Sziasztok!
Bocsánat, hogy eddig nem jelentkeztem, de bezárt a kedvenc (és occsó') netkávézóm, a többi pedig (nekem) drága.
Szóval egyben válaszolok mindenkinek.
Szerintem jól viseli, (számára így természetes) mivel más
"életformát", családmodellt nem szokott meg,nem élt benne.
Tudja ki az anyja, ismeri, anyának is hívja, de az a kötődés amit
felé kéne éreznie, az nekem jut. Ha találkozunk, és hárman vagyunk,
mindig hozzám jön, mögém bújik, gondolom "hagyományos"
esetekben ez anyukákkal történik.
Nem tudom, írtam-e már, de én nem haragszom (illetve más miatt
haragszom) az anyjára. Mostanság, ha egy nő nem akarja a gyereket, de már nem tud ellene tenni, akkor megszüli, aztán megöli.
Szinte naponta ilyenekkel van kitömve a sajtó. Ez a LEGJOBB megoldás volt. Tudta, hogy akarom, szeretni fogom, és vigyázok rá.
Nem került rossz helyre (legalább is szerintem).
Az tényleg mázli, hogy Dániel lett és nem Daniella
, több
okból is.
1: így ténylegesen "minta" vagyok, és könnyebb dolgokra megtanítani (pl egy anya lehet gondoskodó, és VALÓSZÍNÜLEG nem egyszer húzott hátra "kukin" bőrt, de hogy IGAZIBÓL, hogy kell a cerkát megmosni, azt csak egy férfi tudja igazán megtanítani neki, ugyanez visszafelé is, nőidolgok anyától...)
2: ha lányom lenne, és 1x hazaállítana, egy ilyen fazonnal, mint én vagyok, tuti kilógatnám mindkettőt az ablakon.
Anyai mama segített egy darabig, de aztán meglépte azt aminél
rondábbat (nálam) nem lehet. Sz@rban voltunk, segítség kellett volna, kimentünk hozzá, ő meg lehordott mindennek, és mikor besokalltam, és mondtam, hogy ilyen áron nem kell, hogy segítsen, indulunk haza, akkor részegen kiakarta szedni a Danit a kezemből, hogy hagyjam ott én meg menjek el. Amikor elindultunk akkor meg kiállt a lépcsőházba és üvöltve fenyegetőzött, hogy rám uszítja a gyámügyet. Na azóta, valahogy nem vagyok rá kíváncsi.
Nagyvonalakban leírom egy napunkat (de a weboldalunkon vezetek 1 /nagyjából/ naprakész naplót).
Reggel fél7kor kelünk, iszunk,mosdunk,öltözünk,irány az ovi,délután érte megyek, (ha az időjárás engedi) hazafelé menet játszótér,bevásárlás,főzünk, vagy együtt
, vagy én főzök, Ő pedig néha oda jön, lenyúl némi "nyerset" (főleg krumplit, és
vöröshagymát!!!! ) aztán visszaül mesét nézni, aztán együtt eszünk,játszunk,pancsi,csucsu.
Na, most benézek a chat-be!
Ja, a weboldalunkon, kategórizálva (0-1,1-2,2-3 év, vannak képek, de majd ide is töltök fel.
Az avatar képünk nem jó? Az az egyik kedvencem, ott 10 napos volt!