Sziasztok!!!
Először is üdvözlök mindenkit. Új vagyok a fórumon, sőt az kismamaságban is, minden váratlanul és felkészületlenül ért, én legalább is így érzem. Persze kimondhatatlanul örülünk NEKI. Most a 21. héten járunk és sűrűn olvasom a fórumokat, cikkeket, mivel mindent szeretnék tudni a kisbabámról. Igazság szerint egy gondolatnyi félelem sincs bennem a terhességgel, szüléssel kapcsolatban (még..?!?), csupán a kecskeméti szülészet az, amitől eléggé tartok. Még a kötelező uh-ra sem mentem el, inkább fizettem érte máshol, így legalább egy boldog élmény maradt, és láthattam a bébim is. Nyilvánvaló, hogy mindenki másképp éli meg ezt a néhány napot és tudom, hogy már sok szó esett a fórumon a szülészeten átélt pozitív és negatív élményekről. Egy-két konkrét kérdésem (kételyem?) volna, ha valaki megosztaná velem tapasztalatát nagyon megnyugtatóan hatna
Hallottam, hogy lehet kérni (?) kétszemélyes baba-mama szobát. Ez hogyan működik ez a valóságban?
A szülőszoba mennyire "intim"? Kik vannak bent, amikor szülök?
Rögtön szülés után a mellemre tehetem-e a babát?
Milyenek a higiéniai tényezők?
Apuka bent lehet-e a szülésnél?
Mennyire erőltetik a fájdalomcsillapítást?
Tudom elég naiv kérdések, de azt hiszem mindenki fejében megfordulnak ezek a kérdések? (Ugye???!!...
Nov. 24re vagyok kiírva, ha valaki ekörüli időpontra várja a bébit, írjon, ha van kedve beszélgetni.
Nagyon köszönöm a megértést és a válaszokat! Puszi mindenkinek!!