Csi,
bocsi, most vettem csak észre.
"Ez stimm. Igenám, de van néhány kérdésem (nem röhögni)
Milyen hőfokú sütőbe teszem?
Milyen hőfokon sütöm?
Mennyi ideig sütöm?
A díszítést rá kell-e szárítani sütőben, vagy elég a levegőn hagyni megszáradni?
Hmm. Azt hiszem, több kérdésem nincsen
Esetleg még annyi, hogy mivel lehet házilag színezni a tojásfehérjét? Nincsen ételfestékem
Csi "
Szóval én légkeverésesben min. 10 perc előmelegítés után 170-180 fokon sütöm. A heti adagot most úgy csináltam, hogy nagyon vékonyra kinyújtottam, ezt csak 6-8 percig szabad sütni, ellenkező esetben olyan lesz mint a keksz, bár úgyis nagyon finom, Gáborral két nap alatt befaltuk. nem baj, rámfér, az összes ruha lóg rajtam, a karácsonyi szép ruhámat, sem tudom, hogyan fogom magamra kötözni..O
Szóval nagyon hamar megsül.
Díszíteni sima tojásfehérjével, rányomhatod mielőtt beteszed a sütőbe, vagy mikor már majdnem megsült, még 2 percre visszadugod.
próbálgasd ki. Én most próbáltam piros ételfestékkel színezett tojássárgájával, tojásfehérjével. Vastagabbra hagytam, vékonyabbra. Az sem mindegy mekkora formád. csinálj egy próbaadagot (pl. csak a fele hozzávalókból) és akkor ha nem sikerül se fogod sajnálni, bár tuti lesz olyan, aki megeszi, télleg nagyon fini.
Jucus,
megkaptam ahópelyheket, írok mélt, köszönöm szépen. Annyira szépek.
Lányok, tegnap alkottam szalvétás képeket, egész jól sikerültek. Elvittem a suliba, majd ha nem felejtem el, elfényképezem, felteszem. De ezeket csak műszaki rajzlapra csináltam, gipszezni még azóta sem volt időm, pedig már minden megvan. Meg azt hiszem bátorságom nincs hozzáállni.
Ti láttátok mennyibe kerülnek a készen vásárolható koszorúk, meg díszek? Iszonyú...Én csak ámulok és bámulok...Jó, hát tényleg nem occsók az alapanyagok, de azért kicsit túlzás nem (6000,- egy adventi koszorú...)?
Majd visszaolvasok, most megyek matrizázni.
Ágci