Új privát üzeneted érkezett!

Panni:
hogy vannak a legények?
Valahogy nekem az az érzésem, hogy mi is 3 fiuval büszkélkedhetünk majd... :lol: Még nem tudjuk a nemét, mert nem mutatta meg, de belülről az az érzésem... :D

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti!

akkor neked is tele lehet a hócipőd ezekkel a vírusokkal(neked a bárányhímlő,nekem meg a lepkehímlő vette el egy babát :cry: )...a lényeg h túl vagyunk rajta.

Nálunk a srácok egyszerre lettek túl rajta tavaly előtti karácsonykor.Annyira nem volt vészes...vakaróztak ...ennyi...semmi szövődmény meg ilyenek...mert amióta van ellene védőoltás, azóta riogatnak mindenkit.....sztem ez gyerekbetegség amin mi is túlestünk anno(kív.te :? )és nem halálos.....ha nem muszáj nem terhelem a szervezetüket oltásokkal...

tudod mi volt jó rá nekik?A mentolos hintőpor!!!

Amúgy köszi megvannak...rosszak mint a tűz :lol: :lol: :lol:
Vége Márknak a táboroknak,ovi meg csak szeptembertől(addig csak összevont van oda meg nem mennek)szal itthon ölik néha az idegeim(meg egymást :lol: ) :lol: Nyaralni majd aug.16-tól megyünk,már nagyon várják(én is :wink: )

Szal fiúcskát érzel megint??Kivi vok mi lesz??Mikor derülhet ki legközelebb?Nkeme is elég későn látszódott...sőt sima UH-n nem is, csak 4 D-n 22 hetesen.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

VAgyok én is,kicsit elhavazva:)

Kriszti

örülök,hogy jól éreztétek magatokat.Lesznek képek??(na nem erről a szörnyűségről,nagyon durva képek,sajna. :evil: )
A mensid akkor végülis hány napig tartott ki?

Márti

mikor mész Uh-ra?Kiváncsi vagyok én is!!Mi lesz a neve??Megvan már?
Bárányhimlőseidnek pusszantás!! :wink:

Panny

merre is mentek nyaralni?Bizti irtad már,de sajna tyúk eszem van:)

Én még egy hétig melózom,és két hét szabi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kimondani is hihetetlennek tűnik :shock: :lol:
Vendég

Márti!

Én is kiváncsi vagyok a baba nemére!

Panni!

Jó nektek még nyaralás előtt vagytok!Jó lenne még valahová nekünk is menni!De elég lessz a lagzi!!!!

Erika!

Kb. 10 napig tartott!Képeket én csináltam a telómmal,de nem tudom nagy felbontásban milyen lessz ha jó teszünk fel!A párom is csinált,de csak a hotelben!!!!Igazából eszünkbe sem volt a fotózás!!!!Én is még 2 hétig dolgozok aztán 2 hét táppénz a lagzi miatt!!!!!
Vendég

Panni:
akkor biztosan nem unatkozol :lol: Az enyémek még ketten vannak, de sokszor olyan nagy a hangzavar, mintha legalább öten lennének :lol:
Huni is túlesett a bárányhimlőn, épp kirándulás közben, de neki elég lazán ment, 1-2 nap láza volt és levertebb volt mint máskor,még a vakarózást sem vitte tulzásba.Vajon a sebhelyek meddig fognak még látszani??Én is mentolos hintőpórt tettem Hunira, ugyanezt alkalmazom Robinál is. A net-en olvastam, hogy egy-két tasak sütőport hintsek a fürdővizbe és az is enyhiti a vakarózást. Ez Huninál nagyon bevált ott.
Érdekes, hogy amióta van az oltás, csak atóta vált nagyon súlyos betegséggé a bárányhimlő, addig mindenki ugy volt vele, hogy hát, tul kell esni rajta. Most meg hallottam nem egyet, hogymégis elkapta, pedig be volt oltva...Ezt ugy magyarázták, hogy nagyon súlyos szövődménye lett volna, ha nem kapja be az oltást.... :roll:
Érdekes a tévhit is, hogy nem szabad füröszteni, meg nem szabad kivinni, mert akkor szövődménye lesz.... Ez után is utánanéztem és ez is csak egy tévhit...Kivinni inkább azért nem ajánlják mert erősen fertőző, meg jobb ha ágynyugalomban van, mert hamarabb legyőzi a szervezet igy a betegséget,meg a sebek elfertőződhetnek jobban ha kint van ...A zuhanyzást meg kifejezetten ajánlják, mert igy tisztábban lehet tartani a sebeket...

Na regényt irtam.... Bocsika!

Rik, Kriszti:
uh-ra augusztus elején megyek, akkor már a 23 hétben leszek remélem megmutatja magát...

Nevek: ha fiu lesz: Tamás
ha lány lesz:Anett

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ugylátszik Robinál nem nagyon válik be a hintőpór...Azt mondja égeti a bőrét... :roll: Vele sokkal nehezebb lesz,mert ő sokkal kényesebb, nehezebben birja a fájdalmat mint a kicsi...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!
Most már itthon vagyunk. :)

Márti,
nálunk nem is vakaróztak a gyerkőcök (fogalmam sincs miért nem, pedig iszonyatosan kiütésesek voltak) és a fiamon így is vannak apró hegek, amik már megmaradnak... Szerencsére egy sem fertőződött el, én viszont semmivel nem kentem őket, csak a lázukat csillapítottam, mert az olyan 40 fok körül volt pár napig.
Remélem túllesztek hamar az egész bárányhimlőn...

Mennem kell, mert "ki vagyok fúrva" a géptől, meg fáradt is vagyok, jóéjt mindenkinek!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Sziasztok!

Kriszti!
Örülök, hogy azért a vihar ellenére jól éreztétek magatokat! Végülis voltak egészen meleg napok is, meg szerintem meleg vizes strandnál nem is számít annyira! Kár, hogy nem futottunk össze!

Márti!
Barihimlő: Veronikának is volt kb. 3 éve, de nagyon durván nézett ki, még a fülén, talpán is kiütés volt. Viszont feltűnően jól viselte, nem is nagyon vakarózott, Atin akkor csak 3-4 pötty jött ki....Most akkor ő elkapta, vagy nem teljesen??

Én pénteken voltam dokinál, szerencsée minden oké, méhszáj zárt, említettem neki a viszketést, és írt fel rá kúpot, kenőcsöt, ha esetleg mégegyszer előjönne. Ja, és kérdezte a nemét, mondtam, legutóbb fiút láttak. Na, azt mondja, akkor kukkantsuk meg, és megint csak fütyit láttunk! :lol: Szóval egyre tutibb a fiú!

Mostanában azon vagyok kiakadva, hogy többen hüledeznek, mekkora a hasam......... :shock: JA, és nov. 5-re vagyok kiírva, de azt szoktam mondani, hogy október végére várom.......Mert ha novembert mondok, akkor jönnek a dumával, hogy ó, az még nagyon soká van, és már mekkora a hasad!!!!!!! Na, ettől kiakadok! Az első kettővel sem volt kicsi, és Veroni 3,65-el, Ati 3,75-el született! Az szerintem normális!!

Mutatok egy friss képet, véleményt kérek:
Amúgy ezt a felsőt kaptam a tesómtól Skóciából (meg még másik 3-at, nagyon cukik!)
Kép
Ez pedig a szivárvány, tegnapelőttről:
Kép

Ja, még annyi, hogy most harántfekvésben van a bébi, erre azt mondta a doki, hogy ha most lennék szülés előtt, ez csaszi lenne, de addig még sokat forgolódhat. :roll:

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Ditta

nagyon szép kismami vagy!!!!!És a pocakod sem túl nagy,nem tudom miért hüledeznek :roll:
Én nov. 4-re voltam kiirva Rékával anno,és okt. 22.-én született.Szal nem mondasz valótlant a kérdezőknek!!!Lehet okt. végi babád lesz!!! :wink:
És nagyon szuper a felsőd!!!!!!
Hogy érzik magaukat tesódék nálatok??

Márti

teljesen igazad van,ezt a bárányhimlő dolgot csak mostanában fujják fel,hogy vegyék a bárányhimlő elleni oltást! :?
Mi azt tanultuk(igaz Kriszti :wink: ).,hogy melegen kell tartani,zuhanyoztatni,és hintőpor,ill. akkor még rázókeverék,de zt már nem ajánlják.JA és lázcsillapitás.
Ezt a sütőporos dolgot majd ha Petrusnak lesz barija,akkor mindenképp kiprobálom. :roll:

Gona

Isten hozott itthon.Jól éreztétek magatokat???
Hogy érzed magadat??

Kriszti

csak igy fogod mondani a dokidnak,hogy táppénzt kérek,mert esküvő lesz?? :wink: :o
A 10 nap azért belefér,nem??

Panny??

Sajna tegnap estére Petra is beteg lett.Köhög,meg náthás.Nem tudom mi lesz,viszem-e oviba.
Én se szeretem,ha igy menneka többiek,betegen.Most meg én is igy elvigyem??
JA meg a pocakja is fáj.Láz egyenlőre nincs.De jó lenne gógyyszer...
De mit szólnak a melóba.Mult héten kezdtem kedden,most meg megint?? :roll: :?
Vendég

Erika,
szép az új vonalzód! :D
Lányom is fájlalja a hasát (minden más mellett) most ő akar ide írni:
FFFFFFFFFFFFFFFFFTTTTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEYYYYYYYYLLLLLLLH
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
VVV
Na, "levakartam" szegénykémet! :lol:
A nyaralás szuper volt, kicsit fáradtan jöttünk haza. Hát, a körülményekhez képest jól vagyok, bár a keményedések, meg néha görcsök kicsit megviselnek.

Ditta,
szerintem sincs nagy pocid. Az enyémet meg inkább "lekicsinylik", pedig sokkal jobban kiáll mint a tied. :wink:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Sziasztok!

Ditta:
egyáltalán nem tul nagy a pocakod! És nagyon csini vagy, jól áll neked! :wink:

Gona:
üdv újra itt!
A hintőporos dolgot valahol a net-en olvastam, gondoltam kipróbálom és láss csodát, nagyon bevált Huninál...
Robinál meg a hintőpór nem válik be, ma megróbáltam rázókeverékkel és az hatott... :roll: :roll: :roll: Nem értem...Mindenki másképp reagál...
Lányodnak hassimit küdök és puszikat a pocijára! Jobbulást!

Rik:
Petrának jobbulást!

Kép
Kép
Kép
f.marti

HALI!

Tegnap este tudjátok hol voltunk a férjemmel??Retro Buliba :lol: :lol:
Annyira jó volt kicsit lazulni...és azok a zenék(DJ Bobo,DR.alban...stb)...régmúlt ifjuságom zenéi :wink: ...jókat röhögtünk meg táncoltunk rajta.
Kb.3-ra már itthon is voltunk,anya vigyázott a srácokra.Minden OK volt,Olika fel se ébredt anyunak...na de utána...fél4-től fél6 ig kukorékolt és nem akart aludni :roll: Ezt hívják sztem Murphy Törvényének,nem??!! :shock: Soha ilyet nem csinált még csak most h én meg hulla voltam :? ..de mindegy a buli megérte.

Ditta!

Teljesen normális méretű a pocid!!Ne foglalkozz a dumákkal amiket mondanak.Csinos vagy !

Hát lehet h Atika megkapja majd megint a barihímlőt ha csak 1-2 pöttya jött ki neki..

Márti!

Én se tartottam be a sok tévhitet a barihímlővel kapcsoltban.Simán kimentek játszani az udvarra(hisz mindketten pöttyösek voltak :wink: )zuhiztak is ...nekünk mindkettőnek csak a mentolos hintőpor vált be,a rázós nem...

Nekünk se fertőződött el egy sem...asszem egynek a helye maradt meg Márkank a homlokán(az lett a szexeplije :wink: )

Rik!

Szegény Petrus!Végülis otthon maradsz vele??
Krizsi is kicsit taknyos :(

Balatonlellére megyünk(tudod oda ahova tavaly,ahol kiderült h Olika a pocakban van :wink: :wink: )

Gona!

Üdv újra itt :wink:

Kriszti!

Én is azt akartam kérdezni...hogy ilyen jó fej a dokid h kiír táppénze ha kéred??Tök jó!!

Panni
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára panny 2008.07.20 10:32-kor.

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Ágicával mi lehet????

Nyaralnak??

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni: engem az egyik ismerősőm hogy leteremtett, hogy felelőtlen anyuka vagyok, mert kiengedtem a Hunit a levegőre, most rászáll a herékre a betegség és magtalan lesz...Csak mosolyogtam és annyit mondtam, hogy hát, ha te igy gondolod.... :lol: Azt mondta miért nem jöttünk haza rögtön a nyaralásból amikor kiütött... Megjegyzem, sokkal enyhébb lefolyásu volt a betegsége Huninak mint Robinak, akivel bent vagyok a házban... :roll: :roll: Jo, az is igaz, hogy a második aki elkapja a családban, annak súlyosab lesfolyásu és több pöttyei lesznek, de ezt sem lehet általánositani.... Szerintem... :roll:

Jó lehetett nektek a Retró Buli! Kellenek az ilyen alkalmak kettecskén :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Edit!

Én is sajnálom,hogy nem tudtunk találkozni,de majd jövőre,mert úgy néz ki,hogy jövőre is oda!!!!

Erika,Panni!

Mind kettő ki ir bármikor,bármi okból a nődoki is és a házi!Még nem beszéltem velük,sőtt még nem tudom melyikkel iratom ki magam!!!!De legjobb az őszinteség!Kerek- perec,megmondom,hogy fogyóba van a szabim és irjon ki 2 hétre!!!!!

Erika!

Sosem volt 10-nél több napos mensim,a héten megyek a másik orvoshoz!!!!Reméllem kiderül,hogy a hormonjaimmal mi van???!!!!
Vendég

Panny

retro buli! :wink: :)
HA itthon hallgatom a zenéimet(Kispál,Doors)akkor Réka mindig mondja,hogy a kortombeli zenék nem divatosak ám,halkabban hallgassam,mert meghallják :wink: :lol:
Nem tudom itthon maradok-e.Félek,hogy rosszabbul lesz.De azon is gondolkozom,hogy mennyi betegállományt lehet kivenni ekkora gyerekkel??Nem tudod?Mert azért még az őszi,téli baciknak is kell betegállomány... :roll: Sajna ilynekre is kell gondolni...
Szal nem tudom mi legyen.egyenlőre nem lázas,kicsi hőemelkedése van,köhög,náthás.
Lelle :wink: :D Nosztalgiáztok? :D

Gona

köszi,feltettem,hogy lássuk hol is tartok.Mostanában valahogy nem számilgatom,itt meg legalább látom...
Kisleányodnak jobbulást!

Márti

köszi!

Ágicával nem tudom mi lehet.
Régen volta Gira is.Lehet már meg is szült?
Vendég

Kriszti

akkor rendes kis orvosaid vannak!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Köszi csajok a dicséretet! Kicsit megnyugtat, hogy ti nem látjátok olyan óriásinak! :)

Panny!
Buli biztos jó lehetett!! Én nagyon csípem ezeket a retro-zenéket!!! Azokat is, amiket írtál! Én a maiakkal nem tudok mit kezdeni........... :roll: Többek között ezért nem hallgatom a Danubiust sem...mert naponta többször lejátsszák uazokat......Amikor terhes lettem, és az elején sokszor volt hányingerem, és a kolléganő hallgatta a D. rádiót, sokszor szóltam, tekerje már el, mert egyik-másik zenére felerősödött a hányingerem........ :roll:

Mária kissé hanyagol minket, de a 2008 nyári kismamis topicban vannak képek Emmáról! Jajj, de szép! Tiszta hajasbaba! :)

Márti!
Bírom az ilyen nagyokos ismerősöket! :evil: Mindig-mindent jobban tudnak!

Rik!
Tesómék nagyon jól érzik magukat, nem győznek egyik ismerőstől a másikig menni! Rövid ez a két hét! Kedden lesz az eljegyzésük amúgy, lesz egy kis családi összeröffenés!

D.

Kép

Kép
ditta76

Ditta

gratula tesódéknak!!!

Utánanéztem a betegállománynak.
3-6 éves korig 42 nap igénybevehető.Egyedülállónak 84.
12 éves korig pedig 14 nap,egyedülállónak 28 nap.
Vendég

Sziasztok!

Vagyok ám,csak kicsit elhavazva...

Július 10-én megszületett Emma, 3400 g-mal és 54 cm-rel, császárral.
Júli 1-én fektettek be, mert a dokim aggódott a bő két ujjnyi méhszáj és a farfekvés miatt, mert attól tartott, ha esetleg elfolyna a magzatvíz, előreeshet a köldökzsinór.
Szerencsére nem lett gond, de én nagyon sokat aggódtam a következő 10 napban, mert hiába volt fogadott orvosom, az osztályvezetőnek nem volt automatikusan csaszi, mert szerinte 3. gyermek farral simán megszülhető.
10-én elfolyt a magzatvizem, és Emma megoldotta a kérdést, mert belekakilt a magzatvízbe, így ez a két dolog már automatikus császárt jelentett.
Hát, erről annyit, hogy inkább szülnék kettőt simán...

Hétfő óta itthon vagyunk, Emma nagyon jó kislány, eszik és alszik.
szerencsére egyelőre tejem van bőven, remélem, ez így is marad.

Csatolok nektek is néhány képet.

Kép
Kép Kép
Kép

Később, ígérem bővebben jelentkezem, de egyelőre itthon van velünk apa is, és a kis hölgy kitölti a mindennapjainkat! :lol:

Vigyázzatok magatokra, puszi mindenkinek!!
Vendég

Lányok!

A Viasat-on 1 petéjű 4-es ikrek születése van!!!!Vagyis most mutatták a császárt!!!!! :wink:
Vendég

Marika

Isten hozta a picilányt!!! :D NAgyon szép hajasbabátok lett!!! :wink:
Vendég

Mária:
HATALMAS GRATULA Emma babának!
De nagy haja van :lol: :lol: Nagszerű, hogy van sok tejcid,kivánom hogy sokáig kitartson! És adjon a jó Isten sok örömöt és hosszú életet a kis csüppségnek és persze az egész családnak! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Maria!

Nagy-nagy gratula ehhez a szép kislányhoz!!! Az Isten éltesse sokáig! :)
Vendég

Márti gratulálok a pici lányodhoz.
e.andrea

Mária!

Gratulálok!!!!Nagyon szép hajas babátok van!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon jó egészséget és sok tejcsit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Mária!

Gratula!!!

Azta mekkora haja van!!Olyan mintha a mai divat szerint lenne neki megtépve levágva :lol: Nagyon cuki!!!!!!!!!

Márti!

Na az ilyen okoskodókat én se csípem... :x
Simán visszaszólok ilyenkor...már nem tudok disztingválni a sok hülyeség hallatán... :evil:

Andi!

Látom olvasol...mi van veletek???Minden OK?!

Gira!

És ti hogy vagytok?Látom még 2 IN 1...

Rik!

És ha többet beteg a gyerek akkor mit csinál a szülő??... :shock:
Ez érdekes...
És végül otthon maradtál??Javult Petrus?

Kriszti!

Már nagyon várom mit mond az új doki neked.....

Ditta!

Akkor lesz nagy családdi összeröff :wink:
És meddig maradnak kinnt tesódék??Vagy ott telepednek le??Gondolom nem...

Tegnap több ízben is leszakadt itt az ég...de olyan szinten h szó szerint folyó lett az utcánkból :evil: ..le is fotóztuk h mehessünk az önkormányzathoz panaszra a szuper vízelvezetés hiányában :evil: :evil:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Gira és Andy öröm ujra olvasnii titeket! :wink:

Panny:
én sem szeretem az ilyeneket, de inkább otthagyom vagy témát váltok mint leálljak velük okoskodni, mert annyira beléjük rögződött már a hűlyeség, kár is lenne az időt fecsérelni velük... :?

Na végül Robin is a sütőporos fürdő segitett... Tegnap annyira vakarózott, hiába a hintőpór, hiába a rázókeverék.Gondoltam kipróbálom a sütőpórt.. És hatott... :lol: De estére szegénykémnek felment a láza majdnem 40 fokra és le sem akart menni lázcsillapitóval. A hidegvizes borogatás kéz-láb, homlok-ez vitte le..Szegénykém ugy sirt, fájtak az izületei, hasa, rázta a hideg...na de most jobban van és alig tudom leültetni, ne ugráljon, hancúrozzon...

Ditta:
akkor jó bulizást nektek! Én is azt kérdem mint Panni, ott szándékoznak letelepedni a tesódék?

Kriszti:
várjuk a hireket a dokidtól! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Panny, Márti!

Jól vagyunk a fizikális nehézségeket leszámítva (inkontinencia, hajolás, alvási pozíció...stb.) Szóval tudjátok :) A babát 2 héttel nagyobbnak nézik mostanság, de a lányok adataival összehasonlítva is pont 2 héttel nagyobb. Ez remélem nem azt jelenti, hogy bazi nagy gyerek lesz :shock: Ha végig kihordom, akkor azonban biztos, hogy túlmegy a 4 kg-n. Már Hajna is súrolta. :shock: Úgyhogy most az előbb szülésben reménykedek :)
Vendég

Mária,
ha Emmának keresztelem a Babánkat, akkor nekünk is ilyen lesz??? :D Nagyon tetszik!

Márti,
szégyellem, de én még homokozni is hagytam őket bárányhimlősen, ezt szerették csinálni (mint most is! :) ) Szerencsém volt, semmit nem szedtek össze.
Robinak jobbulást!

Erika,
a 42 nap betegszabi nem olyan sok. Szerintem nekünk nem lenne elég... :shock: Most is szabin kéne lennem, ugyanis a hasfájásból hányás lett, estére meg már a fiam is belázasodott... kínlódunk... és persze antibiotikum... nyáron is :roll:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Gona

hányás hasmenés virus,vagy mi?Robi "csak" lázas?Te hogy vagy??
Emma :)

Márti

Robinak jobbulsát.JAj,de rémes lehet ez a vakaródzás.BRRR.... :evil:

Gira

Isten hozott újra itt!!
Látom egyben vagy még.Enéh lesz a babátok,és mindjárt szülsz.Ez aztán a hír!!!
Gyere amennyit tudsz! :wink:

PAnny

itthon maradtam Petrával mert ugy ugat,mint egy kutya.ÉS közbe szakad is fel neki.Most "csak" hőemelkedése van,de tegnap este lázas is volt.
Jövő héttől pedig szabin leszek két hetet.
Rékám táborban van,szombattol meg apósékhoz megy nyaralni.Petrám is menne,de még ez csak fellángolás nála.Ha rájön hogy nem vagyok vele,akkor lenne hadd el had! :wink:
Vendég

Haliho!

Ujra itt, nagyon gyorsan eltelt ez a hét, vissza akarok menni nyaralni!!!!

Még nem olvastam vissza, de bepotolom.
Találtam egy nagyon jo rádiot, ami a Balcsin szolt.
www.risefm.hu
Hallgassatok bele,
encike 2

üdv újra Nálatok! :oops:

Rossz perióduson vagyok túl, még írni sem volt kedvem-bocsi!!!
Benéztem hozzátok, de csak olvastam.
Akik hiányoltak, köszi itt vagyok, aranyosak vagytok!

Szóval genegtikai rendben van, kisfiú és nagy, mert akkori mérések szerint most pénteken lesz 25 hetes!!!!Szép képeket láttunk az Uh-un!!!
Előtte már hétvégén mentünk az ügyeletre, mert nagyon nem jól voltam.A melegre fogtam, gondoltam attól vagyok így ki.
149/92 volt a vérnyomim. A 140 maradt is egész nap!!!
Volt hogy egymás után négy napon keresztül orvos.Brrrr
:evil:
Vér-vizelet labor már kétszer.MÁjfunkció határon, fehérje még nem volt a vizeletben, de féltem nagyon h toxémia és baj lesz.
Vérnyomit mérem naponta 3-szor. Kaptam rá gyógyszert .
Csütörtökön megyek megint nődokihoz a labor leleteimmel, izgulok is nagyon.
Sómentesen eszek, az a kevés amit használok az is tengerisó, abban nincs nátrium.
Sok fehérjét kell enni- hát joghurt, sajt, körözött,gyümi, kakaó,- ezekkel turbózom a kajámat.

Azután szobacsere-festéssel párosítva, mert a legkisebb szobában voltunk, de most nekünk kell a nagyobb!!!
Lassan szeretnénk majd elkezdeni beszerezgetni a dolgokat, mert ha gond lenne ne kelljen futkosni apának!!!!
Persze van egy álomhatár amit el kell előbb érni a hetekkel!!!!

Nézelődtünk, árak az egekben, de mindegy ami kell ott nincs mese.
Kb tudjuk mit hol, csak várjuk az augusztust. :roll: 8)

Most hamar még annyi h minden baba a képeken gyönyörűséges, Marcsi Babája meg csoda egy hajasbaba.

Igérem jövök, szép nyarat!!
agica1027

Ágica!

Minden jót kivánok!!!!!Gratulálok a fiúhoz!!!!Vigyázz magatokra!!!!!!
Vendég

Ágica!

Jó h jelentkeztél,már aggódtam...

Grat a kisfiúhoz!!

És nem lesz semmi baj!!Hallod??!!

Ügyesen figylj oda a vérnyomira,sómentes diéta és no problem!!!
Figyeld meg h túl is fogod hordani...emlekezz majd erre amit írtam... :wink: :wink:

És csakis pozitív gondolatok,OK??!!

Encike!

Üdv,itthhon :wink:
Gondolom h jó volt nyaralni...
Már én is várom h mi is menjünk...még olyan messze van aug 16... :shock: :shock: :shock:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jó reggelt!

Köszi Kriszti! Milyen volt a nyaralás?
Dokihoz mikor mész?

Neked is köszi Panny!

Legyen igazad!

Láttam Olika képeit..hááááááááááát már most igazi pasi.Nagyon aranyosak mindhárman - huncut a szemük!

Lassan nyaralás Nektek is.Nekünk az idén elmarad, majd jövőre bepótoljuk.

Megpróbálok mindent megtenni és remélem ok lesz.

Sokat kell pihizni, de a gyerekek nagyon vigyáznak ránk, még jó h szünet van!

Szép napot mindenkinek!
agica1027

Sziasztok!

Ági!
Örülök, hogy nincs komolyabb baj!! Szerintem kis odafigyeléssel kordában lehet tartani a vérnyomást!
Én már a cukorvizsgálattól félek ...jövő pénteken megyek!

Idő.........hát valami brutális!!
Kép
És ma mentünk volna a tesómékkal motorcsónakozni a Tiszához! :twisted: Meg még strandra, ide-oda!
Tegnap megvolt az eljegyzés, persze előre felállították a sörsátort anyuék udvarán, végül mégis beszorultunk! Változatosság kedvéért esett!
De azért jól sikerült, Veronika nem is jött velünk haza, ő ott aludt anyuéknál! Mi 10-kor hazamentünk.
De gondoltam, kis felvidításként megmutatom a tesóm macigyűjteményét. (illetve, ezek csak pár részlet! Ettől sokkal több van!) Ugyanis ő, enyhe kifejezéssel "macibolond"! :lol:
Az első képen a most hazahozott macik vannak, amiket ő varrt még kint Skóciában. A többiek csak úgy, mert olyan cukik!
Kép
Kép
Kép
Kép

Panny!
Gondolom, hogy távolinak tűnik 16.-a, nekünk még az aug. 5-e is..... :roll: Akkor indulunk Erdélybe! Remélem, addigra "kiesi magát! az eső, és onnantól jön a kánikula! :)
Hogy bírod a fiúkkal, hogy most nem mehetnek ki a szabadba?
Mi most csak ketten vagyunk Atival, és nagyon jól el van a Legóval!
Meg a tesóm hozott haza egy olyan vastagságú játékkatalógust, mint egy pesti telefonkönyv! :lol: Na, gondolhatod, imádja nézegetni! :lol:

D.

Kép

Kép
ditta76

Ágica!

A nyaralás nagyon jó volt! :lol: Dokihoz a héten mentem volna,de pecsételek megint!Most igy nincs kedvem és az idő pedig itt brutális!!!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Ditta, igen igyekszem betartani a dolgokat.
cukros vizsgálathoz részvétem!
Oda is kell mennem szerrintem ma ad a doktornő beeutaót, mert 6-ra megyünk hozzá.
Jó lenne mindent rendben gtalálna!Í!!!

Látom Nálatok van program elég, csak bírd szusszal.
Ati meggyógyyult?

Kriszti
sajnálom h így alakult, elhizem h nem akarsz most vizsgálatot.

az idő nálunk is POCSÉK okóber-novemberi klíma. :evil:
Hétvégén meg 30fok lesz megint.
agica1027

Jó reggelt!

Az idő nálunk is sz@r!!! :evil: De legalább most nem esik,csak fog! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Nem voltam pár napig, mert nálunk kórház volt... Szegény Robit annyira megviselte ez a bárányhimlő, hogy azt hittem kórházba kötünk ki... ma az első nap szombat óta, hogy nem 40 fokos lázzal keltünk...Most már vakarózni sem vakarózik annyira...Hiába volt minden praktika, ugy is szegénykém annyira viszketett, ideges volt, éjszaka nem aludtunk...De mostmár remélem csak a jó következik...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Üdv csajok!

A barihimlösöknek jobbulást!
A hajas baba nagyon édi. Szoktad fésülgetni? Tök ari!!!

Teszek pár képet. Nagyon lusta vagyok, de bizti az idő miatt. Mostanába lehet pé. mert fáj a poci.
Kép ez vagyok én Kép Dorina Kép Niki Kép Kép Kép tesom Kép ez kéne most is Kép napozok Kenesén
encike 2

Encike!

Jó időtök volt????Nekünk igen!Csak rövid volt!Jók a képek!Mi nem túl sokat fényképeztünk,azt is telcsiről és a strandon kivül a boros pincékhez menetbe,egyen sem vagyok rajta,mivel én fényképeztem,csak a párom és a gyerekek,és azok akikkel voltunk!!!!

Ma délelőtt megjártuk a Mátrát,haza felé elrepült pont felettünk egy gólya!Reméllem jelent valamit!!!!!!! :wink:

Nálunk már megint esik,pedig délelőtt jó idő volt!!!!
Vendég

Kriszti!

Gólya?? :wink: Ez jó ómen !!!! :wink: :wink: :wink:

Na hol van mindenki???PANGÁS VAN!!!! :(

Encike!

Jók a képek!!
(tesód jó pasi :wink: )

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Jelentem, kezdünk kimászni a barihimlőből..Csak a szeme gyulladt be nagyon...Még pár napot csepegtetek, aztán ha nem javul akkor irány a doki.... :roll:

Encike:
jók a képek... Élvezem azt a kidőlős képet... Az enyémek is kocsiban tudnak ilyeneket produkálni! :lol:

Ditta:
de sok macitok van...Egy egész macierdő!!! :lol: Aranyosak! :)

Képzeljétek, anyós megint visszajött a régi formájával... Minden nap majdnem, hoz 3 rétest, egyet a fiának és kettőt az unókáinak... Szóval....no comment..... Szerintetek??? Direkt csinálja, vagy meg sem gondolja???? Főleg, hogy mindig kijelenti, hogy kinek is hozta a réteseket...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jó 7 végét!!!!!!!!!

Panni!
A környékünkün rengeteg van,majdnem minden teleülésen 2 fészek és 3-4 gólya!De ilyen még nem volt,hogy felettünk repült el!!!!!!

Tényleg,hol van mindenki???????????????????????????????
Vendég

teleülésen=településen!
Vendég

Sziasztok!

Vagyok-vagyok, csak most szerencsére nem történt semmi izgalmas, leszámítva a gyerekek betegségét, még így nyár közepén is antibiotikum kellett, mert nem tudtak kilábalni belőle. :(
A kicsi még el sem kezdte az ovit, és már túl vagyunk egy Cedax-kúrán. Nem így képzeltem. :roll:

Márti,
a szemgyulladás nem egy szövődménye a bárányhimlőnek? Én bizti mennék orvoshoz. :shock: Nálunk is be volt dagadva a szemük a sok kiütéstől, ki se láttak, de a kötőhártyájukra nem ment rá.
Anyós: amit tudsz beszélj meg vele, a többi problémán meg lépj át. (mondom én, akinek ez nemigen megy :) ) Vannak emberek, akikkel nem lehet mit kezdeni, főleg ha idősebbek. Gondold úgy, hogy azért nekik hozza, mert ők a fiúk, ők szorulnak gondoskodásra. Te meg egyébként is meg tudnád magadnak sütni! :lol: Aztán meg lakmározzál belőle...

Kriszti,
a gólya reméljük jelent valamit! :D

Encike,
jó nézegetni a nyaralós képeket, mostanában itt olyan szar idő volt. Ma kezdett már jobb lenni.

Iszonyat hideg a medencénkben a víz, nem is biztos hogy fel tud melegedni annyira, hogy belemenjenek a gyerekek. Ti mit csináltok ilyenkor? Mert így csak dísznek és munkának van.

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Gona!

Ugyanígy vagyunk mi is a medencével...nemlehet benne fürödni mert hideeg,de melóm az van vele ezerrel :x :shock: :x :shock:

Márti!

anyós: :evil: :x :evil:

Nem semmi...azért én megkérdezném a helyedbe,hogyha már úgyis süti azt a rétest akkor a kismamának miért nem hoz????Csak ennyit...sztem elszégyelné magát...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szép napot!

Végre süt a nap!!!
Ti hogy szoktátok leengedni a medencét? Mi most akarjuk, ki is tisztitjuk és ujra felengedjük. A héten vettünk rá takarot, ami sokat jelent majd. De hogy mikor lesz meleg viz benne???!!!!
Tegnap strandon volzunk, foka show is volt. Majd teszek képet.

Márti!
És te nem kaptál rétest????? :D
Felolvastam a páromnak és jot mosolyogtunk. Ezek szerint nem csak az én anyosom genya, de már vele 5 éve egyikőnk se tartjuk vele a kapcsolatot.
Mondtam Krisznek, hogy összeteheti a 2 kezét, hogy neki milyen jo anyosa van. Mire ő erre: te is. Mondom igen, mert már nincs köztünk!!!! Mig viszony volt állandoan veszekedtünk miatta a párommal. Az anyos egyszerüen nem fogadott el, miért nem tudom. Olyan volt, mintha féltékeny lett volna, hogy boldoguk vagyunk.

Panny!
Megadjam öcsém számát???!!! :D :D :D
encike 2

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?