Dorka!
Igen, talán tényleg bántam, hogy nem jött össze. Most igazán nem lett volna jó.. ugye mi is betegek voltunk, és már javában szervezni kell a lagzinkat is..
Szerinted mekkora bajt jelentene, ha pont most sikerült volna a fogamzás? Már úgy értem, hogy pont akkor voltam beteg, mikor elméletileg a peteérésem volt. Ha lett volna valami, szerinted mekkora esélye lett volna rendellenes fejlődéshez?
De látom nálatok is zajlik az élet ezerrel
. Sebaj, előbb-utóbb összejön.
A csomó nekem is kisebb lett mára. Úgy értem, hogy ott van, ahol elméletileg egy ér fut. De nem úgy néz ki, és érzésre sem olyan, mintha visszér lenne..szóval nem tudom. Meglátjuk, ha továbbis javul, akkor biztos csak megütöttem.
Remélem sikerülnek a vizsgáid!!
Gi!
Tiszta szívemből mondhatom, hogy csodállak!! Én fél évig keltem éjszaka, de már az első két hónap megviselt.. Úgyhogy én sajnos nem vagyok ilyen alkat.. Bár a puding próbája az evés
.
Jajj, de jó nektek, hogy mindig mentek valahová! Mi itthon tespedünk állandóan
. Még autónk sincs, ezért a legnehezebb piknikezni menni
. Pedig én szeretnék nagyon. Imádok kirándulni! Az egyetlen hétvégi programunk hogy ott ülünk drága apósoméknál..
Elképzelhetőnek tartom, hogy a lánykám anyáskodna, mert láthatóan imádja a gyerekeket. Biztos írtam már hogy a házunkban és a lakótelepen nagyon sok korabéli gyerek van. Ha találkozunk velük mindig megsimogatja őket, odaadja a játékát.. de lehet, hogy ha 24 órán keresztül ott lenne egy baba, az már féltékenységet váltana ki..
Zita!
Szia
. Elcsépelt, de én is csak azt tudom mondani, mint a többiek.. Próbáld úgy elterelni a gondolatodat, ha máshogy nem megy, hogy olyan negatívumokra gondolsz, amivel egy gyerek jár. Nem tudom, hogy első baba lesz e, de úgy vettem ki hogy igen.. így kicsit nehezebb. Csak mert ha már van egy, akkor bele tudod élni magad egy jó kis hisztis, nyűgös, fogzós napba. Vagy éppen abba, hogy már egy éve nem tudsz elmenni egyedül otthonról, vagy kettesben a férjeddel..
Talán az is használna, hogy ha tartanátok egy hónapot hogy nem próbálkoztok. Valahogy el kellene érnetek, hogy a szexről ne egyből a babagyártás jusson eszetekbe. Csináljátok máshogy, máshol!
Sok szerencsét! És gyere gyakran!!
Beszti!
Végülis, amíg erősebb a "nem akarok negatív tesztet látni" érzés, mint a kíváncsiság, addig jó. Én megőrülnék a kíváncsiságtól
.
Tünetmentességben teljesen megegyezünk. Bár talán a második babánál már tudnám mikre és hogyan figyeljek. Igaz viszont, hogy minden gyerek más. Lehet, hogy a másodikkal végighányom majd a 9 hónapot..
Linato!
Nem tudom miért van így, de nálunk is a lottónyeremény függvénye a négy gyerek
. Bár az uram ötöt szeretne.. Én be is vállalnám, de nem hiszem hogy lenne rá keret
.
Lani!
Nem is csodálom,h ogy elkeseredsz.. Szerintem ez mindannyiunkkal így van havonta egyszer
.
Erről jut eszembe! Bellanáról tudtok valamit? Mostanában nem láttam "nyomait". Remélem jól vannak!
Beatrix!
Miért írod, hogy "Mi még jócskán előtte állunk a baba projectnek"?
Szerintem közülünk senki nem kicsinyli le a problémádat!! Emiatt ne aggódj!! Nekem pl. semmi ilyenen nem kellett eddig átesnem. Persze nem csak én vagyok a topikban
.
Sajnos pont ezért nem tudok segíteni a problémádon
. Viszont ötletként tudom mondani, hogy nézz be a
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/show.cgi?tpc=275&post=227439#POST227439 topikba, ott biztosan tudnak neked segíteni!
Persze ez nem azt jelenti, hogy el akarnálak küldeni!!! Gyere sokszor!!
Most ennyi, kimerültem
. Lehet letámadom apukát. Bár elég morcos, mert nem csináltam neki vacsit..
Betti