Sziasztok lányok!
Tegnap megjöttünk a Balatonról, hát nem volt valami hipre-szuper időnk, de azért nem is panaszkodhatunk. Első két nap iszonyatosan fájt a gyomrom, úgyhogy nem voltam valami partiképes állapotban, de azért elmentem mindenhova a többiekkel. Hétfőn még esett egy kicsit az eső, kedden már csak pont akkor, amikor a gyerek aludtak, szerdán javult, csütörtökön meg már fürödni is tudtak a gyerekek. Hihetetlen, hogy ezeknek a gyerekeknek semmilyen víz nem tud hideg lenni. Bár ha visszagondolok én sem voltam más ennyi idősen. Hárman voltunk anyukák 4 gyerekkel, hát azért hosszú távon fárasztó, habár tavaly is voltunk és ahhoz képest már sokkal jobban kezelhetőbbek és jobban elvannak együtt is. Az egyik csajszin azért felhúztam magam. Két szoba volt az egyikbe a tulaj barátnő aludt a két gyerekével a másikba meg én a fiammal, meg a barátnőm a lányával. Az elaltatások tök simán mentek, én mindig énekelek a fiamnak kb. 4 dalt és azalatt be is alszik, a kislány a csöndben utána meg magától el tud aludni. De egyik nap a reggeli ébredéskor az én 7-kor kelő fiam felmerészelt kelni fél 9-kor és kereste az apukáját. Na erre a kislány is felkelt és tiszta nyügi lett. Az anyja meg felháborodottan mondta a fiamnak, hogy jó lesz ha legközelebb háromszor meggondolja, hogy mikor kelti fel a lányát, mert így most szenvedhet vele egész nap. Az viszont nem érdekli, hogy az ő lánya minden délután ordítva ébred 1 óra alvás után, és felkelti az én fiamat aki mondjuk 2-3 órát szokott délutánonként aludni.
Ja meg a másik ha az én fiam hisztizik és nem akar valahonnan eljönni, és szeretném szépszóval rábírni, hogy jöjjön, mert mondjuk nem akarom nagy hassal cipelni, akkor tiszta ideg, hogy várni kell, meg a sarkára kell állnia az embernek, de ha az ő lánya veszi el egy kislány papucsát és nem akarja levenni, arra másfél órát várni kell hogy leimátkozza róla és még egy másfelet amíg hisztizve elér az autóig, és utána megdicséri, hogy milyen ügyes volt, meg hogy gratulál neki amiért egyedül eljött odáig. Hát a Bömi is eljött volna az autóig másfél óra alatt az biztos. Engem nem zavar ha valaki szól dolgokért vagy nevelési tanácsokat ad, de azt már nem szeretem ha úgy adják hogy közben más is ugyanazokat a dolgokat csinálja amikért engem kioktat. Na mindegy, bocsi, hogy ezt így leírtam, de nagyon idegesített. Amúgy szupi volt, voltunk cirkuszba, ami meglepő módon tök lekötötte a gyerekeket, pedig nem is voltak állatok, meg Tapolcán halastavakat nézni, csúszdáztak nagycsúszdán stb. Szóval a kisebb súrlódások ellenére tényleg jó volt.
Ma mosok ezerrel, mert holnap megyünk még Bogácsra egy hétre, aztán befejeztem a mászkálást, és készülök a babócára.
Tiszta ideg vagyok, jövő hét elejére már megint rossz időt mondanak. Majd akkor lesz nyár ha itthon dekkolok.
Nóri helló, jó hogy hazajöttél egy kicsit, egész felizzítottat a topicot
Anyukádnak nagyon örülök, csak így továbbbbbbbb.
Csucsu: hát aztán nálatok is mozgalamas az élet. Vendéggyerek nálatok, bejárod a fél országot, aztán meg meg megint vendégsereg
de így jó legalább nem unatkozik az ember.
Jó sütés főzést.
Apróka: emiatt a frontok miatt én is parázok, hogy előbb jön a baba, ráadásul a dokim is azt mondta még a múltkor, hogy nem csodálkozna ha előbb megjönne, mert rövidebb a méhnyakam mint kéne. Ráadásul az egyik havernőnk is 35 hétre szült a múlt hónapban. Mielőtt a dokim mondta eszembe se jutott, hogy előbb szülhetnék, a Bömit is túlhordtam egy héttel, teljesen abban a hiszemben voltam, hogy most sem lehet másként. Hát majd meglátjuk.
Tényleg jól álltok a dolgok beszerzésével, most már jöhet a babóca
Nekünk nem kellett beszerezni most gyakorlatilag semmit, mert az első gyerek után már minden megvan. Bár a kocsiülésünket kölcsönadtam amit most kaptunk vissza és kiderült, hogy letört róla egy pöcök, és most meg kell néznem, hogy így is be lehet e kötni. Ha nem szörnyen mérges leszek. Tök gáz helyzet, most fizettessem ki, vagy vegyek én megint 30.000-ért egy újjat
Mi a Táncsics Mihály utcában lakunk. Az is régi rész. Kb három utcányira tőletek
Nita: mizu? hogy van a kis Máté?
Na pusza mindenkinek
Szilvi