Andi, Te Anyatigris!
Szegény ember...de azért egész jól fogadta a kirohanásodat
Timi, gyorsan mondd meg nekem, h hol lehet kapni azt a Verdás vizijárgányt, mert ha B meglátja, akkor addig nem hagy békén, míg nem veszek ilyet neki (még az sem baj,ha már ő azt kinőtte...)
Gömbi, üdv újra itt! Gyere és mesélj!
Hajni, kajához nem nagyon szóltam hozzá eddig, mert ugye mi nem tápizunk, de én tuti nem zargatnám Lillát evéssel, ha alszik. Nálunk olyan is volt, ha a déli szopiba Ábel bealudt, és a főzelékig már el sem jutott, így az teljesen kimaradt, uzsira sem evett többet. SZóval lehet,h nálunk ezért nem hízik ez a Bogyócska, de nekem alapelvem, h alvó gyereket nem ébresztek fel.
Nekünk is inkább Sinlacot javasolt a dokinéni, mint tejpépet (az cukros - tudom, kevés, de van benne - és tej is van benne, igaz lebontott valamennyire, de a sima bolti, az szte nem túl egészséges, a speckónak meg állítólag ne jó az íze - Lehet,h ez badarság, amit erről írtam, de ebben nem vagyok szaki, így hiszek a dokinéninek)
Edit, gratula a 6 évhez...milyen romantikus megismerkedés!
Vicuska, nem mertem írni, h a dévényes gyógytornászunk erre a Rami-sprágára mit mondana (mert nehogy károgó varjú legyek, meg már annyit írtam a Dévény módszerről, hogy tuti unjátok), de ha már a dokinéni is kiszúrta, leírom. Szóval szte a baleranák jó része hipoton izomzatú volt gyerekkorában, ami a felvételinél még előny is volt. Szóval, aki nem akar balerina lenni, azt inkább ő kezelné.
Kikuka?
Zsu, 48 kg? Általános iskola. Amúgy én sem a +5-6 kg-ot tartom soknak magamon, hanem az elveszett izmaimat keresem alatta
(na jó, sose voltam nagyon formás csirke, de annyira szétfolyt sem)
Pillerpankakistündérnek meg kiskanál vízben feloldva add a homeos bogyeszokat. De előtte-utána fél óráig semmi kaja. Inni is csak max víz.
Bea, Anyám, ennyi meggyet!
Megnéztelek nagy pocakkal az Anna, Peti és Gergő legújabb kötetében. Meg a férjedet is csíkos pulcsiban
Azt mondd már el légyszi, h hogy adagoljátok a vegyszereket a medencébe. Mert mi is vettünk egy 2,4 m-es átmérőjűt, de kell bele anyag,ha nem akarom, h ződ legyen. Csak az arányokat nem tudjuk.
Ciripke, Ti is tesztek bele algaölőt, meg ilyesmit?
Kati, Noszvaj tényleg megváltozott egy picikét! köszi a képet, nosztalgiázni támadt kedvem.
Kopaszi gát valamikor? (Vagy írtad, csak nem olvastam?) És a többiek?
Kiri, azért Nadin sem eszik keveset, ahogy látom...
Te írtad, vagy Zsu (bocsi, de gyorsan olvastam), hogy a darabosat is eszi a Leányzó? Ezt hogy lehet elérni a babáknál, valaki mondja már meg! B-nél ilyen probléma nem volt, azt ette,amit elé tettem.