Sziasztok!
Ez a mai időjárás...Csupán 2* húztam ki ma a hajam, és mire beértem melóba, a frufrum széle kikunkorodott.
Úgy néztem ki, mint anyám anno a 70-es években. És ezt ki kellett bírnom egész nap. Hülye hullámos haj!
Viri, köszi a képeket! Kende még mindig gyönyörű!!!! Amúgy még a másik topicból Márti Huniján szoktam elájulni, írtó szép kisfiú ő is!
Én ahogy észrevettem, fiú párti vagyok, mégis úgy érzem, hogy lányom lesz. Nálunk megvannak a nevek, ha lány, akkor Natasa, ha fiú, akkor Márkó lesz. Ezeket kb. egy éve találtuk ki Apával, és eddig mindenki el volt ájulva tőle, hogy milyen klasszak, főleg a Natasa, és főleg Apa vezetéknevével, nagyon jól illik hozzá és jól is cseng. Csak már adhatnám valakinek....
Én a 22. napomon vagyok, kb. 8 nap még a nem várt mensiig.
17. nap körül volt a pé az ovuteszt szerint, de nem vagyok benne biztos, mert még mindig tojásfehérjém van, kb. 10. napja egyfolytában.
Utánaolvastam, és azt írtják, hogy pé után is lehet 3-4 napig. Fene tudja, fáj a pocakom, feszül nagyon, meg a mellem is, de én már nem hiszek a jeleknek, mert 2 hónapja is becsapott a testem, és nagyon nagy csalódás volt.
Majd kiderül. A lényeg, hogy márcsak 2 és fél hét a nyaralásig!
Lilla, ne izgulj, annyira azért nem borítják fel a hormonháztartásod. Amúgy meg kit érdekel, ha baba lesz a következménye, nem?
Sikerülni fog!!!!!!!!!! A dokis sztorid nem semmi, de látott már különb eseteket is, gondolom megérti az aggódásod!
Era, már nagyon kivi vagyok a házatokra!!! Lilla, rajtad a világ szeme!
Anda, én el szoktam menteni a Worldbe az irományomat, mert sokszor nálunk is megszakad a kapcsolat. Onnan meg csak ki kell másolni.
Ildi, nem is tudtam, hogy Berci teljes neve Bercel.
Én sem hallottam még erről a névről, de tetszik, egyedi nagyon.
Ági még mindig nem került elő....és másik topicban nem kereste valaki? Hátha kismamisban ügyködik...