Sziasztok!
Már rég nem írt senki. Nem lenne kedvetek feldobni kicsit a topikot??
Én is egyedül maradtam 6 hetes terhesen. De nem igazán törtem össze lelkileg. Akkor nem. Én akartam ezt a babát, ő meg nem. Mondta, vetesd el, erre elküldtem a fenébe.........megsértődött!!!!!........azóta nem láttam! Illetve egyszer véletlenül összefutottunk az utcán. Bogi 5 hetes volt, kis pici (és pont a gyámügyről mentünk haza
) Ez csúcs szitu volt, mert kocsival voltunk és álltunk a piros lámpánál. Zöldre váltott a lámpa majd nem haladt a sor. Néztem mi van, nyomtam a dudát
erre megláttam a Janit, hogy tolja félre a kispolszkiját az út szélére
Hát nem lerobbant a kocsija, kettővel előttünk???
Isten akarata! Megálltam elé, kiszálltam és odahívtam, hogy nézze meg a lányát. Odajött, nem győzte dicsérni, hogy ilyen szép, meg olyan gyönyrű..stb aztán elmondtam neki, mit mondtak a gyámügyön. Erre közölte, hogy hát ő nagyo szivesen a nevére veszi meg minden majd felhív..........azóta is hív!! Én hívtam párszor. Bogi szülinapján, amikor elkezdett járni, amikor kibújt az első foga..stb Minden egyes alkalommal megígéri, hogy eljön, de sosem jön el. Az egész csládja tudja, hogy mi a helyzet. Az anyukája ráadásul Óvónő, de szarik az unokájára. Van egy nővére a Janinak akinek 2 kislánya van, őt sem foglalkoztatja különösebben az unokahuga! Az anyukám megkereste a Jani anyját amikor a klikikán feküdtem nagy pocakkal, de azt mondta, hogy ezt a fiával beszélje meg, ő nem akar beleavatkozni, mert neki most nagyon jó a kapcsolata a fiával és nem akarja elrontani.....stb
Szóval a gyerkőc (tiszta apja, mondanom sem kell) az én nevemen van. Most lesz 16 hónapos és az apja egyszer sem jött el megnézni. Ha minden igaz pénteken megyek a gyámügybe és megmondom ki a gyerek apja....utána intézkedjen a gyámhatóság....
Nem kell a pénze, de ha ilyen egy szemétláda marad akkor kicsit megkoppasztanám!
Rohadék vagyok tudom, de megérdemli! Fizesse csak a tartásdíjat. Van jó munkahelye, jó fizetése és egy liba barátnője, aki teljesen az irányítása alá vonta szerencsétlen Janit! Vannak közös ismerőseink és ők egy az egyig szenttül állítják, hogy a csaj miatt nem mer jelentkezni, mert az egy hárpia
Engem nem érdekell kivel jár, kivel él együtt, tojok rá, de ez a gyerek az övé is és Boginak JOGA van tudni ki az apja. Csak reménykedek, hogy ha egyszer meglátná a kislányát akkor megenyhülne, mert tényleg csupa apja és nagyon szép,egészséges baba. Nem kérnék tőle még pénzt sem, csak annyit, hogy néha látogassa meg a kislányát. Ennyi! Ez nagy kérés???
Na egyelőre ennyi!Írjatoooooook!
Pussza
Enikő
ui. a profilomba van kép Gézáról
nézzétek meg milyen gyönyörű