Hali!
Itt vagyok.
Nita: Bocsi, de tegnap nem voltunk itthon. Elmentem körzeti dokihoz, még a XII.kerületbe ahol laktunk. Ki akartam magam íratni táppénzre, mert a Bömi 10.-én múlt 2 éves és gondoltam nem igénylek GYES-t csak már táppénzt stb. Mivel nyaralni mentünk és csak most tudtam elmenni, nem tudtak már visszamenőleg kíírni csak hétfőtől, úgyhogy kb 15 napra igényelnem kell GYES-t hogy ne legyen kieső időm. Utána meg igényelhetem a táppénzt
Aztán meg végre talán véglegesedik a háztervünk, úgyhogy elmentünk a tervezőkhöz megnézni hogy állunk.
Talán jövő hét elején be tudjuk adni engedélyeztetésre.
És végül elvittük szerelőhöz az autót, mert az egyik kereke nyikorog egyfolytában, de nagyon durva módon. Attól féltem mindíg, hogy elhagyom valahol út közben.
Hát az is nagy élmény volt. Emiatt a bombamizéria miatt képtelenség volt a városba közlekedni tegnap
Kb. 9-re értünk haza, már tiszta hulla voltam.
Hétfőn voltam nőgyógyásznál is. Azt mondta látszik, hogy nemrég szültem már. Mert valami már felpuhult, meg egy nagyon picit a méhszály is kinyilt, de még a méhnyak vastag. Úgyhogy augusztus második fele előtt biztos nem lesz baba.
De nem is baj, mert a kisruháka még ki kell válogatnom, meg kimosnom. Összeállítani a dolgokat stb.
Apróka: te is mentél dokihoz ugye? Mit mondtak neked?
Csucsu: túrógombóc, megint csak azt tudom mondani, hogy nyami
Ha nem tegnap ettünk volna szilvásgombócot biztos én is nekiállnék csinálni egy adagot.
De így jövőhétre hagyom, addig meg ehet a fene. Nem vagyok kívánós, de ha valaki megemlít valami kaját, és arra rákattanok akkor előbb utóbb meg kell csinálnom, mert nem felejtek
Pusza
Szilvi