le a nyelvét.
Szombaton reggel kitaláltuk, hogy lemegyünk Balcsira a rokonainkhoz. AHA.. az M7-en már a M0-on állt a sor vége, aztán próbáltunk a 7-re menni, de ott is telt ház volt, így úgy gondoltuk, hogy elmegyünk a szigetszentmiklósi Wellness Parkban. Jó volt nagyon. 3 gyerek medence is van, és nem olyan nagy, hogy ne tudtuk volna bejárni. Aztán délután fél 5 körül indultunk el Balcsira. Nagyon jól járható volt az autópálya. Másfél óra alatt lenn voltunk. A Balcsi egy picit hideg volt, de azért fürödtünk benne. Másnap már nagyon finom volt a víz, 26 fokos. Vikinek leért a lába, a nyakáig ért a víz és nagyon élvezte, állandóan direkt elmerült és feljött , mi meg kaptuk a frászt. Egyáltalán nem fél a víztől hál'istennek. SZóval nagyon jól éreztük magunkat. Este kilenkor indultunk haza és fél 11-kor érkeztünk meg. Vicus végig aludt, felvittem az ágyába és aludt tovább.
Nálunk tudjátok most mi megy???? Vicus elkezdett mesét nézni, és tudjátok mi a kedvenc és a favorit? A Shrek. Hihetetlen. Már beraktam neki a Micimackót, Tom és Jerry-t stb., a Minimax-ot is be szoktam neki kapcsolni, de neki csak a Shrek és abból is csak az 1. Reggel fel kel és már is mondja "mesi-mesi-mesi". Mindig csak mesi. Próbálom korlátozni, hogy ne mindig ott üljön így sokat vagyunk a szabadban, bár ebben a melegben inkább jó a hűvösben maradni. Nagyon sokat beszél, neveket is mond már, utánoz minden szót. Az
elfogyott nála
elf. Olyan édesen mondja, hogy JÓ. Zabálni való!!!! Nagyon édes. Olyan mimikája van, na meg a verbális kommunikációja. Eszméletlen, IMÁDOM! Állandóan dumál be nem áll a szája. Kínaiul már nagyon jól tud.
Na jó most már abbahagyom, már biztos besokaltatok.
A névnaposoknak és szülinaposoknak Sok Boldogságot kívánok!
Akinek nem írtam külön annak ezer bocsi!