Thimi-Lehet, h. Mózika is fogzik lassan, mert esténként kipirul a kis pofija és elég nyügi este és éjszaka. Csak Tamással és Anyukámmal marad.Többször ébred éjjel. Úgy alszom, mint egy nyúl, ugrásra készen...
Nem igazán pihenem ki magam, de kezdek belejönni. Kazi mondta egyszer nekem: "Meg lehet szokni!"
És tényleg!
A Tamás már ennél morbidabbat mondott: "Ne izgulj, majd alszunk a sírba'! "
Gyopikának mi baj a fülével? Írtam már, h. egyszer találkoztam Vele és a Nagyijával? Édes volt!
Erszényes- Örülök, h. írsz, és jössz!!! Nézegettelek Titeket az iwiw-en és gondoltam, h. vmi baj van....
Nem írsz róla? Vagy nem olyan dolog?
Hogy -hogy nem ennél pizzát? Már olyan vékony vagy!!!
Nekem csak a jövő héten lenne jó a pizzázás. Az is csak csütörtök vagy péntek este 18 óra után.
Mózika keresztelője lesz jövő hét vasárnap!
Lina- Kaziék a Horvát tengerparton voltak nyaralni, de azt nem tudom, hogy pontosan hol?
Kazi-Nagyon jóóók a képek!
timcike- Szegény Attici! Szerencse, hogy nem lett komolyabb baja!Te nem tudod megoldani a pizzázást?
enn-Olyan szép a kis Cukorborsóbercid!
(bocsi, de nem tudom a keresztnevét a kis Drágádnak) Teszel fel Róla képet? Úgy megkuksiznám nagyobb fényképen is!
A dokit nem ismerem.
Adri- Holnap nem tudok menni a Baba-mama klubba, mert Baba-mama tornára megyünk. Holnap lesz a Szoptatás világnapja is. Majd akkor megbeszélünk egy legközelebbi találkozót!
Neked meg sok sikert a vizsgádhoz! És számolj be légyszi!