Új privát üzeneted érkezett!

Pepitanna, Laciapu!
Csatlakozom az előttem "szólókhoz"-írókhoz. :D
Nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok a továbbiakban, és üdv nektek a családosok körében! :D :D :D

damara

Cosmo: De, köszönöm! :D Csak nem értem rá épp válaszolni, oszt meg elfeljtettem... :oops: :( Úgyhogy a telefonszám stimmel. :)
A védőnő akkor nem ugyanaz, csak majdnem. Ha ahogy nézem, erősen hasonló... ;)

KépKép
KépKép
pannaanya

Sziasztok! Pepitanna Laciapu! Sok Boldogságot Nektek! Nagyon szép a baba! Kriszta! Eszter is gyönyörüséges kiscsaj! Én ma egész nap hivtam a dokinkat de nem jártan szerencsével! Talán holnap sikerül hogy mi lett az uj AFP eredmény!Pannaanya! Van egy másik fajta savlekötö nekem a lányomnál nagyon bevállt ha érdekel megkeresem a nevét!
okina78

Sziasztok! Mi megint Siófokról estünk haza, szuper volt, itthon meg xar :(( na sebaj, hétvégén valszeg megint megyünk le, juhéj!!

Csak átfutottalak Benneteket, és GRATULA PANNIHOZ, csodaszép kiscsaj, apuka meg nagyon aranyos, hogy máris jött a jó hírekkel hozzánk! Köszönjük, és sok boldogságot kívánunk!!!

Ki a következő? Betty, Pannaanya? Izgi :)

Képzeljétek, Alizunk nő, mint a bolondgomba, 8 nap alatt 350 gr hízást produkált a kis hörcsögképű :) Kép
vumenke

Még pár kép (a hasam ne nézzétek, van még rajtam 10 fölös kiló :(( )

Anna: pont ma írtam a blogomra, hogy miért NEM szerettem pocakosnak lenni, szóval megértelek!!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
vumenke

Csak egy fél gondolat, mert megyünk a Margitszigetre lazulni, Vumenke, nagyon éédes a bébi, írtam egy kommentet a blogjára! :D

Ági

KépKép
KépKép
pannaanya

Sziasztok!

Vumenke - Nagyon szépek vagytok!

Képzeljétek kész a nagysoba festése! Ma még jön a parkettás ember javítani, hétvégén a családom festeni a kisszobát meg takarítani és kséz vagyunk! Jöhetnek a bútorok! :lol: MÁr nagyon várom, hogy rend legyen!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Nálunk is átalakítások folynak, holnap burkolják a nappalit és a konyhát! Utána a fürdőt és a lépcsőházat. Én is várom, hogy vége legyen :) A babaszobát csak színesre kell festeni és az is kész, mi már megvettük a kiságyat és társait, igaz kicsit hamar, de télen nem szeretek mászkálni, nagyobb pocival meg nehezebb lesz, így is a férjem kabátjaira pályázom a hidegben ;)

Kép

Kép
oroszági

Ági - Mi részben babonából, részben mert tudtuk, hogy jó pár dolgot fogunk kapni, mert már mindenhol a barátainknál nagyobbak a gyerkőcök, leginkább pedig a hely hiány miatt nem vásárolgattunk még. Kitartás a burkolásokhoz! REmélem nekem kabát már nem fog olyan nagy kelleni! :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!

Hogy vagytok? Pocakosok: hogy bírjátok ezt a k. meleget?? Fú, én már megőrülnék, főleg a vizesedés miatt, brrr. De nyugi, egyszer csak vége lesz!!

Laciapu: hogy vannak a csajok? Mikor mehetnek haza?
Ezt a lopást nem értem, a szülőszobán raboltak ki Benneteket, vagy az osztályon? Mert a szülőszobára azért nem engednek be bárkit, nem lehet utánajárni, hogy abban az időben ki járhatott ott? Gusztustalan, hogy ilyen megtörténhet!!
Az egyik nlcafés babás topicban meg az egyik lányt a gyermekágyas osztályos lopták meg (összes irata, pénze), amíg a szoptatós szobában szoptatta az 1 napos babáját! Mindez Ausztriában!

Kriszta: sajnálom, hogy a szüleid betegeskednek :(( jobbulást nekik így ismeretlenül is! Csak Ti vagytok nekik? Úgy értem, hogy Ti viszitek apukádat is vissza (Eszterrel??), valaki rokon, másik gyerekük nem tudnak besegíteni?

Az apás képek nagyon tutik, látom Eszter is mosolyog álmában :) csak nem szopi utáni képek? Alizunk mindig akkorra tartogatja a mosolygós pofiját :))

Lamme: szuper hírek Nikiről! Nem csoda, hogy megnyugodtál! Kérünk új fotókat a csajokról!

Pannaanya: köszi, reagáltam :) azért majd írogass gyakrabban, azzal is telik az idő ;)

Ági: megkaptad a privimet? Írtam címet, stb. Mikorra vagy kiírva pontosan? Ünnepi bébi lesz? Ágy milyen, van róla fotód? Mondjuk, ha olyan babád lesz, mint Aliz, akkor nem sokat lesz az ágyában :)

Okina: mizu az AFP eredménnyel, eé tudtad érni dokinkat? Ma én is próbáltam 2x hívni (lenne 2 kérdésem hozzá), de ki volt kapcsolva. lehet, hogy már szabin van??

Betty: nagyon ügyesek vagytok, és pont időben kész lesztek mindennel!
Tényleg, én is erre gondoltam vmelyik nap, hogy télen nagyon rossz lehet nagy hassal létezni! Nagykabát, nagy pulcsi... az összes cipő szűk... de mondjuk legalább a hőséget nem kell elviselni

Cosmo: sajnálom a bunkó védőnőt.. mintha nem is nő lenne, hihettelen. Ennyire futószalagon dolgozna, hogy nulla empátia szorult bele? Bár az sem indokolná!! Próbáld elfelejteni! Védőnő-választás egyébként én is úgy tudom, h nincs, akihez tartozik az embr lakhelyileg, az van. Szerencsére a mienk nagyon aranyos, bár kb. annyi idős, mint én, és nincs gyereke... de emellett nagyon szuper tanácsokat ad és segítőkész is. Múltkor pl. megemlítettem, h kéne majd Aliznak egy beutaló, és amikor jött, hozta magával (egy épületben rendel a gyerekorvossal)
Remélem, el tudod intézni, hogy a jövőben máshoz kerülj!

Hoztam egy vicces képet, így aludta ma délelőtt a kiscsajunk: Kép
vumenke

Sziasztok,

a csajok jól vannak, Pannika alszik, csendes, néha eszik vagy csak tágra nyílt szemmel bámul a világra :)

A lopás a 3. emeleten az osztályon történt hétfőn... 301-es szoba :(

De kedden állítólag a dokitok mondta, hogy ismét feldúlták (?!) a szobát... úgyhogy mindennapos eset ez :(

Csatolok pár képet a csajokról (remélem, holnap hazajöhetnek végre :)

üdv, Laciapu

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
pepitanna

Pepitanna,Laciapu
Gyönyörűek a csajok!!!! Ez ám az igazi büszkeség!!! :D
Vumenke!A doki szabin van sztem aug.18.-ig.
Apropó, akad -e valakinek dolga 21.-én a kórházban? Netán UH-n?
Okina, mi újság veletek?

damara

Sziasztok Csajok!

Csak egy gyors bekukkantás, alszik tündérke, aztán evés, és dél körül vendégek jönnek, így ezerrel takaritottam, holnap szerettem volna, de így mára ütemeztem át.

Vumenke - mi is általában evés után mosolygunk sokat, bár most már azért kezd hangokat kiadni és ahogy beszélünk hozzá akkor is rengeteget mosolyog.
Van egy hugom, ma éppen ő vitte be, de inkább no comment vele kapcsolatban. :(
Nagyon jó ez az alvó kép, látom Alíz is jó kis pozókat választ alvásnak.

Pepitanna, Laciapu - nagyon szépek a csajok, és gyönyörű a Panna. :D
Anna jól van a császár után, bár a képek azt mutatják hogy jól van, látszik milyen boldog.
Nekem lenne tippem ki lopkod az emeleten, volt ott egy takaritó csaj az elég gyanus volt nekem, de alaptalanul nem vádaskodok inkább.

Ági, Betty - nem irigyellek benneteket a felújítás miatt, mi is csináltuk mikor már pocakos voltam, hát nem volt valami nagy öröm, persze hogy szebbek lettünk az jó. Jövő tavasszal még folytatjuk akkor még lesz egy nagyobb munka, de akkor már Eszter egy kicsit nagyobb lesz.

Én úgy tudom, hogy közös doki bácsink jövőhéttől van szabin 15-ig. Pont jövőhéten kellett volna mennem hozzá és az egyik ismerősöm aki szintén hozzá jár ő mondta, hogy be fog járni ha valamelyik kismamája szül, de különben csak a szabi után fogad telefont, és "betegeket".
Na megyek mert most már lassan tényleg ennije kell tündérkének.

Mindenkinek szép napot.
:D
toldikrisztina

Sziasztok!
Nagyon jók a képek! :)

én megint takarítottam :lol: a burkoló már nagyban dolgozik, csinál nekem újabb takarítani való felületet :wink:

Vumenke- megkaptam a privit, küldöm! az ágyat még nem raktuk össze, minden a dobozában van a gyerekszobában. Ha kész a nappali akkor kipróbáljuk milyen, mert most az ülőgarniúra is ott van, így nem akarok mindent összezsúfolni. 140*70-es, három szintre rakható és később normális ágyat lehet belőle csinálni. Dec. 12-re vagyok kiírva, remélem már a fadíszítésre itthon leszünk!

Kép

Kép
oroszági

Sziasztok!

Vumenke - Édes ahogy elcsúszott a hordozóban!Köszi, remélem tlnyleg ügyesek leszünk és hamrosan rend lesz!

Damara - NEKEM!!!! 9.30-ra kaptam időpontot uh-ra, előtte labor, vérvétel és pisiminta. :D

Kriszta - Köszi az együttérzést! Szerencsére van segítségem, és nem annyira vészed, mint amire számítottam. :wink:

Laciapu - Nagyon klasszak a képek! :wink:

Képzeljétek, ma dokibácsilátogatás után felmentem Pepitannáékhoz! Nagyon-nagyon jól néznek ki mindketten! Panni baba édesen szúnyókált a "bevásárlókocsiban", Anna pedig úgy ki van virulva, mintha nem 2 napja, hanem 2 hónapja műtötték volna. Pannika egy kicsit sárgul, így lehet, hogy nem engedik még őket haza holnap, pedig már mennének nagyon! Szóval minden elismerésem ezúton is! :D

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok,

Pepitanna, Laciapu, gyönyörű ez a bébi! :)
Szobában nem hagyni semmit! Felháborító.

Most akkor mikor van szabin a doki? Mert három napja hivogatom, oszt hol ki van kapcsolva, hol lemerül, hogy mittudomén mi van.
Csak hogy ne hívogassam feleslegesen... :)

Képzeljétek, hétvégére kaptunk ajándékba Forma-1 jegyeket! :) Bevállaltam, Anyukám vigyáz Pannára, úgyhogy húzunk ki ezerrel! :) Ezekután úgysem lesz ilyesmire lehetőségünk egy ideig.

Legyetek jók, megyek elájulni, mert hulla vagyok, kikészít a meleg és a lányom párosa... :)

Ági

KépKép
KépKép
pannaanya

Bettyna Jajj,de jó!!! Én is megyek 21.-én genetikai uh-ra, utána az ambulanciára, lehet, hogy találkozunk? :D
Jó lenne, bár a gen.uh-n ezren vannak, múltkor 8 után mentünk és 10.40-kor került rám sor... :cry:
Hadd kérdezzem meg: ki parkettázik nálatok? Ismerős?

Jah, többi sorstársaim! :)
Ki szedi és ki nem az elengedhetetlen Elevitet? :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára damara 2008.07.31 20:52-kor.

damara

Sziasztok!

Csak egy mondat erejéig jöttem. Apukám kedden meghalt :cry: :cry: :cry: Majd ha kicsit jobban leszek lelkileg, akkor jövök.
lamme

lamme Őszinte részvétem! Nagyon sajnálom!
Ági
oroszági

Jobb reggelt mindenkinek!

Lamme - Nagyon sajnálom! Sok-sok erőt és kitartást kíánvok nektek! :cry:

Pannaanya - Jó szórakozást hétvégére!

Damara - ELvileg csak 8-kor, gyakorlatilag viszont fél 8-tól kezdik a rendelést a genetikai uh-n. Én legutóbb (18.héten) ott voltam negyed után pár perccel és 8 körül végeztem is. Nekem 7 küröl a laborban kell lennem, utána 9.30-ra van időpontom uh-n, de mint tudjuk ez nem jelenti azt, hogy nem leszek ott 11-ig. :roll: Majd beszéljünk előtte, hogy miről ismerlek meg! Jó lenne összefutni!
A parkettát csak az egykori cserépkályha alatt kellett felcsiszolni, lakkozni. Nem lett egyforma, de mindegy, úgyis szőnyeg lesz rajta. Azok a lakásfelújítók csinálták, akik a vakolatjavítást és a festést. Miért?
Elevit - Tartom a heti 2-őt + Béres Mg napi 1.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Bettyna Oké,megbeszéltük a talit! :D
A parkettát csak azért kérdeztem, mert apósom is (és még a férjem is)
ebben utazik, nem lett volna lehetetlen, hogy pont ő(k) csinálják.Persze parkettásból sem 2 kóricál az utakon... :D
Az elevitet azért kérdeztem,mert a védőnőm úgy ragaszkodik hozzá, mintha legalábbis neki kéne szednie.
Én a fiamnál az égvilágon semmit nem szedtem,mégis híztam 21kg-t, a gyerek 4.15-el született.
Jelen terhességem eleve plusz 5-tel kezdődött és ha még erre is rárántanék egy huszast.... :shock: :shock:

Lányok!Ismertek olyan természetes, homeopátiás, gyógynövényes cuccokat,ami majdhogy ugyanolyan mértékben tartalmaz folsavat,mint az elevit és társai?

LammeSok erőt kívánok a folytatáshoz! :(

damara

damara én a folsavat amerikából rendeltem, mert szállítással is olcsóbb volt, mintha itthon veszem és most is van akciójuk, hogy 1-et fizetsz 2-őt kapsz, vay 2-őt és 4-et kapsz!
http://www.puritan.com/pages/file.asp?x ... =&CPID=267
1 hét alatt ideér!

Kép

Kép
oroszági

Lamme: sok erőt Neked!!!!

damara: A Hipp Natal 100%ban természetes alapanyagokból készül. Ez egy ital. Nekem sajnos nem jött be az íze. Minden vitamin megtalálgható benne.
cosmopolita

Sziasztok,

Pannika és anyukája ma jönnek haza a kórházból, úgyhogy háromnapos babanet-kalandomat befejezve visszaadom páromnak a lehetőséget, hogy meséljen az élményeiről :)

A lopások ellen ennyit tudtunk tenni, remélem, ez is használ majd valamit: http://www.nol.hu/cikk/502042/

üdv mindenkinek,

Laciapu

Kép
Kép
pepitanna

Lamme, őszinte részvétem!

Pepitanna, Laciapu, sok sikert és kitartást az első napokhoz-hetekhez!

Mindenkinek üdv, szaladok takarítani, a hétvégén úgysem lesz rá időm.

KépKép
KépKép
pannaanya

Sziasztok! AFP:nincs eredmény még mindig,kedden megyek Hajdu dr-nöhöz elméletileg addigra lesz,utánna irok sms-t dokibácsinknak.!Lamme! Őszinte részvétem!
okina78

Cosmo Köszönöm az infot!
Hol lehet hozzájutni a "szerhez"? És mennyire hízlal (vagy nem)?

oroszági neked is köszi a segítséget, még gondolkodom! :lol:

damara

Damara: én csak a Brendonban találtam, amikor kipróbáltam, de elméletileg patikákban és DM-ben is árulják. Olvastam, hogy van olyan patikus, aki külön megrendeli, ha kéred. Rákerestem és valahol írta egy kismama, hogy Ő egyáltalán nem hízott tőle. Nem tudom ez így mennyire hiteles.

Okina: nagyon drukkolunk kedden!!! Majd gyere a hírekkel!
cosmopolita

Ma sem tudtam aludni, 3-kor ébredtem és csak most jött vissza az internet, eddig vártam, hogy teljen vmivel az idő!
Barátnőm volt dokibácsinknál és ott mondta neki, hogy 1 hete van egy új lehetőség vérből down kór szűrésre, ami ingyenes, heti egyszer pénteken van a vérvétel délelőtt! Aki még időben van használja ki!

Kép

Kép
oroszági

Sziasztok!

Lamme: :cry: nem tudok mit írni!! Sajnálom! Próbálj a lányokból erőt meríteni...

Pepitanna: gyönyörű Pannika!! Hogy telnek az első közös napok otthon? :)

Kriszta: De jó, hogy Eszter már rátok mosolyog! Irigy-irigy! Alizunk mosolya szopi után még csak a tejcsinek szól :)

Ági: akkor nem is kell még nagyon összekészülnötök, csak porosodik az ágy, na meg úgy se bírnátok ki, h ne kerüljön bele minden (lepedő, rácsvédő, stb.), és moshatnád ki egy párszor :) Nálunk a szülés előtt kb. 2 héttel lett csak ágyikó :oops:

Majd feladod postán a cd-t, ha ráérsz, nem sürgős.

Anna: F1 jegyek, wow! A zajra vigyázzatok, lehet, h nem tesz jót Pocaklakónak! Alizunk utálta, ha nagyon hangos étteremben voltunk pl.! Ma mentek ki a futamra?

Damara: én Gravidát szedtem, kb. 6 hónapos korig napi 1-t, utána heti kb. 2x. Nem elengedhetetlen...

Cosmo: mostanában mi újság Veletek? Már augusztus van... ;)

Mi: megint Balcsin voltunk, csak tegnap este haza kellett jönnünk. Alakul a pocakfájós dolog, a Gripe Water úgy tűnik, használ. Kiscsajunk egyre aktívabb, imádjuk, amikor vágja apofákat, van mindenféle: éhes, undorodós, unatkozós, sértődős, izgatott... nagyon édes!!
vumenke

Kép Kép
vumenke

oroszági: köszi az infót, ez tök jó :)

Vumenke: ne is mond, végre eljött ez a hónap is :) Jöhetnek a drukkok, rajtunk már nem múlik :wink: Amúgy nincs újság, vagyogatunk, de nem történik velünk semmi extra. Pár napja érzem, hogy jön az allregiás időszak, így a lehető legkevesebb időt töltöm a levegőn, mert olyankor a halálomon vagyok.
A Róbert K. körúti rendelőben van UH?
Nagyon cuki a lánykátók, szoktam nézegetni a blogot is :) Örülök, hogy múlik a pocakfájás.
cosmopolita

Sziasztok!
Íme a kis csúcsos pocim!
Kép

Kép

Kép
oroszági

Sziasztok!

Jól eltűntem a hétvégére. Nem, nem nyaralni voltunk, hanem a lakéson ügyködtünk. Kész a kisszoba is!!!! CSaládi kalákában ment a festés, takarítás szombaton, vasárnap meg ami még maradt azzal szöszöltem. Persze még nem tökéltes, de alakul. A héten megyünk az IKEA-ba bútorokért, így hamarosan téynleg rend lesz nálunk!

Vumenke - Aéíz baba nagyon cuki! Örülök, hogy múlóban a hasfájás!

Cosmo - alleriga! :twisted: Én is ebben a cipőben járok! Utálom! Ráadásul most meg aztán tényleg semmit sem vehetek be ár, csak a Coryzalia marad. Remélem elég sokat fog esni az eső ahhoz, hogy a nagyját elverje! Félek egy kicsit, hogy a nagy tüsszögés, orrfújás nehogy beindítson valamit odabent... :?
Szép hónap ez az augusztus! :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Oági - Nagyon szép a pocid! És te is jól nézel ki!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Bettyna: kérdeztem Spánik dokit amikor legutóbb nála jártam és azt mondta, beszélt allergológussal és a régebbi (tesztelt) gyógyszereket lehet szedni, de én sem merem. Viszont azt mondta, ha fulladás van, vagy durvább tünet, akkor inkább mégis a gyógyszer (ilyen egyelőre nincs). Én is a Coryzaliat eszem, meg tengervizes orrsprayt is veszek majd. Nekem az erősebb allergia elleni gyógyszerek se igazán segítenek, kb. 15 éve szenvedek a parlagfűtől és a fekete ürömtől és igazán csak az segít, ha bezárok mindent és bekapcsolom a légkondit, hogy ne fulladjak meg :? :(
Majd kérünk fotókat a szobáról!

OÁgi: jó a kép! :D
cosmopolita

Oroszági
Nagyon csinkóci vagy!! :D
Vumenke naon szépek vagytok! Tündéri a lánykátok! :)
Cosmo,Sz.Bettyna sajnálom, hogy így kicseszik veletek az allergia szezon, remélhetőleg nem tart sokáig!!!

damara

Képzeljétek!
Bejelentkeztem 4D-re aug. 15-ére, próbálom meglepinek szánni Apának, mert már jobban kíváncsi, mint én! :)
Nem is szólok neki csak aznap, hogy vigyen el vhová!

Kép

Kép
oroszági

Okina: nagyon drukkolok! Várunk a hírekkel!

Ha valakit érdekel, lesz megint bababörze szeptember 27-én.
cosmopolita

Cosmo! Köszi nagyon jol drukkoltál!!!! :D :D Csak egy kicsit lett magasabb az érték,de az uh sem látott a dr-nő semmi rendelleneset!!!!Ági! Nagyon csini vagy és a babák is győnyörüek!!!!
okina78

Okina: Szuper :!: :!: :!: :D Örülök nagyon a jó hírnek! :D
cosmopolita

De jó, Okina! :)
Akkor ez azt jelenti,hogy aggódni nem kell már? :)

damara

Lányok!
Fél órán belűl harmadjára szédültem meg, ilyet még sosem éreztem!
Elég későn ettem ma lehet, hogy az is baj?
Most ledőlök egy picit!

Kép

Kép
oroszági

OÁgi: nem tudom mi lehet a baj :( Szerintem a melegtől is lehet, vagy a frontoktól. Vérnyomásod rendben?
Vigyázz Magatokra!!!
cosmopolita

Sziasztok!

Itt vagyok újra :) Már egy-két napja kezdek kicsit jobban lenni, de még messze nem az igazi....

Bocsi, hogy nem reagálok mindenkire, de két-három dolgot mindenképp leírnék:
A képeket átfutottam, Vumenke, Pepitanna, nagyon szépek a gyerkőcök, és persze az anyukájuk is :D
Oroszági, neked pedig csini pocakod van :D
Okina, nagyon örülök, hogy minden rendben van a babával!

Majd még jövök nemsokára. Köszi nektek az együttérzést, és a bíztató szavakat!
lamme

Lamme!Sok erőt kivánok Nektek!!!!Ági!Nekem a vérnyomásom szokott szorakozni vagyis alacsony akkor szédelgek!Már a lányomnál is volt és most megint van a hétvégén mértem 89/57 csoda hogy szédültem??Damara! Aggodni aggodok a lepény miatt de lekopogom már régen véreztem!Pedig 2 gyerek mellett főleg hogy a fiam cukorbeteg nemsokat lehet pihenni!Cosmo! Én is drukkolok ám neked!!!! :)
okina78

Sziasztok!

Cosmo - HÁÁÁT, tudod, mivel fulladni nem fulladok, csak tüsszögök, inkább nem szedek be semmit. A tengervizes orrspray nekem teljesen hasztalan. :cry: 15 év? :shock: Jesszus! Én még csak pár éve szenvedek, konkrétan 3, amióta szétvertük a konyhát meg a fürdőt és tele volt minden azzal a finom törmelék, vakolatporral. Ettől kezdtem először prüszkölni, és mivel az pont a pollen időszak közepén volt, arra is érzékeny lettem. Remek!
FÉnykép? ŐŐŐŐŐ, még romhalmaz van, de ha már fotóképes, akkor küldök. :wink:
Bababörze! Tök jó! Most már lesz érteleme kimennem! :lol:

Damara - Köszi, de sajnos legtöbbször szeptember végéi kitart, max enyül egy kicsit. :cry:

Okina - Gratula a jó eredményhez!!!

O. Ági - Szerintem is a csak a melegés akésői evés lehet csak az oka a szédülésnek, de azért vigyázz magadra és egyél, igyál rendesen! Sok-sok folyadék!!!!

Rólunk - Festés kész! Bútorok (amire futotta helyből és pénzből) összerakva, beállítva, már csak pakolnom kell. Olyan rutinnal rakjuk össze az IKEÁs bútorokat, hogy simán elmehetnénk akár összeszerelőmunkásnak is! Fiókokból nagyon profi vagyok. Amint sikerült elsüllyeszttenem a saját cuccainkat, felmérhetjük a terepet (újra) és jöhet a pelenkázó meg a kiságy! A kishapsim egész jól tűri a megpróbáltatásokat, csak akkor reklamál nagyon, ha éhes vagyok. Néha már meg tudjuk csinálni azt is, hogy, ha a pocakomra teszem a kezem, odasimul. Apának ezt a trükköt még nem csinálja. Talán majd pár hét múlva.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziaszok csajok!
Milyen szép ez a reggel! :D :D :D
Nem őrültem meg, csak nemrég jöttem vérvételről.(AFP,HEPA STB.)
Alig voltak az utakon, a nap a szemembe sütött, minden olyan békésnek tűnt.Tök jó volt látni,ahogy ébred a város. :D
És még parkolóhelyem is volt!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Okina, a legjobbakat a továbbiakra is!Nemsokára csinálhatnál vonalzót.... :)
Lamme! Örülök,hogy itt vagy újra! :D
BettynaAhogy írod már nincs sok hátra!Kitartás!Csak egy pici választ el az asztalra felrakott lábbal történő babavárástól! :D :D :D Örülök, hogy alakultok!
O.Ági Igyál picivel több kávét, ha szereted, (napi 2 kv nem árt)
És egyél sok tonhalat és spenótot!!!! :D :D :D :wink:
És hát mindenki,aki pocakos!
Hallottátok már azt a mondást,hogy ha sok őszibarackot esztek,szép lesz a bébi bőre (felnőttként is)?
Augusztus végéig még tart a bariszezon!!! :wink:
Szép napot mindenkinek!

damara

Damara - Köszi! Én is! :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Köszönöm mindenkinek a tanácsot! Most jól vagyok, reggel szoktam tejeskávét inni, a folyadékkal nincs gond, de tegnap annyi melóm volt, hogy nem volt időm időben enni és a városban is olyan dugó volt, hogy mire hazaértem éhen haltam és ilyet többet nem csinálok!

Pelenkázó feltétnél mindegy, hogy kemény vagy puha?
A corában(budakalász) az 5700 forintos most 1500Ft!!

Kép

Kép
oroszági

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?