Sziasztok!
Hogy vagytok? Pocakosok: hogy bírjátok ezt a k. meleget?? Fú, én már megőrülnék, főleg a vizesedés miatt, brrr. De nyugi, egyszer csak vége lesz!!
Laciapu: hogy vannak a csajok? Mikor mehetnek haza?
Ezt a lopást nem értem, a szülőszobán raboltak ki Benneteket, vagy az osztályon? Mert a szülőszobára azért nem engednek be bárkit, nem lehet utánajárni, hogy abban az időben ki járhatott ott? Gusztustalan, hogy ilyen megtörténhet!!
Az egyik nlcafés babás topicban meg az egyik lányt a gyermekágyas osztályos lopták meg (összes irata, pénze), amíg a szoptatós szobában szoptatta az 1 napos babáját! Mindez Ausztriában!
Kriszta: sajnálom, hogy a szüleid betegeskednek
( jobbulást nekik így ismeretlenül is! Csak Ti vagytok nekik? Úgy értem, hogy Ti viszitek apukádat is vissza (Eszterrel??), valaki rokon, másik gyerekük nem tudnak besegíteni?
Az apás képek nagyon tutik, látom Eszter is mosolyog álmában
csak nem szopi utáni képek? Alizunk mindig akkorra tartogatja a mosolygós pofiját
)
Lamme: szuper hírek Nikiről! Nem csoda, hogy megnyugodtál! Kérünk új fotókat a csajokról!
Pannaanya: köszi, reagáltam
azért majd írogass gyakrabban, azzal is telik az idő
Ági: megkaptad a privimet? Írtam címet, stb. Mikorra vagy kiírva pontosan? Ünnepi bébi lesz? Ágy milyen, van róla fotód? Mondjuk, ha olyan babád lesz, mint Aliz, akkor nem sokat lesz az ágyában
Okina: mizu az AFP eredménnyel, eé tudtad érni dokinkat? Ma én is próbáltam 2x hívni (lenne 2 kérdésem hozzá), de ki volt kapcsolva. lehet, hogy már szabin van??
Betty: nagyon ügyesek vagytok, és pont időben kész lesztek mindennel!
Tényleg, én is erre gondoltam vmelyik nap, hogy télen nagyon rossz lehet nagy hassal létezni! Nagykabát, nagy pulcsi... az összes cipő szűk... de mondjuk legalább a hőséget nem kell elviselni
Cosmo: sajnálom a bunkó védőnőt.. mintha nem is nő lenne, hihettelen. Ennyire futószalagon dolgozna, hogy nulla empátia szorult bele? Bár az sem indokolná!! Próbáld elfelejteni! Védőnő-választás egyébként én is úgy tudom, h nincs, akihez tartozik az embr lakhelyileg, az van. Szerencsére a mienk nagyon aranyos, bár kb. annyi idős, mint én, és nincs gyereke... de emellett nagyon szuper tanácsokat ad és segítőkész is. Múltkor pl. megemlítettem, h kéne majd Aliznak egy beutaló, és amikor jött, hozta magával (egy épületben rendel a gyerekorvossal)
Remélem, el tudod intézni, hogy a jövőben máshoz kerülj!
Hoztam egy vicces képet, így aludta ma délelőtt a kiscsajunk: