Szia Zsuzsi,itt vagyok végre.Nos felhivtam a F.intézetet,26-án kell mennem 10-re.Apa jöjjön velem,mert akkor az plusz szabi.Mit fognak mondani,csinálni?Minden vizsgálatot újra kell csináltatni?A kerényi nem akarja megcsinálni az átjárhatóságit,oda irányitott.Azt mondta a Vince úgyis visszairányit,hogy ő csinálja meg ezt a hsg-t.Szerinted igy van ez?Te ott csináltattad meg a vizsgálatokat,vagy az sztk-ban?Neked mit mondtak,mi lesz?Képzeld tegnapelőtt voltam jósnőnél,itt Csepelen.Egy ismerősőm volt nála,ő dicsérte.Elcippeltem magammal az egyik kolláganőmet,és úgy mentem oda,hogy úgy se hiszek benne.Mielőtt jósolt volna,kártyából olyanokat mondott rólam,amit csak én tudhatok--a szőr még most is fel áll a karomon.Gyerekeimről is családi dolgokat-amit persze nem én mondtam neki...
És ő megjósolta nekem,hogy kb.félév múlva terhes leszek,de spontán,ezért ne is vágjak bele a lombikba.Azt mondta,rá akarnak majd beszélni-de csak a pénz miatt.Azt mondta saját megnyugtatásomra vizsgáltassam ki magam,de ne menjek bele,mert anyagilag se fogom birni.Azt mondta nálam lelki eredetű a sikertelenség...Teljesen fel vagyok kavarodva:)