Juti,
jó a hajad!!!! Nekem is hullámos, én is küzdök vele...
Sokszor inkább csak hagyom...
Miért van Milán vonalzója fölött az, hogy :" Nemsokára egyedül leszek?"
Kriszti,
megint milyen jó tesós képek!!!!
Olyan szépek együtt (is)
!
Noel hogy áll a szobatisztasággal? Hogy érted azt, hogy hadilábon áll vele? Mi egész jól haladunk, vagy hát nem tudom mihez képest jól. Sokszor nem adok rá pelenkát és akkor az esetek nagy részében (kb 90%) szól, ha pisilni kell (vagyis mutatja, mert nem beszél
) és megyünk WC-re. Persze előfordult már, hogy nem szólt, de kinél nem. Elalvás előtt is, mikor már ágyban hömbölög, szól, hogy menjünk, megyünk. és mindig van pisi is, nem csak szórakozik a WC-n.
Tegnapelőtt vmiért felébredt éjjel, átmentem, kérdeztem mi van, mutatja, hogy menjünk. És viszonylag hamar vissza is aludt utána. Kakit nem mondja meg, csak utána. Sőt, el is bújik valahova közben. Gondolom mások is. Jó, Dorka még csak tavasszal lesz 3, de én a nyától várom/vártam a változást.
Gabó,
egész jó volt a nyaralás, csak nem volt mindig jó idő. Az 5 nap alatt 2 alkalommal voltunk strandon, egyszer meg benti, fedett részben. Amúgy kirándultunk, templom, múzeum, malom, stb. De jó volt persze.
Ti merre jártatok? Vagy készültök valahova?
4. évforduló volt.
Neked is lesz, ne aggódj!! Ha Balázs nem, kérd meg te az Ő kezét!
Nem kell nagy hacacáré, csak két tanú meg a rokonok, akiket szerettek.
Anikó,
te hova mész majd dolgozni? Ne legyen lelkifurid (igaz nekem is volt
) de felesleges. Neki is jobb lesz, ha többet lesz gyerekek között.
Képzeld, nálunk is ez a hétvége jött szóba Badacsony szempontjából, de elvetettük, mert amilyen idő volt/van a héten, hiába lesz 30 fok vasránao, a Balcsi vize szerintem még nem melegedne fel annyira, hogy Dorkát beleengedném. Pedig azért is mennénk, megnézni a Magyar Tengert!
De lehet, hogy más hétvége lesz belőle.