Hali Csajok!
Csak ezt az uccsó oldalt olvastam vissza, semmire nincs időm és energiám. Panka fogzik ezerrel, brutál éjszakáink vannak. Én 1 órát nem tudok nyugodtan átaludni, kb fél óránként kel. Igy hajnalban már nem birom, és kapja a Nurofent
Na ezzel elvan kb 3-4 órát egyhuzamban. Úgy érzem magam, mint egy zombi, már lassan 2+2-t se tudok összeadni. Viszont nappal egy igazi tündérke, örökmozgó kis cukorfalat, szóval nappal sincs nyugi.
Meg hát az a sok program, amit ő nagyon élvez!
Gömbi, gratulálok a babához nagyon-nagyon! Sokat morfondiroztam már rajta, hogy ki lesz közülünk az első, aki megteszi a nagy bejelentést. Irigyellek én is nagyon!!!! Remélem a következő vizsgálaton már hallani a szivhangot is!
Jutta hangulata nagyon ingatag, mikor itt voltak, tök jó kedve volt, és Dorkának se volt semmi baja, nagyon aranyos, vidám volt.
Az igazság az, hogy Jutta is hibás picit ebben, hogy nem vitte időben el Dorkát, én már hónapok óta rágom a fülét. Azért merem csak leirni, mert Jutta ismeri a véleményem, és egyet is ért velem
Mától bent fekszenek a Bethesdában, talán végre találnak valamit.
Gabi, Neked nagyon köszi a hsz-t Jutta nevében is. Most úgyis kórházban vannak, de ha kijönnek, akkor átadom Neki az üzenetet.