Sziasztok!
Oroszági: Gratula a határozott mocorgáshoz
És a barátnődnek is a pocaklakójához
Várjuk őt is ide
Pepitanna: Miért lett hétfőre téve a zselés program? Csak nyugi, most már nem sok van hátra
Vumenke: De aranyos Aliz
Az első képen nagyon kajásnak tűnik
Te meg tök jó formában vagy!! Nem mondanám meg, hogy nemegész három hete (!) szültél
Én már 8 és fél hónapja, mégis akkora háj és úszógumi van a derekamon
De amíg szopizik Niki, addig van mire hivatkoznom, hogy miért tömöm magam kajával, és miért nem tornázom
Köszi az érdeklődést, feltűnt, hogy talán egy picit kevesebbet evett Niki, de nem számottevően. Ráadásul most azon agyalok, hogy én hülye lehet, hogy "éheztettem"
Eddig azt láttam, hogy amikor elég neki a kaja, akkor elkezdi eltolni a kezével a kanalat, ill. abszolút szájzár, de vigyorogva
Nagyon édes
És én itt egy-két kanál próbálkozás után abbahagytam, mondván, hogy egyértelműen jelezte, hogy neki elég. De csütörtök óta várok néhány percet, és újra megkínálom kajával. És szinte mindig eszik még!!!! Az első falatot vonakodva eszi meg, de aztán belejön. Ma pl. vacsira 140 ml vízből csináltunk tejpépet. Hagyott egy keveset. Pár perc után újra kínáltam, és nemhogy megette, de még bevágott utána egy doboz Frutapurát is
Szóval most nem elég, hogy idegeskedek, hogy milyen lesz a laboreredmény, de még ostorozom is magam, hogy éheztettem a gyerekemet
De ugyanúgy jól aludt, vidám volt, vigyorgós, szóval nem látszott, hogy éhes lenne....
Bettyna: A Szabolcs is szép név
Nekem egy picit jobban tetszik az Áronnál, de az is tök jó. Ha a nemrég feltett uh-s képekre nézek, akkor nekem jobban is illik hozzá a Szabi
Pannaanya: Hogy vagy? Régen jártál itt! Írj magatokról. Panna és Pocaklakó is jól vannak?
Cosmo: Tudom, most kicsit háttérbe húzódtál, de azért említelek téged is, nehogy azt hidd, hogy elfelejtettünk