Kati,
Kiri, sajna nekem nem jó a csütörtök
(leveszik a fogszabályozómat 2,5 év után, ezt azért nem hagynám ki
)A péntek már jó lenne, de az meg Kati,Neked nem.
Hajni, Marcival beszélj erről a halál dologról, mert tényleg bennük maradhat sok minden feldolgozatlanul, ami később üt vissza. Rendőrgyermek
Cipő, én nem adok rá, amíg nem jár. Kivéve, ha hideg van és a babakocsiban ül, de akkor lábmelegítés célzattal. Bentre majd szandit tervezek, ha már biztosan jár, és B-ből kiindulva (neki ugyebár gágog rendesen), megelőzésképpen Ábelnak is Salus márkájút (de más is bizti jó,ami jól tartja a bokát).
Kiri, Apa nagyon ügyi a 4. hellyel! Gondolom az eredmény nagyban köszönhető a szurkolótábor biztatásának
Járássegítő ügyben veled értek egyet, hadd másszon az a gyerek!
Zsu, Panka édi, mint mindig. Azért a villáskulcs nem korai még neki? Vagy rá bíztátok a szerelnivalót?
Anyatanya. Ha azt mondjátok, h egy-kettő-há... menjünk, én már ott is vagyok, mert tudjátok, bosszús vagyok a babanetre.
Mogyó, és az a nagyközönség előtt nem látható, olyan titkos topik? Izgi...
Andi, harisnyát mintha láttam volna a Kenguruban, de nem százas. (lehet, h télen láttam?
) Padlizsános zsonglőrök
Ma Ábel is formabedobott, csak az volt a baj, h B fűzősjátékából csórt egy darabot,ami meg pici, így arra értem be, h Anyukám már a szájában kotorászik. Tanulság: a nagyobb gyerek csak babajátékokkal játszhat!