vÉGEZTEM AKÉPEKKEL IS. eGYTŐL EGYIG FANTASZTIKUSAK.
Alvós ábelel kezdve egészen Ádiig.
Vicuska, Raminál ez a spárga, hihetetlen. Fantasztikus kép.
Ciripke!
Örülök, hogy csak jöttél. Gyerekekid gyönyörűek mit mindig. Igazán büszke anyuka lehetsz, És ahogy az öregek mondják nálunk, tedd össze a kezed, hogy ilyen szép egészséges gyerkőceid vannak.
Marcin a poló pedig pont jó. Nem is látszik, hogy csak kölcsönbe van a nővérétől.
Andi!
Örülök, hogy újra van derekad.
A szoknya ismerős, már egy éve is szuperül állt rajtad. Gyerkőcöknek igazán kalandos élete van. A kép aláírások még mindig tök jók.
Móni!
Így tovább, egyre több molyogós képet a kiscsajról. Csak úgy csillog a szemikéje, és tudja, hogy fényképezik. Az ényémek nem állnának meg egy pillanatra sem.
Nagyon jól nézzel ki képen. Ha én lennék rajta, akkor csak az kerülne alá. " lovat, tehénről...":D
Timi!
Nagyon élethűen írtad le az élménybeszámolót. Jó volt olvasni. Nekem az jött le, hogy szuper, kalandos, mozgalmas nyaralásotok volt. Semmi keserűség...Apának meg adj egy cuppanós puszit, hogy lefoglalta a szállást. Ugyan én is pipa lettem volna, de nem éri meg. Legalább van mire emlékezni, és ügyesen megoldotáttok.
Kilók miatt pedig ne aggódj. Fürdőrucid, amit láttam belőle, nagyon ellengáns volt. Sokszor egy teltebb nő sokkal nőesebb, mint egy vékony, csak úgy kell elfogadni magadat, ahogy vagy.
Én se fogytam, bár nem is teszek ellene. Félelmetes milyen mennyiségeket megtudok enni, és még tudnék is. Édesség, pedig mint már a drog...Nálam pótcselekvés, ideges vagyok eszek. Most pedig túl feszült vagyok, egyik helyről megyek a másikra. Csak egyszer költéznék már. Most ugyan jó helyen vagyunk, de azért jobb lenne már otthon.
Ja nekem anyukám rendszerint, mondja milyen nagy darab vagyok, de csak jót akar, próbálna észhez téríteni. És nagyon is igaza van.
Legutóbbi megjegyzés. "széllesebb a csípőd mint nekem, teljesen szétfolytál. " na igen, ha nagyobb polót veszek fel, simán elmehetnék 9 hónapos terhesnek. A fejem kicsi, testem nagy, tiszta groteszk.