Új privát üzeneted érkezett!

Ági - :lol: Meghiszem azt! De örülök, hogy ezek szerint nem é n vagyok könnyen kiismerhető.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!

Hú de eltünt ma mindenki.
Mi jól vagyunk, Eszter szépen fejlődik, kis zabagép, csak az a baj, hogy nincs elég tejci, így sajnos pótolni kell tápszerrel. Kipróbáltam már minden módszert de valahogy nem akar bedurrani a tejbár. Az a szerencsém a szerencsétlenségre, hogy Eszter elfogadja a cumisüveget is a tápszerrel, mert különben bajban lennék. Csak akkor van nagy sirás ha késve kerül a szájba a cumisüveg, vagy büfizni kell közben, akkor reszkessen mindenki a hangjától. :D
Hétvégén kimentünk Zsámbékra Barna anyukájához, nagyon örült nekünk. Szerencsére Eszter észre se vette hogy nem a saját kiságyában alszik, végig aludta itt is az éjszakát.
Igaz anyósom és sógornom egy kicsit kiakasztottak az okoskodásukkal. Anyós nevetne közölte is, hogy mindjárt tuti elküldöm melegebb éghajlatra, gondolom már látta rajtam, hogy egy kicsit sok amikbe beleköt. Aztán közöltem vele, hogy egyik fülemen be a másikon ki, úgy is azt csinálom ami Eszternek és nekünk jó. Persze azt nem mondom hogy nem fogadok meg tanácsot amit ő is mond, de mindent tuti nem. Szerencsére nem az a sértödő így csak mosolygott rajta.

Lamme - sajnálom hogy apukád még mindig nincs jól.

Pepitanna - hát nem semmi hogy Te is úgy jársz mint mi Livivel. De most már tényleg a vége előtt vagy totál, és már csak napok kérdése és a karjaidban foghatod a kis csöpséget.

Vumenke - ezek szerint már Ti is kirándultatok egy jót Alízzal, jól tettétek. :D Mi hazajöttünk a kórházból és a védőnő közölte hogy már másnap kivihetem levegőzni és sétálni, csak még pár hetet várjunk azzal hogy bevásárló központba vigyük. Mondjuk oda nem is terveztük, hogy oda sietünk vele először, de sétálni valóban minden nap kimegyünk mióta hazajöttünk, vagy akár csak a kertben alszik a babakocsiban ha az idő engedi. Már nincs mint régen hogy 6 hétig nem lehet kivinni.
Jó neked hogy van elég tecjit, sajnos nekem csak kevés van mint írtam fentebb. Volt olyan ismerősöm aki nagyon csunyán nézett rám, hogy tápszert is adok Eszternek, de mit csináljak már vettem szuper bogyókat (iszonyatos drágán), homeopátiás bogyókat, már többféle teát kipróbáltam, sört ittam (amit nem szeretek), rengeteg folyadékot iszok, egyszerüen ilyen alkat vagyok. Szegénykét meg nem fogom éheztetni.

Teszek fel pár képet ha sikerül.

Megpróbálok jobban visszaolvasni egy kicsit, és még írok majd. Pusza Mindenkinek

Kép Kép
toldikrisztina

Sziasztok! Kriszta! Gyönyőrű Kiscsaj Eszterke :D Többiek ne haragudjatok de baromira magam alatt vagyok.Ma voltam a dokinknál,nem jo az AFP sem.. Hétfön ismételünk vérvételen... Nem tudom mi jöhet még....
okina78

okina78 ne keseredj még el, az Afp nem 100% rossz ha rossz az eredmény! Pont ezért sem nézik más országokban, mert csak felesleges aggodalmat és rossz döntéseket okoz. Nem ő lesz az első gyermeked, így sztem nincs esélye betegségre!

Kép

Kép
oroszági

Jó reggelt!

Jöttem dicsekedni! KISFIAM LESZ!!!!!! Kis pufi-pofi, rengeteg haja és hosszú szempillái vannak és már most majd 1500 g!
Kép
Kép

Kriszta - Nagyon szép baba Eszter. A tápi miatt meg ne edd magad, a lényeg, hogy szépen fejlődik. Én ezektől az állandó beledumálásoktól már most kész vagyok! Persze, tök jól jönnek a tanácsok, de nem egyfolytában! Főleg nem kötözködve! Marad a "kétfüles" taktika. :lol:

Okina - Tudom, könnyen beszélek, de tényleg ne aggódd túl az AFP-t. Az egyik ismerősömnek a szemébe mondták, hogy Down-kóros a gyereke az AFP után, aztán felrohantak az Istenhegyire, kiperkálták az árárt a magzatvízvételnek és kiderült, hogy kutya baja a gyereknek!

Lamme - Megjött a mail! Köszönöm szépen! Azt hiszem nem csak anak a családnak küldöm el, hanem magunknak is lementem, hátha jól jön majd! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!

Okina: Sajnálom, hogy az afp nem lett túl jó :( , de ahogy Oroszagi is írja, biztos tudod te is, hogy ez nem mérvadó!! Ráadásul nem mindegy, hogy milyen idős voltál ténylegesen, amikor levették a vért. Szerintem, ha teheted, akkor a Hajdu Krisztinához menjél genetiai uh-ra. Ő kicsit fura stílusú, de nagyon penge. Ha ő azt fogja mondani, hogy minden oké, akkor az úgy is lesz :wink: Drukkolunk!!!!

Krisztina: Gyönyörűséges ez az Eszter baba :lol:

Bettyna: Gratulálok a kis kukacoshoz!!! :wink: :lol: Nagyon jók ezek a 4D-s képek róla!!! Annyira jól lehet látni a kis arcát!! Szuper!!

Hogy ne legyen teljes a hullámvölgyünk, tegnapelőtt beszart a monitorunk, s.o.s. szerezni kellett egy másikat, újabb nem várt kiadás :? De ez még mindig nem volt elég, tegnap levittük Nikit méretni, és nemhogy nem hízott semmit a két heti "megfigyelés" alatt, de még 40 g-ot fogyott is :( Helyettesítő dokinéni volt, ő azt mondta, hogy lehet, hogy a fogzás miatt van, meg is nézte, mondta, hogy látja, hogy jönnek sorban, de a biztonság kedvéért kért egy vizeletvizsgálatot. Ma délelőtt el is vittem, úgyhogy egy újabb végigizgult hétvége jön, hogy vajon mi a fenét találnak a gyereknél :( Gondolhatjátok, hogy mindenféle súlyos betegség jár a fejemben :? :( Mindig azt mondom, hogy ennél rosszabb már nem lehet, de aztán mégis :? Hol van már a legalja? :?
lamme

Lamme - Tudom, közhely a népi bölcsesség, hogy a baj csőstől jön, de az is legalább annyira igaz, hgyo 3 a magyar igazság! Hiszem, hogy Nikivel minden rendben van, csak tényleg a fogacskái miatt nem gyarapodik!!!! Ne aggódj! Vagy legalábbis próbáld meg! :roll:
Köszi a gartulációt, én is teljesen odavagyok tőle!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Helló lányok!

Néztétek az RTL-klub Reggeli c. műsorát fél 10 felé?
Spánik doktor mesélt a ctg jótékony és áldásos hatásáról!
Mire használják, miért kell stb..
Mindezt olyan komolyan adta elő, mintha nem is ő lett volna! :P :D :D
Aranyos volt, persze! :D

Mindenkivel minden rendben?

damara

Sziasztok!

Betti - GRATULA a pöcköshöz! Gyönyörú kis gombóc! :lol:

Kriszta - Nagyon nagy lány már Eszter! :shock: És milyen komoly tekintettel néz a világra! :lol:

damara - felizgattál, de nem találom az rtl honlapján a hírt... Mi pont az idő tájt jártunk nála, így nem tudom, hogy élő volt-e a felvétel. :roll:

mi - Küzdünk a türelmetlenséggel... Végig csináltuk a hetet, minden reggel uh, ctg, doki. Rengeteg várakozással. Holnap és vasárnap is. Csodazselé napolva hétfőre. :roll: :?

Kép
Kép
pepitanna

Damara - Szinte minden reggel szól a tv mellettem, áltaában az rtl, de persze ma nem! :wink:

Pepitanna - Köszi! Kitartás legrosszabb esetben is már csak 3 nap! Azt már féllábon is!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!

Hát, mi szenvedünka hasfájással, már napok óta hajnali 2-ig szenved Alizunk :(( érdekes, mert csak az esti kajától van baja (csak anyatejet kap), máskor nincs gondja. Már Infacol mellett az Espumisan L-t is kipróbáltuk, ma éjjel lesz tesztelve élesben.
Amúgy tündérke, egyre többet nézelődik, és iszonyú ütmben fejlődik. Nem mérjük csak kb. 3 naponta, de már 4300 körül van a drága :shock:

Betty: gratula a kisfiúhoz :) Név Áron akkor?

Kriszta: szuperek a mai tápszerek, ne aggódj ezen!! Különben meg, ahogy írod, tök stresszes napokat élsz mostanában, rengeteget dolgozol eszter mellett, stb. Ha kicsit elvonulnak a felhők, lehet, hogy elkezd ömleni a tejed :)
Éjszakáitok hogy alakulnak?

Okina: csak azt tudom írni, amit a többiek... egy csomó doki nem is ad az AFP eredményre, mert annyira sok mindentől függhet az eredmény.. életkor, hanyadik terhességi napon (!) vették le, stb.! ha nagyon aggódsz, irány egy fizetős genetikai vizsgálat!

Lamme szegénykém, nem jó hírek! remélem, Nikikéd tényleg csak a kis fogait növeszti, ezért nem hízott. Étvágyán észreveszel valamit?

Damara: mi sem találjuk az RTL-n, pedig a férjem infos és végigpörgette a mai adást, bizti ebben volt (nem TV2 pl?) Tök jó lenne megnézni utólag :)

Pepitanna: ne félj a zselétől, semmit nem érzel (nem fáj, stb.), viszont általában hat! Olvastad a blogon a szüléstörténetemet? Ilyen szülést kívánok Neked is, addig meg kitartást!! :D

Csajszikánk ma:

Kép Kép
vumenke

Bocsánat az elírásokért, betűkimaradásokért, és természetsen Eszter is nagybetűs... mindig ez a kapkodás :(
vumenke

sz.bettyna gratula a kisfiúhoz! A férjem látta a fotóját és be lett zsongva, hogy ő is megszeretné már nézni a mienket :D

vumenke Alíz nagyon szép kislány! A háttérben lévő cserépkályha pont olyan mint Anyuméknak!!!

toldikrisztina Eszter is egy kis tündérke! Jó látni, hogy így nőnek a csajok!

Jó hír! Tegnap voltunk barátnőmmel dokibácsinknál és még csak 6 hetes, de már 6mm a kisvalaki a hasában :D reméljük minden rendben lesz és akkor csatlakozik hozzánk, mint első gyerekes kismami!

Kép

Kép
oroszági

Vumemnke - Köszi! A név még nem eldöntött. Én szeretném az Áront, de apát még nem sikerült meggyőzni. NEki még minidg furán hangzanak az á-k egymás után. Azt meg nem szeretném, ha apa nem szeretné a kisfia nevét. Keresgélünk, keresgélünk, hátha lesz kompromisszumos megoldás. :wink: Jelenleg a Szabolcs, ami még tetszik és nincs benne á.
Alíz baba nagyon kis édes! És mennyit változott már! Remélem nem tart sokáig a pocifájás!

O.Ági - Köszi neked is. Örülök, hogy ilyen jó hatással voltunk a párodra. Ezek szerint nem csak bennünket vett le a lábunkról a fiatalúr!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!

Doki bácsi az RTL-KLUB-on volt, nem hinném,hogy élőben nyomatta, de ez egy olyan néhány perces oktatófilm volt, mint az idióta "Tömör professzor." :lol: Megnéztem én is az rtl honlapját, nem volt közte.
Toldikrisztinaszerintem sem kell aggódni és lelkiismeretfurdalással élni a tápszer ügyében.(Ugyanezt a tortúrát végigjártam,mint te, de nekem sem használt semmi csodaszer, ugyanúgy nem volt tejem)
Nálunk a védőnő egyfolytában az "igényszerintiszoptatás igényszerintiszoptatás"-t darálta, mint akit felhúztak!
Az sem érdekelte túlzottan, hogy a pici fiam a harmadik hétre nemhogy nem gyarapodott, hanem 30dkg-ot vesztett a súlyából!!!!Semmi nem maradt már a pufi-pofiból, lépnem kellett.
Nem lett semmivel sem fejletlenebb, másabb, mint az anyatejes babák és a 3 év alatt egy kezemen meg tudom számolni, hányszor volt beteg.
Szóval fel a fejjel!
:)

damara

Jaj a lényeg!
Pocaklakóm csütörtök este fél 10 óta rugdos!!!
Semmi pillangó, semmi csiki, határozottan ütlegel, aminek nagyon örülök! :D

Kép

Kép
oroszági

vumenke - Nagyon szépen fejlődtök! Nagyon szépek vagytok! :D Köszi, naná, hogy olvastam a sztoridat és akaratlanul is összehasonlítom a velünk történtekkel. Lehet, hogy holnap elsétálunk egy zserbóért... :wink:
Nektek is volt jelenésetek a professzor (?) előtt? Lányos zavaromban nem kérdeztem rá, hogy ki ő és miért van erre szükség hétfő reggel. :oops:
Ma voltunk a terhes patológián ctg-n, nulla fájástevékenység! :shock: Mit csinál ez a csaj??? Mire vár? :roll: Ma még a névnapján megszülethetne... 8)

Kép
Kép
pepitanna

O.Ági - Gratulálok a mocorgáshoz!!!!

Pepitanna - Ezt a két napot azért nehogy csak izgulással tökltsétek,ám!!! :lol: Elküldöm priviben a számom, légyszi jelezz, ha történik valami! :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!

Oroszági: Gratula a határozott mocorgáshoz :D És a barátnődnek is a pocaklakójához :wink: Várjuk őt is ide :wink:

Pepitanna: Miért lett hétfőre téve a zselés program? Csak nyugi, most már nem sok van hátra :wink:

Vumenke: De aranyos Aliz :D Az első képen nagyon kajásnak tűnik :lol: Te meg tök jó formában vagy!! Nem mondanám meg, hogy nemegész három hete (!) szültél :wink: Én már 8 és fél hónapja, mégis akkora háj és úszógumi van a derekamon :? De amíg szopizik Niki, addig van mire hivatkoznom, hogy miért tömöm magam kajával, és miért nem tornázom :P :oops: :D :D
Köszi az érdeklődést, feltűnt, hogy talán egy picit kevesebbet evett Niki, de nem számottevően. Ráadásul most azon agyalok, hogy én hülye lehet, hogy "éheztettem" :shock: Eddig azt láttam, hogy amikor elég neki a kaja, akkor elkezdi eltolni a kezével a kanalat, ill. abszolút szájzár, de vigyorogva :D Nagyon édes :D És én itt egy-két kanál próbálkozás után abbahagytam, mondván, hogy egyértelműen jelezte, hogy neki elég. De csütörtök óta várok néhány percet, és újra megkínálom kajával. És szinte mindig eszik még!!!! Az első falatot vonakodva eszi meg, de aztán belejön. Ma pl. vacsira 140 ml vízből csináltunk tejpépet. Hagyott egy keveset. Pár perc után újra kínáltam, és nemhogy megette, de még bevágott utána egy doboz Frutapurát is :shock: Szóval most nem elég, hogy idegeskedek, hogy milyen lesz a laboreredmény, de még ostorozom is magam, hogy éheztettem a gyerekemet :( De ugyanúgy jól aludt, vidám volt, vigyorgós, szóval nem látszott, hogy éhes lenne....

Bettyna: A Szabolcs is szép név :wink: Nekem egy picit jobban tetszik az Áronnál, de az is tök jó. Ha a nemrég feltett uh-s képekre nézek, akkor nekem jobban is illik hozzá a Szabi :)

Pannaanya: Hogy vagy? Régen jártál itt! Írj magatokról. Panna és Pocaklakó is jól vannak?

Cosmo: Tudom, most kicsit háttérbe húzódtál, de azért említelek téged is, nehogy azt hidd, hogy elfelejtettünk :D
lamme

Sziasztok!
Oroszági! tegnap sokat gondoltam rád! :) Egész nap takarítottam, eszembe jutottál. Valahogy olyan felemelő volt és még jól is éreztem magam.Reggeltől estig suvickoltam a lakást, mondanom sem kell reggel nem tudtam felkelni, még most is úgy fáj a derekam, mint egy sérvesnek.
Amúgy feljegyezted a dátumot? Asszem van a terheskönyvben egy ilyen oldal, ahol az első magzatmozgásokat kell jegyezni. :D
Vumenke! Ismét csak azt tudom mondatni, hogy nagyon szépek vagytok!!! :)

damara

Lamme - Köszi, nagy segítség vagy!!! Nekem is egyre inkább Szabi babás, de még bármi lehet, nem mondtuk ki véglegesen.

Szép hétvégét mindenkinek!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

damara Édes vagy! :lol:

sz.bettyna Kérdezzétek meg a babát melyik név tetszik neki jobban! Egy ismerősöm így választott, az egyik névre ficánkolt a gyerek a másiknál nem mozdult, így a ficánkoláskor hallott nevet "választotta".
Nekem is a Szabi jobban tetszik!

Kép

Kép
oroszági

sziasztok!
Gondoltam benézek, hátha kibújt már Panni. Remélem, minden úgy alakul a szülésnél, ahogy Pepitanna szeretné.

Lamme: nagyon nagyon nagyon köszönöm, hogy gondoltál rám :) Jól esik!!! Kívánom, hogy Apud állapota javuljon és a lányokkal se legyen gond. Mikor lesz eredmény? Szerintem nem követtél el hibát. Ha nagyon éhes lett volna a lánykád, egészen biztos jelzi Neked!

Okina: remélem, hogy a második vérvétel, vagy legalábbis az UH után majd jó híreket kapsz. Tudom, hogy hiába mondom én is, hogy mennyi minden befolyásolhatja az AFP eredményét (vérzés, túlsúly, idegesség, táplálkozás...), ez ilyenkor nem nyugtatja meg az embert. Drukkolok, hogy minden rendben legyen. Várjuk majd a híreket!!!

Kriszta, Vumenke: csodaszépek a csajok!!!! :)

Bettyna: gratulálok a helyes fiúcskához, úgy látszik most jön a fiús időszak :wink: Nekem mindkét név tetszik.

OÁgi: örülök, hogy már érzed a Babát :)

Én pénteken kiakadtam megint a védőnőn. Így 3,5 hónap után is zaklat még és állandóan feltépi a sebet. Férjemnek elege lett mikor arra ért haza, hogy én már meghint zokogok, így elintézték Anyummal, hogy többé hozzám se szóljon. Nekem nem volt erőm. Mint kiderült, olyan papírokat kér tőlem, amit 15 éve megszüntettek. Azt is megtudtuk, hogy már más is tett rá panaszt és bár nincs szabad védőnő választás (?! ezen meglepődtem), én kérhetem magam majd máshoz ezek után :)
cosmopolita

Cosmo - Köszi! Rettenetesen sajnálom ezt a védőnős dolgot!Ki nem állhatom az ilyen emberket! Empátia nulla! :twisted:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!

Köszönöm az aggodalmat Tőletek!
Elmúlt napok fejleményei: szörnyű volt a múlt hét. Rengeteg, értelmetlennek tűnő várakozással. :evil: Szombat és vasárnap is kellett ctg vizsgálat. De már pénteken abban maradtunk a dokinkkal, hogy a vasárnap esti zselés program csússzon hétfőre, mert akkor reggel még meg tud mutatni a főorvosnak. :roll:
Aki a vizsgálat első pillanatában azt kérdezte, hogy mire várunk még??? Baba nagy és lent a buksija, kockázati tényezőt a terhességi diabétesz is fokozza, igy a zselé használatát, alkalmazását sem javasolja. :roll: Hosszabb időt vesz igénybe, folyamatoros monitorozás izgalmassabbá teszi... Tehát szerinte az a lépés ki is maradhat.
Pityergés közepette sikerült dokinkkal rövidre zárni, hogy akkor legyünk rövid, lényegre, biztonságra törőek. Már kezemben a szülészeti kórlappal és a beleegyező nyilatkozattal várom a 18h-t, mert fél7-re várnak a harmadikon... :? Hát nem ilyennek képzeltem, álmodtam meg... :oops: De jöjjön, aminek jönni kell 9 nappal a kiirt dátum után.
Azt hiszem, már feldolgoztam az új élményt, megyek pakolászni, bár már miknden egyben. Nna, múlatom az időt valahogy! :? :oops:
Holnap majd Laciapu bejelentkezik, addig is jól jön minden drukk! :wink:
Köszi Betti a számot, mentettem!

Kép
Kép
pepitanna

Pepitanna A lényeg! Estére már Anyuka leszel és ez fantasztikus! Egy percig se bánd, hogy nem az álmaid teljesülnek most, vagyis dehogyem! Teljesülnek csak más formában és a végeredmény a legfontosabb! Egész nap gondolok Rátok és este is nagyon fogok! :D

Kép

Kép
oroszági

Pepitanna - most jól értem, hogy akkor császár lesz? Ha igen ne sírjál, bár én is elsírtam magamat, hogy nem szülhetek természetesen, de Eszter és a saját érdekembe beláttam hogy így lesz jó. Gondolok majd rád este, bár minden nap eszembe vagy, hogy valyon túl vagy e a nagy napon, már azért is szerettem volna feljönni egy kicsit a fórumra. Eszer megszületése óta nem sok időm van internetezni, vagy is nem is miatta mert ő nagyon jó baba, hanem azóta a szüleimet kell istápolni, mikor hazajöttünk anyukámat műtötték, most sincs valami túl jól, péntek óta meg apukám van megint kórházba, így zajlik az élet rendesen.

Cosmo - sajnálom hogy ilyen tapintatlan védőnőd van.

Lamme - tuti nem lesz semmi baj. Azzal meg végképp ne idegesids magadat hogy éheztetted Nikit. Ha éhes lett volna, tuti sír, vagy rosszul alszik szerintem. Nyugi és minden rendben lesz. :)
Apukád jobban van már?

Sz.bettyna - gratulálok a kis tököshöz. Végre beindulnak a fiúk is a topikon, legalább lesznek udvarló jelöltek. :D
Hogy halattok az átalakitással?

Vumenke - nagyon szép Alíz, olyan édes ahogy alszik.

Oroszági - de jó hogy már így érzed a kis tököst. Irigyellek egy kicsit, én nagyon élveztem kismamának lenni, bár most már ezt az állapotot se cserélném el :D

Okina - mint a többiek is írták ne keseredjél el. Az egyik barátnőmnek is azt mondták hogy rossz lett az eredménye elküldték a SOTE-re, aztán kiderült semmi baj, tök egészséges babája van.

Most hirtelen ennyi fért bele, de még megpróbálok jönni, és teszek fel majd új képeket. Gyönyörüségem alszik éppen, de nekem már megint ott van halomba a vasalni való, már azon gondolkoztam valakinek inkább fizetek csak valaki vasaljon ki helyettem.
Pusza Mindenkinek, jók legyetek.
toldikrisztina

Sziasztok!

Bocsi, most csak Pepitannának írok, aztán este majd a többieknek is :)

Pepitanna: Oroszági tök jól megfogalmazta, nem is fűzök hozzá semmi pluszt :) Legszebb álmod teljesül ma, megszületik a kisbabád!!! :wink: Ugyan nem az álmaid szerint, de a lényeg a biztonság és az egészség!!! Ettől sem a babád, sem te nem lesztek kevesebbek!!!!!!! Szuperek vagytok és lesztek!!!!! Drukkolunk ezerrel!!!! :wink: :D Várjuk a híreket :wink:
lamme

Pepitanna: nagyon drukkolok Nektek, este majd gondolok Rád!

Csajok: köszi az együttérzést, sajnos nem a védőnő az egyetlen, akiben nem volt egy csepp együttérzés sem.
cosmopolita

Jaj-jaj, félreérthető voltam :)

Ma este fél 7-kor csak "befekszem", de holnap reggel fél 9-kor velem kezdik a napi programot...

Puszi mindenkinek, nagyon köszi!

Kép
Kép
pepitanna

Sziasztok! Pepitanna!!Drukkolok neked holnap de ne félj a császártol nekem már volt kettő és ahogy hallom némelyik szülés jobban fáj!!Vumenke! Nagyon szép baba!!!!Csajok!!! Mindenkinek köszönöm a biztatást,remélem nem lesz gond,ma voltam kedvenc doki bácsinknál holnap hivom az eredmény miatt aztán jövöhéten uh Hajdu drnőnél utánna sms doki bácsinak....Majd jövök még csak a lányom csokolgatja a kezem ugy meg nem lehet irni! :P :D
okina78

Sziasztok, itt Laciapu :)

gyerekfronton még sehol semmi, csak egy kis plusz izgalom.

Bevittem a párom este fél 7-re, kapott szobát a 3. emeleten, de amíg elvitték a szülőszobára ctg-re, kirabolták.

Elvitték a pénztárcáját minden irattal :(

Úgyhogy aki a MÁV-ba készül, vagy ne vigyen semmit, vagy őrizze, de nagyon!

Most értem haza éjfélre, kellemes esti bulink volt két fiatal rendőrrel :)

üdv, L.

Kép
Kép
pepitanna

Pepitanna,Laciapu!

Nem semmi ez a bunkóság, hogy már szülni sem mehet biztonsággal kórházba!!!! :shock:
Kívánom,hogy életetek értelme kárpótóljon minden negatív élményért!!!

damara

Pepitanna, Laciapu: Ez nagyon durva :evil: Amúgy is undorító dolog lopni, hát még egy kórházból, szülészetről :evil: Fú, tök pipa lettem :evil: De a lényeg, hogy már valószínűleg a kezetekben tartjátok Pannát :D Sokat gondolok rátok reggel óta :) Gondolom a többiek is innen a fórumról :D Várjuk a híreket :wink:
lamme

Pepitanna, Laciapu Ez engem is nagyon felháborít, ki a fene megy be a szobába abban az időben?! És a szobatársak hol vannak ilyenkor?!

Mostanra biztosan babáztok, úgyhogy nézzük szép szemmel mai napot (is)! :)

Kép

Kép
oroszági

Pepitanna, Laciapu - JÉZUSOM!!!!! Ez nagyon gáz!!!! Vagy tudjátok mit, mi lenne, ha úgy próbálnánk felfogni a dolgot, hgoy így legalább lesz mit mesélni Pannának! Ilyen kalandosan nem sokan születnek! :wink: Remélem, hogy ezután a malőr után már simán ment minden és most ti vagytok a világ 2 legboldogabb embere!!!!

Kriszta - Köszi! Már festenek ezerrel, ha jól szárad, akkor ma végeznek is. Hétvégén jönnek a szüelim megcsináljuk a kisszobát is illetve a fiúk, mi meg takarítunk! Természetesen fejben már bútorozok! :wink: Hogy vannak a szüleid? Ugye már legalább egy kicsit jobban! :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Pepitanna kislánya Panni 9.56-kor 53 cm-el és 2630 g-mal megörvendeztette szüleit!!!! :lol: :lol: :lol:
Részletesebb beszámoló majd tőlük!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Pepitanna, Laciapu: Gratulálunk Pannához!!!! Sok boldogságot és jó egészséget kívánunk!!! :D :lol: :lol:

Bettyna: Köszi a híreket :D
lamme

Pepitanna, Laciapu! Hatalmas gratula a pici lányhoz :!: Nagyon várjuk majd a beszámolót és a fotót Panniról. :D
cosmopolita

Sziasztok,

köszi a gratulációkat, bár én igazából csak annyiban vettem ki a részem az egészből, hogy amíg Annát varrogatták, addig félórácskát egyedül babáztam :)

Minden jól ment, a műtétet ugyan fél 9-re ígérte a doki, de közbejött valami fontosabb, így egy órát csúsztunk.

A spinális érzéstelenítést már láttam a "gyerekszoba" ablakán át, gyakorlatilag a szemem előtt zajlott a műtét. Párom jól viselte, néha összenéztünk, puszit dobott, kacsintott :)

Aztán jött Pannika, akit rendbe tett a néni, majd a kezembe nyomta, s elment.

Amíg Annát varrogatták, addig én babáztam, felhívtam minden nagyszülőt, hogy hadd hallják a baba nyekergését (mert sajnos még nem tud beszélni... szerencsére az üvöltést is kihagyta egyelőre :)

Ennyi... próbálok képet feltölteni, ha sikerül...

puszi, Laciapu

Kép
Kép
pepitanna

Kép Pannika 1

Kép Panni 2

Kép
Kép
pepitanna

Pepitanna, Laciapu - gratulálok a kicsi lányhoz, nagyon szép baba. :) És persze Annát puszilom, minden jót kívánok Nektek, és persze jó egészséget az egész családnak, Annának pedig sok tejcit.
Nagyon ügyes apuka vagy, hogy ilyen hamar képeket is tettél fel, és már a vonalzót is lecserélted.
A tegnap este dolgot pedig nagyon sajnálom, nem semmi milyen gátlástalan emberek vannak, van merszük a kórházban is lopni.

Betty - neked pedig köszönjük a gyors infót.
Köszönöm kérdésedet apukámat ma hoztuk haza a kórházból, elég jól van, de már csütörtökön megint vissza kell vinni kontrolra. Egy kicsit nevetséges, hogy ma engedig haza és már két nap múlva vihetjük vissza.
Anyukám már jobban van, de még azért nem jól. Elég hamar elfárad, és napközben többször ledöl, ami nem igazán volt rá jellemző, de inkább pihenjen és gyógyuljon meg rendesen, igazából hétvégén tudjuk meg az eredményt, remélem nem lesz semmi baj.

Képzeljétek ma voltunk tanácsadáson Eszter 4290 g, mondták hogy nagyon szépen fejlődik. Teszek fel képet ha sikerül.

Pannaanya - veletek mi van, én se sokat tudom mostanában jönni, de ahogy visszanéztem Te már nagyon régen nem voltál. Remélem nincsen semmi baj?

Kép
toldikrisztina

Kép Kép Kép
toldikrisztina

Laciapu - Köszönjük a képeket és agyors beszámolót! Gyönyörű a pici lány! Vigyázzatok egymásra! Sok-sok boldogságot és tejcit kívánok így is!

Többiek - Nincs mit! :wink:

Kriszta - Nagyon szorítok, hogy csak jó híreket kípjatok a hétvégén! Eszter nagyon édes! És már milyen nagy! Cukik nagyon apucival!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

kípjatok=kapjatok :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!

Pepitanna, Laciapu: Köszi a gyors infókat és a képeket!! Gyönyörű Panni!!!! Milyen édes kis fürtös haja van az első képen :D Én is észrevettem, hogy a vonalzó is aktualizálva van :D Sőt, apás vonalzó :wink: Nagyon jó :) Anna vagy Panna a hivatalos neve?

Kriszta: Eszter is annyira szép!!! Ahogy a kis kezére támaszkodva alszik, olyan babás :D:D Meg a kiságyas képen is nagyon aranyos!!! Na meg ahogy elaludt apa vállán!! Szóval az összes nagyon jó!!! Ő is nemrég született, mégis már milyen nagy :D Jobbulást kívánok szüleidnek!!

Pannaanyát én is hiányoltam már néhány napja. Remélem én is, hogy minden rendben van velük!

Képzeljétek, voltunk a gyerekorvosnál (még mindig a helyettesítős volt), és öt nap alatt hízott Niki 180 g-ot :lol: A lelete ugyan nem lett teljesen negatív, de azt mondta rá, hogy ez annyira minimális bibi, hogy ezzel nem kell foglalkozni :D Úgy megnyugodtam halljátok!!!!
lamme

Szia Lamme...

Pincési Panni a becsületes neve, csak hogy teljesen alliteráljon Laciapuval :)

üdv, L.

ui.: apás vonalzó csak anya hazaérkezéséig él, mégis hülyén mutatott volna a régi, "talán ma születek meg?" jelzéssel :)

Kép
Kép
pepitanna

Sziasztok,

Ez már csak ilyen, állandóan elveszek valamiért... Most a netünk szűnt meg egy időre, mert bénáztak, de mindegy, ma délelőttől már megint él, úgyhogy visszatértünk a "virtuális társadalomba". :D

Annyit írtatok, hogy hűha.

Lamme, remélem, Niki jól van, anno ebben a korban nekünk is volt egy másfél hónap, amikor nem gyarapodott a gyermek, de a mi dokinénink azt mondta, hogy ebben semmi kivetnivaló nincs, ha jókedvű mellette, csak figyeljük, hogy azért ne fogyjon (karakteresen). Aztán megint elindult benne a zabálóka, úgyhogy most megint bélpoklos. :D

Cosmo, az a védőnő nem Katalin véletlenül?

Pepitanna és Laciapu, nagyon gratulálok. Helyes bébi. A zsebeshez meg nem tudok mit mondani, a levegőm is elfogyott hirtelen, annyira felhúztam magam. Lényeg, hogy a bébi és Anyukája jól van.

Nálunk alapvetően minden rendben, csak néha szeretném, hogy valaki vegye már át picit a bébimet, hogy kiegyenesíthessem a gerincem, mert marhára utálom, hogy fáj... :( Ráadásul a Rennie-gyár nyugodtan ideköltözhetne a házba, elfogyna minden termék, és még a szállítást is meg lehetne spórolni, annyi savlekötőt zabálok, hogy a teljes termést fel tudnám használni... De majd túlleszünk ezeken is.

Bocs, most ennyi fért bele, megyek, megetetem a bélpoklosomat, mert már nagyon vonyít, meg jön haza Apjuk is, őt is el kell látnom. :D

Holnap délelőtt jövök, és pótolom a többi mulasztásom. :D

Addig is mindenkinek minden jóóóóót, kellemeset és hűvöset! :D
Ági

KépKép
KépKép
pannaanya

Pepitanna, Laciapu! Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok! Annyira meghatódtam már megint! Panna tényleg olyan mint egy kis PöttömPanna, annyira édes! :)
Most mégjobban besózódtam hogy legyen már december!

puszi és sok tejcit!
Ági

Kép

Kép
oroszági

Pannaanya: örülök, hogy hallunk Rólatok :) A védőnő Zsuzsa. Katalin se jobb?
Nem kaptál ma tőlem sms-t? Ha nem, akkor nem tudom kinek küldtem :oops: :lol:
cosmopolita

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?