Sziasztok!
Monic!
Nemsokára indulsz az uh-ra, nagyon drukkolok, és várlak a hírekkel!
Jó "mozizást"
Dita!
Számold a hozzászólásokat, 50 db van egy oldalon, utána jön a laptetej
Így azért lehet tervezni
Ha tudtad, akkor bocsi
Vicky!
Ne keseredj el előre, egyáltalán nem rossz a helyzet! A tüszőidnek biztos kell még egy kis növesztő-hullám, addig a nyh is vastagszik, meginszeminálnak, te meg bekapod a legyet. Így lesz, slussz, ellenvetésnek helye nincs
Viki!
Mi is láttuk már ezt a Szökés évadot
A lehűlést mi is bírjuk, csak azt nem, hogy nem tudunk kimenni a játszira, mert minden vizes
Ma már gyurmáztunk, rajzoltunk, az összes kreativitásom kimerült, és még 10 óra se volt
Czinkicsek!
Szerintem is genetika kérdése a csíkosodás
Én aztán igazán lelkiismeretesen kenegettem magam, de kirepedt a bőr a hasamon. Azóta viszont szépen elhalványultak a csíkok, alig látszanak. Várják az új kiképzést
Olajjal a gátat kell masszírozni, de én azt nem vállaltam. Így is mindenféle nyüvet összeszedek folyton, az olaj meg kiváló táptalaj a baciknak. Ez is tuti hajlam kérdése, mert bár tényleg nem olt nagy a Dóri, csak egy icipicit kellett vágni. Viszont olyan szobatársam is volt, aki szintén első babáját gátvédelemmel szülte.
Az istvánban szeretnék szülni, de oda csak akkor mehetek, ha a betöltött 35. hét után indul meg a szülés, mert nincs koraszülött intenzív. Orvosom és szülésznőm ugyanaz lesz, mint a Dórinál, Gajdos Edit doktornő, és Hajdu Barbi. Szülésznőt ráérsz az utolsó hetekben fogadni.
Kata!
Hú, de megijedhettek anyukádék
Az egyetemen jól kitoltak veletek
Hogy lehet ilyet mondani kismamának?!
Boni!
Nem semmi, te már ctg-re jársz? Örülök, hogy minden oké
A málnalevél tea szerintem tényleg szuper, mást nem próbáltam
Pikk-pakk kitágultam
Mara!
Lehet, hogy ijesztő látni egy gátmetszést, de a saját szülésednél se látni, se érezni nem fogod.
Kész a szupi lecsóm, belapátolom