Új privát üzeneted érkezett!

Juti! Miért nem lesz többet frufru, nem vált be?

Gabó! Igen, tavaly tényleg voltunk az Alföldön szülökkel, idén nem mentek, pedig mentünk volna. Majd jövőre megszervezzük. :-)

Anikó!
BOLDOG NÉVNAPOT KINCSŐNEK!
Tényleg gyorsan megy az idő, nálunk meg ovis lesz majd Noel. /október végén/
Hova mész dolgozni?

KépKép
KépKép
mirama

Sok vele a macera, hogy úgy álljon, ahogy én akarom! Mert hullámos a hajam, és ha nem szárítom be, akkor bizony úgy áll, ahogy akar!

jutiboszi

Ez ismerős, nekem is hullámos, mindig ki kell szárítani meg vasalni. Csak a hajvalást meg nem akarom mindig használni.
Tegnap pl. kicsit megáztam, egyből hullámos lett a hajam, tök hülyén néztem ki. :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Óóóó, hello-helllo, mindjárt írok, csak bevágom a spagettit a sütőbe! :lol:

KépKép
viol81

Juti,
jó a hajad!!!! Nekem is hullámos, én is küzdök vele... :? Sokszor inkább csak hagyom...
Miért van Milán vonalzója fölött az, hogy :" Nemsokára egyedül leszek?"

Kriszti,
megint milyen jó tesós képek!!!! :) Olyan szépek együtt (is) :P !
Noel hogy áll a szobatisztasággal? Hogy érted azt, hogy hadilábon áll vele? Mi egész jól haladunk, vagy hát nem tudom mihez képest jól. Sokszor nem adok rá pelenkát és akkor az esetek nagy részében (kb 90%) szól, ha pisilni kell (vagyis mutatja, mert nem beszél :? ) és megyünk WC-re. Persze előfordult már, hogy nem szólt, de kinél nem. Elalvás előtt is, mikor már ágyban hömbölög, szól, hogy menjünk, megyünk. és mindig van pisi is, nem csak szórakozik a WC-n. :) Tegnapelőtt vmiért felébredt éjjel, átmentem, kérdeztem mi van, mutatja, hogy menjünk. És viszonylag hamar vissza is aludt utána. Kakit nem mondja meg, csak utána. Sőt, el is bújik valahova közben. Gondolom mások is. Jó, Dorka még csak tavasszal lesz 3, de én a nyától várom/vártam a változást.

Gabó,
egész jó volt a nyaralás, csak nem volt mindig jó idő. Az 5 nap alatt 2 alkalommal voltunk strandon, egyszer meg benti, fedett részben. Amúgy kirándultunk, templom, múzeum, malom, stb. De jó volt persze. :)
Ti merre jártatok? Vagy készültök valahova?
4. évforduló volt. :P Neked is lesz, ne aggódj!! Ha Balázs nem, kérd meg te az Ő kezét! :wink: :D Nem kell nagy hacacáré, csak két tanú meg a rokonok, akiket szerettek. :P

Anikó,
te hova mész majd dolgozni? Ne legyen lelkifurid (igaz nekem is volt :D ) de felesleges. Neki is jobb lesz, ha többet lesz gyerekek között.
Képzeld, nálunk is ez a hétvége jött szóba Badacsony szempontjából, de elvetettük, mert amilyen idő volt/van a héten, hiába lesz 30 fok vasránao, a Balcsi vize szerintem még nem melegedne fel annyira, hogy Dorkát beleengedném. Pedig azért is mennénk, megnézni a Magyar Tengert! :P De lehet, hogy más hétvége lesz belőle.

KépKép
viol81

Viol! Azt mondják a lányok általában elöbb szobatiszták lesznek, Mira 2 évesen és 2 hósan lett nappalra szobatiszta. /az esti sokáig megvolt/
Noelnél az a gond, hogy most kakiproblémánk is van, fél kinyomni. Tehát ha leveszem a pelust még jobban visszafogja. Ha már kakilt akkor leveszem és általában pisil is a bilibe. De tegnap megint nem volt hajlandó. Szóval így állunk, talán ovira leszokik.

KépKép
KépKép
mirama

ágnes is mondja már ha pisilt, kakilt, de még pelusba :P . már beszélget és tegnaptól nagyágyban alszik, mert kimászik a rácsosból. fellendíti a lábát és ugrik:roll: most épp janka lábánál szunyál, mert az ágyát, még össze kell szerelni :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Mirama! Nekem is vasalni kell, hogy ilyen legyen, de attól meg hamarabb zsíros, naponta kellene beszárítani. És ha párás a levegő, nekem is hullámosodik. A legjobb akkor volt, amikor nagyon rövid volt, de olyan golyó fejem volt, nem tetszett. Így nem rövid, nem hosszú, pont jó!

jutiboszi

Sziasztok csajok!
Látom ahogy nőnek a gyerekek,úgy egyre ritkábban jelentkeztek ti is.Régebben vissza se tudtalak titeket olvasni ,annyit írtatok.Most meg...

Látom a ti gyerekeitek is gyorsan nőnek.Nagyon szépek.
Katusom is eltűnt úgy látom.
Gabó is ritkán jön .Na és te Viol,aki régen annyit írtál?
Hiába elkezdődött a meló.

A szobatisztaságról:Mi tavaly nyár óta vagyunk szobatiszták napközben.De éjszaka még van.Kb 3 szor próbáltam lerakni pelus nélkül,de már éjfél körül pisis volt az ágy.Azért hamarosan le szeretném szoktatni.

Kriszti:tök jó képeket szoktál feldobni. A két gyereket gyönyörű.
Szép helyen voltatok nyaralni.Te is kezdesz dolgozni,ha Noel elkezd oviba járni majd?Merre dolgoztál előtte?

Mi is szeptembertől megyünk az oviba.

Na sziasztok csajok!Legyetek jók!

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Juti,
:oops: :roll: :D Jól van, királyság, ezt tök elnéztem. :oops: :roll: :D Na, akkor ügyes nagyfiú ez a Milán!! :P

Andi,
de jó, Ágnes beszélget már!!! Dorka még csak próbálkozik, van néhány szó, amit próbál kimondani, majdnem úgy is hangzik. Tudatosan akarja a következőket: labda (abda), víz, tíz, tűz (ezeket sz-szel mondja), dodo (ez ő :D), dédi (dede), hideg (hide), aka (anyu :P), pfúj (pfűűű :D) - ezt csigára és büdösre mondja :D - és amit szépen mond: mama, papa, apu, apa. Szóval azért haladunk, na, de tök hallgatnám már a többit is! :roll: :P
Márton iskolába megy már, ugye?

Kriszti,
értem. Szerintem nálunk is sokáig lesz még éjjeli pelus. És Noel mennyit beszél? Mondja, hogy miér ót nem akar kakilni?

KépKép
viol81

Anita,
szia!! Na jó, itt vagyunk ám! :P Dávid mennyit iszik lefekvés előtt? Közvetlenül előtte pisil még?
Én az éjjeli dologra vagyok majd nagyon kíváncsi, nem tudom hogy lesz, még el sem merem kezdeni.

KépKép
viol81

Sziasztok!

Megjöttünk :lol: Kincsővel nagyon jó volt, de iszonyat fárasztó :? Aludni nem akart nappal-minden érdekelte, nekem nagyon hiányzott az a 2 óra magány és nyugi. De rengeteget csatangoltunk. Nem akartunk úszni, anyum úgy félti az unokáját, hogy megígértette velem, hogy csak jövőre viszem strandra. Mászkálni pedig pont ideális volt az idő. Kincső mindenkit elbűvölt a panzióban, tök rendesek voltak velünk és türelmesek. A kilátás pedig fantasztikus volt!!! Előttem a Balaton, mögöttem a Badacsony... Mondtam is apának, adjuk el a lakást, vegyünk belőle egy kis panelt és egy pici kis nyaralót a Badacsonyban :twisted: , szerinte húzzam ki a kezem a biliből :roll:
Vettünk a kedvenc borászatomban fini-fini kéknyelűt :roll: . És fájó szívvel néztem a borfesztiváli hangulatot, én most kimaradtam a kóstolgatásból.

Hát, én nem kezdtem bele a szobatisztaságba :twisted: . Főleg, hogy Nyuszi élénken tagadja a kakit még akkor is, mikor ezerrel terjeng körülötte a szag :twisted: :twisted: :twisted: , csak úgy röpködnek a nem létező copfjai :lol: Egy darab szavunk nincs még, csak hiszti, ha anya nem ért vmit... Az pedig egyre több... A borászatban igazi látványosság voltunk, a földön fetrengő, üvöltő gyerek és a felette türelmesen álldogáló, sziklaszilárd anya (volt váltóruhánk :roll: ). Végül a pince és a hordók látványa lecsillapította a helyes borászfiú társaságában Kincsőt..., míg én kifizettem a bort és fogadtam a megértő pillantásokat. (Erre inni kell :lol: :roll: :twisted: ).

Hullámos haj- nekem szögegyenes :evil: , ne panaszkodjatok, ennél nincs rosszabb :?

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó,
akkor a panel és a nyaraló helyett vigasztaljon a borocska... :D Milyen panzióban voltatok? Csak egy éjszakát? Már én is érdeklődtem, de főszezonban 1 éjre nem szívesen adnak ki szobát :? , nekünk meg csak úgy lenne időnk, egy szombat-vasárnap.

KépKép
viol81

BOLDOG 1 ÉVES SZÜLINAPOT KICSI LÉNA!

Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Szeszike-Anita! Október végén lesz Noel ovis, illetve majd ahogy jónak látom. És akkor elvileg munkát keresek. Nehéz dió lesz. Kereskedelemben dolgoztam elötte, a végén a Mol kúton.

Viol! Noel beszélőkéjével bezzeg nincs gond. :lol: Mond mindent. Most pár napja megint megy a kaki, elötte azt mondta, hogy fáj és félt nyomni.

Anikó! Miért nem kóstolhattál bort?
Hm, megnézném milyen helyen laktatok, biztos tök szép lehett! Nincs fotó?

KépKép
KépKép
mirama

http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... highlight=

Ha anyós problémával küzdötök szívesen látunk benneteket újonnan nyitott topikunkba :D
Vendég

Sziasztok!

A www.szivarvanyvendeghaz.hu , ez az oldal. Képeket töltök majd fel, ma leszedem a gépről.
Viol-én csak 1 éjszakára kaptam szobát, nem volt több napra hely. Tényleg, nem szívesen adnak ki így, mázlink volt. Esetleg próbáljátok meg, itt nagyon kedvesek voltak.

Kriszti- Kincső mellett nem akartam egyedül inni. Ráadásul, ő nem marad meg egy helyben... mire kivárom a sort, mire elkortyolgatom a kis borocskát :twisted:

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Néhány kép a hétről (Badacsony, Eisenstadt, névnap):
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Anikó

Kép[/url]
quito

sziasztok!

NEHANY UJ KEP A KET GYERKÖCRÖL! Kép Kép Kép

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!

Mivan csajok kihal a topik?Bár én sem jövök gyakran.Látszik megint jó idő van.

Reni, gyönyörűek a lányaid.Anyukád mesélte, hogy Léna nagyon jó kislány.

Anikó,micsoda nagy Kincső.Csak kettesben voltatok Badacsonyban?Kincső mikor kezdi a bölit.Jó a tortás kép.Alexandra a sütikből csak a krémet nyalja ki.

Mi jól vagyunk ezerrel csomagolok éjjel indulink nyaralni Olaszországba, Alexandra is már nagyon várja telepakolta saját kis böröndjét játékkal és könyvekkel minden homokozóscucca táskába került egyik sem maradhat itthon.Csajok most döbbentem rá, hogy egy hónap múlva én kicsi lányom elkezdi az ovit.El sem tudom képzelni, hogy nem lesz velem egész nap.Na megyek ,mert még egy csomó dolgom van ,majd ha megjöttünk jelentkezem.

Zília

Kép
kertész ákosné

Sziasztok!

Hűű, micsoda babaák és nagylányok!! :) Csodaszép mindenki!! :)

Zília,
pontosan hova mentek és mivel vágtok neki? Kocsival? Jóóó utat!!!
Mi újság Alexandra éjjeli pisijével? Felébred rá, hogy kell?

Anikó,
tényleg, egyedül voltál Badacsonyban Kincsővel?

KépKép
viol81

No, akkor had én is... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

Sziasztok!

Igen, egyedül voltam Kincsővel Badacsonyban :roll: , apa továbbképzésen volt. Utólag már nem tűnik "vakmerőségnek", előtte nap azért kicsit betojtam :wink:, hát így nem pihenés, de jól éreztük magunkat. Mázlim, hogy Nyuszifül korán alszik el, így este kilóghattam a kertbe, élveztem a magányt, a kivilágított Balatont, a tücsköket hallgattam és bűnözhettem "friss levegőt" szívva-fújva :wink: Sokat csavarogtunk, és kergettük "hajnali" fél 7kor a kacsákat a strandon, mivel a kis hölgyem 5kor felkelt :?

Zília- augusztus 18án kezdi Kincső a bölcsit...

Reni-csodaszépek a csajok!

Viol- Dorka mekkora lány már! Beszéddel hogy álltok? Kincső még semmit, de semmit se mond :? Viszont egyre hízelgőbb, főleg, mikor rosszaságot csinál és jön anyát kibékíteni :twisted: . Olyan nehéz rá haragudni; a múltkor nagyon össze kellett szidnom, szegénykémnek remegett a szája, görbült sírásra, de közben lesett felfelé és próbált mosolyogni, nehezen hitte el, hogy tényleg haragszom...

Anikó

Kép[/url]
quito

Ezek a héten készültek, bocsi, de muszáj....
Kép
Kép
Kép
Kép

Anikó

Kép[/url]
quito

Köszi Kriszti Léna nevében :lol:

Kép

Kép
ábibaba

Sziasztok !

Megjöttünk,csak gyorsan majd holnap bővebben.Kocsival mentünk Lignanoba.Nagyon jó volt csak kiscsajom csütörtökön beteg lett így már tegnap délután haza indultunk , ma meg már semmi baja.

Zília

Kép
kertész ákosné

Sziasztok!

Egyébként jók a képek.

Anikó,bátor vagy, hogy egyedül elindultál Kincsővel.Ne izgulj majd elkezd beszélni .Alexandra kb.2 héttel a 2 éves szülinapja elött kezdte el a szavak első szótagját ismételgetni aztán utánna elég gyorsan elkezde mondani a szavakat is és utánna 1 hét után már rövid 3-4 szóból álló mondatokat mondott és ez kb.3-4 hét leforgása alatt.Nem dicsekvésből mondom, de mindenki dicsérte, hogy milyen tisztán beszél ,mert sok gyereket alig lehet megérteni.Persze nálunk is vannak mág betűk amiket nem mond ki,de az ovónénik azt mondta ne izguljak mág ezeknek a kicsiknem nincs teljesen kifejlődve a betűképzésük.Én is úgy voltam bárcsak már beszélne most meg már volt, hogy mondtam neki csak 5 percre fogja be a kicsi száját, mert már zsongott a fejem a sok dumájától.

Viol,éjjeli pisilésileg szuper a kiscsaj 99%-ba kibírja reggelig, ha nem akkor kiabál, hogy pisi lesz és szépen visszaalszik.Tán 2 hónap alatt egyszer pisilt be, de akkor sokat ivott lefekvés elött és mire szólt bement majdnem el is sírta magát alig gybírtam megvigasztalni.

Majd jövök még nyaralási beszámolóval, de most mennem kell.

Zília

Kép
kertész ákosné

Jajj elfelejtettem kérdezni nem tudtok festőt aki szépen és olcsón dolgozik?

Zília

Kép
kertész ákosné

Sziasztok!

Hát tényleg, lassan kihal a topik! Ez azért van, mert nyár van, vagy nincs kedvetek írni??? (A "betolakodók" miatt???)

Nálunk minden okés, Milcsi már forog ügyesen hasról hátra és vissza, meg emelgeti a fejét, fel akar ülni, meg négykézlábra áll, néha kúszik-mászik véletlenül, vagy hason tolat. Nagy benne a küzdés, ha ébren van, mindig jár a keze vagy a lába, vagy mindkettő. :) Nagyon cicis, még mindig szopik, és újabban nem alszik el cici nélkül itthon, csak ha sétálunk, akkor alszik el egyedül, de akkor is mindig a ház előtt már, amikor indulnék haza :).

Karattyol és vigyorog egész nap, nagyon jól elvagyunk!

Na, puszi mindenkinek!

Gyönyörűek a fotók, én is már nagyon várom, hogy sétálgassunk kézenfogva, meg ilyenek....de mindent a maga idejében.

Kimondott nyaralás nem lesz idén, csak a mamához utazunk haza egy hétre, nekem az még jobb is mint a nyaralás, mert anyu egész nap el se mozdul Milán mellől, pihenhetek kicsit.

Na, megyek, pussz!
Kép Kép

jutiboszi

Sziasztok!

Hát mint látom haldoklik a soproni topik.Sajnálnám ha így lenne.

Juti,Milán gyönyörű baba és nagyon ügyes.

Zília

Kép
kertész ákosné

Sziasztok!

Tényleg nagyon elcsöndesedtünk :(
Kincső ma kezdte a bölcsit, én a munkát. Holnap lesz az első igazi nap: ott kell hagynom egyedül, ma még vele voltam azt az 1 órát, utána mentem a suliba, rá pedig apukája vigyázott. Kedves a bölcsis nénije, nagyon szimpi volt! Kincső pedig bemutatta kedves és a hisztis énjét is :twisted: .

Juti- gyönyörködtem Milánban!!! :lol:

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Hátha jár erre valaki, írok... :roll: :P

Én pl azért írok ritkábban, mert ha meló van, akkor meló van azért nem- délelőtt vok mindig dolhozóban, a délelőtt ott meg diliház, nincs időm netezni - amikor megjövök meg Dorkával vagyok, nem akarok leülni gép elé. Ha van kicsi szabadidő, ott a lakás... :roll: :x

De megvagyunk!

Andiékkal találkoztunk strandon is - én melóban :D - ő pancsiban, ill. Hegykői Vigasságok alkalmával is.
Áááááááááááá, még mindig nem küldtem képeket, Andi, bocsííííííííííííí!!!!!!!!
Ígérem, holnap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dorkára csak a két alvás idejére - déli és éjjeli - adunk pelust, pisilni most már 100%-ban szól - hetek óta nem volt baleset - megyünk a WC-re, a kaki még bajos. Szól, ha kell, de nem meri sem bilibe, sem WC-be. Hoz egy pelust, feladom, kaki, leveszem. Majd csak lesz valahogy.
Próbálgatja a szavak elejét, ill. hasonló dolgokat mond, mint maga a kimondani kívánt szó. pijos = piros, pipis = pisi, kaka, fúj, bal, obb...

Anikó,
mi újság, hogy telt az első igazi bölcsi nap??

KépKép
viol81

nem jó dorka vonalzója... de vajon mióta??? :shock:

KépKép
viol81

sziasztok!!Remélem nem baj hogy én is csatlakozom hozzátok!!Ma nagyon meleg van!!Kisfiam Danika 20hónapos lesz de nagyon nehezen lehet vele birni,egésznap kint szeretne lenni. Kép ő az én picik is fiam

Sziasztok!

PHPBB kód:
Kép
vandacica17

Üdv Vandacica !

Viol,magyon ügyes Dorka, majd eljön a wc-be való kakilásnak is az ideje.Lenne egy kérdésem hozzád, ha jól emlékszem ti úgy csináltattátok Dorkának az ágyát,de nem emlékszem mit írtál, hogy hol.Dorka ágya ágyneműtartós és mennyiért csinálták nektek?Én is olyasmi ágyat szeretnék Alexandrának, de nem igazából találok leesésgátlósat.A leesésgátlót később le lehet a tieteknél venni.Milyen matraca van Dorkának?Előre is köszönöm a válaszodat.

Anikó, Kincső hogy érzi magát a bölibe és te a munkába?

Rik,mi van veletek ezer éve nem írtál!

Zília

Kép
kertész ákosné

Zília!

Hát Dorkának komolyan mondom szinte ingyen hozta a faanyagot Gábor a melóhelyről, az ágyat pedig ő és az edzője/főnöke csinálták. A méret is egyéni, akkora amekkorát kértem, mert úgy volt hely a szobában. Tehát a matracot és huzatot is úgy csináltattam, 80*160-as minden. A leesésgátlót nem lehet majd levenni. Korábban én is körülnéztem, de nem nagyon találtam olyat, amilyen kellet volna. Meg hát az anyagiak, így olcsó volt. :roll: Ja, amúgy nem ágyneműtartós. Mindig rajt van az ágynemű :roll: :D
Hol néztél eddig körül?

Szia Vanda!
Akkor a fiad semmi olyat nem ehet, amiben akár nyomokban is de előfordul a tej, tojás?
Ivánba úgyy költöztetek oda, vagy odavalósi is vagy? Ott lakik egy volt osztálytársam, Gazdag Gabi. Már férjhez ment, van egy fiuk és most várják a másodikat.

Többiek, mizu??

KépKép
viol81

Viol,köszi, hogy ilyen gyorsan válaszoltál.Benned volt mindem bizodalmam, hogy olyan helyen csináltattad ahol esetleg én is tudok, de így nem jött be.Sopronba két helyen néztük még van egy bútorbolt a Jysk mellett ott még nem voltunk és néztünk Ausztriába is .Idáig egyik helyen sem találtunk olyant ami megfelelne.Az a baj nekem is egyedi kellene, mert költöztetjük Alexandrát egy nagyobb szobába és vettünk neki oda egy szekrénysort amibe bele lehet tenni az ágyat és ott a hely 202 cm azaz nekem max.200cm-es ágy jöhet szóba.Lehetett volna a szekrénysorhoz venni , mert volt hozzá illő csak azon nem volt leesésgátló ezért én mondtam ne vegyük meg pedog Ákos mondta szerkeszt rá valamit.NÉztem neten is kértem árajánlatot is meg is csinálnák a kért méretbe , de 67.000 ft ami szerintem egy kicsit drága igaz ebbe már van ágyneműtartó matrac is és házhozszállítással, de a bútor ennél több mint 10000 olcsóbb volt.Még megakarjuk nézni Fertőszentmiklóson és Kapuváron is, de igazándíból nincs nagy választék.Na most jó hosszú voltam bocsi.

Többiek merre vagytok ?

Zília

Kép
kertész ákosné

Zília, Ágnes már leesésgátló nélküli sima emeleteságyban alszik két éves kora óta. Nem esik le. Míg átszokott addig éjjelre puha holmit raktam az ágy mellé.

Kép
Kép
Kép
amica

Amica,ügyes csaj Ágnes.Én azért szeretnék leesésgátlós ágyat,mert Alexandra elég sokat forgolódok még most os előfordul néha, hogy átfordul fejjel lefelé és félek, hogy emiatt leesne és ez rossz élmény lenne neki és a végén nem akarna majd az ágyában aludni.Lehet , hogy egy kicsit túlbonyolítom az egészet vagy túl aggodalmas vagyok.

Zília

Kép
kertész ákosné

Sziasztok!

Élünk, csak hát annyi minden van, :D szerencsére. Olyan jó 2 édes luki nyulam van, de időm egyenlőre semmi....
Jó lenne ha nem halna ki a topik, majd szeptembertől megpróbálok írni én is többet.

Jól vagyunk, Máté is majd kezdi az ovit. Izgi lesz biztos, úgy elszaladtak az évek, főleg ez az utóbbi pár hónap, Márton is már több mint 5 hónapos, szerencsénk van, nagyon jó baba, éjjel még szopik. Nap közben egy tündér (éjjel is), csak akkor sír ha éhes, vagy ha már fáradt. Teljes ellenkezője a Máténak :D kopp-kopp.
Máté kezd egyre több szót mondani. Ő is rengetegett változott, egyre kevesebb a hiszti stb... :D

Megnéztem a képeket, mindenki rengeteget nőt, szuperek a képek.
olvasni nem nagyon volt még időm, de pótolom....

Vandacica, üdv! Neked is tündéri kis, nagy fiad van.

Zília!

Nekünk a kiságy átalakítható volt, van pereme körbe, nem tud Máté leesni, Ő is rengeteget forog, nyaraláskor kétszer is leesett, holott körberaktuk az ágyat székekkel, de így is képes volt a legkisebb lyukon leesni, észre sem vette egyik éjjel, aludt tovább :shock: :shock: ki tudja mennyi ideig én is csak akkor vettem észre mikor Mártont mentem szoptatni :oops: :oops: :oops:
szóval nálunk sem lesz egyszerű lesz az ágy csere, pedig majd nemsokára jó lenne nagyobb ágy, kényelmesebb lenne ez csak 70x140es.

Szép napot, ha van kedvetek írjatok
[
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.15 18:42-kor.

katus78

Szia Katus,

de szépek a fiacskáid :shock:
Melyik oviba megy Máté?
Látom nem rég volt a szülinapja, utólag is nagyon boldog szülinapot a fitalúrnak.

Léna is nem rég volt 1 éves, ezt kapta:

Kép

Nyaralás jó volt?

Kép

Kép
ábibaba

Kép

Kép

Kép
ábibaba

Sziasztok!

Katus-örültem neked nagyon!!! Mekkora Máté! Melyik oviba megy?

Zsani- kis királylány Léna!

Én elvesztem: igazgatóhelyettesnek mentem vissza dolgozni, így alakult, munka van rendesen, sok minden megváltozott 2 év alatt. Élvezem, csak az időbeosztásom szorosabb így Kincső- munka-háztartás- férj :twisted: :twisted: :twisted: . A munkát sose tudom befejezni, csak félbehagyom és repülök haza az én kicsi Nyuszibabámhoz, aki igazi kis árnyékommá vált. Kincső hozzáállása a bölcsihez, még naponta változó, de egyre biztatóbb. De már 2 hét alatt óriásit fejlődött: mutatja a kaki-pisit, szépen iszik egyedül pohárból, egyedül akar öltözni (már azt is, hogy mit), cipő fel-és levétel, elindult egy folyamatos hangkavalkád a szájából :shock: , be nem áll a kis szájacskája egész nap, csak nem értjük :shock: . A "Gyeje!" egyre tisztább parancs felém :lol: :lol: :lol:

Nem írtam mindenkinek, bocsi. Zília, nálatok hogy indult az ovi? Vanda, üdv közöttünk! Dzsezmin, merre vagy?????

Anikó

Kép[/url]
quito

Nah, látom írtok azért megint!!! :P

Szia Katus!!!!!!!!!!
Gyönyörűek a fiúk, Máté első kép meg egyszerűen...! :P Olyan szépe! Ha lehet fiúkra is ilyet írni... :shock: :D
Ezek szerint Márton kímél titeket, tudhatta, hogy a bátyó nagy éjjelibagoly volt anno. :wink:
Hűűű, és utólag én is nagyon boldog szülinapot kívánok Máténak!!!
Én szülőin voltam csak az ovival kapcsolatban. Igaz csak áprilisban kezdi majd, de már kellett menni. Furcsa volt, tényleg nagyon hamar elment az idő. :roll:
Merre nyaraltatok?

ANikó,
nagyon ügyes Kincső!! :) Én nagyon be vagyok már most parázva, hogy mi lesz az ovival, ti meg már bölcsiben vagytok. Hogy viselte az elválást? Mennyi időt van ott? Te melyik suliba mentél vissza?

Zília,
amikor mi nyaraltunk, mi is telepakoltuk az ágy melletti részt cucokkal, nehogy leessen, de nem esett le. Pedig ő is sokat forgolódik, azon az ágyon is tök máshol találtam meg mindig. Valahogy azért szerintem ennyi idős korukra kialakul ez a dolog. Már mi sem potyorgunk le álmunkban, jó persze ők még kicsik, de ha ilyen nagyon nehezen találsz nektek megfelelőt, érdemes megpróbálni leesésgátló nélkül. Úgysem olyan magasak, hogy nagyot esne, max ti is pakoltok kicsit. :roll: :P

Zsanett,
Lénának is nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!
Dorka is sátrat kapott első szülinapjára. :P Csak én nem találtam ilyen jó kis csajosat, sima kuckó lett.

KépKép
viol81

Sziasztok!

Köszi a köszöntést! Dicséreteket.

Lénának is Utólagos Boldog szülinapot!
Ő is nagyon nagy lány lett már. Még mindig nagyon hasonlít Ábelra.
Ábel megy suliba, vagy? Nem emlékszem :oops: :oops: :oops:
Nektek jól sikerült a nyaralás???
Bánfalvi oviba megy az asztma csoportba.

Anikó!

Örülök, hogy Kincső, ilyen ügyes, jót tesz nekik a közösség, én is alig várom az ovit, remélem majd jobban beindul ott a beszéd stb...

Viol!

Hát Dorka egyre gyönyörűbb, olyan szuper haja van...Máténak tegnap este lett levágva, kis kopasz lett, utoljára még a nyáron...

Hát igen Márton kímél minket, éjjel még szopizik, de rögtön alszik is tovább (kopp-kopp)
Eddig egyszer nem akart pár hónapja aludni éjjel....
Jön az alsó 2 foga, kicsit nyűgösebb mostanában, na de hát ez érthető.

Nyaralni Ausztriában voltunk ott ahol tavaly is. Márton is élvezte, jókat aludt! :lol: :lol: :lol:
Mennem kell majd jövök :wink:

Többiek????????? :D

katus78

Ja igen egy kérdés:

Ki mivel és mikor kezdte a hozzá táplálást????

katus78

Katus,
hűű de rég volt a hozzátáplálás... :oops: :D Bár én még mindig hozzátáplálok, viszem utána a kaját... :twisted:
Én talán már naon korán, ahogy lehetett, kezdtem a gyümölccsel, 4-5 hósan.
[quote]M írta:áténak tegnap este lett levágva, kis kopasz lett, utoljára még a nyáron...

Pedig épp amiatt is tetszett... :roll: :D Mondtam is Gábornak, hogy tök aranyos a Máté meg hogy milyen jó a haja. Erre ő: "Legyen ő Dorka férje?" :D
Nah, akkor az ausztriai hely tényleg jó lehet, ha hűek maradtatok. Hány napra mentetek?

KépKép
viol81

Sziasztok!

Viol-még csak délelőtt van bölcsiben, elég lassú itt a beszoktatás :shock: vagy Kincső szokik lassan? Hát, a kezemből úgy tépik ki üvöltve reggel... de állítólag ez normális....A Lippai János Kertészeti Szakképzőbe mentem vissza dolgozni.

Katus- a beszédbe én is bízom, hogy közösségben Kincső is beindul. Ma a gyeje és szia egyre inkább használatos nála. Én almát adtam először 6 hósan, majd krumplit, barackot, gesztenyét (az igazi kedvenc volt :wink: ), répát, rizst. A Kismama naptárt követtem, a hátulján van hozzátáplálásos menetrend. Én először kínáltam kajával és utána szoptattam (én szerettem volna elválasztani 9-10 hós korára, aztán 12 hó lett belőle). És korán rizikóztattam a zabpelyhet, a köles szintén kedvenc volt, de nagyon hízlalta Nyuszit, és a narancslé is jó volt. Inni először üres kamillateát kapott.

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Képzeljétek mi történt tegnap. Balfon voltunk szüreti napokon, volt felvonulás is, többek között lovasok. Az autonk az út szélén állt, sok más autó mellett. Egyszer csak megbokrosodott egyik ló, na és kinek az autóját törte össze, hát persze, hogy a miénket. :twisted:
Tavaly is ott voltunk a szüreti napokon, akkor meg Ábel esett le egy mászókárol, kb. 2 métert.
Többet biztos, hogy nem megyünk oda.

Viol,
Ábi nem megy isibe, visszatartottam. Ő áprilisi, és juni 1-től évvesztes lenne. Én így gondolom jónak. Ha valakinek nem ez a véleménye, én azt is elfogadom.

Katus,
én jó későn kezdtem a hozzátáplálás, 9 hónaposan. Jobban mondva elkezdtem 6 hósan, de akkor nem nagyon kellett Lénának, meg beteg is volt utána, így kicsit elcsúsztunk. Én barackot adnék Marcinak, az még van friss, esetleg le is fagyaszthatsz belőle.

Anikó,
de jó neked, kicsit nekem is hiányzik a suli. :lol:

Kép

Kép
ábibaba

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?