Sziasztok!
Szia Virág!
Örülünk Neked is,gyere bátran.
Nagyon rendi volt Nálatok az Fhb. HAladtak a korral. Egyébként lehet, hogy kezdenek rájönni,hogy ha rugalmatlanok maradnak, akkor elvesztenek ügyfeleket, mivel híre megy azért a dolgoknak.
Drukkolok Nektek is tesóügyben. Kisfiatokat hogy hívják?
Lilla: Örülök, hogy épségben hazaértetek a nyaralásból. Kipihentétek Magatokat. Most egy barátnőmék vannak Olaszországban.
Hát, majd talán jövöre megyünk külföldre, (vagy nem, ha jönne egy tesó.
)
Nektek holnap kell menni az eredményekért? Vagy később valamikor?
Drukkolok hozzá.
Era: Sajnálom a pirit.
új hónap indul, majd most sikerülni fog.
Anda: Hogy vagy? Gyógyulgatsz? Én is rosszul voltam mostanában, de valószínűleg megvan az oka. Mindjárt leírom.
Alma: Merre jársz?
Ági?
Hű egyre többen vagyunk, gondolkodnom kell, kit felejtek ki.
Szóval úgy jártunk, hogy néhány éjszakája, nagyon rosszul vagyok.
Nem is tudom leírni mi bajom, levegőt is rosszul kaptam,szivem is gyorsan vert. de nem fulladás jellegű. Nem tudom leírni.
Ezzel párhuzamosan kintről valami hígítószag jött be. Már csukott ablaknál aludtunk, nem is mertem szellőzetni, csak a büdös jött be. A szomszédban felújítanak,gondoltuk biztos a parkettát lakkozzák, vagy valami hasonló. Főleg este volt rettenetes erős szag. Mondta a szomszéd, hogy ők semmi ilyet nem csinálnak. Ők is éreznek valamit. De akkor honnan jön???? Mire kiderült, hogy a régi autóm egyelőre áll a melléképületünk előtti fedett részen,( Le kéne műszakiztani, vagy eladni, vagy akármi...) és annak valami gumicsöve kilyukadt, és folyamatosan szivárgott a benzin. Fel is robbanhattunk volna, ha valami tűz lett volna arra. Tök ciki, mi meg a szomszédot kérdezgetjük.
És mikor most átköltöztünk másik szobába éjszakára, persze nem volt semmi bajom, és rájöttünk, hogy minthogy éreztem is a szagot, nyílván az okozta az éjszakai rosszulléteimet.
DE legalább most már rájöttünk, a férjem megcsinálta, megszüntettük az okot, és remélem, most már megint jól tudok aludni.
Bocsi az off-ért.
Sziasztok!Jó éjszakát Mindenkinek!
Ildi